Ubytování

Janculka · recenze ubytování

Melissa Travel

Marelen

Zakynthos » Kalamaki Hotel
Janculka
Jana N / 558xNa RN od 21.06.12 · 11 letNaposledy 07.06.23/22:22 · před rokemZobrazit profil
WiFiBrenna18.01.20/19:18
Hotel Marelen lezi v klidne boční ulici stranou od hlavní třídy v Kalamaki ale v příjemné docházkové vzdálenosti.Nehrozí tak hluk od aut,skutru, barů,apod. Areál je tak akorát veliký,žádný gigant ani pidi okolí a je nádherně udržovaný. Všude upravené keře, palmy, krásný trávník, pobíhající kotata. Úžasné tři bazené s miniaquaparkem pro děti, bazén jen pro dospělé a u restaurace bazén s částí pro menší děti. K zapůjčení i lehátka, možnost kompresoru k nafouknutí. Prostředí restaurace velmi příjemné, možno sedět uvnitř,kde je klimatizování, či venku. Strava formou PP naprosto skvělá. Střídají se tématické večery jako Řecký, Zakynthoský, Italský,Mexický, atd..Saláty, zákusky,zmrzlina, snídaně v podobném stylu, sice stejná ale velmi rozmanitá a trochu zaměřená na angl.klientelu,ale vybere si každý.
Personál od recepce přes číšníky,uklízečky a zahradníka moc příjemný, nápomocný.
Pokoj jsme dostali s krásným výhledem na hl.bazén, velký balkon, klima, lednička, konvice s kávou,čajem, župany,pantofle, ručníky k bazénu. Uklid snad každý den,častá výměna ručníků,povlečení. V koupelně sprch.zástěna.
Byli jsme přelom srpen,září a v hotelu ani kolem bazénu narváno nebylo, spousta lehátek.
Přelétající letadla jsou zpestření, v noci nelétají a neruší.
Pláž pár kroků, nejsou sice sprchy a málo stánků s občerstvením,ale občas po pláži roznáší ovocné koše. Pro děti ideál pozvolný vstup, mušličky,písek.

Supermarket vedle hotelu, ostatní na hlavní třídě či v okolních uličkách.
Z dovolené jsme byli nadšeni a jestli někdy návrat na Zante po 3 tak opět Marelen!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • Fajonek
  • renos
Napsat recenzi

Maria

8 recenzí Korfu » Agios Stefanos Apartmány/Studia
Janculka
Jana N / 558xNa RN od 21.06.12 · 11 letNaposledy 07.06.23/22:22 · před rokemZobrazit profil
WiFiViamare22.02.19/21:12
U Spirose a Marie jsme byli moc spokojeni. Měli jsme studio č. 13 naproti restauraci,ale ze všech pokoju je vyhled na druhou stranu smerem k mori,takze nic nerusilo. Pokoj byl prostorny, 3 lůzka, kuchynka vybavena dostatecne, je dobre vzit sebou uterku,houbicku. Na pokoji Tv-nevyuzivali jsme, klima za priplatek,coz je mozna trochu skoda,jelikoz všechny pokoje jsou orientovane na zapad a byva dost vedro. Balkon prostorny, vyhled přes baracky a zelen na more, posuvne dveře se sítí proti komarum-šikovné.K dispozici i odpuzovace proti komárům. Koupelna klasicky mensi, sprch.zaves. Uklid probihal bez problemu.
Uzasny bazen téměř hned za dvermi, byli jsme na prelomu 8/9 a téměř prazdno,zadna obsazena lehátka apod,klidek.
Majitele mají v prostorach tavernu, vari primo Maria a jidla moc dobra. My si priplatili snidane,snida se na terase u bazenu. Na vyber každý den to same, bud na sladko-recky jogurt s medem ci vejce ve forme omelety,ci volska oka, pecivo,zelenina, pecivo, kava,caj,dzus. Nam to na tyden stacilo a vyhovovalo, na dele je to asi jiz trochu stále dokola
Na plaz se jde primo kolem ubytování, z mirneho svahu ale v poho i s kocarkem,je to opravdu kousíček. Plaz siroka a hooodne dlouha. Smerem doprava i nuda,kde nebyl uz téměř nikdo, bylo se kam prochazet.
Letovisko AS je poklidne, utulne, taverny,par baru, obchůdky se suvenýry, da se jit pesky smerem k Arrilasu, k mensimu pristavu. Navecer krasne pohledy na zapad slunce. V tavernách se často konaji recke vecery.
Wifi fungovala u bazenu a v taverne.
Moznost pozdějšího odchodu z pokoje v den odjezdu za priplatek tusim 20euro, jinak k dispozici jeden spolecny pokoj.

Byli jsme moc spokojeni, za nas urcite spise zapadni strana ostrova a každému doporucuji!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 26
  • Budíček
  • Evatje
  • IvaS
  • JIRULEE
  • Jirka79
  • JitkaP
  • Kytina
  • Mifka
  • RR
  • Renat
  • Spurnam
  • Z.K.
  • admin
  • aries
  • biba
  • davelorenc
  • heleto
  • janimae
  • kečo
  • matymaty
  • perlinka
  • rendamel
  • simča**
  • srpmar
  • vondrakova
  • xmaresova
Napsat recenzi

Paradise Beach

6 recenzí Zakynthos » Argassi Hotel
Janculka
Jana N / 558xNa RN od 21.06.12 · 11 letNaposledy 07.06.23/22:22 · před rokemZobrazit profil
WiFiBrenna08.08.13/08:24
Hotel Paradise Beach lezi stranou od rusnejsiho centra letoviska. Vecerni zivot a zabava k hotelu opravdu nedoleha. Hotel je umisten v bezprostredni blizkosti more,kde staci ujit par kroku a jste na mensi ale dostacujici plazicce.More je uzasne teple a kdyz se doplave trochu dal,da se snorchlovat a videt hvezdice,rybky,muslicky..Vetsína hostu travi den u bazenu na lehatkach se slunecniky,ktere jsou zdarma. Vedle bazenu bar s posezenim ve stinu,kde i dobre vari.
Hotel ma opravdu vetsinu pokoju orientovanych na more,ale najde se jich par,ktere jsou jakoby orientovany do stran. Lepsi si napsat do pozadavku ze chcete vyssi patro a vyhled na more.
Personal prijemny, bylo je videt casto uklizet okolo bazenu, ve spolec.prostorach,atd.
Pokoje jak jiz bylo uvadeno,jsou jednodussiho vybaveni,ale vskutku ucelne zarizene. Velka postel,v cene lednicka s mrazackem, klima(my jsme ji ani nevyuzivali,do pokoju pres den slunce nesviti),fén,prostorne koupelny - dokonce vana! Pokoje opravdu kazdy den uklizeny, vymena rucniku,prosteradel.
Snidane-dle mne naprosto dostacujici a moc dobre.Chodi se na ne k vedlejsimu hotelu,ale to je jen par kroku a podavaji se od 8-10h.. Jidelna ma vyhled na more a plaz a hl.mesto. Vse byva doplnovano i kdyz prijdete pozdeji. I kdyz kazdy den stejne,tak si muzete vybrat dle svych chuti. Sv.chleb, ruzne bulky, toastiky, vyborna mramor.babovka, vejce(stridaji se volska, natvrdo,michana),sunka,syr, tzatziky,olivy,ol.olej,rajce s fetou,paprika,okurka,marmelady,med,recky jogurt,meloun,cereal.vlocky, cerny caj, mleko, dzusy,. K jiz nekolikrate zminovane "vodnate" kave. TA tam tedy opravdu je ale kdyz zapatrate,u teplych napoju stoji tam tvarem cukrenka,ve ktere je opravdu dobre nescafe!
Cele letovisko Argassi je zasazeno pod zelenym pohorim a horou Skopos. V centru je spousta tavernicek,kde opravdu dobre vari. Spousta obchudku, potraviny i s darkovymi vecmi a reckymi produkty jsou hned kousek od hotelu u taverny GreenFrog. Da se tam za dobre ceny poridit opravdu snad vse
Primo v centru nekolik baru,kde se i tanci, minigolf, kousek od hotelu byva i recky vecer-hotel Windmill, nebo je moznost odvozu nad letovisku a cena je mysim 15eur s vinem a jidlem..
Jedina nevyhoda u Argassi je asi ta,ze jim proudi hlavni tah na jizni plaze a byva tam docela frekvence aut,motorek,ctyrkolek,apod..Ale na to se da zvyknout
Hotel Paradise muzu opravdu jen doporucit a je pravda,ze v tomto letovisku je asi jeden z nejlepsich s tim vsim,co nabizi.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 20
  • Bibiana
  • Dolcezza
  • Evikaaa
  • Loverinka
  • Lucka-Dáda
  • Nikky
  • Niuš
  • VerčaP
  • Zosyia
  • evaG
  • haryk2000
  • januliatko
  • jerry2012m
  • lnovako
  • merapi97
  • mythos
  • norika70
  • otto
  • rendamel
  • struplinda
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 10:0035°0 mm8 m/s
Dnes 12:0035°0 mm9 m/s
Dnes 18:0030°0 mm6 m/s
Zítra 00:0025°0 mm5 m/s
Zítra 06:0028°0 mm6 m/s
Zítra 12:0035°0 mm8 m/s
Zítra 18:0031°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!