Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 6 | 26
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s WI-FI připojením

Hotelů a apartmánů: 595
 
 
Atalli vilage (hotel)
 
11.06.18 14:45
Kréta » Severovychod » Bali
CK: Alexandria
 
 
Krasny a romanticky jen mnoho rusu ,mozna bych volila jiny apartman ,kvuli vyspani,jinak parada i tak.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aldemar Amilia Mare (hotel)
 
06.06.18 08:20
Rhodos » Kalithea
CK: Blue Style
Pětihvězdičkový hotel, kde se snídalo na ulepeném plastovém prostírání. Byli jsme v červenci a hotel evidentně nestíhal. Špatný servis v jídelně, nedoplňovaná např. káva do kávovarů - obří hotel a v jídelně to bylo jako v závodce. Velké zklamání. Co se týká jídla - super zákusky, ovoce, ale malý výběr hlavních chodů, zapečené věci často nedopečené, grilované připálené - prostě jídlo nestálo za nic. Pokoje čisté, pláž také, bezproblémová výměna osušek, perfektní půjčovna aut přímo v hotelu. Bazény čisté, program pro děti nemohu posoudit, byli jsme bez, ale dětí bylo všude plno a bylo vidět, že dětský klub funguje. Taverna na pláži byla super. Bary z na pláži z větší části samoobslužné. Hotelový autobus do hlavního města několikrát denně za pár éček - super. Byli jsme už na mnoha místech, s jídlem i bez, ale tento hotel prostě nemohu doporučit. Možná někomu, kdo jede poprvé a nemá srovnání :-). Tady naprosto neodpovídala kvalita a cena.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vasilis (vila)
 
29.05.18 13:20
Chalkidiki » Nea Vrasna
CK: Apollon
 
Vila Vasilis stojí v zahradě na okraji letoviska v klidném prostředí, je nově zrekonstruovaná, prostorná studia jsou vybavena novým dřevěným nábytkem s kuchyňským koutem, velkým balkonem. K písečno-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře je to jen kousek, zhruba asi těch 80 m, jak uvádí. Musím vyzdvihnout služby delegátky Niki (dcera řecké majitelky cestovky), která tu byla k dispozici denně, pokud by někdo potřeboval, několik hodin dopoledne a odpoledne až do pozdních večerních hodin, kdy ještě v zahradě s posezením případným zájemcům točila české pivo a prodávala víno či nealko.
Po letech na ostrovech jsme zavítali opět na pevninu a byli jsme maximálně spokojeni. Ještě musím zmínit pondělní trhy, které se táhnou aspoň kilometr a kde je ke koupi snad vše. Kilo ovoce za půl až 1 euro.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Makryammos (bungalov)
 
10.05.18 20:09
Thassos » Limenas
CK: Brenna
 
 
Dovolená na ostrově Thassos v krásné zátoce makryammos byla úžasná! Perfektní umístění v klidné zátoce ale přitom 15-20minut chůze do hlavního města na ostrově (Limenas) - které je plné různých taveren, kaváren a obchůdků. Ubytování v nově rekonstruovaných bungalovech bylo skvělé vše bylo čisté a vkusně zařízené. Strava formou polopenze byla výborná obrovské množství jídla na výběr jak při snídani tak večeři. Pláž skvělá pro malé děti my měli prcka 3roky v areálu i hřiště a v ohradě srnky a volné pohybující se pávi po areálu. A jinak ostrov Thassos je naší srdcovou záležitosti a letos v červnu tam letíme znovu a po druhé na makryammos. Mějte se a užívejte krásy Řecka a řeckých ostrovů ✌️
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Alfa 8 (hotel)
 
07.05.18 09:40
Rhodos » Kolymbia
CK: Alexandria
 
Od recenze Zuzany z roku 2012 se bohužel vůbec nic nezměnilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irene Maissonetes (app./studio)
 
11.04.18 21:17
Kréta » Chania
CK: Bez CK
 
Super ubytování, kterému nechybělo vůbec nic. Vybavení pokoje dokonalé včetně žehlícího prkna, žehličky, pantoflí do koupelny...Neskutečně pohostinní majitelé, každý den na nás čekal dárek (mísa pomerančů, rakija, domácí galaktoboureko, hrnky, taška, krétská šála). Vždy čisto a pokoj navoněný. Měli jsme ubytování bez jídla, přesto každý den doplňovány potraviny na malou snídani (káva, čaj, smetana, džusy, suchary, sušenky). Ubytování je přímo v centru Chanie na rušné ulici plné obchodů, přímo v domě pekárna a velká samoobsluha za rohem. Do centra staré části Chanie cca 10 min, skvělá poloha. Jediné malé minus byl hluk z ulice.Jinak na 100% doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Semiramis Village (app./studio)
 
27.03.18 11:48
Kréta » Hersonissos » Stalida
CK: Fischer
 
Ubytování pěkné a čisté, ale v kopci. Nám to nevadilo. Koupelna byla s vanou. Jídlo bylo chutné. Podél pobřeží samé hotely,takže aby člověk našel nějaké zákoutí jenom pro sebe,tak na to zapomeňte. My měli půjčené auto,takže nám to až tak nevadilo. Výhoda byla,že jste neměli na ruce žádné náramky a mohli jste se občerstvovat i v jiných hotelech,což bylo dobré při procházkách :-).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Klio (app./studio)
 
27.03.18 11:16
Kréta » Heraklion » Kato Gouves
CK: Fischer
 
Byli jsme tři dospělí. Dvoupokojové studio s ledničkou a kuchyňkou,kterou jsme nevyužívali,protože jsme to měli s jídlem. Z každého pokoje dveře na velkou terasu. S úklidem, jídlem jsme byli spokojeni. Byli jsme na začátku června,ale už tam bylo dost lidí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Romanza Rooms (app./studio)
 
31.01.18 19:31
Syros » Ano Syros » Ermoupolis
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 15.08.16 - 22.08.16
Romanza Rooms jsou studia se skvělou polohou v lokalitě Ano Syros vhl. městě Ermoupolis. Studia mají výhled na moře, jsou v klidné lokalitě, každé studio má vlastní balkon. Naprosto skvělí majitelé Rita a Thelis nás nejenom vyzvedli, ale provezli nás autem po městě a ukázali zajímavá místa. Stali se z nás přátelé a zůstáváme s nimi v kontaktu. Za mě jednoznačná volba.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Marianthi (app./studio)
 
20.11.17 17:03
Rhodos » Stegna
CK: Aeolus
 
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 05.09.17
Byli jsme ubytování ve studiu č.6 v přízemí vzadu. Neměli jsme sice výhled na moře, ale nevadilo nám to. Měli jsme tam klid a pohodu, což nám vyhovovalo.
Manžel byl na invalidním vozíku a v pohodě si ze studia vyjel na terásku sám. Jediná "vada na kráse" bylo , že v koupelně nebyly zabudovány madla u WC a sprch.koutu. Ale zvládli jsme to. Ubytování se nám líbilo, během pobytu bylo uklizeno a čisto. Personál byl příjemný a delegátka se maximálně starala. Do obchodu blízko, na pláž rovněž. Půjčovna aut i taverny rovněž v blízkosti. Byli jsme spokojení.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Plaka 1 2 (hotel)
 
13.11.17 08:55
Naxos » Plaka
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Plaka 1, dovolím si napsat, je spíše pro méně náročnější klienty, kteří úplně nebazírují na perfektním ubytování. Což jsme například my :-) Měli jsme pronajaté malinké studio s kuchyňkou, kde byly opravdu jen základní věci (talíře, skleničky, hrnečky, příbory a hrnec s pánví) na druhou stranu, co víc tam člověk potřebuje. Pro nás je hlavní, že tam bylo celých 11 dní čisto, každý den nové ručníky a povlečení. Problém jsme měli s dvoujplotýnkou, která mě při prvním zapojením málem zabila a po výměně za jinou zas probíjela, ale i to se vyřešilo :-)
Snídaně byly pro nás dostačující, jen bychom uvítali více čerstvé zeleniny s ovocem.
Jediná věc, která se nám dost nelíbila, byl průjezd (po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr) kempem, když chtěl člověk vyjet ven. Myslím, že i pro lidi v kempu to musí být dost nepříjemné, když okolo stanů ve dne v noci někdo jezdí. Místní bazén a tavernu jsme nevyužili, takže nehodnotím, ale krámek byl v kempu šikovný. Co se týče celkově letoviska, pro nás velké zklamání. Plaka = rušná prašná cesta, kdy na jedné straně se střídají hotely s tavernami a na druhé straně jsou přeplněné pláže. Proto za okolí a pláž dávám jen hvězdičku. Kdo má ale auto nebo motorku, najde si během 20 min opuštěné plážičky i během hlavní sezóny :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Parathyro sto Aigaio 2 2 (app./studio)
 
23.10.17 22:06
Tinos » Kyklády » Chora tis Tinou
CK: Vlastní osa
dovolená v termínu: 17.09.17 - 29.09.17
Jedno z nejlepších ubytování co jsme v Řecku zažili, především díky vynikající poloze na absolutně klidném místě. Budova s apartmány je umístěna jen pár metrů od moře, což umožňuje fantastické výhledy na moře i nedaleký přístav a Choru.

V apartmánu je vše nezbytné, vkusně zařízené v kykládském stylu. Chyběla nám jen vývrtka, ale stačilo požádat a ještě ten den jsme ji od majitele obdrželi. Součástí ubytování je parkování u budovy a chráněný balkon, který nabízí absolutní soukromí a příjemné posezení.
Ve vybavení je i sušák na osušky s kolíky. Samozřejmostí je klimatizace, lednice, kuchyňka, každodenní úklid, vždy čisté ručníky. Při příjezdu voda a víno v lednici a to vše v ceně ubytování.
Milým bonusem je transfer z přístavu i odvoz zpět zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aeolos Beach 5 (hotel)
 
23.10.17 12:44
Kos » Lambi
CK: Billa travel
 
Aeolos Beach Hotel jsme si vybrali hlavně kvůli jeho poloze přímo u moře a blízkosti hlavního města.
Hotel je po větší rekonstrukci před několika lety. Pokoje jsou umístěné ve dvoupatrových bungalovech s balkónem v prvním patře nebo malou teráskou v přízemí. My bydleli v prvním patře hned vedle hlavní budovy s výhledem na moře. Ocenila jsem velmi milý personál a ochotu vyhovět. Měla jsem u CK požadavek na první patro, ale po příjezdu nám dali pokoj v přízemí. Na moji žádost mi vedoucí recepce slíbila, že i přes to, že je hotel plný, udělá vše proto, aby nás druhý den přesunuli do jiného pokoje. Tak se také stalo a byli jsme velmi spokojení. Hotel je perfektně čistý jak hlavní budova, jídelna, pokoje, bazén, travnatá plocha před pobřežím se pravidelně udržuje a zalévá. Všude květiny a ozdobné prvky. pláž před hotelem byla čistá písečná s pozvolným vstupem do moře. Dále od hotelu ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Paradise Beach 2 (hotel)
 
18.10.17 08:38
Lefkada » Nidri
CK: INEX
 
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Corali 2 (app./studio)
 
15.10.17 15:28
Karpathos » Lefkos
CK: Brenna
 
Studia Corali jsou prostorná. Ve studiích jsou oddělené postele, vestavěná skříň a kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem. Vybavení kuchyně odpovídá řecekému standardu, ale v podstatě tu neuvaříte nic. Možná párky.Hned vedle domu je taverna, kde se můžete najíst. Z balkónů je vidět oblázková pláž Potali. Další písečné pláže jsou cca 600 - 800m,
O studia se stará starší paní, která každé ráno zalévá zahrádku okolo studií. Dvakrát za pobyt jsme od ní dostali rajčátka a papriky. Postele jsme měli 2x za pobyt převlečené, každý druhý den byl vynášen odpadkový koš.
Do centra Lefkosu je to přibližně 1 km. Po tmě je to tu málo osvětlené a lidé tu chodí s baterkami.Ubytování je tu velmi klidné a při usínání slyšíte šumění moře z nedaleké pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací