Ubytování

LuLa · recenze ubytování

Melissa Travel

Irene Palace

5 recenzí Rhodos » Kolymbia Hotel
LuLa
Lucie / žena / 264xNa RN od 15.02.12 · 12 letNaposledy 05.09.23/10:50 · 8 měsícůZobrazit profil
WiFiFischer31.10.14/10:46
Hotel je umístěn v blízkosti centra, ale žádný hluk v pokoji nebo na balkoně slyšet není. K pláži je to pěšky asi dvě minutky. Pláž je docela fajn, občas na dně jsou kameny, které jsou tak na šířku jednoho metru a poté je už jen písek. Jsou tam také na dně písčité cestičky, tudíž není nutné šlapat po kamenech při vstupu do moře. Pokoje hotelu byly standardně zařízeny, klimatizace zdarma, úklid každý den, tudíž s ničím žádný problém. Nejvíce mně překvapil program all inclusive, kdy se nikdy nestalo, že by došlo nějaké jídlo. Pravidelně jídlo doplňovali a byla toho spousta. Také mně příjemně překvapilo, že určitá jídla (např. tortily atd.) připravoval kuchař přímo v jídelně, takže toto bylo čerstvé. Také v rámci programu all inclusive byla široká nabídka míchaných nápojů ve večerním baru. A každý večer se zde konaly různé řecké večery nebo komediální představení animační skupinkou. Celkově byla dovolená super a určitě ubytování v hotelu Irene Palace mohu všem doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 11
  • 3petr84
  • Holubova
  • Marunka
  • Pavilek
  • Tom
  • anka
  • bozena
  • hahanicka
  • houhelak
  • kristina
  • mates
Napsat recenzi

Zante Park

2 recenze Zakynthos » Laganas Hotel
LuLa
Lucie / žena / 264xNa RN od 15.02.12 · 12 letNaposledy 05.09.23/10:50 · 8 měsícůZobrazit profil
WiFiAlexandria15.08.13/14:28
Hotel leží v klidné části docela velmi rušného letoviska Laganas. K pláži je to běžnou chůzí cca 5 minutek. Pokoje jsou standardně vybaveny, každý den uklízeny a každý druhý den měněny ručníky. Od koupelny vedou dveře, které jsou celé ze skla. My jsme měli zrovna štěstí, že horní pant nedržel tak, jak měl a při každém otevírání jsme měli strach, aby nám z toho pantu nevypadly a nerozbily se. Na recepci to nahlášeno bylo hned první den po ubytování, bylo přislíbeno, že hned ten den bude vše opraveno, ale do konce naší dovolené, která trvala 11 dní, nikdo nic neopravil - no Řeci :o) Jinak personál byl příjemný, při večeřích nás docela překvapila paní, která stála u vchodových dveří do jídelny. Při příchodu je nutné jí nahlásit číslo pokoje a ona vás usadí až ke stolu. Je také psané v hotelových pokynech, že muži musí na večeře chodit v dlouhých kalhotech, ale nikdo to tam nedodržuje a nebyl žádný problém. Jídlo bylo výtečné, dokonce jsme zjistili, že pan šéfkuchař se zúčastnil televizní řecké show MasterChef :o) A vařil teda vážně luxusně. Co se týká připojení k internetu, tak to teda nebylo moc dobře vymyšlené - hodina Wi-Fi byla docela drahá, je mnohem výhodnější jít někam do příjemné hospůdky, kde mají Wi-Fi zdarma, dát si tam něco dobrého a u toho si brouzdat na netu.Pláž je písečná, celkem dobře udržovaná a kolem se nachází spousta restaurací a barů (ostatně jako v celém Laganas), ve kterých se dá dobře najíst. Akorát se teda liší cena piva v restauraci u pláže a ve městě (ve městě stojí cca 2 Eura, kdežto u pláže 3 Eura). A na pláži jsou docela také otravní místní černí prodavači, kteří vás nenechají v klidu na lehátku odpočívat - pořád nabízejí hodinky, DVD, sluneční brýle, náramky atd. A někteří jsou i docela oprsklí a vtíraví. Ale celkově jsem s dovolenou byla spokojená, s ubytováním též a někdy v budoucnu bych se tam opět, již po třetí, vrátila :o)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 2
  • francesco
  • mirta
Napsat recenzi

Gaia Village

13 recenzí Kos » Tigaki Hotel
LuLa
Lucie / žena / 264xNa RN od 15.02.12 · 12 letNaposledy 05.09.23/10:50 · 8 měsícůZobrazit profil
WiFiAlexandria02.11.12/11:59
Hotel leží v nádherné zahradě, o kterou je pečlivě postaráno, a skládá se z několika budov. Kolem jsou samé rozkvetlé kytičky. Hotel leží velmi blízko nádherné pláže, tudíž není problém si kdykoliv odskočit na pokoj. Pláž je velmi široká, písčitá, s možností pronajmutí lehátka za poplatek. Lehátka jsou velmi pohodlná, s přišitým polštářkem.Okolí je velmi krásné, nikde nic nesmrdí, akorát je všude plno komárů. Už i proti repelentům byli imunní.Pokoje byly dobré, dokonce jsme měli pokoje dva, takže bylo hodně místa. Pokoje byly uklizené, každý druhý den byly vyměněné ručníky. Na pokoji bylo hrozně moc mravenců, poslední dny jsme je dokonce měli i v posteli. Presonál byl velmi příjemný, usměvavý a ochotný. Akorát s jídlem byl tedy problém. Bylo výborné, ale neustále byly velké fronty a když něco došlo, tak trvalo dlouhou dobu, než to doplnili nebo to už neodplnili vůbec. Celkový dojem byl průměrný, ale pravděpodobně bych se při příští návštěvě do tohoto hotelu nevrátila. Vybrala bych ve stejném letovisku hotel jiný.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 25
  • Anninka
  • Děčíňaci
  • Elka
  • Evina
  • Gandy
  • Holubova
  • Jarda281
  • Lusyy
  • VOHA
  • Vladis
  • ališka
  • armyan.m
  • cancro
  • cervenas
  • francesco
  • hanysek8
  • javra
  • jerrymungo
  • kiketka
  • lenkahej
  • mija
  • tomasc
  • valda
  • verina
  • zajda
Napsat recenzi

Majestic

Zakynthos » Laganas Hotel
LuLa
Lucie / žena / 264xNa RN od 15.02.12 · 12 letNaposledy 05.09.23/10:50 · 8 měsícůZobrazit profil
WiFiFischer28.02.12/17:53
Tento hotel se nachází přímo na hlavní třídě letoviska Laganas. Měla jsem z toho docela strach, protože Laganas je docela hodně rušný letovisko, všude samý diskotéky, tak jsem si myslela, že večer nebudu moct spát, ale kupodivu vůbec nic ani na pokoji, ani při posezení na balkoně, nebylo slyšet. Pokoje byly krásné, čisté, nové. Z hotelu na pláž trvala cesta normální chůzí cca 8 minut. V hotelu se nachází i krytý bazén, sauna, lázně, posilovna a další možné vybavení, ale toto jsme nevyužili, tudíž nemohu hodnotit. Pláž je písčitá, ale ne moc široká, takže je lehátko vedle lehátka (za poplatek). Strava all inclusive je standardní, hlavně přizpůsobená turistům z Anglie.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 3
  • hahanicka
  • mimina66
  • mirta
Napsat recenzi

Corfu Panorama

Korfu » Sidari Hotel
LuLa
Lucie / žena / 264xNa RN od 15.02.12 · 12 letNaposledy 05.09.23/10:50 · 8 měsícůZobrazit profil
WiFiAlexandria28.02.12/17:23
Jedná se o hotelový komplex, který se skládá z několika obytných budov, které jsou postaveny v olivové zahradě na stráni a pokud nejste ubytovaní v přízemí, tak máte krásný výhled na moře a celé Sidari. Každý podvečer se u hotelového bazénu pořádají animační programy jak pro děti, tak později pro dospělé. Venkovní bar je otevřen do 23:00 a nabízí docela velký výběr koktejů, ale také pivo a další nápoje.Hotel je umístěn asi 5 minut normální chůze od pláže, která je krásná, písčitá a pokud nechcete ležet na písku, je možno si pronajmout lehátko, nikoliv za poplatek, ale za to, že si dáte v blízké hospodě (která lehátka vlastní) buď něco na zub, nebo na pití. Potom můžete mít lehátko, jak dlouho budete chtít. Pokoje jsou vybaveny standardně (vlastní sociální zařízení, TV, klimatizace zdarma, krásný prostorný balkon), ale co mně příjemně překvapilo, tak že byla na pokoji chladnička zdarma. Ale nedala jsem plný počet hvězdiček, protože v koupelně nás hodně trápili mravenci. Vylezli z kanálku, co byl uprostřed koupelny. Napřed jsme na ně házeli ručník (po vzoru paní uklízečky), ale to nepomáhalo a když už nám lezli do pokoje (pod dveřmi nebyl práh), tak jsme koupili přípravek na hubení a byl klid. Co se týká jídla, tak bylo spíše přizpůsobeno turistům z Anglie, ale dalo se vždy něco dobrého a nového vybrat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 1
  • Vladys
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 09:0026°0 mm5 m/s
Dnes 12:0028°0 mm5 m/s
Dnes 18:0022°0 mm4 m/s
Zítra 00:0020°0 mm2 m/s
Zítra 06:0023°0 mm1 m/s
Zítra 12:0029°0 mm6 m/s
Zítra 18:0024°0 mm3 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !