Ubytování

Všechny recenze ubytování

Melissa Travel

Athina

Zakynthos » Tsilivi Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 711x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy 05.04.21/14:29 · 5 dny Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 06.07.21 za 86 dní
WiFiBrenna16.03.21
Jednoduché ubytování blízko východního konce pláže v Tsilivi, v klidné části jinak rušného letoviska. Na pláž je to pár kroků, nejbližší obchod asi 400 m od studií. Do centra Tsilivi je to přibližně 1 km. V objektu je 8 studií, velmi jednoduše zařízených, chybí odkládací, nebo toaletní stolek, zrcadlo je na dveřích uvnitř skříně. V kuchyni normální vybavení, pravidelně doplňují role s papír. utěrkami. WIFI dostupné jen u vstupu do přízemních studií, v patře nefunkční. Majitelé, starší manželský pár, se sami starají o úklid a není co vytknout. Oba mluví pouze řecky, ale "rukama nohama" jsme se domluvili. Balkony v přízemí( studia 2+1) jsou větší a opticky oddělené, balkony v patře jsou menší, ale co nám vadilo, neposkytují absolutně žádné soukromí. Studia jsou uprostřed zeleně, zcela zastíněná. V sezoně to je určitě velké plus, ale v polovině září jsme ráno na balkoně tzv. klepali kosu. Kvalita ubytování odpovídala nízké ceně LM zájezdu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 3
  • PajulaHuy
  • Wolfi1
  • mouzi
Napsat recenzi

Andreas

3 recenze Kos » Kefalos - Kamari Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 711x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy 05.04.21/14:29 · 5 dny Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 06.07.21 za 86 dní
WiFiViamare07.03.21
Ubytování je na okraji letoviska, a nejbližší pláž a mini market jsou cca 300 m od apartmánů. Místo objednaného studia jsme byli ubytovaní v apartmánu v zadní budově, která je asi 100 m od hlavní budovy s tavernou a bazénem. V zadní budově byla kromě nás a našich známých pouze britská klientela. Apartmán č.13 je v 1.patře, prostorný, s dlouhým úzkým balkonem, který je opticky oddělený od vedlejších balkonů a poskytuje dostatek soukromí. Balkony jsou orientované na východ, od rána na přímém slunci, takže snídaně jedině se slunečníkem. V kuchyni je standardní vybavení, nová poměrně prostorná lednička a 2 přistýlky. V ložnici je manželská postel, dostatek úložného prostoru, z obou místností je vstup na balkon a v každé je klimatizace( v loňském roce pro apartmán 70 Euro/týden). Sociální zařízení lepší řecký standard. Úklid byl vzorný, koše každý den, úklid a čisté lůžkoviny +ručníky každý třetí den. WIFI připojení pouze v blízkosti taverny a bazénu ,v zadní budově nefunkční. Zřejmě v důsledku covidové situace byl na ostrově úžasný klid, poloprázdné pláže a až na jednu výjimku, kdy nějaká paní nepřiměřeně svému věku infantilně hýkala z moře na svého partnera česky, jsme slyšeli jen němčinu a angličtinu. Kos jsme vybrali jako náhradu za stornovanou dovolenou a nelitujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 5
  • Barunka9
  • bayka
  • calle
  • elpe69
  • tony2
Napsat recenzi

Mandraki paradise

Ostatní ostrovy » Kastellorizo » Mandraki Apartmány/Studia
pnemec Petr / muž / 1 161x
Na RN od 11.09.16 · 4 roky
Naposledy Včera 21:06 · 11 hod. Zobrazit profil
Města » Piraeus » 16.06.21 za 66 dníSifnos » Kamarai » 17.06.21 za 67 dníSerifos » Livadion » 22.06.21 za 72 dníMěsta » Piraeus » 27.08.21 za 138 dníFolegandros » Chora » 28.08.21 za 139 dníMilos » Ještě nevím » 01.09.21 za 143 dní
WiFi23.10.20
Moc pěkné, prostorné apartmány v klidné oblasti (vlastně celý ostrov je klidný), plně zařízená kuchyně, klimatizace, wifi. Velikost pokojů nadstandardní. Majitelé pozorní, každé ráno nás čekal Antonios se svou loďkou a odvezl na pláž nebo na výlet do modré jeskyně. V pěší vzdálenosti taverny, obchody.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sofia

3 recenze Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri Apartmány/Studia
muchnička Eva / žena / 149x
Na RN od 06.06.15 · 5 let
Naposledy 10.10.20/22:16 · 5 měsíců Zobrazit profil
Travel Family - Viamare10.10.20
Kefalonii jsme navštívili poprvé a sice v posledním termínu od 14/09 - 24/09. Bohužel nás zastihl hurikán, ale to je příroda, ale od té doby nešla elektřina - svítili jsme svíčkami po dobu 5 nocí, nešla vůbec voda - 5 dní, na spláchnutí WC jsme si museli docházet pro vodu do bazénu, který byl od hurikánu mimo provoz (přitom stačilo vybrat napadané smetí a vyčistit), teplou vodou jsme se osprchovali pouze 2x během desetidenního pobytu. Když jsme vznesli dotaz ohledně nefunkční elektřiny na naši delegátku, bylo nám vždy odpovězeno, že všude, kde se svítí, tak jedou na agregát. Po našem dotazu v sousedním hotelu Costa Rossa cca 100m od nás, kde vše fungovalo-světla, dokonce i pouliční osvětlení, čistý bazén, teplá voda atd. se vyjádření delegátky nezakládalo na pravdě. Minimarket, který byl popisován u studií fungoval první 2 dny, poté jsme nákupy obstarávali (díky autu) i ostatním hostům. Autobus do Lixouri tento rok vůbec nejezdil a nechápu, jak je možné, že se to lidé dozví až na místě a ne při výběru dovolené. Co se týče výběru těchto studií z vlastní zkušenosti je nemůžu doporučit ostatním, správce objektu se nezajímal vůbec o nic, polámané keře, větve, bazén .... Co se týče úklidu, úklid probíhal pouze 2x během 10ti dnů, jinak jsme si vytírali i v noci, protože při dešti a silném větru dveře netěsnili a když člověk dal v noci nohy z postele, tak šlapal ve vodě.... Ale to byla příroda, tej člověk neporučí, prostě jsme se snažili si dovolenou užít jak to šlo, ale na rovinu hodně nás zklamal přístup domorodců i delegátky....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 8
  • Enrico
  • Karolina
  • Miky
  • fotbalcb
  • jana71
  • kovirbk
  • mabican
  • zuziik
Napsat recenzi

Anne apartment

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 830x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.04.21/18:30 · včera Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 96 dní
WiFiBez CK01.10.20
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Do tretice všetko dobré DIMITRIS RENT A CAR
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Stegna Beach Premium

Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
Lenca100 Lenka / žena / 1 376x
Na RN od 27.04.09 · 11 let
Naposledy Včera 21:12 · 11 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare28.09.20
Nově postavené app./st. jsou umístěny v centru Stegny, vše v blízkosti / taverny, minimarkety, půjčovny /.Pláž před ubytováním. Všechny apartmány mají výhled na moře, některá studia na hory. Aparmán č. 1 pro 4 osoby / byli jsme 2 /velmi prostorný,koupelna nadstandartní.Kvalitní matrace i rošty, spalo se výborně.V kuchyňském koutu jsme nic nepostrádali, sklokeramická varná deska, konvice... Absence šatní skříně, tu nahrazují věšáčky na dělicí stěně a poličky.
Perfektní úklid 2x týdně / výměna ložního prádla a ručníků /, ostatní dny jsme dávali odpadkové koše na chodbu / opatření proti covidu -19 /. Na prostorné terase krásné posezení, žádný plast.Ráno se dá do 8 hodin posnídat, potom už hodně pálí sluníčko.Užívali jsme si nádhernou pláž /letos bez davů / a skvělé taverny.
Stegna od 01.08.20 do 15.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • georgjirka
  • habeska
  • zuza.hrad
Napsat recenzi

Anemes

Kythira » Avlemonas Apartmány/Studia
Milka121 Milka / žena / 298x
Na RN od 07.02.15 · 6 let
Naposledy 22.09.20/19:21 · 6 měsíců Zobrazit profil
WiFi22.09.20
Jedno z nejlepších ubytování v Řecku, co jsme zažili. Měli jsme Premium studio o rozloze 46m + velmi prostorný balkon se zastřešením a pohodlnými křesílky. Apartmán má veškeré vybavení, klimatizaci, kuchyňský kout, prostorné skříně, velkou koupelnu, jídelní stůl, sporák s troubou, kávovar, espresso a konvici. Ubytování je včetně velkorysé snídaně, kdy si každý den můžete dát 4 různé chody, např. tousty, omelety, párky, vejce, sýry, slané koláče, croissanty + kávu dle vlastního výběru, džusy, jogurt s ovocem, sladké pečivo. Veselý majitel nesnese, že si dáte málo, musíte mít plný podnos, který si pak můžete odnést na balkon, nebo sníst v jídelně. Nikdy jsme to nedokázali všechno sníst, ještě jsme si nosili zbytky na pláž ke svačině.
Úklid probíhá denně, ručníky a povlečení mění obden. Hotel nabízí i rodinné apartmány, luxusní pokoje i standardní. Všechny mají veliké balkony či terasy se zastíněním. Dále je u hotelu pěkná zahrada, avšak bez bazénu, což vzhledem k blízkosti moře nevadí.
Poloha hotelu nám maximálně vyhovovala, Avlemonas je krásné a živé městečko a hotel je na samém začátku, čili absolutní klid a ticho. Bydleli jsme 2 km od naší nejoblíbenější pláže Limni a kamkoliv jsme jeli na výlet, bylo to do 20km. Čili ideální výchozí bod pro poznávání ostrova. Původně jsme chtěli ubytování v Kapsali, kde jsme se byli podívat a vůbec nás nenadchlo. Agia Pelagia je zase příliš odtržená na severu a bylo tam moc větrno. V Avlemonas je klidné a teplé moře, liduprázdné pláže a pro romantické procházky je jako stvořené. Kdo hledá rušné letovisko, raději ať zvolí Kapsali. Pokud bychom jeli znovu na Kythiru, rozhodně bychom zvolili znovu tento hotel. Cena za apartmán Premium s bohatou snídaní pro 2 v září 2020 60€/noc.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Korali

2 recenze Kréta » Jihovýchod » Makrigialos Apartmány/Studia
Hela.Š Helena Šebestová / žena / 878x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 07.04.21/16:55 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiTravel 200214.09.20
Dostali jsme přízemní studio č.10 v zadní části, takže absolutní klid a soukromí. Jednalo se o 4 lůžkový pokoj, takže prostoru dostatek. Jako bonus byl přítulný kocourek, co k nám každé ráno a večer chodil na stravu;-)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 8
  • Jasmína
  • RadkaB
  • bozena
  • danfi
  • fero
  • katdud
  • lu-lu
  • tanika
Napsat recenzi

Silvia

Parga » Parga Apartmány/Studia
tkanicka Tatiana / žena / 475x
Na RN od 05.06.09 · 11 let
Naposledy 12.03.21/23:55 · 4 týdny Zobrazit profil
Parga » Parga » 19.06.21 za 69 dníParga » Parga » 11.08.21 za 122 dní
WiFiMelissa Travel04.09.20
Silvia je veľmi pekné ubytovanie v krásnej záhrade plnej kvetov a ovocia s posedením. Izby sú veľké a pekne zariadené, grécka klasika. Kuchyňa bola dostatočné vybavená riadom, hrncami, príborom. Prvýkrát sme mali vo vybavení kuchyňe v Grécku - jar, hubku na riad a utierku. S kúpeľňou sme boli tiež spokojné. Možno by sme dali na sprchový kút nejaký zaves. Výhľad na more bol úžasný a spríjemňoval nám každé posedenie na priestrannom balkóne. Domáci sú veľmi milí a vždy s úsmevom na tvári. Po príchode z letiska sme od domácej dostali fľašu vody. K pláži je to prechádzkou do 10 minút. Cesta je kúsok do kopca, ale nič strašné. Určite ubytovanie odporúčame!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 2
  • NEvina
  • ywet
Napsat recenzi

Ardani Paradise View Villa

Karpathos » Ardani Vila
zatrox Petr / 194x
Na RN od 04.07.20 · 9 měsíců
Naposledy 09.04.21/16:08 · včera Zobrazit profil
WiFiBez CK29.08.20
Nádherná vila, naprosté soukromí, úžasný výhled, vše moderně zařízené, vířivka na terase, kousek od Pigadie. "Soukromá" pláž 15 minut od vily.
Velice ochotný majitel, každý den úklid, možnost natrhat si čerstvé ovoce přímo ze zahrady, základní potraviny k dispozici v kuchyni, dárek pro děti i na rozloučenou. Neskutečně jsme si to tam užili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 09–12 Clear sky 0 mm 11° 1 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 15° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 15° 2 m/s
Pondělí, 12.04.21 00–06 Clear sky 0 mm 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 3 m/s
12–18 Fair 0 mm 16° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 16° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !