Ubytování

Všechny recenze ubytování

Iolkos

3 recenze Karpathos » Pigadia Hotel
Marigaux Kateřina / žena / 2 483x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Dnes 12:16 · 4 min. Zobrazit profil
WiFiCK FischerVčera 15:38
Hotel Iolkos splnil mé očekávání podle recenzí a fotek z internetu.
Nutno říci, že hotel je poměrně v prudkém kopci, což CK neuvádí. Čekala jsem, že ubytování bude průměrného rázu (na přespání, řecký klasický standard) a taky tomu tak bylo. Vyhledávám menší soukromější studia bez stravy, ale letos se nedalo nic dělat (krach CK Melissa). Brala jsem, co bylo. Pokoje jsou spíše menší (měla jsem "standard" ) .
Záleží, na které straně hotelu jste. Já jsem měla pokoj č. 208 - s bočním výhledem na město + protější hotel. Jiné balkóny jsou buď nad bazénem nebo s výhledem na moře, ale nad ulicí, kde projíždí auta. Bylo fajn, že můj balkón byl trochu v závětří a později odpoledne tam nesvítilo slunce+ vedlejší neprůjezdná cesta.
Interiér hotelu je takový klasický (žádný luxus ani hrůza). Bazén měl příjemné prostředí. V bazénu jsem tedy nebyla. Do půlnoci si bylo možné dát na hotelové recepci drink a do 15h i nějaké drobné občerstvení.
Snídaně dost průměrná (1 druh pečiva, 1 druh čaje, 1 druh sýru, šunky), dále k dispozici vajíčka natvrdo, občas něco sladkého, meloun, med, řecký jogurt, káva, džus (asi práškový, děsně sladký), rajče/okurek, feta, olivy, marmelády, máslo (margarín), mléko, nějaké cornflakes. Každý den to stejné, ale mě to nevadilo. Jezdím bez snídaně, takže nic lepšího bych si rozhodně sama "nevyvářela".

Pokoj č. 208 - čisto, úklid kromě neděle byl denně. Výměna ložního prádla a ručníků asi 2-3x (moc jsem to nesledovala). Na pokoji mi chyběla zásuvka u postele, na balkónu alespoň šňůra (věšák nebyl a při větru, který na Karpathosu je, to není ideální). Byla jsem však připravena a šňůru s kolíčky jsem si vezla. Klimatizace za poplatek (za našeho pobytu chtěli 5€/den - tu jsem neměla, nedalo se platit kartou, měli problém s terminálem. Nicméně jak vyfukovalo, tak naštěstí nebylo vyloženě v noci horko), trezor u recepce za poplatek a ještě zvláštnost - mini lednice taky za poplatek - 3€/den. To mi přišlo tedy hodně neobvyklé, ač CK tuto informaci měla uvedenou, takže žádné překvápko. TV byla k dispozici, ale nezapínala jsem. Ocenila bych třeba varnou konvici (brala jsem svoji). Co mě na pokoji obtěžovalo, tak mi v průvanu (který byl permanentně) mlátily dveře. V noci to bylo opravdu nepříjemné. Mezi dveře a futra jsem vkládala silný papír, ale pokud bylo hodně větrno (to bylo skoro pořád), tak to nepomohlo. Postel mi vyhovovala, matrace spíše tvrdší. Koupelna byla čistá, standardní. Uvítala bych nějaké odvětrání, když není okno, ale co už. Fén byl na mém pokoji jen hadice s dírou. Jakmile se hadice zahřála, nebylo možné ji držet. Takže nic moc. Nicméně já jsem fén použila jen poslední den při odletu domů. Kdybych ho chtěla využívat denně, tak je to otrava. V koupelně mi chyběl závěs, ale nebyl to nějaký problém. Raději bez závěsu, než nějaká plesnivá hrůza.
Co se týká pláže v Pigadii tak jsem byla velmi mile překvapena. Ale - chodila jsem rozhodně mnohem dál (prakticky za město). Asi 2.3km - tam bylo koupání skvělé a na 300m napravo ani nalevo nebyl kolem mě nikdo. Nejbližší místo/vstup od hotelu na pláž mě opravdu nezaujalo. Jsou tam 2 velké hotely, lehátka a to nebylo nic pro mě. Každopádně jsem byla v Pigadii na pláži pouze příletový den a potom ke konci pobytu. Jinak výlety po ostrově.
Celkově hotel hodnotím kladně. Ač bych výtky (viz. výše) měla, nejsem náročná a byla jsem tedy spokojená. Vyžaduji především čistotu (ta byla) a klid. Z hlediska klidu jsem měla štěstí, protože na mé straně nebyla žádná rodina s dětmi a obsazenost hotelu byla nízká (postupně se však hotel plnil) a naprostá většina lidí měla pokoje nad bazénem nebo s výhledem na moře. Ovšem vřískající dítě z vedlejšího hotelu jsem si užila , ale s tím člověk nic neudělá, no.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 69%
Další hosté 5
  • Art
  • Werta
  • Zindy
  • renatak
  • zemli
Napsat recenzi

Eleon Luxury Villa

Karpathos » Pigadia Vila
zatrox Petr / 422x
Na RN od 04.07.20 · před rokem
Naposledy Dnes 11:07 · před hodinou Zobrazit profil
WiFiBez CK25.07.21
Vila v klidné části Pigadie, stranou od centra, ale v docházkové vzdálenosti. Hlavní výhodou je opravdu velký bazén, bez problému se vejdou 4 lidi, s pěkným výhledem na moře a okolí Pigadie. Terasa s pěkným posezením, bohužel není zastřešená, takže ráno není stín na snídani, ale výhodou je odpolední posezení ve stínu, kdy na bazén stále dopadá slunce ještě kolem 18 hodiny. Vila má 3 ložnice, v přízemí jsou bez klima, ale stačí nechat puštěnou v kuchyni, v patře je velká ložnice s manželskou postelí a klimatizací. Nevýhodou je malá koupelna klasického řeckého typu se sprchovým koutem a závěsem, jsme zvyklí na lepší, ale na pár dnů se dá zvládnout. V kuchyni nám chyběla aspoň malá pohovka na posezení. Wifi rychlé a stabilní, dosah i na terase. Celkově moc pěkná vila na pěkném místě.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 95%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Serenity Villa

Karpathos » Amoopi Vila
zatrox Petr / 422x
Na RN od 04.07.20 · před rokem
Naposledy Dnes 11:07 · před hodinou Zobrazit profil
WiFiBez CK25.07.21
Nová vila v klidné části Ammoopi, nedaleko minimarketu a taverny Esperida. Vše moderně zařízené, perfektní bazén s terasou a zastřešením proti větru, ideální na posezení při snídani a večerní relax u bazénu. Krásná koupelna s velkým sprchovým koutem, 2 ložnice, bohužel bez klima, bylo nutné nechat puštěnou klimatizaci v obývacím pokoji nebo otevřít přes noc okna v ložnicích, ale pak vadil hluk při silném větru.
Stabilní wifi, dosah i na terasu, pěkná kuchyně s obývacím pokojem a spoustou místa k posezení, TV jsme nevyužili. Celkově moc pěkná, moderní vilka, kde největší výhodou je bazén s krásnou terasou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Electra Beach

Karpathos » Pigadia Hotel
Nata Nata / žena / 189x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 24.07.21/00:50 · 6 dny Zobrazit profil
WiFiCK Fischer23.07.21
Hotel se nachází na klidném místě na okraji Pigadie, přímo u moře. U hotelu je nejhezčí část pláže v celé Pigadii, s písčitým vstupem do moře.Jinde se nacházejí kamenná plata. Tato pláž nebývá příliš přelidněná, vhodná i pro rodiče s dětmi.
K hotelu patří bazén se slanou vodou. Lehátka u bazénu bývají brzy obsazena, ale příjemnější ležení je na hotelové zahradě pod olivami. Do moře je odsud jen pár kroků, proto jsme si lehátka na pláži nekupovali.
Klimatizace, minilednička, trezor i wifi zdarma. Počítejte s tím, že wifi připojení je pomalé a nespolehlivé. Každý třetí den máte nárok na zapůjčení plážové osušky. K hotelu patří výborný snack bar, kde se dá dobře poobědvat. Nabídka viz. foto. Obsluha příjemná, ceny přiměřené. Při cestách po ostrově nás překvapilo, že v jiných letoviscích jsou ceny vyšší, než v hlavním městě.
Hotelové pokoje jsou nově zrekonstruované, moderně vybavené, slušný sprchový kout. pro dvě dospělé osoby postačující. My jsme byli 3 dospělí, třetí lůžko bylo rozkládací, pohodlné, ale v pokoji už nezbývalo mnoho místa.
Bohaté snídaně v prostorné, světlé a klimatizované jídelně. Velký výběr nápojů, např. 5 druhů kávy, horká čokoláda, džusy, čaje, mléko, voda s citrónem. Několik druhů chleba s klasickým výběrem teplých a studených snídaňových jídel, pudingy, ovoce.
Tento hotel nabízí skvělé služby za přijatelnou cenu. Je na klidném místě s možností zábavy na dosah. 100m od hotelu je velký supermarket s výbornou pekárnou. Nejbližší restaurace a přístav se nachází 500m od hotelu.
Pigadia od 09.07.21 do 16.07.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Athina

Zakynthos » Tsilivi Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 766x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy Včera 08:59 · včera Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 31.08.21 za 32 dní
WiFiBrenna16.03.21
Jednoduché ubytování blízko východního konce pláže v Tsilivi, v klidné části jinak rušného letoviska. Na pláž je to pár kroků, nejbližší obchod asi 400 m od studií. Do centra Tsilivi je to přibližně 1 km. V objektu je 8 studií, velmi jednoduše zařízených, chybí odkládací, nebo toaletní stolek, zrcadlo je na dveřích uvnitř skříně. V kuchyni normální vybavení, pravidelně doplňují role s papír. utěrkami. WIFI dostupné jen u vstupu do přízemních studií, v patře nefunkční. Majitelé, starší manželský pár, se sami starají o úklid a není co vytknout. Oba mluví pouze řecky, ale "rukama nohama" jsme se domluvili. Balkony v přízemí( studia 2+1) jsou větší a opticky oddělené, balkony v patře jsou menší, ale co nám vadilo, neposkytují absolutně žádné soukromí. Studia jsou uprostřed zeleně, zcela zastíněná. V sezoně to je určitě velké plus, ale v polovině září jsme ráno na balkoně tzv. klepali kosu. Kvalita ubytování odpovídala nízké ceně LM zájezdu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 3
  • PajulaHuy
  • Wolfi1
  • mouzi
Napsat recenzi

Andreas

3 recenze Kos » Kefalos - Kamari Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 766x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy Včera 08:59 · včera Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 31.08.21 za 32 dní
WiFiViamare07.03.21
Ubytování je na okraji letoviska, a nejbližší pláž a mini market jsou cca 300 m od apartmánů. Místo objednaného studia jsme byli ubytovaní v apartmánu v zadní budově, která je asi 100 m od hlavní budovy s tavernou a bazénem. V zadní budově byla kromě nás a našich známých pouze britská klientela. Apartmán č.13 je v 1.patře, prostorný, s dlouhým úzkým balkonem, který je opticky oddělený od vedlejších balkonů a poskytuje dostatek soukromí. Balkony jsou orientované na východ, od rána na přímém slunci, takže snídaně jedině se slunečníkem. V kuchyni je standardní vybavení, nová poměrně prostorná lednička a 2 přistýlky. V ložnici je manželská postel, dostatek úložného prostoru, z obou místností je vstup na balkon a v každé je klimatizace( v loňském roce pro apartmán 70 Euro/týden). Sociální zařízení lepší řecký standard. Úklid byl vzorný, koše každý den, úklid a čisté lůžkoviny +ručníky každý třetí den. WIFI připojení pouze v blízkosti taverny a bazénu ,v zadní budově nefunkční. Zřejmě v důsledku covidové situace byl na ostrově úžasný klid, poloprázdné pláže a až na jednu výjimku, kdy nějaká paní nepřiměřeně svému věku infantilně hýkala z moře na svého partnera česky, jsme slyšeli jen němčinu a angličtinu. Kos jsme vybrali jako náhradu za stornovanou dovolenou a nelitujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 5
  • Barunka9
  • bayka
  • calle
  • elpe69
  • tony2
Napsat recenzi

Mandraki paradise

Ostatní ostrovy » Kastellorizo » Mandraki Apartmány/Studia
pnemec Petr / muž / 1 887x
Na RN od 11.09.16 · 4 roky
Naposledy Dnes 12:20 · před chvílí Zobrazit profil
Města » Piraeus » 27.08.21 za 28 dníFolegandros » Chora » 28.08.21 za 29 dníMilos » Adamas » 02.09.21 za 34 dní
WiFi23.10.20
Moc pěkné, prostorné apartmány v klidné oblasti (vlastně celý ostrov je klidný), plně zařízená kuchyně, klimatizace, wifi. Velikost pokojů nadstandardní. Majitelé pozorní, každé ráno nás čekal Antonios se svou loďkou a odvezl na pláž nebo na výlet do modré jeskyně. V pěší vzdálenosti taverny, obchody.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sofia

3 recenze Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri Apartmány/Studia
muchnička Eva / žena / 151x
Na RN od 06.06.15 · 6 let
Naposledy 05.05.21/22:08 · 2 měsíce Zobrazit profil
Travel Family - Viamare10.10.20
Kefalonii jsme navštívili poprvé a sice v posledním termínu od 14/09 - 24/09. Bohužel nás zastihl hurikán, ale to je příroda, ale od té doby nešla elektřina - svítili jsme svíčkami po dobu 5 nocí, nešla vůbec voda - 5 dní, na spláchnutí WC jsme si museli docházet pro vodu do bazénu, který byl od hurikánu mimo provoz (přitom stačilo vybrat napadané smetí a vyčistit), teplou vodou jsme se osprchovali pouze 2x během desetidenního pobytu. Když jsme vznesli dotaz ohledně nefunkční elektřiny na naši delegátku, bylo nám vždy odpovězeno, že všude, kde se svítí, tak jedou na agregát. Po našem dotazu v sousedním hotelu Costa Rossa cca 100m od nás, kde vše fungovalo-světla, dokonce i pouliční osvětlení, čistý bazén, teplá voda atd. se vyjádření delegátky nezakládalo na pravdě. Minimarket, který byl popisován u studií fungoval první 2 dny, poté jsme nákupy obstarávali (díky autu) i ostatním hostům. Autobus do Lixouri tento rok vůbec nejezdil a nechápu, jak je možné, že se to lidé dozví až na místě a ne při výběru dovolené. Co se týče výběru těchto studií z vlastní zkušenosti je nemůžu doporučit ostatním, správce objektu se nezajímal vůbec o nic, polámané keře, větve, bazén .... Co se týče úklidu, úklid probíhal pouze 2x během 10ti dnů, jinak jsme si vytírali i v noci, protože při dešti a silném větru dveře netěsnili a když člověk dal v noci nohy z postele, tak šlapal ve vodě.... Ale to byla příroda, tej člověk neporučí, prostě jsme se snažili si dovolenou užít jak to šlo, ale na rovinu hodně nás zklamal přístup domorodců i delegátky....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 8
  • Enrico
  • Karolina
  • Miky
  • fotbalcb
  • jana71
  • kovirbk
  • mabican
  • zuziik
Napsat recenzi

Anne apartment

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 873x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 26.07.21/18:41 · 3 dny Zobrazit profil
Athény » Rafina » dnes se vrací
WiFiBez CK01.10.20
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Do tretice všetko dobré DIMITRIS RENT A CAR
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Stegna Beach Premium

Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
Lenca100 Lenka / žena / 1 667x
Na RN od 27.04.09 · 12 let
Naposledy Včera 21:05 · 15 hod. Zobrazit profil
Karpathos » Lefkos » 06.08.21 za 7 dní
WiFiViamare28.09.20
Nově postavené app./st. jsou umístěny v centru Stegny, vše v blízkosti / taverny, minimarkety, půjčovny /.Pláž před ubytováním. Všechny apartmány mají výhled na moře, některá studia na hory. Aparmán č. 1 pro 4 osoby / byli jsme 2 /velmi prostorný,koupelna nadstandartní.Kvalitní matrace i rošty, spalo se výborně.V kuchyňském koutu jsme nic nepostrádali, sklokeramická varná deska, konvice... Absence šatní skříně, tu nahrazují věšáčky na dělicí stěně a poličky.
Perfektní úklid 2x týdně / výměna ložního prádla a ručníků /, ostatní dny jsme dávali odpadkové koše na chodbu / opatření proti covidu -19 /. Na prostorné terase krásné posezení, žádný plast.Ráno se dá do 8 hodin posnídat, potom už hodně pálí sluníčko.Užívali jsme si nádhernou pláž /letos bez davů / a skvělé taverny.
Stegna od 01.08.20 do 15.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • georgjirka
  • habeska
  • zuza.hrad
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 12–18 Clear sky 0 mm 39° 1 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 38° 3 m/s
Sobota, 31.07.21 00–06 Clear sky 0 mm 32° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 32° 1 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 38° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 37° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !