Ubytování

Babka · recenze ubytování

Melissa Travel

Moscha

3 recenze Rhodos » Faliraki Apartmány/Studia
Babka Lenka / žena / 9 503x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.06.22/17:33 · před týdnem Zobrazit profil
Brenna08.10.16
Ubytování má označení hotel, ale prodává se jako studia. V průběhu pobytu jsme zjistili, že jsme měli štěstí na pokoj, protože jsme dostali pěkný veliký, ale byli tam i menší. Na pokoji bylo vybavení pro ty co chtějí vařit. Nám stačili talířky skleničky, hrnečky a lžičky. Stravovali jsme se v tavernách. Personál byl velmi pohodový a vstřícný. Co nás překvapilo, že jsme neměli kde sušit ručníky a prádlo, takže jsme to nahlásili a pan majitel to ochotně vyřešil. Převlékalo se během 10 dnů 3x, denně vynášeli oba koše a bylo uklizeno, pool bar byl od rána do noci k dispozici. Bazén čistý, jen pro nás chladná voda. Ale komu to nevadí byl by spokojený. Nápad, který se mi opravdu líbil a kvitovali jsme ho byl, že pan majitel nechal vymalovat zdi, abychom při snídani nekoukali jen do holých zdí. Také se kromě kočiček, které umí úžasně žebrat můžete potěšit s želvičkami. Jsou tam 2 dospělé asi ve velikosti 60cm a jejich 11dětí. Z toho 8 puberťáků a 3 malinký miminka. Moschu můžeme doporučit, neshledali jsme žádné závažné nedostatky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 9
  • Bibiana
  • Fajonek
  • H.HHanah
  • MarieeKK
  • Mmmmm
  • RadkaB
  • iva.j
  • maccorr
  • soukal
Napsat recenzi

Aggelo

4 recenze Kréta » Heraklion » Stalida Hotel
Babka Lenka / žena / 9 503x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.06.22/17:33 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiFirotour18.07.12
Příjemný, čistý rodinný hotel s velmi dobrými službami a milým a ochotným pesonálem. Nevelký bazén v zahradě. První týden nebylo okolí bazénu udržované, po týdnu už posekáno. Asi s nastupující sezónou bude udržovaný běžně. Úklid denně, obden výměna ložního prádla a ručníků. Koš vynášený denně. Ačkoliv CK uváděla stravování formou ala card, snídaně byli formou bufet a první týden tak byli i večeře. Druhý týden nás pustili na večeře z jídelny na terasu a výběr jídel byl formou ústní nabídky číšnicí přímo u stolu, samozřejmě v angličtině, bez možnosti výběru zrakem. To nám nevyhovovalo. Večeře začínali v 18.30hod. trvali do 21:00hod. Jídlo bylo vždy chutné. Částečně kontinentální, částečně řecké. Pokud jsme si mohli sami vybírat byli vždy 4 druhy teplého jídla. Nechyběli těstoviny, hranolky nebo rýže. Hranolky bohužel jen ty co známe tady od nás, ne ty jejich opečené brambory ve tvaru hranolků, které jsme doposud znali, plus řecký salát nebo melouny. Snídaně klasika, začínají v 8:00hod. a jsou do 10:00hod. Vybrat bylo možno z jogurtu, cornflakesů, nějakých sladkostí, másla, dvou druhů marmelád, medu, vajec vařených natvrdo i volské oko, palačinky, jeden druh salámu a jeden druh sýra. Nikdy nechyběl sýr feta. K pití ráno džus nebo studené mléko a od baru se podávala káva nebo černý čaj. Hotel má svojí tavernu, která byla večer téměř vždy plně obsazená. Obzvlášť v sobotu bylo těžké najít místo, protože tam vždy v sobotu probíhají Řecké večery s živou hudbou a s tanečníky. Hotel má příjemnou jídelnu, terasu s tavernou, kde pokud si tam chcete večer posedět si musíte dát jídlo. Pokud chcete jen pití, je k tomu určen jiný, také velice příjemný prostor, který volně navazuje na tavernu. U hotelu možnost parkovat auto. Na pokoji malá lednička, která nechladí, ale hřeje, takže jsem jí přejmenovala na tepličku. To nás dost mrzelo, protože jsme tam vodu nebo ovoce v žádném případě nevychladili, takže byla v podstatě k ničemu. Manžel požádal o varnou konvici a bez problémů mu bylo vyhověno. V koupelně je k dispozici fén, na pokoji televize s řeckým, německým, ruským a francouzkým programem. Polský ani český kanál není žádný. V hotelu byli kromě nás ještě Poláci, Rusové, Angličané, Němci a evidentně se do tohoto hotelu někteří vraceli opakovaně. Paní Poppy je maminka 18 leté dcery a 4 letého chlapce a miluje všechny malé děti. Loučili jsme se s nimi i s ostatním personálem velmi těžce a museli jsme slíbit, že se za rok vrátíme. Hotel doporučujeme všem, kteří nepožadují luxus, ale stačí jim příjemné prostředí, milý majitelé a personál a bezproblémové služby. Docela hezké video z hotelu už z letošního roku, je od jednoho z hostů možno vidět zde http://www.youtube.com/watch?v=NE7hySkN6sE

Pěkná, písečná pláž je přes silnici asi 50m od hotelu. Na pláži možnost zapůjčení plážového setu za 6,-E. Dále je tam možnost posezení v plážovém baru Sumer Time kde se najíte i napijete a zdarma můžete využít i bazén. Bar patří opět bezvadným lidíčkám, Janisovi a Irini, kteří by se pro své hosty přetrhli.

V okolí hotelu mnoho taveren, barů, obchodů, půjčoven aut.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 6
  • Brzonova
  • Joanna
  • Miška3
  • RottenFox
  • gertruda
  • liona
Napsat recenzi

Margarita II

2 recenze Parga » Parga Apartmány/Studia
Babka Lenka / žena / 9 503x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.06.22/17:33 · před týdnem Zobrazit profil
Melissa Travel23.08.11
Studia a apartmány Margarita ll jsou umístěna asi 70 - 80m nad příjezdovou silnicí do Pargy, ve velmi mírném kopečku, který zvládnou i hůře mobilní lidé. Stavba je terasovitě postavená a na vrcholu je umístěný bazén s pool barem, výhledem na moře, WC a sprchami. U pool baru obsluhuje majitel pan Tanasis nebo jeho syn s manželkou. Je zde možnost využít nabídky snídaní, které rádi připraví. Zavazadla odváží k a z ubytování dodávka. Bazén je čistý a nikdo nás nevyháněl když jsme pobyli déle. Na noc se ale zamykají malá vrátka na schodech. Pokoje jsou prostorné, se základním vybavením v kuchyňce. Toaleta s WC a sprchou jsou dostačtené dle řeckých zvyklostí a čisté. Úklid probíhá denně a výměna ložního prádla byla ještě 2x během našeho 10denního pobytu. Uklízečky milé a ochotné. Lze si zaplatit klimatizaci a trezor. Klimatizace je za 7,-E na den , trezor za 10,-E na pobyt. Nám se na Margaritě ll líbilo moc a můžeme ho jen doporučit. CK Melissa toto ubytování nabízí jako studia a apartmámny, pan Tanasis ho má označen jako hotel a má tak vytvořené i stránky ubytování, které najdete zde: http://www.hotel-margarita.gr/
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 1
  • acza
Napsat recenzi

Elpida Beach

10 recenzí Rhodos » Faliraki Apartmány/Studia
Babka Lenka / žena / 9 503x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.06.22/17:33 · před týdnem Zobrazit profil
MILE27.08.10
Maximální spokojenost s ubytováním i službami. Každý 3. den úklid a výměna ložního prádla a ručníků. Hojně využívaný bazén s poolbarem, který má otevřeno 24 hod. denně a je zároveň spojený s malou recepcí, takže tekutiny můžete doplnit prakticky okamžitě po příjezdu na Elpidu. Studia leží v klidné části Faliraki až pod kopcem na konci letoviska. Pláž zde je kamenitá, stačí, ale zajít za přístav a jste na krásné, písčité pláži. Sprchy na pláži byly všude. Vybavení kuchyňky nám stačilo. Sprchový kout a WC bez plísně a čisté. Pokoj prostorný i se 3 lůžky. Na baru je možnost využívat internet. 0,50 Euro/8min., 1,-Euro/15min. a 2,-Eura/ 30min., 3 supermarkety v dosahu asi 30 - 300m.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 16
  • H.HHanah
  • Izabela
  • JanaZ.
  • Lakca
  • Sofii
  • evcamacho
  • flower
  • jaarecko
  • jarina
  • jaruna111
  • jkyselova
  • lu-lu
  • michami
  • obsach
  • rasaby
  • renataD
Napsat recenzi

Anemones

4 recenze Santorini » Kamari Hotel
Babka Lenka / žena / 9 503x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.06.22/17:33 · před týdnem Zobrazit profil
Mile07.09.09
Hotel je v katalogu ck označen 3 hvězdičkami, je situován spíše na začátku Kamari, asi 50m od moře, v kolmé ulici k hlavní promenádě. Majitelky hotelu jsou velmi milé a ochotné, hotel je výborně udržovaný v čistotě. Úklid pokojů a všech prostor probíhal denně a kvalitně. 3x za 11 nocí bylo vyměněno ložní prádlo. Hotel nabízí pouze snídaně, které mohou být pro některé fajnšmekry ve výběru jednotvárné, protože jsou každý den naprosto stejné. Na každém záleží co si zvolí. Nám to nevadilo. Já byla denně na jogurtu s medem a manžel měl vždy odevšeho trochu. V množství odebraného jídla není nikdo omezován. Jogurt s medem už jsem zmínila, dále bylo možné mít, šunku, plátkový sýr, máslo, marmelády, vařená vejce, kávu, čaj, chleba bílý i tmavý, kávu s mlékem nebo bez, čaj bylinkový nebo černý, džus pomerančový nebo grepový. Velkou výhodou jsou pokoje ve stínu a velký, udržovaný bazén a pool bar. Pokoj měl zhruba 14m2. S ubytováním jsme byli velice spokojení a můžeme ho vřele doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 68%
Další hosté 10
  • BERUNKA
  • Háňa
  • MINJA
  • Market1
  • Věra1
  • jirik
  • liona
  • nadaku
  • neradka
  • vholmanova
Napsat recenzi

Pavlos

5 recenzí Parga » Epirus » Parga Apartmány/Studia
Babka Lenka / žena / 9 503x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.06.22/17:33 · před týdnem Zobrazit profil
Melissa Travel28.07.08
Zrekonstruovaný objekt u hlavní příjezdové silnice s prostornými pokoji i sociálním zařízením. Pokoj v přízemí je ze zadní části objektu vlastně v 1. patře, protože se jde po vstupu do budovy buď po schodech dolů kde jsou další pokoje a menší dvoreček nebo po schodech o patro výš, což zase ze silnie vypadá jako 1. patro, ale je to v podstatě už patro 2. Neslyšela jsem od nikoho žádnou stížnost na ubytování. Vybavení kuchyně jako většinou nic moc. V Řecku to ani nevadí, většinou se stravujeme v tavernách. Úklid denně, výměna ložního prádla a ručníků po 3 dnech. V sousedství taverna a 2 obchody. Pláž Pisso Krioneri asi 200m. Do centra cca 5 min. Z balkonu můžete koukat na fotbalové hřiště a kemp nebo na hlavní silnici. Ubytování ve studiích Pavlos se nemusí nikdo obávat. Je to dobrá volba.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 65%
Další hosté 14
  • Dagous
  • Engi
  • Hell
  • Kalimero
  • Kléča
  • Mooja
  • PaSt
  • Romik
  • Vančiišin
  • Z.K.
  • gekonek
  • jamat
  • sunjan
  • vondrakova
Napsat recenzi

Argiros

Rhodos » Faliraki Apartmány/Studia
Babka Lenka / žena / 9 503x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.06.22/17:33 · před týdnem Zobrazit profil
Electra Tours06.09.07
Studia Argiros jsou svou polohou v klidné části letoviska, zhruba 50m od hotelu Gondola. Do centra 10min. ke kamenité, ale bližší pláži 3min.přes přístav na hlavní , písčitou pláž možná 7min.Tato poloha nám velmi vyhovovala. Pokoje nic moc. málo zásuvek, doporučujeme vzít si prodlužovák. Vybavení kuchyně hodmě mizerné. Chybí např.prkénko na krájení,cedník, větší hrnec, struhadlo. Nože pouze příborové, tupé. Studia jsou čistá,bez plísně. Sprchový kout a WC tradičně malé. Úklid probíhá tak, že Vám po 4 dnech vymění ložní prádlo a ručníky. Na pokojích se nevytírá, na chodbách zametá. Nedá se říct , že by byl vysloveně veliký nepořádek. Lednice je třeba ohlídat, aby dovírala. Klimatizace za příplatek 42,-Eur na týden.Personál nemastný neslaný, ale ne nepříjemný. U studií bazén s malým brouzdalištěm pro děti. U bazénu možnost sezení ve stínu.Problém s přístupností bazénu. Pokud se personálu povede být kolem 8.00hod již na studiích možná se dostanete i k bazénu dřív než v 10.00hod.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 55%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Tzilios

7 recenzí Korfu » Acharavi Apartmány/Studia
Babka Lenka / žena / 9 503x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.06.22/17:33 · před týdnem Zobrazit profil
Pradok03.09.06
Studia Tzilios jsou naprosto dostačující pro lidi,kteří chtějí strávit dovolenou podle svých představ. Vybavení odpovídající studiím. WC a sprcha bez plísně a čisté. Výměna ložního prádla v polovině pobytu. Velmi pěkný bazén. U bazénu bar s možností stravování. Tzilios je na konci Acharavi poblíž hlavní silnice a k moři je to asi 5-7 min. My jsme s ubytováním i službami byli spokojení.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 55%
Další hosté 6
  • Verka
  • amalka
  • jitka1
  • misala
  • nelinka
  • zajici
Napsat recenzi

Limanaki Beach

3 recenze Kypr » Ayia Napa Hotel
Babka Lenka / žena / 9 503x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.06.22/17:33 · před týdnem Zobrazit profil
Pradok28.07.06
Menší hotel staršího data. Přesto spokojenost. Měli jsme jen snídaně formou bufet tipicky podřízené Angličanům.Výběr ovoce, pití, jogurty,musli,sladké pečivo,bílé pečivo,chléb, uzeniny sýry,zelenina,vejce na všechny způsoby,fazole,toustovač.Večer možnost večeří za stanovenou cenu 5CYP na osobu, opět z bufetu ,většinou řecké kuchyně,bez ohledu na množství snědeného jídla.Nechyběla polévka, ovoce ,saláty,pudingy a jiné mlsání.. Pokoje s kuchyňkou,el. dvouvařičem ,lednicí,nádobím.Na pokohji klimatizace v ceně,telefon, televize,fén,prostorné skříně s velkým počtem ramínek,trezor za poplatek 5CYP na týden.Pokoje prostorné,starší,ale nezničený nábytek. Adaptér do el. zásuvek.Koupelna s vanou , umyvadlem a WC.Úklid denně,výměna ručníků a povlečení také denně. K dispozici bazén situovaný částečně na sluníčku a částečně pod střechou i dětský bazének. Denně čištěný. U bazénu bar. Prakticky na pláži,ale je lepší popojít tak 6O m do středu pláže,zkraje jsou kameny pak píseček. Pro všechny generace
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 88%
Další hosté 4
  • Isoniki
  • Lucka1
  • beran
  • iva.j
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !