Ubytování

Isoniki · recenze ubytování

Melissa Travel

Flisvos

3 recenze Peloponés » Argolida » Tolo Hotel
Isoniki
Jitka / žena / 1 112xNa RN od 25.07.07 · 16 letNaposledy 18.07.18/23:24 · 5 letZobrazit profil
WiFiVTT30.07.16/11:53
Připojuji se ke své recenzi z r. 2013.
V hotelu Flisvos jsme strávili dovolenou i v roce 2014 a letos v červenci opět. K mé minulé recenzi není co dodat, opět velká spokojenost, navíc přidávám pouze informaci o připojení Wifi v tomto hotelu. Pokud se ještě někdy příště rozhodneme pro dovolenou v Tolu, volba ubytování je jasná - hotel Flisvos s CK VTT.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • tereza
Napsat recenzi

Flisvos

3 recenze Peloponés » Argolida » Tolo Hotel
Isoniki
Jitka / žena / 1 112xNa RN od 25.07.07 · 16 letNaposledy 18.07.18/23:24 · 5 letZobrazit profil
VTT10.08.13/11:24
V hotelu Flisvos jsme pobývali ve dnech 27.6. - 8.7.2013.
Hotel stojí přímo u moře (skoro se zdá, že v moři). Pokoj jsme měli v 1.patře nad prosklenou jídelnou, výhled přímo na moře a protější ostrůvek Koronisi.
Vybavení pokoje standardní, klimatizace na ovládání, dobře regulovatelná, dobře fungující lednička, televize.
V koupelně vana, fén. Pokoj i koupelna jsou čisté, ale hodně malé.
Úklid i s výměnou ručníků denně, každé 2 dny výměna povlečení.
Balkonek malý, ale stolek s křesílky se vešel.
Strava polopenze, snídaně klasické jako všude v Řecku, večeře rovněž bufet, výběr hlavních jídel i salátů dostačující. Jídlo vynikající řecká kuchyně.
Pláž je písčitá, vstup do vody pozvolný, moře křišťálově čisté, teplé, na dně píseček, (raritou jsou lavorky na vodu u každého setu k opláchnutí nohou).
Před hotelem je úzký pruh písku, při přílivu skoro žádný. Organizovaná pláž cca 100m, chodili jsme mořem.
Bazén v protějším sesterském hotelu Flisvos Royal většinou jen pro nás, s lehátky, slunečníky i poolbarem. Přímo proti hotelu je malý supermarket, k dostání vše potřebné.
Pokud bych se do Tola vracela, pak znovu do hotelu Flisvos.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 1
  • tereza
Napsat recenzi

Roussos Beach

2 recenze Santorini » Kamari Hotel
Isoniki
Jitka / žena / 1 112xNa RN od 25.07.07 · 16 letNaposledy 18.07.18/23:24 · 5 letZobrazit profil
Greece Tours31.07.11/19:11
V hotelu Roussos Beach jsme pobývali od 1.7. do 12.7.2011.
Hotel je přímo na plážové promenádě, ale zasunut do zahrady za bazénem, takže v noci je klid. Pokoj jsme měli v 1.patře, s přímým výhledem na moře a bazén. Vybavení pokoje standardní, klimatizace na ovládání s dobrou regulací, lednice, televize, rádio. V koupelně vana, vysoušeč vlasů. Denně úklid s výměnou ručníků, každé 2 dny výměna povlečení. Balkony poměrně malé, ale na stolek s křesílky a šnůru na prádlo naprosto dostačující. Strava - pouze snídaně rozšířené kontinentální, mohly být trochu pestřejší, ale nám naprosto stačily. Bazén čistý, lehátka nikdy zcela obsazená, často jsme u něj byli sami.
Pláž hned u hotelové restaurace Zorbas je písečno- oblázková, moře křišťálově čisté, kousek od břehu hloubka. Plážový set (slunečník + 2 lehátka) za 7,-euro, ale hned vedle i 9,-euro.
Celkově pro nás nejkrásnější dovolená v Řecku, hned bych se na Santorini vrátila.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 2
  • eve
  • honzin76
Napsat recenzi

Limanaki Beach

3 recenze Kypr » Ayia Napa Hotel
Isoniki
Jitka / žena / 1 112xNa RN od 25.07.07 · 16 letNaposledy 18.07.18/23:24 · 5 letZobrazit profil
VTT05.08.10/22:04
V hotelu Limanaki Beach jsme byli letos od 8.7. do 19.7. Hotel je velmi dobře situován, je hned u přístavu s rybářskými a výletními loděmi. Pláž je kousíček přes téměř nefrekventovanou silnici. Hned u přístavu proti hotelu jsou v moři kameny, pár metrů vlevo už je píseček. Moře je čisté s pozvolným vstupem. My jsme zůstávali na travnaté loučce na kraji pláže, kde byl kiosek, restaurace, sprchy. Pokoje hotelu jsou vybaveny standardně. V koupelně je vana, umyvadlo, WC. Na pokoji telefon, televize, fén, lednice na požádání. Klimatizace je tichá s vlastním ovládáním. Personál milý, ochotný. Výměna ručníků denně, povlečení ob den. V restauraci se lze domluvit česky, pracují tam 2 Slovenky. Ayia Napa je živé a pěkné městečko s mnoha obchody, bary, tavernami. Je zde muzeum mořských živočichů (cca 300m od hotelu). Doporučuji (hlavně máte-li děti) plavbu na Černé Perle s Jackem Sparrowem. Stojí to 30,-euro pro dospělého, vyplouvá denně v 11.30 a vrací se v 15.30. Jedinečné!!! V hodnocení jsem dala pláži pouze 4* ale jen pro její přeplněnost. Jinak vše výborné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 96%
Další hosté 4
  • Babka
  • Lucka1
  • beran
  • iva.j
Napsat recenzi

Kronos

4 recenze Pieria » Olympská riviéra » Platamonas Hotel
Isoniki
Jitka / žena / 1 112xNa RN od 25.07.07 · 16 letNaposledy 18.07.18/23:24 · 5 letZobrazit profil
VTT25.07.08/12:08
V Hotelu Kronos jsme strávili dovolenou letos v červenci. Hotel je nově zrekonstruován, vybaven novým nábytkem i zařízením koupelen. Vybavení je standardní (sprchový kout, WC, fén, chladnička, TV se satelitním příjmem - i ČT24-, klimatizace bez poplatku). K hotelu patří bazén s pozvolným vstupem a dětské hřiště). Hotel je čistý, úklid denně, výměna ručníků ob den, povlečení 2x za pobyt (11dní). Personál hotelu je milý a ochotný. Stravování polopenze bufetem, vynikající, čistě řecká kuchyně. 1x týdně hotel pořádá řecký večer s živou hudbou, tanci a občerstvením zdarma. Hotel umístěn ve stinné zahradě na okraji městečka v klidném místě, do centra je 5 minut chůze, k moři cca 100-150m. Pláže písčité i oblázkové s funkčními sprchami. Na písečné pláži pronájem lehátek a slunečníků za konzumaci min. 1 nápoje (stačí frapé) na celý den. V Platamonas a v tomto hotelu jsme strávili již poněkolikáté krásnou dovolenou. (http://www.kronos-sa.gr)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 96%
Další hosté 4
  • Pavla72
  • houlici
  • plaminek
  • trpas2
Napsat recenzi

Mediterranee

11 recenzí Zakynthos » Tsilivi Hotel
Isoniki
Jitka / žena / 1 112xNa RN od 25.07.07 · 16 letNaposledy 18.07.18/23:24 · 5 letZobrazit profil
VTT25.07.07/17:13
Z dovolené jsme se vrátili 23.7.07 . Nádherné zážitky, hotel v překrásné stinné zahradě, pokoj prostorný, čistý (každé 2 dny čisté povlečení a ručníky),koupelna s vanou, lednice, atd. Vynikající strava a velmi milý personál. Moře v Tsillivi je průzračně čisté, písečné dno, pozvolný vstup vhodný i pro malé děti. Chcete-li vědět víc, ráda napíšu. Dobře znám i hotel Kronos v Platamonas na Olympské riviéře, můžu podat informace. Zdravím všechny, kdo mají rádi Řecko. Isoniki.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 13
  • Hanča1965
  • JJJJJ
  • M.ARTINAS
  • Market1
  • Mirýsek
  • aninka
  • hanka1968
  • jardaplzen
  • jirkaj
  • radsty
  • swoman
  • áša
  • Šapa
Napsat recenzi
Další od Isoniki Galerie2Ubytování6Taverny2
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 02:00Zataženo0 mm13°3 m/s
Dnes 06:00Dešťové přeháňky1.1 mm13°4 m/s
Dnes 12:00Polojasno0.4 mm17°6 m/s
Dnes 18:00Polojasno0.1 mm14°5 m/s
Zítra 00:00Slabé dešťové přeháňky0.5 mm14°6 m/s
Zítra 06:00Zataženo0.3 mm14°5 m/s
Zítra 12:00Zataženo0 mm18°7 m/s
Zítra 18:00Zataženo0 mm14°6 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !