Ubytování

Všechny recenze ubytování

Melissa Travel

Cavo Orient Beach & Suites

Zakynthos » Kypseli Hotel
Enďus Vladimír / 13x
Na RN od 07.09.21 · před měsícem
Naposledy Dnes 14:11 · 2 hod. Zobrazit profil
WiFiCK ČedokDnes 10:56
Nový hotel postavený v mírném svahu přímo na břehu moře. Areál hotelu je pěkně udržovaný a čistý. V horní části se nachází hlavní budova s recepcí a restaurací, část pokojů, dětský klub a bazén s barem, v dolní části zbytek pokojů, velká travnatá plocha s lehátky a slunečníky, bar a vstup na úzkou oblázkovopísčitou pláž.

V okolí hotelu je v docházkové vzdálenosti jen pár taveren, supermarket a výborná pekárna (cca 500 m), hotel tedy rozhodně není vhodný pro ty, kteří vyhledávají nákupy, rušnější noční život a zábavu. Za tím je potřeba dojet, nejblíže do střediska Tsilivi nebo do Zakynthu. My jsme brali hotel jako základnu pro cestování po ostrově a pro tento účel je hotel dobrou volbou. Hotelová pláž je spíš taková nouzovka, moře čisté. Nejsme úplně plážové typy, ale nějaké to lenošení na pláži k dovolené u moře určitě patří, takže za koupáním jsme jezdili cca 7 km na pěknou klidnou písčitou pláž s pozvolným vstupem do moře v Alykanas. Trochu rušnější písčitá pláž je cca 6 km v Tsilivi, nebo o něco blíže je menší písčitá pláž v Amoudi.

Ubytováni jsme byli v horní části hotelu. Pokoj, který jsme dostali pro 2 osoby, byl nadstandardně prostorný a byl vybaven velkým dvoulůžkem a dvěmi pohovkami, které zřejmě slouží případně i jako přistýlka. Klimatizace je centrální (takže absolutně tichá), s řídící jednotkou na pokoji. K dispozici je zdarma trezor, malá lednice, fén a televize (řecké a německé programy). Úložné prostory dostatečné. V pokoji je velký sprchový kout a samostatné WC, dvě umyvadla jsou včleněna přímo do prostoru pokoje (oddělena nízkou zdí). Každý pokoji má buď terasu nebo balkon. My jsme měli pokoj v přízemí s docela prostornou terasou, ze které byl vstup do bazénu. Bazén je společný vždy pro 3 pokoje. Terasa byla vybavena křesly, sedačkou, stolkem a malým skládacím sušákem. Úklid pokoje každý den, výměna ručníků každý den, výměna lůžkovin každý třetí den. Každý den byla na pokoji balená voda. Plážové osušky zdarma k dispozici na baru u bazénu oproti kartě, kterou dostanete při příjezdu. Funkční a rychlé wifi zdarma.

Hotelová restaurace se nachází v hlavní budově v prvním patře s pěkným výhledem na hotel a moře. S jídlem jsme byli velice spokojeni, nabídka byla pestrá a chutná, vše průběžně doplňované, nikdy nebyl problém s tím, že by něco chybělo. Myslím, že si každý musel vybrat (různé druhy masa, ryby, mořské plody, zelenina, různé saláty, ovoce, dezerty, zmrzlina). Nemůžu hodnotit obědy, na ty jsme se do hotelu nevraceli. Na stole pokaždé balená voda. Z nápojů k dispozici káva, čaj, džusy a nealko z postmixu, pivo, víno. Personál velice ochotný a milý, restaurace čistá, stoly vždy znovu rychle prostřené a připravené. Vstup do restaurace s rouškou a jednorázovými rukavicemi. Jídlo si každý mohl nandat sám, nápoje obsluhoval personál hotelu. Během dne nealko i alko nápoje a různé malé občerstvení a ovoce na baru u bazénu. Na jídlo do hotelu chodili i lidé ubytovaní v „suites“ patřících k hotelu, ty se nachází cca 300 metrů směrem k hlavní silnici (na fotomapách od Googlu 2 budovy s bazény u „Olive tree villas“, na fotomapách Seznamu nejsou vidět, stejně tak tam není vidět ani hotel).

Celkově se nám v hotelu líbilo a byli jsme tu spokojeni. Hotel můžu doporučit pro klidnou dovolenou stranou rušných turistických středisek. Na druhou stranu si pobyt neumím představit bez půjčeného auta.
Kypseli od 20.08.21 do 31.08.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Porto

Korfu » Sever » Kassiopi Apartmány/Studia
MonikaV Monika / žena / 665x
Na RN od 27.06.08 · 13 let
Naposledy 18.10.21/12:27 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiKorfu-servis18.10.21
Pro letošní dovolenou jsme využili ubytování ve studiu pro 2-3 osoby poblíž přístavu v Kassiopi. Jedná se o velmi prostorný byt, který se skládá z ložnice s manželskou postelí a kuchyně s pohovkou pro 3. osobu. Z obou místností je vstup na dlouhý balkón se zahradním nábytkem a sušákem na prádlo. Byli jsme ubytováni v 1. patře, odtud jsme se kochali nádherným výhledem na přístav a protější pevnost.
Ve studiu byl prováděn každodenní pečlivý úklid. Během pobytu se paní Tamara stále dotazovala, jestli je vše v pořádku.
Poblíž ubytování je několik menších pláží, pod pevností dvě organizované s lehátky a slunečníky. Za přístavem doprava je ještě pěkná pláž, kde jsme byli téměř sami.
V případě, že bychom se chtěli na tento krásný ostrov vrátit, neváhala bych opět využít služeb paní Smetanové a rezervovala si ubytování v tomto studiu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Flisvos Rooms

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 885x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy Dnes 14:38 · před hodinou Zobrazit profil
WiFiBez CK12.10.21
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelom Giorgosom som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, Nemusel som posielat ziadnu zalohu a zaplatil som az na mieste. Tento apartman ma 1 spalnu ,1 obyvacku s plne vybavenou kuchynu a kupelnu s WC. V apartmane bolo dobre inter. spojenie. Apartman sa nachadza priamo v centre hlavneho mesta. Najlepsie na apartmane bol uzasny vyhlad na more a mesto. Jedina nevyhoda apartmanu bol hluk prichadzajuci s okolia - museli sme spat pri zatvorenych oknach a tym padom sme zistili, ze nam chyba klima .... (vedeli sme, ze nebudeme mat klimu, ale mysleli sme si, ze to bude v pohode).
Sviatok Sv. Pelagie z TinosuPelikan Marcos z Tinosu
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Saint Spiridon

Korfu » Kassiopi Apartmány/Studia
Urbišek Irena / 807x
Na RN od 25.12.13 · 7 let
Naposledy Dnes 12:27 · 4 hod. Zobrazit profil
Exim03.10.21
Ubytování jsem vybírala po zrušení Pargy, vázaná termínem dovolené a odletem z Ostravy.
Penzion je třípatrový, měli jsme vrchní apartmán, vlastně celé patro. Dvě ložnice, velmi prostorná kuchyň, dobře vybavená nádobím pro 5 osob, gauč, jídelní stůl, televize. Absence čistících prostředků, houbičky, utěrky, ale jak jsem zjistila, personál nepředpokládal, že by jsme snad na dovolené pomývali nádobí. Velmi příjemná terasa je zastřešená, dalo se na ni jít jak z kuchyně, tak z jedné ložnice. Tato strana je s výhledem na bazén, město, moře a Albánii. Druhá ložnice má výhled do zarostlé zahrady s ukokrhaným kohoutem. Samozřejmostí je zahradní set a sušák na prádlo. Klimatizace za poplatek v každé místnosti, v září nebylo třeba.
Wifi na pokojích není, pouze na recepci, baru nebo u bazénu.
Úklid dokonalý, každodenní vynášení odpadků, vytírání všech ploch, úklid kuchyňské linky, každý den výměna prostěradel, ručníků obden.
Bazén není moc velký, já ho nevyužila, voda studená, dopoledne je ve stínu. Lehátek tak akorát.
Pobyt jsme měli se snídaní vždy čerstvě nachystanou co si kdo řekl. Vajíčka na všechny způsoby, jogurt, tousty, šunka, sýr apod. Kousíček od ubytování je dobře zásobovaný obchod , dá se koupit i mleté maso, špízy na gril, ryby a tzatziki mají svoje na váhu v kyblíku.
Pláže - pro nás největší problém, ale věděla jsem předem, že jsou všechny oblázkové, bohužel ta nejbližší cca 450m je spíše kamenitá a neorganizovaná, není se kde schovat do stínu. Ostatní pláže v Kassiopi jsou s lehátky, ale maličké a přelidněné. Krásné jsou jen ráno a my jsme se jim vyhli. Měli jsme půjčené auto, takže jsme jezdili na Kerasii, Avlaki a na písečnou Kalamaki pak i autobusem.
Kassiopi samotné je krásné malé městečko s přístavem od ubytování vzdálené cca 1km s rozpadajícím se hradem a krásnými výhledy na městečko.
Nebýt těch vzdálených pláží, dala bych za celkový dojem i 5 hvězdiček.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Seven Stars

Karpathos » Pigadia Hotel
retsi Bohdana / žena / 3 942x
Na RN od 20.11.11 · 9 let
Naposledy Dnes 11:17 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare02.10.21
Starší udržovaný hotel, pokoj vybavený novým nábytkem, televizí (včetně hotelového programu o Karpathosu), dostatek skříní a úložného prostoru, pokoj č. 113 oddělené postele, matrace nové, koupelna prostorná, prostorná sprcha se zástěnou, teplá voda stále, úklid odpadkového koše v koupelně denně, celkový úklid vzhledem ke covidu na vyžádání,vzhledem ke covidu také na pokoji nebyla avizovaná varná konvice, u pokoje balkon se stolkem a židličkami, sušákem na prádlo a výhledem na město a moře, cca třetina pokojů, zbytek výhled na bazén a hory. V pokoji 3 zásuvky, v koupelně žádná, fén v pokoji, klimatizace za poplatek (6 euro na den), lednice za poplatek (1 týden 20 euro, 2 týdny 30 euro, naše chladila špatně, nebylo ji ani slyšet, na vedlejším pokoji chladila lépe. K vybavení hotelu patří recepce, klenotnictví, bar, snack bar, pool bar, otvírá se postupně, vždy otevřeno jen jedno, bazén, vířivka, volně k použití od 7:00 do 20:00, bufetové snídaně od 7:30 do 9:30, nabídka výborná, spíš supermarketová, dostatek druhů pečiva včetně tradičního a sladkého, sušenky, občas se obměňuje (bábovka nebo vánočka, vařené vejce nebo volské oko, párečky nebo slanina, jednou lívance a javorový sirup, fornetti někdy s párečky, jindy sýrové či špenátové) čerstvé ovoce (melouny nebo hroznové víno), kompoty, čerstvá zelenina (okurky a rajčata), salám (střídaly se 3 druhy), plátkový sýr, jogurt (ne řecký) džusy (spíše práškové) kakao, čaj, káva, mléko, voda, malá máslíčka, džemíky, med, nutella, cornflakes...komáry jsme měli 2 za 15 dnů pobytu, hotel má vlastní parkoviště.... je na kopci, ve slepé ulici, celkem klidném místě (vedle kokrhal kohout) ... do centra i na pláž cca 500 metrů, dostatek obchodů, restaurací, autobusové nádraží, přístav do 1 km ... byli jsme hotelem mile překvapeni, více jsme rozhodně od ** nečekali
Pigadia od 17.09.21 do 01.10.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 1
  • radek123
Napsat recenzi

Verginia

Pieria » Olympská Riviera » Korinos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 761x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Včera 19:36 · 20 hod. Zobrazit profil
WiFiBez CK27.09.21
Pelion 2021 sme z SK navštívili autom.
Pretože sme v septembri 2021 kvôli COVID situácii chceli ísť domov cez NMK&SRB non-stop, tak som zvolil Olymskú Rivieru na oddych pred dlhou cestou domov. Verginia studio na krátky pobyt a prespatie dostačuje, avšak dovolenku si tu ani len predstaviť neviem. Trebárs chladničku som vytiahol zo zásuvky, pretože sa pri jej hlasnom chode spať nedalo...Vybavenie štúdia je slabé a internet neuveriteľne pomalý...Z ubytovania je na pešo priemerná piesková pláž pripomínajúca Bulharsko a Black Sea, dostačuje...
Ubytko je aspoň relatívne blízko hranice Evzoni - Bogoroditsa, takže zaplať pánboh zato cestou domov...
Korinos Beach
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 50%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Olive Grove Rooms

Pevnina » Meteory » Kastraki Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 761x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Včera 19:36 · 20 hod. Zobrazit profil
WiFiBez CK26.09.21
Ubytovanie v Kastraki som rezervoval cez Booking. Pricestovali sme autom, takže súkromné parkovisko je vítané. Meteory, Kalambaka. Taverny a všetko potrebné je v pešom dosahu...Ku najbližšiemu kláštoru /Agios Nikolaos/ od ubytovania sme vyšľapali za cca 20 min.
Jednoducho toto ubytko nemá chybu, pretože starostlivý majiteľ ubytovania zabezpeči to, čo vám vidí na očiach...
Dva dni v inom svete...Pelion autom v septembriIrene GuesthouseZorbasPelion - Meteory - Korinos autom 09_2021
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Irene Guesthouse

Pevnina » Pelion » Afissos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 761x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Včera 19:36 · 20 hod. Zobrazit profil
WiFiBez CK25.09.21
Ubytko som rezervoval cez Booking. Pretože sme cestovali do Grécka autom, tak sme mali záujem o ubytovanie so sukromným parkovaním
a možným sledovaním slovenskej a ceskej TV, kvôli fotbalovým kvalifikačným zápasom MS a prebiehajúcim MS vo volejbale.
Ubytovanie je čisté, blízko peknej pláže Ampovos v obci Afissos. Max spokojnosť, pretože z tohto ubytka je všade na Pelione blizko kvôli výletom. Strávili sme tu desať spokojných noci...
Dva dni v inom svete...Pelion autom v septembriOlive Grove RoomsZorbasPelion - Meteory - Korinos autom 09_2021
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Chryssi Akti

Andros » Západ » Batsi Hotel
Honza* Jan / muž / 95x
Na RN od 03.08.11 · 10 let
Naposledy 14.09.21/20:49 · před měsícem Zobrazit profil
WiFi14.09.21
Příjemný a čistý hotel se snídaní hned u pláže a s bazénem. S vlastními slunečníky na pláži za drobnou útratu (Frape a pod) z lobby baru.
Pokoj v patře s bočním výhledem na bazén a pláž, úklid pravidelný výměna prádla ob 2 dny. Na recepci k dispozici osušky na pláž.
Ideální lokalita v Batsi pro večerní procházky po pobřeží do přístavu. Taverny a restaurace začínají hned vedle hotelu směrem k přístavu. Bohatý výběr od klasických taveren, grillů, pizzérií a barů. Večer trochu rušnější, jelikož se stahují tuisté z okolí na večeři.
Batsi od 27.08.21 do 03.09.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Nissiotiko

Paros » Východ » Drios Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 440x
Na RN od 09.10.08 · 13 let
Naposledy 18.10.21/13:35 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiInex01.09.21
Okouzlující malý hotel/apartmány u moře v Driosu je dokonalým únikem z rušných letovisek. Naprostý klid uprostřed dokonale opečované zeleně v podobě květin, keřů a palem všude v zahradě a také v celém okolí hotelu.
Snídaně se podává na nádherné zahradní terase s výhledem na záliv Drios, což je opravdový zážitek. Pláž je oblázková, moře křišťálově čisté, teplé a dokonale modré.
Asi 10 minut pěšky příjemnou cestou kolem moře je vzdálená Golden Beach, považovaná za jednu z nejlepších pláží na Parosu.
Drios je malá vesnička s několika tavernami a jedním supermarketem, který má ovšem naprosto všechno, co člověk potřebuje.
Z hotelu je vzdálen 5 minut chůze a zrovna tak autobusová zastávka, která je přímo před supermarketem. Pravidelný spoj s Parikií a Naoussou přes typické vesničky jako je Piso Livadi, Marpissa, Kostos nebo Lefkes a Prodromos.
Malé nábřeží nad pláží lemuje jen několik hotelů s restauracemi. Vše působí dokonale čistě, udržovaně a luxusně.
Samotný hotýlek je dobře udržovaný, čistý s velmi milým majitelem ochotným vždy ke konverzaci a pomoci.
Náš apartmán byl prostorný se 3 lůžky a dvěma terasami. Jedna s výhledem na moře. Budova, ve které jsme bydleli byla kousek od hlavní budovy s recepcí a snídaňovým bufetem. My jsme snídaně neměli zaplacené, každý den jsme si chodili pro fantastický křupavý chléb a ostatní potraviny do supermarketu.
K dispozici bylo v kuchyni veškeré potřebné vybavení.
Dovolená pro ty, kteří chtějí klid, nádherné okolí, krásnou pláž a ticho.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !