Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 17
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů Κριτικές ξενοδοχείων

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 2921
 
 

Mandraki paradise (app./studio)

 
Včera 16:26
Ostatní ostrovy » Kastellorizo » Mandraki
 
Moc pěkné, prostorné apartmány v klidné oblasti (vlastně celý ostrov je klidný), plně zařízená kuchyně, klimatizace, wifi. Velikost pokojů nadstandardní. Majitelé pozorní, každé ráno nás čekal Antonios se svou loďkou a odvezl na pláž nebo na výlet do modré jeskyně. V pěší vzdálenosti taverny, obchody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Sofia 3 (app./studio)

 
10.10.20 22:11
Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri
CK: Travel Family - Viamare
 
 
Kefalonii jsme navštívili poprvé a sice v posledním termínu od 14/09 - 24/09. Bohužel nás zastihl hurikán, ale to je příroda, ale od té doby nešla elektřina - svítili jsme svíčkami po dobu 5 nocí, nešla vůbec voda - 5 dní, na spláchnutí WC jsme si museli docházet pro vodu do bazénu, který byl od hurikánu mimo provoz (přitom stačilo vybrat napadané smetí a vyčistit), teplou vodou jsme se osprchovali pouze 2x během desetidenního pobytu. Když jsme vznesli dotaz ohledně nefunkční elektřiny na naši delegátku, bylo nám vždy odpovězeno, že všude, kde se svítí, tak jedou na agregát. Po našem dotazu v sousedním hotelu Costa Rossa cca 100m od nás, kde vše fungovalo-světla, dokonce i pouliční osvětlení, čistý bazén, teplá voda atd. se vyjádření delegátky nezakládalo na pravdě. Minimarket, který byl popisován u studií fungoval první 2 dny, poté jsme nákupy obstarávali (díky autu) i ostatním hostům. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Anne apartment (app./studio)

 
01.10.20 17:07
Tinos » Chora
CK: Bez CK
 
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Stegna Beach Premium (app./studio)

 
28.09.20 11:42
Rhodos » Stegna
CK: Viamare
 
 
dovolená v termínu: 01.08.20 - 15.08.20
Nově postavené app./st. jsou umístěny v centru Stegny, vše v blízkosti / taverny, minimarkety, půjčovny /.Pláž před ubytováním. Všechny apartmány mají výhled na moře, některá studia na hory. Aparmán č. 1 pro 4 osoby / byli jsme 2 /velmi prostorný,koupelna nadstandartní.Kvalitní matrace i rošty, spalo se výborně.V kuchyňském koutu jsme nic nepostrádali, sklokeramická varná deska, konvice... Absence šatní skříně, tu nahrazují věšáčky na dělicí stěně a poličky.
Perfektní úklid 2x týdně / výměna ložního prádla a ručníků /, ostatní dny jsme dávali odpadkové koše na chodbu / opatření proti covidu -19 /. Na prostorné terase krásné posezení, žádný plast.Ráno se dá do 8 hodin posnídat, potom už hodně pálí sluníčko.Užívali jsme si nádhernou pláž /letos bez davů / a skvělé taverny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Anemes (app./studio)

 
22.09.20 16:01
Kythira » Avlemonas
 
Jedno z nejlepších ubytování v Řecku, co jsme zažili. Měli jsme Premium studio o rozloze 46m + velmi prostorný balkon se zastřešením a pohodlnými křesílky. Apartmán má veškeré vybavení, klimatizaci, kuchyňský kout, prostorné skříně, velkou koupelnu, jídelní stůl, sporák s troubou, kávovar, espresso a konvici. Ubytování je včetně velkorysé snídaně, kdy si každý den můžete dát 4 různé chody, např. tousty, omelety, párky, vejce, sýry, slané koláče, croissanty + kávu dle vlastního výběru, džusy, jogurt s ovocem, sladké pečivo. Veselý majitel nesnese, že si dáte málo, musíte mít plný podnos, který si pak můžete odnést na balkon, nebo sníst v jídelně. Nikdy jsme to nedokázali všechno sníst, ještě jsme si nosili zbytky na pláž ke svačině.
Úklid probíhá denně, ručníky a povlečení mění obden. Hotel nabízí i rodinné apartmány, luxusní pokoje i standardní. Všechny mají veliké balkony či ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
1
 

Korali 2 (app./studio)

 
14.09.20 15:40
Kréta » Jihovýchod » Makrigialos
CK: Travel 2002
 
Dostali jsme přízemní studio č.10 v zadní části, takže absolutní klid a soukromí. Jednalo se o 4 lůžkový pokoj, takže prostoru dostatek. Jako bonus byl přítulný kocourek, co k nám každé ráno a večer chodil na stravu;-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
1
 

Silvia 2 (app./studio)

 
04.09.20 21:34
Epirus » Parga
CK: Melissa Travel
 
 
Silvia je veľmi pekné ubytovanie v krásnej záhrade plnej kvetov a ovocia s posedením. Izby sú veľké a pekne zariadené, grécka klasika. Kuchyňa bola dostatočné vybavená riadom, hrncami, príborom. Prvýkrát sme mali vo vybavení kuchyňe v Grécku - jar, hubku na riad a utierku. S kúpeľňou sme boli tiež spokojné. Možno by sme dali na sprchový kút nejaký zaves. Výhľad na more bol úžasný a spríjemňoval nám každé posedenie na priestrannom balkóne. Domáci sú veľmi milí a vždy s úsmevom na tvári. Po príchode z letiska sme od domácej dostali fľašu vody. K pláži je to prechádzkou do 10 minút. Cesta je kúsok do kopca, ale nič strašné. Určite ubytovanie odporúčame!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 

Ardani Paradise View Villa (vila)

 
29.08.20 11:24
Karpathos » Ardani
CK: Bez CK
 
Nádherná vila, naprosté soukromí, úžasný výhled, vše moderně zařízené, vířivka na terase, kousek od Pigadie. "Soukromá" pláž 15 minut od vily.
Velice ochotný majitel, každý den úklid, možnost natrhat si čerstvé ovoce přímo ze zahrady, základní potraviny k dispozici v kuchyni, dárek pro děti i na rozloučenou. Neskutečně jsme si to tam užili.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
1
 

Old House (app./studio)

 
27.08.20 18:40
Rhodos » Paradeisi
 
 
Ubytování v tradičním baráčku v Paradisi.
Ubytování je pár kroků od letiště a tak bývá i využíváno - jako ubytování u letiště.
My ho použili na poslední den před odletem, abychom se nemuseli přesouvat nad ránem z ubytování na jihu ostrova přímo na letiště k odletu.
Ubytování je naprosto perfektní, pokoj velký a luxusně vybavený. Majitel velmi příjemný.
Škoda, že ubytování a pláž odděluje letištní dráha, protože jinak bych tam klidně trávil příští dovolenou. Čekal jsem, že městečko, které leží přímo u letiště bude rušné a o ničem, ale líbila se mi tam atmosféra "mezi místníma". :-)
Dvě minuty pěšky je to do AB supermarketu, takže zásobování vyřešené a kolem je i pár taveren.
Škoda jen, že jim tam postavili to letiště. :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
1
 

Nikos 3 (pension)

 
03.08.20 23:39
Alonissos » Patitiri
CK: Melissa travel
 
Příjemný penzion, čistý, prostorný, staršího typu, ale dobře udržovaný, poklidné, pohodové ubytování s krásným výhledem na moře. Majitelka příjemná, ochotná, o penzion se stará dobře. Měli jsme 3-lůžkové studio č. 7 – pokoj prostorný, dvojlůžko v obývací části hodně úzké, nízké s měkkou matrací, třetí lůžko v kuchyňské části také úzké, ale vyšší a s tvrdší matrací. Díky třetímu lůžku není v těchto typech pokoje stůl a židle (nevejde se, u dvojlůžkových pokojů je), nutno snídat či cokoliv konzumovat v posteli nebo případně na balkoně. Klasická židle na sezení zde byla jedna, navíc sloužila jako noční stolek u dvojlůžka. Skříň prostorná, ramínek celkem dostatek. Kuchyň dobře vybavená včetně ostrého nože, velkých hrnků a všeho možného – nevyužili jsme, nevařili jsme, potřebovali jsme jen varnou konvici, která zde byla, sice v našem pokoji rozbitá a tekla – majitelka ji ale na požádání ihned ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Antonios 3 (hotel)

 
30.07.20 18:41
Thassos » Limenaria
 
 
Pěkný, čistý a klidný malý hotel. My dostali pokoj č.106, je to první patro, tudíž omezený rozhled na moře. Navíc hned vedle hotelu nedostavěný soukromý dům, tudíž z našeho pokoje výhled na jeho střechu. Pokoj velmi malý, akorát pro dva. Úklid pokojů pravidelný, koš vynášen denně. Personál sympatický, bez problémů. Stravování polopenze, chutná ale málo řecká. Pro velké jedlíky možná porce menší, nám to stačilo. Bazén krásný, čistý. Bohužel s pláží to je doslova hrozivé. Vypadá to jako na stavbě. Očividně bude probíhat rekonstrukce celého pobřeží, kdy bude hotovo není známo....rozhodně je nutno docházet či dojíždět na jiné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Sea Breeze 3 (app./studio)

 
30.07.20 11:13
Kefalonia » Lixouri
CK: Viamare (Travel Family)
 
Bydleli jsme ve studiu č. 8 (1. patro) s krásným výhledem z balkonu na společnou terasu, moře a protější břeh. Balkon je prostorný, z boku je sušák (trochu orezlý, tak pozor na ušpinění prádla) a kolíčky. Dopoledne na balkon praží slunce, tak se nedá sedět. Na terase se konají schůzky delegátek ck (Viamare i Blue style zvlášť).
Paní majitelka byla velmi milá, je to taková kočičí máma, má asi 8 koček a v době našeho pobytu vypiplávala malá koťátka, všechny poctivě krmí a má velmi přátelského pejska, který nás vždy vítal. Kočky občas sedávaly u nás před studiem, kde čekaly na krmení od majitelky (bydlela ve studiu č. 9).
Studio bylo standardní na řecké poměry (odpovídalo fotkám na stránkách ck) - byly 2 samostatné postele s nočními stolky, skříň s ramínky a 2 šuplíky (kde byly deky, takže se nedaly použít), stůl s židlí a stolek se zrcadlem a další židlí. Studio mělo i ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Eleonas 3 (app./studio)

 
23.07.20 11:11
Epirus » Sivota
CK: Melissa travel
 
 
Ubytování v apartmánu pro 4 s oddělenými 2 pokoji bylo super, úklid včetně výměny ručníků a povlečení a probíhal cca 4x za pobyt (12dní), denně paní vynášela koše. Prostorný balkon, dostatečně vybavená kuchyňka (když pominu, že v ní chybí zásuvka na rychlovarnou konvici :-)))) ), koupelna - řecká klasika, chybí závěs kolem sprchy nebo cokoli, co by bránilo vodě po celé koupelně, jakmile se kdokoli sprchuje, ale na to jsme zvyklí, nechyběl mop a kbelík. K dispozici klimatizace zdarma a wifi, která byla dostupná i na zahradě. Před ubytováním je k dispozici posezení a několik hamak, které jsme občas rádi využili, dokonce i sprchy před studii, kdyby se snad chtěl někdo osvěžit. Příjemný majitel i paní uklizečka. K dispozici parkoviště pod studii.
Studila jsou strategicky umístěna mezi 2 pěknými plážemi (Megali Ammos - velké oblázky a Zavia - písek). Jediná nevýhoda tohoto ubytování je vzdálenost od městečka, do obchodu 1,5km, do centra skoro 2km. Sice jsme s tím počítali, ale jde se po silnici s poměrně čilým provozem (dá se místy obejít), ale není to nic např. pro rodinku s malými dětmi nebo pro kočárek. O víkendech, kdy se do Sivoty sjíždějí místní, je navíc od silnice do pozdních nočních hodin poměrně dost slyšet hluk provozu (túrující motorky apod.).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

ILIOPERATO (hotel)

 
22.07.20 15:38
Santorini » Imerovigli
CK: Inex
 
Ilioperato je hotel se samostatně přístupnými pokoji z jednotlivých balkonů, ke kterým se dostanete přes společné prostory v několika výškových úrovních umístěných přímo nad kalderou tak, že nic nebrání fantastickému výhledu přímo na kalderu a západ slunce. Hotel disponuje bazénem na terase, ze které je ničím nerušený výhled do kaldery. Z každého místa v hotelu je nádherný výhled na protější ostrov Thirasii, ostatní ostrůvky v kaldeře, bílé domy v Oie a večer na Oiu, která září osvětlená jako plující loď na moři.
Hotel je čistý, každý den personál zametá venkovní prostory, myje bazén a jeho okolí.
V hotelu je také krásný prostor s barem, který byl ale bohužel letos zavřený kvůli Covidu 19 a malému počtu hostů.
Pokoje jsou tak akorát velké, prostorné a útulné. My měli pokoj v nejspodnější části hotelu, kde jsou pokoje superior.
V pokoji byla lednice, varná ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Sea Cleopatra Napa (hotel)

 
20.06.20 11:04
Kypr » Ayia Napa
CK: Bez CK
 
Hotel Sea Cleopatra Napa sa nachádza v letovisku Ayia Napa a ponúka vonkajší bazén a reštauráciu. Hotel ponúka ubytovanie s balkónom. V spoločných priestoroch môžete využívať bezplatné Wi-Fi. Kláštor Agia Napa je vzdialený 800 metrov.
Všetky izby a suity v hoteli Cleopatra sú vybavené satelitnou TV. Každá z nich má chladničku. Nechýba ani súkromná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom.
Hostia hotela Sea Cleopatra Napa môžu relaxovať na ležadlách na slnečnej terase pri bazéne. Na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné parkovisko.
Aquapark Water World sa nachádza vo vzdialenosti 2,2 km a pláž Nissi vo vzdialenosti 2,8 km.
Tento hotel doporučujem mladým, ktori chú v noci hýriť a nie spať. Nakoľko my sme sa v štúdiu hotela slabý týždeň nevyspali. Pretože Ayia Napa v noci žije naplno. Na tejto ulici je strip club, z ktorého celú noc počuť veselo-hlasnú ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací