Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 24
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2854
 
 
Popi (app./studio)
 
23.06.19 09:05
Karpathos » Arkasa » Arkassa
CK: Fischer
 
Studia Popi se skládají ze 3 samostatných budov s apartmány/studii. Celý areál je čistý, majitelka ho udržuje, je zde hodně květin a trávníčků. Součastí areálu je malé parkoviště, čistý a vcelku i velký bazén s lehátky, venkovním wc a sprchou. Také je zde malá restaurace, kde se dalo dobře napít i najíst (snídaně a lehké občerstvení během dne) a recepce.
Každé studio má vlastní terásku, klimatizaci (za poplatek), wifi (za poplatek). Kuchyňská linka je vybavena základním nádobím, našli jsme i kávovar a rychlovarnou konvici. TV a lednice jsou samozřejmostí. Koupelna po rekonstrukci se sprchovým koutem (nikoli závěsem) byla velké plus. Trezor bez poplatku na pokoji. Na terase byl i sušák na prádlo včetně kolíčků.
Úklid probíhal každý den kromě neděle, jedinou výtku, kterou jsme měli, byla výměna ručníků, která měla probíhat každý druhý den, ale proběhla za týden jen jednou. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
 
22.06.19 14:48
Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri
CK: Firo tour
 
 
Hotel čistý pekný v udržiavanej záhrade. Personál milý, strava dobrá s dostačujúcim výberom. Pri bazéne vždy voľné lehátka. Animácie OK. Hotel je v úplne kľudnej časti, nečakajte žiadny nočný život. V okolí len zopár iných hotelov, pár taverien a jeden supermarket. Na pláž ozaj blízko. More čisté, teplé s pozvoľným vstupom. Na pláži červený piesok, dostatok lehátok. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Ostrov nás očaril. Odporúčame.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
ALIKI (app./studio)
 
12.06.19 09:17
Epirus » Parga
CK: CK VIAMARE
 
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Deep blue villa (vila)
 
11.06.19 14:09
Naxos » Stelida
CK: Bez ck
 
 
Místo jsem vybrala výborně, klid, kousek k moři. Vila je zařízená vším co je třeba, jen jsem měla výhrady k čistotě a opotřebovanému venkovnímu nábytku. Jsem ale hodně náročná. Nádherný výhled na Paros.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Perla (app./studio)
 
04.06.19 12:51
Naxos » Aghios Prokopios
CK: Viamare
 
Studia umístěna přímo u benzínky a rušné silnice - velký ruch i v noci. Směrem k pláži jsou bažiny, které smrdí. Vybavení pokoje velmi skromné, výhled z balkonu na benzínku a bažinu. Někomu může vadit. Balkon maličký a jen dvě židle - ubytování pro tři. Velkou výhodou je supermarket hned naproti ubytování, kde mají i ryby a autobusová zastávka. Na pláž to není daleko. Pláž a moře nádherné. Jen poslední 3 dny chaluhy, ale to se nedá ovlivnit, nikdo se nekoupal. Nám ani nevadilo, je to takové přírodní. Byl i velký vítr, proto ty chaluhy připlavaly. Jinak super výlety. Pěšky se dá dojít na pláž Plaka a do Agia Anny. Krásný výlet lodí na ostrovy Koufonissi a Iraklia. Hlavní město Chora, pohodlně dostupné autobusem, rovněž stojí za návštěvu. V okolí studia je spousta taveren a pekárna s výbornou zmrzlinou za 1 euro. Skvělá lokalita pro výlety a koupání. Výhled z balkonu horší, ale dá se v pohodě přežít, cena nebyla velká. Pokud bych dala za zájezd více než 10 000 Kč na jednoho, vadilo by mi to.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Jason Rooms (app./studio)
 
01.06.19 22:29
Kréta » Viannos » Keratokampos
CK: Přes Booking
 
dovolená v termínu: 27.05.19 - 28.05.19
Naprosto v TOPu.
Jeden barák, v něm nahoře pár luxusních pokojů a dole taverna. Rodinný podnik, všechno vyvoněný, kuchyň domácí, vesnice zapadlá - dohromady pět taveren, dva supermarkety a jinak jen domy místních s pronájmem pokojů. Nahoře na kopci stáda ovcí a pěkná krajina. A i když je to taková zapadlá vesnička, tak je v blízkém okolí plno možností zajímavých výletů.
Vzhledem k výše popsaným okolnostem tu potkáte (vyjma místních) hlavně starší německé páry. Vím, že se říká, že "smrt je jako být na dovolené s partou Němců", ale za mě to je zase lepší, než být v letovisku plném rodin s uřvanými dětmi. Pro hledače klidu ideál.
Pláž je jenom takovej úzkej cancour, ale zase prakticky liduprázdná. Vesměs písek. Ale my moc kvůli pláži u hotelu nejezdíme, spíš po těch výletech.
Balkon užší, s výhledem na moře a do okolí. Vybavenej stahovací roletou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Artemis 7 (app./studio)
 
01.06.19 22:05
Kréta » Východ » Makrigialos
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 22.05.19 - 01.06.19
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
7
0
 
Alassia (hotel)
 
31.05.19 07:40
Athény » Attika » Athény
CK: Redok
 
 
Ubytování v tomto hotelu ve čtvrti Omónia bych nikomu nedoporučila. Nacházel se v jedné z postranních ulic nepěkné čtvrti, byl výškový, vstupní hala i restaurační prostory byly stísněné, malý prostor byl zvětšován zrcadly, které byly na stěnách i na stropě, což bylo však velmi nepříjemné-na stěnách jste se viděli několikrát a výsledek byl-klaustrofobie! Výtah překvapivě dobře fungoval a zdejší PP byla na slušné úrovni.
Ubytování pro 3 osoby bylo v prostorném pokoji pro 4, pokoj však nepůsobil čistě-závěsy i potahy byly seprané nahnědlé barvy, nábytek v tmavě hnědé, skříně páchly. Koupelna byla v pořádku vybavená hygienickými potřebami.
Šok nás však čekal při rozhrnutí okenního závěsu: místo okna zde byly jakési francouzské dveře s posuvnými skly vedoucí do ohavné proluky mezi dalšími třemi domy, prostor byl vyplněn oprýskanými zdmi, rourami, kovovými součástmi jakéhosi stropu spodní budovy, sídlili zde holubi, kočky a kdoví co ještě. Otevírat se tedy nedalo-pokoj nebyl větratelný, podali jsme na CK stížnost. Fotografie raději přidávat nebudu-je to opravdu neuvěřitelná záležitost. Nic podobného jsem k ubytování ještě neviděla.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Paradise Lost (hotel)
 
23.05.19 05:38
Peloponés » Tolo
CK: Redok
 
 
Velmi pěkný hotel cca 200 m od místní pláže s bazénem a dětským brouzdalištěm, pool barem a posezením u bazénu.. Pokoj vybavený dvoulůžkem a přistýlkou, s kuchyňkou, prostorným balkonem s posezením a sušákem, TV, lednicí, koupelna s vanou, fénem a toaletními potřebami. Všude prostor, světlo, fungující výtah, barvy, květiny … Polopenze se skvělým bufetem. Moc se nám zde líbilo!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kosta Famissi (hotel)
 
23.05.19 05:18
Epirus » Meteora » Kalambaka
CK: Redok
 
 
Hotel v malém městečku Kalambaka nás velice potěšil výhledem na famózní skalní homole Meteor! Je umístěn ve dvou naproti stojících budovách na hlavní třídě městečka, je vyšperkovaný, čistý a velice příjemný. Měli jsme 3-lůžkový pokoj s třemi kvalitními jednolůžky, balkon s posezením, TV, ledničku, rychlovarnou konvici, dobře vybavenou koupelnu s vanou, toaletními potřebami, fénem. V hotelu je prostorná hala s recepcí a velká jídelna restaurace. Měli jsme PP-snídaně bufetem, večeře servírované o 3 chodech. Velmi příjemný pobyt!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vergina (hotel)
 
22.05.19 16:03
Thessaloniki » Makedonie » Thessaloniki
CK: Redok
 
 
Městský hotel na jedné z hlavních tříd Egnatia v Soluni vhodný pro 1-2 denní ubytování- na poznávacím zájezdu svůj úkol splnil. Cca 1, 5 km od soluňského nábřeží, 500 m od Aristotelova náměstí.
Pokoj pro 2+1 - dvě prostorná jednolůžka a menší postel jako přistýlka v oddělené části. V pokoji klima, TV, lednice, v koupelně sprchový kout, fén a hygienické potřeby. Měli jsme PP. Snídani i večeři bufetem. V okolí rušno, na hlavní třídě provoz, ale při zavření oken odhlučněno. Balkon. Špatně fungující malý výtah.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Castello Beach (hotel)
 
05.05.19 12:53
Zakynthos » Argassiel » Argassi
CK: Brenna
 
Jednoznacne doteraz nas . hotelv centre letoviska priamo na plazi, je aj bezbarierovy a strava sa da doobjednat, ale nie je to vobec nutne, v okoli je mnozstvo uzasnych moznosti na selfcatering. Personal velmi mily, ochotny, priatelsky. Hotel je rozdeleny na hotelovu cast (s vytahom!) a cast so studiami/apartmanmi. Mala som moznost posudit obe moznosti, vsetko dostatocne priestorne, klasicky zariadene (v apartmanoch kuchynsky kut, spalna - kuchyna s hrncami, riadom, priborom, rychlovarna konvica + vojplatnicka, samozrejme chladnika, my sme mali bez priplatku). Klima nie je v cene, stala 5,-/den.
priestorna terasa, na ktorej sa da travit aj cely den :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Arethusa (hotel)
 
27.04.19 21:06
Athény » Syntagma » Athény
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie v boční uličce u náměstí Syntagma.
Metro a expresní linka ne letiště X95 pár kroků,hlavní pamětihodnosti jako Akropole,Plaka,Lycabettus atd. se dají zvládnout v pohodě pěšky.
Měli jsem rezervován 3-lůžkový pokoj,ale byl to klasický dvojlůžák s přistýlkou.
Pokud to hodnotím jako dvojlůžák,tak pokoj čistý,střední velikosti včetně posezení s TV,klimatizací,trezorem,chladničkou (při příjezdu dvě 0.5l vody).
Koupelna rekonstruovaná prostorná s vanou a fénem,toaletní potřeby doplňované.
Wifi zdarma pomalejší,ale na základní práci OK.
Snídaně bufetové(teplý i studený) včetně nějakého ovoce a zeleniny,ale na některých produktech bylo vidět že se šetří.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Electra Palace (hotel)
 
04.04.19 18:30
Athény » Atény » Plaka
CK: Bez ci
 
 
Nečekaně výhled nejen na Akropoli, ale i moře v dálce. Doporučuju suitu č. 705. Menší komfortní hotel s ideální polohou.Bezchybný servis. Vnitřní bazén se slanou vodou, spa centrum. Ve vedlejší ulici množství ivalitních restaurací i bister.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sakis (app./studio)
 
01.03.19 15:13
Chalkidiki » Sithonie » Toroni
CK: Bon Ton
 
dovolená v termínu: 06.07.18 - 16.07.18
Aparthotel leží na okraji Toroni v blízkosti pláže, stačí přejít silnici před hotelem. Toroni je klidné letovisko bez velkých hotelových komplexů, což nám maximálně vyhovovalo. Studio celkem prostorné, velký balkon. Na našem nešlo chytit wi-fi. . Pláž dlouhá s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Nepřeplněná. Krásně čistá a teplá voda. Bez vln. Lehátka za poplatek (za konzumaci). V okolí na výběr dostatek taveren i několik marketů. Středisko je klidné, poměrně velké, odhadem podél pobřežní silnice tak 2 - 3 km. Do centra vede nově zbudovaná promenáda. Přesto tu není jediná autopůjčovna, dle delegáta by se prý auto muselo dovézt až ze Soluně, a to by bylo příliš drahé. Jinak nám tu nic nechybělo. Vhodné ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací