Ubytování

Recenze ubytování

Melissa Travel

So Nice

Samos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 953x
Na RN od 21.11.15 · 6 let
Naposledy 23.05.22/18:47 · 2 dny Zobrazit profil
Kréta » Makry Gialos » 29.06.22 za 34 dní
WiFiFischer05.02.22
Menší apartmánový hotel se skládá ze 3 budov, jedné přízemní s recepcí, jídelnou a terasou, kde se podávají snídaně a dvou jednopatrových, kde jsou studia a apartmány. Za hotelem je k dispozici velké parkoviště, okolo kterého se dá mezi olivami projít k sesterskému hotelu Aphrodite, kde je možné využít menší bazén s pool barem. Hotel je v boční ulici, téměř na samém konci východní části Votsalakie. Pláž je vzdálená cca 100 m, stejně tak malý market a bankomat. Nejbližší taverny jsou cca 500m od hotelu a do „centra“ Votsalakie , kde je např. výborná pekárna je to 1,5 – 2 km. Studio je prostorné, vkusně a účelně zařízené s prostorným balkonem. Koupelna s fénem a uzavíratelným sprchovým koutem, ale mimo mini poličku u zrcadla žádný odkládací prostor. Občas se v koupelně objevil nepříjemný zápach snad z kanalizace. Kuchyňský kout standardně vybavený, postrádali jsme klasické hrnky na čaj a ostrý nůž. K dispozici je malý trezor, klimatizace (za poplatek) . Ocenili jsme kvalitní matrace a lůžkoviny, pohodlné spaní je podle zkušeností z Řecka spíš výjimkou. Úklid byl vzorný obden, koše každý den a výměna ručníků a lůžkovin každý 3. dne. WiFi funkční ve všech prostorách. Až na pár drobností velmi příjemné, kvalitní ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 1
  • RottenFox
Napsat recenzi

Mitsis Rodos Maris

3 recenze Rhodos » Kiotari Hotel
anka Jolanta / žena / 2 146x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 16.05.22/20:10 · před týdnem Zobrazit profil
Kréta » Anissaras » 14.08.22 za 80 dní
Billa Reisen28.01.22
Pobyt 7-8/2021 v době covidu
Rozlehlý starší hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a bungalovů, nachází se ve středisku Kiotari, přímo u písčito-oblázkové pláže (přístup přes málo frekventovanou silnici), lehátka a slunečníky zdarma, výměna osušek dle potřeby, bar na pláži, pizza z pece na pláži. V blízkosti jsou obchůdky, autopůjčovna. Cca 12 km od historického městečka Lindos, dobré autobusové spojení, zastávka u hotelu. Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 60 km.

Ubytování: Měli jsme 2x bungalow s výhledem na moře, pokoje vedle sebe, oba pokoje byly podobně vybaveny, jen jeden pokoj byl trochu menší zato měl větší balkon, druhý pokoj byl větší s menším balkonem. Pro 2 osoby byly pokoje prostorné (starší vybavení), manželská postel, 2x sofa, dostatek úložného prostoru, TV sat, trezor zdarma, indiv. AC, Wifi zdarma, koupelna (WC, vana, fén), set na přípravu kávy a čaje, minibar doplňován co 2 dny (1,5 l voda, 2x Fanta, 2x 7up, 2x pivo, 2x Pepsi, 2x víno), balkón. Na uvítanou víno a ovoce. Z důvodu covidu odstraněny z pokoje ozdobné polštáře, informační brožury…Perfektní denní úklid.

Stravování - snídaně, obědy, večeře v hlavní restauraci - bufet, nutné roušky, rukavice, byly zdarma k dispozici při vstupu do restaurace. Nápoje u večeře s obsluhou, obsluha nestíhala.
Tématické restaurace s obsluhou (řecká - snídaně a večeře, americká - obědy, mexická a asijská - večeře) na základě rezervace - zdarma bez omezení - skvělé!!! Výběr z jídelního lístku (nebyly zde klasické papírové jídelní lístky, menu se načítalo přes QR kódy), nápoje v ceně. U snídaně (brunch) v řecké restauraci čerstvá pomerančová št'áva, smoothies, koktejly.... Několik barů včetně baru na pláži s lehkým občerstvením a čerstvé pizzy z pece na pláži. Popcorn, cukrárna, kavárna...

Vybavení - bazény, dětský bazén, skluzavka do vody, tenisové kurty, venkovní posilovna, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, plážové osušky zdarma, výměna dle potřeby.

Denní (sportovní) i večerní animace, denně živá hudba v baru, programy v amfiteátru...

Parkováni zdarma.

Vzhledem k tomu, že se hotel deklaruje 5* potřeboval by rekonstrukci interiérů, výměnu některých lehátek na pláži...nicméně co se týče služeb, jídla tak byl super.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 2
  • Martin5
  • adri11
Napsat recenzi

Porto Angeli

Rhodos » Stegna Hotel
anka Jolanta / žena / 2 146x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 16.05.22/20:10 · před týdnem Zobrazit profil
Kréta » Anissaras » 14.08.22 za 80 dní
WiFiAlltours28.01.22
Pobyt v 7/2019
Rozlehlý resort umístěn ve svahu, přímo u písečno-oblázkové pláže (přístup přes místní málo frekventovanou silnici), při vstupu do moře oblázky, hladké kameny, lehátka a slunečníky zdarma. Pláž je rozdělena skálou na dvě části - v jedné části se konaly sportovní animace, hrála zde hudba, druhá část za skálou byla klidnější.

Ubytování: Budova Aeolus (blízko pláže i hlavní restaurace) s menším bazénem. Rodinný pokoj s výhledem do zahrady - dva menší zrekonstruované pokoje propojeny zasouvacími dveřmi, koupelna (sprcha, WC), umyvadlo v "průchodu" mezi pokoji, dostatek úložného prostoru v obou pokojích, TV sat. v každém pokoji, trezor (zdarma), WiFi zdarma, indiv. AC, minilednička, set pro přípravu kávy a čaje (doplňován), voda, menší balkón.
Denní úklid.

Stravování: AL - snídaně, obědy, večeře v hlavní restauraci, bohatý výběr jídel, ovoce i zeleniny. Oběd je k dispozici i v restauraci u hlavního bazénu, lehké občerstvení v baru u pláže. Alko, nealko, koktejly. Voda k dispozici na recepci i u pláže, zde i nepravidelně cukrová vada. Restaurace à la carte.

Vybavení: několik bazénů včetně dětských, dětský koutek, minigolf, stolní tenis, biliard, lukostřelba, hřiště, posilovna...Animační programy včetně sportovních aktivit.

Parkování u hotelu zdarma.

Hodnocení snižuji za výskyt švábů na pokoji. Poprvé v polovině pobytu - výskyt v dopoledních hodinách (pokoj něčím vystříkali), podruhé předposlední den, výskyt švábů ve večerních hodinách, takže od 23 hod do 1 hod ranní jsme museli strávit mimo pokoj z důvodu "postřiku". Poslední den pobytu zde byla i deratizační firma. Šváby jsme v průběhu dovolené viděli i v baru u pláže a u hlavního bazénu, vždy večer. Někteří klienti si ničeho nevšimli ani neměli žádný problém s tímto hmyzem na pokojích. Takže záleží na štěstí.....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 1
  • vefi
Napsat recenzi

Akrotiri

2 recenze Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
machajda Hana / žena / 7 005x
Na RN od 16.05.10 · 12 let
Naposledy Včera 20:08 · 10 hod. Zobrazit profil
WiFiCK Melissa27.01.22
Studia Akrotiri jsou umístěna na jižním konci Makrigialos, na výběžku mezi pláží Kalamokanias a pláží Limanaki. Bydleli jsme "ve druhé řadě" od moře, je to několik (asi čtyři) bloky se studii. Naše studio bylo pro tři osoby v přízemí, s posezením pod Bugenvileí a viděli jsme i na moře. V okolí úplný klid.
Studio bylo tak akorát pro tři osoby, tři pevné postele, kuchyňka vybavena solidně, nic nám nechybělo. Koupelna klasická malá se sprchovým koutem a WC.
Akrotiri je blízko pláží, taveren i obchůdků, jejich poloha je skvělá. V Makrigialos je dost obchůdků, i když za našeho pobytu (covidového v roce 2020), jich bylo podle mě i hodně zavřených.
Majitelé velmi milí, i když v roce 2020 neprobíhal úklid, o čemž jsme byli předem informováni. Párkrát jsme se přesto potkali, dostali jsme od nich domácí bábovku a když nám na pokoji došel např. toaletní papír, ochotně vydali nový.
Nemám co vytknout, do tohoto ubytování bych se klidně vrátila ještě jednou.
Makrigialos od 15.08.20 do 26.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 5
  • Háňa
  • sejkora
  • trunda
  • vondrakova
  • Čagin
Napsat recenzi

Cavo Orient Beach & Suites

Zakynthos » Kypseli Hotel
Enďus Vladimír / 31x
Na RN od 07.09.21 · 8 měsíců
Naposledy 04.03.22/11:39 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiCK Čedok21.10.21
Nový hotel postavený v mírném svahu přímo na břehu moře. Areál hotelu je pěkně udržovaný a čistý. V horní části se nachází hlavní budova s recepcí a restaurací, část pokojů, dětský klub a bazén s barem, v dolní části zbytek pokojů, velká travnatá plocha s lehátky a slunečníky, bar a vstup na úzkou oblázkovopísčitou pláž.

V okolí hotelu je v docházkové vzdálenosti jen pár taveren, supermarket a výborná pekárna (cca 500 m), hotel tedy rozhodně není vhodný pro ty, kteří vyhledávají nákupy, rušnější noční život a zábavu. Za tím je potřeba dojet, nejblíže do střediska Tsilivi nebo do Zakynthu. My jsme brali hotel jako základnu pro cestování po ostrově a pro tento účel je hotel dobrou volbou. Hotelová pláž je spíš taková nouzovka, moře čisté. Nejsme úplně plážové typy, ale nějaké to lenošení na pláži k dovolené u moře určitě patří, takže za koupáním jsme jezdili cca 7 km na pěknou klidnou písčitou pláž s pozvolným vstupem do moře v Alykanas. Trochu rušnější písčitá pláž je cca 6 km v Tsilivi, nebo o něco blíže je menší písčitá pláž v Amoudi.

Ubytováni jsme byli v horní části hotelu. Pokoj, který jsme dostali pro 2 osoby, byl nadstandardně prostorný a byl vybaven velkým dvoulůžkem a dvěmi pohovkami, které zřejmě slouží případně i jako přistýlka. Klimatizace je centrální (takže absolutně tichá), s řídící jednotkou na pokoji. K dispozici je zdarma trezor, malá lednice, fén a televize (řecké a německé programy). Úložné prostory dostatečné. V pokoji je velký sprchový kout a samostatné WC, dvě umyvadla jsou včleněna přímo do prostoru pokoje (oddělena nízkou zdí). Každý pokoji má buď terasu nebo balkon. My jsme měli pokoj v přízemí s docela prostornou terasou, ze které byl vstup do bazénu. Bazén je společný vždy pro 3 pokoje. Terasa byla vybavena křesly, sedačkou, stolkem a malým skládacím sušákem. Úklid pokoje každý den, výměna ručníků každý den, výměna lůžkovin každý třetí den. Každý den byla na pokoji balená voda. Plážové osušky zdarma k dispozici na baru u bazénu oproti kartě, kterou dostanete při příjezdu. Funkční a rychlé wifi zdarma.

Hotelová restaurace se nachází v hlavní budově v prvním patře s pěkným výhledem na hotel a moře. S jídlem jsme byli velice spokojeni, nabídka byla pestrá a chutná, vše průběžně doplňované, nikdy nebyl problém s tím, že by něco chybělo. Myslím, že si každý musel vybrat (různé druhy masa, ryby, mořské plody, zelenina, různé saláty, ovoce, dezerty, zmrzlina). Nemůžu hodnotit obědy, na ty jsme se do hotelu nevraceli. Na stole pokaždé balená voda. Z nápojů k dispozici káva, čaj, džusy a nealko z postmixu, pivo, víno. Personál velice ochotný a milý, restaurace čistá, stoly vždy znovu rychle prostřené a připravené. Vstup do restaurace s rouškou a jednorázovými rukavicemi. Jídlo si každý mohl nandat sám, nápoje obsluhoval personál hotelu. Během dne nealko i alko nápoje a různé malé občerstvení a ovoce na baru u bazénu. Na jídlo do hotelu chodili i lidé ubytovaní v „suites“ patřících k hotelu, ty se nachází cca 300 metrů směrem k hlavní silnici (na fotomapách od Googlu 2 budovy s bazény u „Olive tree villas“, na fotomapách Seznamu nejsou vidět, stejně tak tam není vidět ani hotel).

Celkově se nám v hotelu líbilo a byli jsme tu spokojeni. Hotel můžu doporučit pro klidnou dovolenou stranou rušných turistických středisek. Na druhou stranu si pobyt neumím představit bez půjčeného auta.
Kypseli od 20.08.21 do 31.08.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Porto

Korfu » Sever » Kassiopi Apartmány/Studia
MonikaV Monika / žena / 677x
Na RN od 27.06.08 · 13 let
Naposledy 24.05.22/10:20 · včera Zobrazit profil
WiFiKorfu-servis18.10.21
Pro letošní dovolenou jsme využili ubytování ve studiu pro 2-3 osoby poblíž přístavu v Kassiopi. Jedná se o velmi prostorný byt, který se skládá z ložnice s manželskou postelí a kuchyně s pohovkou pro 3. osobu. Z obou místností je vstup na dlouhý balkón se zahradním nábytkem a sušákem na prádlo. Byli jsme ubytováni v 1. patře, odtud jsme se kochali nádherným výhledem na přístav a protější pevnost.
Ve studiu byl prováděn každodenní pečlivý úklid. Během pobytu se paní Tamara stále dotazovala, jestli je vše v pořádku.
Poblíž ubytování je několik menších pláží, pod pevností dvě organizované s lehátky a slunečníky. Za přístavem doprava je ještě pěkná pláž, kde jsme byli téměř sami.
V případě, že bychom se chtěli na tento krásný ostrov vrátit, neváhala bych opět využít služeb paní Smetanové a rezervovala si ubytování v tomto studiu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Flisvos Rooms

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 926x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 23.05.22/08:58 · 2 dny Zobrazit profil
Astypalea » Chora » dnes se vracíLefkada » Lefkas city » 17.07.22 za 52 dní
WiFiBez CK12.10.21
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelom Giorgosom som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, Nemusel som posielat ziadnu zalohu a zaplatil som az na mieste. Tento apartman ma 1 spalnu ,1 obyvacku s plne vybavenou kuchynu a kupelnu s WC. V apartmane bolo dobre inter. spojenie. Apartman sa nachadza priamo v centre hlavneho mesta. Najlepsie na apartmane bol uzasny vyhlad na more a mesto. Jedina nevyhoda apartmanu bol hluk prichadzajuci s okolia - museli sme spat pri zatvorenych oknach a tym padom sme zistili, ze nam chyba klima .... (vedeli sme, ze nebudeme mat klimu, ale mysleli sme si, ze to bude v pohode).
Sviatok Sv. Pelagie z TinosuPelikan Marcos z Tinosu
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Saint Spiridon

Korfu » Kassiopi Apartmány/Studia
Urbišek Irena / 818x
Na RN od 25.12.13 · 8 let
Naposledy 19.05.22/19:03 · 6 dny Zobrazit profil
Exim03.10.21
Ubytování jsem vybírala po zrušení Pargy, vázaná termínem dovolené a odletem z Ostravy.
Penzion je třípatrový, měli jsme vrchní apartmán, vlastně celé patro. Dvě ložnice, velmi prostorná kuchyň, dobře vybavená nádobím pro 5 osob, gauč, jídelní stůl, televize. Absence čistících prostředků, houbičky, utěrky, ale jak jsem zjistila, personál nepředpokládal, že by jsme snad na dovolené pomývali nádobí. Velmi příjemná terasa je zastřešená, dalo se na ni jít jak z kuchyně, tak z jedné ložnice. Tato strana je s výhledem na bazén, město, moře a Albánii. Druhá ložnice má výhled do zarostlé zahrady s ukokrhaným kohoutem. Samozřejmostí je zahradní set a sušák na prádlo. Klimatizace za poplatek v každé místnosti, v září nebylo třeba.
Wifi na pokojích není, pouze na recepci, baru nebo u bazénu.
Úklid dokonalý, každodenní vynášení odpadků, vytírání všech ploch, úklid kuchyňské linky, každý den výměna prostěradel, ručníků obden.
Bazén není moc velký, já ho nevyužila, voda studená, dopoledne je ve stínu. Lehátek tak akorát.
Pobyt jsme měli se snídaní vždy čerstvě nachystanou co si kdo řekl. Vajíčka na všechny způsoby, jogurt, tousty, šunka, sýr apod. Kousíček od ubytování je dobře zásobovaný obchod , dá se koupit i mleté maso, špízy na gril, ryby a tzatziki mají svoje na váhu v kyblíku.
Pláže - pro nás největší problém, ale věděla jsem předem, že jsou všechny oblázkové, bohužel ta nejbližší cca 450m je spíše kamenitá a neorganizovaná, není se kde schovat do stínu. Ostatní pláže v Kassiopi jsou s lehátky, ale maličké a přelidněné. Krásné jsou jen ráno a my jsme se jim vyhli. Měli jsme půjčené auto, takže jsme jezdili na Kerasii, Avlaki a na písečnou Kalamaki pak i autobusem.
Kassiopi samotné je krásné malé městečko s přístavem od ubytování vzdálené cca 1km s rozpadajícím se hradem a krásnými výhledy na městečko.
Nebýt těch vzdálených pláží, dala bych za celkový dojem i 5 hvězdiček.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 1
  • mini
Napsat recenzi

Seven Stars

Karpathos » Pigadia Hotel
retsi Bohdana / žena / 4 338x
Na RN od 20.11.11 · 10 let
Naposledy Včera 19:45 · 10 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare02.10.21
Starší udržovaný hotel, pokoj vybavený novým nábytkem, televizí (včetně hotelového programu o Karpathosu), dostatek skříní a úložného prostoru, pokoj č. 113 oddělené postele, matrace nové, koupelna prostorná, prostorná sprcha se zástěnou, teplá voda stále, úklid odpadkového koše v koupelně denně, celkový úklid vzhledem ke covidu na vyžádání,vzhledem ke covidu také na pokoji nebyla avizovaná varná konvice, u pokoje balkon se stolkem a židličkami, sušákem na prádlo a výhledem na město a moře, cca třetina pokojů, zbytek výhled na bazén a hory. V pokoji 3 zásuvky, v koupelně žádná, fén v pokoji, klimatizace za poplatek (6 euro na den), lednice za poplatek (1 týden 20 euro, 2 týdny 30 euro, naše chladila špatně, nebylo ji ani slyšet, na vedlejším pokoji chladila lépe. K vybavení hotelu patří recepce, klenotnictví, bar, snack bar, pool bar, otvírá se postupně, vždy otevřeno jen jedno, bazén, vířivka, volně k použití od 7:00 do 20:00, bufetové snídaně od 7:30 do 9:30, nabídka výborná, spíš supermarketová, dostatek druhů pečiva včetně tradičního a sladkého, sušenky, občas se obměňuje (bábovka nebo vánočka, vařené vejce nebo volské oko, párečky nebo slanina, jednou lívance a javorový sirup, fornetti někdy s párečky, jindy sýrové či špenátové) čerstvé ovoce (melouny nebo hroznové víno), kompoty, čerstvá zelenina (okurky a rajčata), salám (střídaly se 3 druhy), plátkový sýr, jogurt (ne řecký) džusy (spíše práškové) kakao, čaj, káva, mléko, voda, malá máslíčka, džemíky, med, nutella, cornflakes...komáry jsme měli 2 za 15 dnů pobytu, hotel má vlastní parkoviště.... je na kopci, ve slepé ulici, celkem klidném místě (vedle kokrhal kohout) ... do centra i na pláž cca 500 metrů, dostatek obchodů, restaurací, autobusové nádraží, přístav do 1 km ... byli jsme hotelem mile překvapeni, více jsme rozhodně od ** nečekali
Pigadia od 17.09.21 do 01.10.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 1
  • radek123
Napsat recenzi

Verginia

Pieria » Olympská Riviera » Korinos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 916x
Na RN od 28.11.12 · 9 let
Naposledy Včera 19:37 · 11 hod. Zobrazit profil
WiFiBez CK27.09.21
Pelion 2021 sme z SK navštívili autom.
Pretože sme v septembri 2021 kvôli COVID situácii chceli ísť domov cez NMK&SRB non-stop, tak som zvolil Olymskú Rivieru na oddych pred dlhou cestou domov. Verginia studio na krátky pobyt a prespatie dostačuje, avšak dovolenku si tu ani len predstaviť neviem. Trebárs chladničku som vytiahol zo zásuvky, pretože sa pri jej hlasnom chode spať nedalo...Vybavenie štúdia je slabé a internet neuveriteľne pomalý...Z ubytovania je na pešo priemerná piesková pláž pripomínajúca Bulharsko a Black Sea, dostačuje...
Ubytko je aspoň relatívne blízko hranice Evzoni - Bogoroditsa, takže zaplať pánboh zato cestou domov...
Korinos Beach
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 50%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !