Ubytování

Batty · recenze ubytování

Melissa Travel

Anne apartment

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiBez CK01.10.20
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Do tretice všetko dobré DIMITRIS RENT A CAR
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Evgenia house

Peloponés » Messinia » Akritochori Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiAirbnb13.10.19
Apartman v dome Evgenia som si nasiel cez airbnb.com. Dom sa nachadza v malickej dedinke Akritochori, nad znamejsou Finikoundou. Apartman je na prizemi s peknym vyhladom na more. V okoli apartmanu nic nie je, len asi dva dalsie domy, cesta k domu je dost dobrodruzna - auto je nutnostou ! Nad apartmanom byvaju majitelia domu Evgenia a Stelios - su docela v pohode, ale necakajte ziadnu grecku pohostinost
Apartman bol za super cenu 25 €/noc. V apartmane je jedna velka izba s kuchynou a obyvackou, kde je aj manzelska postel a v druhej izbe je jedna poschodova postel a jedna normalna postel. Apartman je dobre vybaveny - TV, wifi, kavovar, klima, pracka. Apartman sme si museli upratovat sami, vymena pradla bola raz za 14 dni.
Rigatos Car Rentals
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 53%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Astrofegia Rooms

Sifnos » Kamares Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiBez ck06.10.18
Astrofegia Rooms bolo pekné ubytovanie v stredisku Kamares. Astrofegia sa nachádza asi 5 minút od centra mestečka. Má síce staršie zariadenie, ale nič nám nechýbalo, okrem kuchyne, keďže ju nemá. Je tu iba ladnička, fén, TV a klíma.
Postele klasické grécke, ale dalo sa vyspať. Upratovanie každy deň a pekne počkajú kým odídete z izby.
Astrofegia má krásny výhľad na hory a more. Pri ďalšej návšteve Sifnosu, by som si ho kľudne vybral znovu.
Na každý deň jeden - ostrov kostolov
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Thea Serifos

Serifos » Livadia Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiBez ck06.10.18
Thea Serifos je klasické kykládske ubytovanie. Izby majú klímu, TV, ladničku, fén, kávovar, nemá klasickú kuchyňu. Z izby je výhľad na more. Majitelia nám každý deň dopĺňali ladničku máslom, džemom a džusom, kávou. Budova sa nachádza asi 5 minút od centra Livadi, k pláži je to asi 10 minút. Jediná nevýhoda je, že kúsok od budovy, skoro každú noc vyštekoval pes, od polnoci aj 2-3 hodinky v kuse, takže sme sa na to v noci budili.
Krásny a drsný SerifosPoseidon Rent a Car
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Anatoli Studios

Astypalea » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiBez CK08.10.17
Anatoli Studios sú krásne štúdia v Chore, blízko k mlynom a tavernám, s úžasným výhľadom na Choru a hrad.
Mali sme štúdio na vrchnom poschodí. Štúdio ma kvalitnú posteľ, klímu, TV, malú kuchynku a kúpeľňu s WC.
Štúdio má super polohu, kúsok od centra Chory, pár metrov je aj parkovisko a cukráreň.
Majiteľ ubytovania Antony pre nás prišiel do prístavu (o 4:30 nad ránom) a odviezol nás do štúdia. Majitelia majú aj požičovňu aut a mimo sezónu mávajú aj akcie na ubytovanie+požičanie auta.
My sme napríklad mali úžasnú cenu za ubytovanie (35€) a požičanie auta Suzuki Jimny (15€).
Pobyt v tomto štúdiu bol naozaj výnimočný, našli sme tu tak krásny výhľad, že by nám stačilo len sedieť na balkóne a relaxovať.
Chora od 12.09.17 do 19.09.17Kyrannos Rent a Car Moto
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 96%
Další hosté 1
  • amina
Napsat recenzi

Elena

Leros » Alinda Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiBez ck18.07.17
Hotel Elena sa nachádza v mestečku Alinda, asi 200 metrov od pláže. Je to síce staršie ubytovanie, ale majitelia sa ho snažia neustále renovovať, takže vyzerá dobre. Apartmán bol trochu menší, hlavne kuchynka, kde sa dalo ledva hýbať.
Apartmán má kvalitné matrace, takže spánok bol OK. Nechýba dobrá klímatizácia a denné upratovanie. Jedinou nevýhodou je poloha hotela, ktorý je hneď vedľa rušnej hlavnej cesty.
Alinda od 17.06.17 do 20.06.17Zabudnutý ostrov
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Antonia Studios

Patmos » Skala Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiBez ck18.07.17
Antonia Studios sa nachádzajú na okraji mestečka Skala, ale blízko do centra mestečka. Je to veľmi kvalitné štúdio.
Bolo kompletne vybavené, veľmi čísté a veľmi piestranné. Sú to novšie apartmány, v celom dome je ich iba 6.
Výhľad z apartmánu bol rovno na Skalu a Chóru s kláštorom Sv. Jána. Samozrejmosťou bol odvoz z a do prístavu, zdarma.
Upratovanie prebiehalo denne. Keď by som znovu išiel na Patmos, tak určite si vyberiem znovu Antonia Studios.
Skala od 12.06.17 do 17.06.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Electra Apartments and Studios

Samos » Pythagorion Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiBez ck18.07.17
Electra sa nachádza asi 2-3 kilometre od Pytagoria. Sú to staršie apartmány, ale čiste a celkom dobre zariadené. Bazén bol čistý a okolie pekne upravené. Klimatizácia fungovala dobre. Upratovanie každý deň.
Treba mať požičané auto, keďže peši by to bolo do Pytagoria dosť ďaleko. V okolí apartámu nie je žiadný obchod, alebo taverna.
Pythagorion od 06.06.17 do 12.06.17Pytagorov ostrovDimitris Rental SamosSamos 2017
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 64%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Helios

Milos » Adamas Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiBez ck12.07.16
Studia Helios sa nachadzaju v mestecku Adamas, prijemnou prechadzkou kusok od centra, asi 50 metrov.
Byvali sme v studiu pre 4-roch na prvom poschodi. Zariadenie apartmanu je krasne, je vyzdobene malbami, obrazmi a peknymi doplnkami, boli sme ocareny.
Studio malo jednu izbu, kde boli jedna manzelska postel s velmi kvalitnymi matracami a druha postel bola rozkladacia urcena pre dve deti.
V izbe je mala kuchynka, kvalitna klimatizacia a TV. Samozrejme nechyba kupelna s WC.
Vyhlad s apartmanu je na pristav, takze mozete pozorovat lodky.
Upratovanie prebieha kazdy den, studia su velmi ciste.
Majitelia studii su velmi prijemny a pohostinny ludia. Boli sme prijemne prekvapeny, ked pri prvom prichode do studia na nas cakala v ladnicke vychladena Coca-Cola,
mineralka a potom kazdy den sme mali k dispozicii chlebiky, maslo, dzem, med,
kava, caj alebo dzus, a uplne zadarmo - no proste super. S takym dobrym pristupom sme sa zatial v Grecku nestretli.
V pripade navratu na Milos, by sme si urcite znovu vybrali studia Helios, bola to krasna dovolenka.
Adamas od 23.06.16 do 28.06.16Ostrov najlepších plážiMilosrent Car Rental
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • cilf
Napsat recenzi

Ostria Village

Ios » Mylopotas Bungalovy
Batty Roman / muž / 1 831x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 10:45 · 18 min. Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 62 dní
WiFiBez ck12.07.16
Apartmany Ostria village sa nachadzaju v mestecku Mylopotas. Vzdialenost od plaze a mestecka je asi 900 metrov, prijemnou prechadzkou, asi 10 minut.
Nachadzaju sa v tichom prostredi, mimo akehokolvek hluku (party).
Kazdy apartman je samostatny domcek v kykladskom style. Zariadenie apartmanu je velmi vkusne, na vysokej urovni.
Byvali sme v apartmane pre 4-roch, z dvomi izbami.
Jedna izba bola spalna s manzelskou postelou a druha izba bola z dvomi postelami,
a kuchynkou, samozrejme nechyba kupelna s vanou a WC. Kazda izba ma kvalitnu klimatizaciu, v jednej izbe je televizia.
Postel v spalni pre dvoch bola trochu mala, ale kvalitna.
Upratovanie vykonavali kazdy den, takze apartmany su velmi ciste.
V Ostria je aj prekrasny velky bazen s posedenim, lehatkami a barom.
Majitelia apartmanov su velmi mily a pohostiny.
Samozrejmostou je aj odvoz z pristavu a spat.
Ubytovanie rozhodne odporucam - bolo to najlepsie co sme doteraz v Grecku mali.
Mylopotas od 16.06.16 do 23.06.16I'm in Ios babyTrohokinisi Car Rentals
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 12–18 Partly cloudy <1 mm 22° 3 m/s
18–24 Fair 0 mm 22° 3 m/s
Neděle, 16.05.21 00–06 Fair 0 mm 18° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 14° 2 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 24° 4 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 26° 5 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !