Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 22
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů Κριτικές ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2878
 
 
AntuanMatina (app./studio)
 
18.08.19 18:05
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Viamare
 
CK patří čtyři studia, dvě v prvním patře a dvě ve zvýšeném přízemí. Ze všech je přímý výhled na moře. Kolem udržovaná tropická zahrada, jejíž součástí je malý domeček majitelů a tři krytá stání pro auta.Studio č. 6 docela prostorné, koncipované jako 2+1. Dvě jednolůžkové postele sražené k sobě s kvalitní a pohodlnou matrací. Třetí široké lůžko slouží jako přistýlka. Úložné prostory dostatečné, kuchyňský kout dobře vybavený /varná konvice, dvouplotýnkový vařič, lednička .../.Klimatizace za poplatek 8 Eur - nutnost, jinak se navyspíte. Velký balkon s posezením,sušákem a slunečníkem. Koupelna- klasika, policový systém, nám vyhovovala.K dispozici je mop i smeták. Úklid každý den, stejně jako výměna ručníků a osušek, ložní vyměněno 2x za pobyt. Wifi slabší, vypadává, telefonní signál není vůbec, musíte popojít na pláž nebo do centra Stegny. Tv je, ale nezkoušeli jsme.Nádherná pláž pár kroků od studií s průzračně čistou vodou , minimem lidí je největším bonusem tohoto ubytování.Výborné taverny, přátelský servis...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Angeli beach resort (hotel)
 
14.08.19 10:20
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Firotour
Po čtyřech letech jsme vyměnili náš oblíbený hotel na Zakynthosu za tento 5* na Rhodosu. Dle zahraničních recenzí je velmi chválený. Bohužel pro nás byl ale velkým zklamáním.
Areál: hotel se skládá z několika jedno či dvoupodlažních budov, několika bazénů, hlavní restaurace, restaurace A´la Carte a několika barů. Dále se zde nachází menší fitness, wellness, herna pro děti a dětské kluby jak v němčině, tak v češtině.
Pokoj: měli jsme zaplacený rodinný pokoj s výhledem na moře. Ještě před odjezdem jsem hotel žádala, zda by nebylo možné ubytování v 1.patře budovy. Bohužel mi bylo sděleno, že hotel je plně obsazený a že budeme v přízemí. Pohled z terasy byl tedy spíš na protější budovu a minigolf, než na moře, ale budiž, stejně jsme na pokoji trávili čas minimálně. Pokoj byl celkem prostorný, rozdělený na dvě části - část s manželskou postelí, toaletním stolkem a TV, a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zacharula 5 (app./studio)
 
13.08.19 19:03
Kefalonia » Kefalonie » Lassi
CK: Ck Melissa
 
Ubytování Zacharula je v rušném letovisku Lassi. Bydlely jsme v růžovém domku v termínu 4. 7. - 15. 7. 2019. Pro tři osoby je studio velmi prostorné, kuchyňka dostačující (ale nevařily jsme si), koupelna odpovídá řeckému standartu. Měly jsme menší vanu, ne sprchový kout. Terasa našeho studia byla obrovská a měla bezvadnou polohu, protože ráno při snídani i navečer při návratu z výletů tam nesvítilo slunce a byl tam příjemný stín. Bazén jsme využily hned po příletu a byl čistý, určitě je to velmi příjemný bonus Zacharuly. Pláže v okolí jsme jako již tradičně vlastně skoro nevyužily, ale přišlo mi, že nejsou úplně blízko. Pro nás není priorita mít moře u nosu, takže to nehodnotím jako mínus. Co se týká marketů a taveren, je jich v blízkosti poměrně dost, můžete vybírat.

Tím ale bohužel veškeré klady tohoto ubytování končí. Naproti, zřejmě od letošní sezony, přibyl další ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
4
0
 
Stegna Star 2 (app./studio)
 
12.08.19 13:40
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Brenna
 
Celkem prostorna studia o dvou mistnostech (z obou pristup na prostornou terasu) s maximalni obsazenosti 4 osob (jedna pristylka), kuchynsky kout vybaven zakladni vybavou, nechybela vsak rychlovarna konvice (coz neni v teto kategorii samozrejmost), moznost klimatizace za poplatek, wifi na pokoji neni, ale od recepce smerem na plaz byl prijem mozny. Prostorna koupelna s vanou a zavesem. Trochu problem s mravenci, ale po zasahu uklizecky dali vzdy na chvili pokoj, kazdopadne zadna katastrofa. Kazdodenni peclivy uklid vcetne vymeny rucniku, celkove velice mily personal.

Plaz ihned pred ubytovanim - pouze za mistni komunikaci a plazovou promenadou. Plazovy servis za poplatek (8e/set), sprchy, donaska obcerstveni...

V miste mnoho taveren, nekolik obchudku vcetne kazdodenniho cerstveho peciva, lokalnich vyrobku, 2 autopujcoven, pujcovna lodi, bankomatu,... proste ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kipriotis Maris suites (hotel)
 
09.08.19 08:54
Kos » Psalidi
CK: Blue style
Pěkný, klidný hotel s milým a příjemným personalem, strava vytecna, poloha u pláže, hotel odpovídá 5*,prezentovane služby za poplatek k dispozici v sousedních bratrskych hotelech kipriotis panorama, aqualand, hippocretes a village
Pozitiva: čistota hotelu, prostorné pokoje
Poloha blízko plaze
strava
Možnost hotelové dopravy do odhlehlejsich části hotelu - elektrickým vozitkem
Mezi hotelem maris a panorama jezdí v pravidelných intervalech transit
10 min busem do hlav.mesta
Nevyhody:
Nepříliš hezká plaz
Hotelové občerstvení na pláži neodpovida úrovni hotelu

Bohužel Ck Blue style neupozornuje na to, že typ pokoje Junior suite plus je v odhlehlejsi části hotelu, která je klidná, ale rodinu s malými dětmi v ve večerních hodinách izoluje od služeb hotelu.
Vrchní delegatka Blue style stroha a ne moc ochotná.

Celkové hodnotím pozitivně, jediná výtka je plaz
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kythera Golden Sun (app./studio)
 
04.08.19 17:19
Kythira » Agia Pelagia
CK: Viamare
 
Byli jsme ubytováni v prvním patře, pokoj c.6. Pokoj byl nadstandardne vybaven - fen, žehlička s prknem, houbicka s jarem, konvice, lednice, jednoplotynka, dostatek nádobí pro jednoduché vaření. Pokoj nemá klasický kuchyňský kout, ale je tam plastové umyvadlo.
Zařízení skoro nové, velká pohodlna postel, velká šatní skříň, 3 židle, zrcadlovy stolek, skříňka s nádobím, chybí stůl, ale vyřešili jsme to snidanemi v posteli. Pokoj asi není plně hotov, na 2 místech couhaji zaslepene dráty a neni zadelana příprava na linku. S dítětem bych se bála. V balkonovych dverich síť proti hmyzu.
Koupelna na řecké poměry velká, velký sprchac s rantlem, tak netekla voda ven. Občas pokles tlaku vody asi se hodně lidí mylo, pri zapnutí světla se zapnul větrák.
Balkon je s vyhledem na moře, skládku, hřiště, okolní zástavbu a kopce. Na balkoně stolek a 2 židle, věšák s koliky. Ráno tam svítilo slunce, tak se nedalo sedět. Odpoledne už chladek. Rano rusili popeláři, občas stavba, a příjemně dětský hlahol na hřišti. Chybelo soukromí, zidka oddělující sousední balkon není ani do pasu. Tak pak sedíte se sousedy hned vedle.
Uklizelo se denně vzorně, 2x výměna povlečení a ručníku.
Trochu zlobí komáři, strojek byl, stačilo koupit náplň.
Pláže nedaleko,
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Corina 2 (pension)
 
03.08.19 12:22
Paros » Naoussa
CK: CK Melissa Travel
Studia Corina hodnotím jako jedno z nejlepších ubytování, co jsem v Řecku měla (luxusní koupelna). Jen pokoj trochu menší, absence "stojánku" na kufry. Ve skříni byly 3 ramínka a chyběly police, takže většinu věcí musíte mít stále v kufru, se kterým žijete vedle postele. Uklízečka svědomitá, někdy až moc, neustále přemísťovala naše věci, někomu by mohlo být nepříjemné.
Ale celkový dojem jednoznačně výborný, ve studiích klid, nádherné rostliny v areálu, výhled na vinici a velká terasa zastíněná pergolou (pokoj č.6) s výhledem na vinici zajišťující posezení v soukromí. Do centra Naoussy a stanice busů v docházkové vzdálenosti. Pláž nejblíže studiím písečná, mimo oblast s placenými lehátky téměř prázdná i v červenci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Iris (app./studio)
 
03.08.19 07:35
Karpathos » Pigadia
CK: Aeolus
 
 
Studia se nachází na okraji hlavního města, všechny s výhledem na moře. Pláž městská, přes středně frekventovanou silnici. Studia by zasloužila rekonstrukci. Nejprve jsme se ubytovali ve studiu číslo 20, kde lednička vyhřívala mini prostor tak, že tam byli nedychatelno a uvnitř v lednici stále tekla voda. Prostě nefunkční věc. Studio bylo plné mravenců. V jídle, na lince, na zemi, v posteli. Po stížnosti jsme dostali studio 30. Zde byla lednička funkční. Sítě do oken děravé na několika místech. Hadice od sprchy pridratovana izolepou, zašlé kachlíky ve sprše. Výměna ručníků a úklid co dva dny. Nádobí minimálně, chybělo prkénko na krájení, nebyla tam mísa na salát, misky, žádný větší nůž. Prostě hodně ocesana klasika. Nicméně postele byly pohodlné, na baru vám paní majitelka udělala skvělé frappe, byla tam je koupi voda, pivo, limonády. K nejbližším obchudkum je to 20 minut, do centra pak dalších 15. Pokud potřebujete pouze přespávat, pak je studio dostačující.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Kyra Panagia (hotel)
 
01.08.19 14:59
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
 
Našli jsme pro naši dovolenou nádherné místo v "zapadlém koutě světa", resp. ostrova Karpathos. Kdo má zájem o zcela klidnou a pohodovou dovolenou v řeckých realitách, jen stěží najde něco lepšího. Plný počet bodů nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Corina 2 (pension)
 
23.07.19 21:43
Paros » Naoussa
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 28.06.19 - 09.07.19
Penzion Corina se nachází cca 10 minut pěší chůze do centra městečka Naoussy. Naše rodina bydlela v apartmánu, který se skládal z prostorné ložnice, která byla vybavena manželskou postelí, nočními stolky, šatní skříní, zrcadlem a stolkem, který byl umístěn pod zrcadlem a mohl být využit jako další odkládací prostor. Ve vedlejší místnosti byla kuchyně a dvě oddělené postele. Pokoj je vybaven kuchyňskou linkou, včetně vybavení, varné konvice, dvouplotýnkového vařiče. Koupelna je prostorná, vybavená skleněným sprchovacím koutem s částečnou zástěnou. Součástí apartmánu je venkovní posezení pro čtyři osoby. Kompletní ubytování je moderní, čisté, každý den probíhal úklid pokoje, co třetí den personál prováděl výměnu ručníků. Studia Corina jsou součástí areálu Studií Zoumis, jehož součástí je bar s bazénem, který hosté Coriny mohou využívat. V baru je možno zakoupit snídani – 7€/os, 5€/dítě a objednat si oblíbené frappe 2,50€, alko, nealko, drinky i některé řecké speciality (mousaka, pastichio 8€, souvlaki 10€, burger 7€). Majitelka paní Corina byla velice milá, příjemná, po příjezdu nás uvítala chlazeným drinkem. Cesta na nejbližší pláž trvala asi 5 minut chůze, pláž je písčitá, místy kamínky, chybou je, že je neudržovaná a pár minut zabere, než si kolem sebe uklidíte. Směrem do městečka Naoussa je menší supermarket, ve kterém nakoupíte vše potřebné. Studia Corina jsou klidným místem pro úžasně strávenou dovolenou.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Irene (app./studio)
 
21.07.19 19:47
Paros » Parikia
CK: Inex
dovolená v termínu: 28.06.19 - 09.07.19
Ubytování leží kousek od centra Parikie, cca 10min po pěší kolonadě. Hotel Irene má dvě budovy, některé pokoje směřují k moři a některé směrem k horám. Pokoje jsou klasicky vybaveny, balkony dostatečně prostorné. Úklid probíhal každý den, vč. výměny ručníků a ložního prádla. Majitelka s manželem jsou velice milí. Na uvítanou dostanete láhev domácího vína. Celý objekt byl velice udržovaný, čistý a nádherná květena. Na písčitou pláž je to jen pár kroků, přes silnici, není příliš hlučná. Slunečníky a lehátka za 6Eur.,mimo hl. sezónu se neplatí (vhodná drobná konzumace nápojů). Autobusové nádraží se nachází v centru/v přístavu Parikie, cca 15min pěšky. Z Parikie vyjíždějí busy po celém ostrově, lístky se daji koupit v kiosku na nádraží nebo v automatu hned vedle (pozor bere jen mince!) Díky výhodné poloze je v okolí široká nabídka taveren a restaurací. Naleznete zde potřebný klid, ale i na dosah ruch města. Nejbližší minimarket 5min,směrem do centra, na druhou stranu není ani jeden. Větší supermarket Atlanta naleznete 10min pěšky, u přístavu. Druhý velký obchod je na hlavní silnici směrem k Naoussa. Ubytování velmi doporučujeme!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kyriacos Court (app./studio)
 
21.07.19 14:35
Kypr » Paphos region » Paphos
 
 
Na Cyprus sme cestovali v juni 2019 individualne. Ubytovanie v Paphose, Kyriacos Court som rezervoval cez Booking. Jednoizbovy apartman so spalnou a manzelskou postelou vyhovuje. Plne vybavena kuchyna spojena s obyvakom je na dobrej urovni. Balkonik s vyhladom na more v dialke, je fajn. Ku najblizsej plazi od ubytovania sme dosli za cca 9minut pesibusom. Parkovanie je gratis pod ubytovanim. S tymto ubytkom spokojnost nad mieru...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Romantica 3 (app./studio)
 
21.07.19 12:20
Kythira » Agia Pelagia
 
 
 
Romantica Apartments (horní Romantica) - Pokoje jsou nové, po celkové rekonstrukci, postele pohodlné, prostorný sprchový kout oddělený od toalety sklem, sprcha pevná i pohyblivá, velká šatní skříň, dostatek ramínek, vybavení kuchyňky - rychlovarná konvice, topinkovač, sklokeramická varná deska, lednice, základní nádobí pro stolování i vaření, mycí prostředek, houbička, utěrka. Dále je k dispozici na pokoji fèn, trezor, klimatizace, sprchový gel, šampon, mýdlo, strojek na polštářky proti komárům, u nás na pokoji byly i polštářky do strojku - vše v ceně. Wi-fi signál naprosto bez problému v celém areálu.Úklid probíhá každý den, kromě neděle, osušky a ručníky mění vždy při úklidu. Snídaně je bohatá, vybere si každý. Personál milý a ochotný. Připravte se, že ke každému pokoji jsou schody, všude v komplexu Romantica jsou schody, ale kufry vám do pokoje vynese personál. Zamyká se kartou, můžete i klíčem, ale je to zbytečné. Kartu je nutné zasunout do krabičky vedle dveří, aby vám šel proud, ale to asi víte. Vstupní dveře i okenice jsou plechové, tak dávejte pozor, když se o ně opřete kolem poledne. Mám pocit, že všichni češi jsme ubytování vedle sebe, výhled je do kopce - na západ. Bazén je čistý, u bazénu je sprcha. Na pláž je to pět minut, ale na náš vkus je plná lidí, jezdili jsme na jiné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Corali (app./studio)
 
20.07.19 17:26
Kréta » Plakias
CK: Viamare
 
 
Snad uplne novy pokoj c.58..alespon tak vypadal.Rano na balkone chladek.Obchod asi 3 min.Plaz asi 5 min.Centrum asi 4 min.Proste vse je blizko a pritom v noci uplny klid.Vymena rucniku kazde 3 dny,luzkoviny v polovine pobytu.Uklid denne.
Maximalni spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Zacharula 5 (app./studio)
 
19.07.19 09:45
Kefalonia » Lassi
CK: Melissa travel
 
Apartmán v kamenném domku je prostorný, čistý, pěkný. Kuchyně vybavená pro 4 osoby, pouze chyběly menší skleničky, které jsme dokoupili a zanechali pro další návštěvníky. Výměna ručníků probíhala každý 3. den, vynášení košů denně, ložní prádlo 3x za pobyt. Paní Zacharula byla příjemná, ale snížený počet hvězdiček personálu jsem dala za ranní hluk na stavbě domu majitelky v bezprostřední blízkosti apartmánu, nedalo se snídat na terase (prach a nepříjemný hluk). Přístavba rostla rychle, tak by to snad neměl být problém pro celou sezónu. Odpoledne po návratu z výletu byl už klid. Snížený počet hvězdiček za polohu jsem dala kvůli hluku z baru a taveren v okolí (řešili jsme zavřenými okny, klimatizací a špunty do uší).
Bazén byl čistý, udržovaný a se sprchou.
Lassi má výbornou polohu jako výchozí bod pro cestování po krásném ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
4
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací