Ubytování

MINJA · recenze ubytování

Melissa Travel

Villa IIlios

Parga » Parga Apartmány/Studia
MINJA
Miriam / žena / 279xNa RN od 22.06.07 · 16 letNaposledy 22.07.18/18:52 · 5 letZobrazit profil
WiFiCK Aeolus02.09.17/00:11
Paní majitelka je velmi milá ,ale moc úklid nestíhá...Náš pokoj nebyl čistý, plesnivé ručníky,postel pro dva úzká, matrace proleželá ,plísen na zdech...
Malá koupelna snad dva metry čtvereční -pro názornost jsem do sprchového koutu jsem položila tekuté mýdlo aby jste viděli jak je velký, staré umyvadlo,prasklý záchod .Více náš pokoj nekomentuji-hnus.Šlápli jsme tentokrát vedle.Myslím že fotky mluví za vše....A všude smrad ze špíny ,neodtíkající zapáchající odpady a různí brabroučci. Dvě věci co jsme ocenili-fungujíci wifi po celou dobu našeho pobytu a parádní terasu chráněnou olivami tudíž stín po celou dobu a výhled z boku na moře.Vila stojí na kopci nad krásnou pláží.Sice větší kopec -asi 10 minut na začátek pláže. Procházky v okolí úžasné.Dvě zříceniny hradů,jeden v místě ,druhý 6km,vodopád,starý mlýn,kostelíky po kopcích -možná turistika.V městečku plno obchodů a taveren.Nakonec se nám pobyt líbil i když ubytování nebylo podle našich představ.
Parga od 01.09.17 do 11.09.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 64%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Susie

2 recenze Thassos » Skala Potamia Apartmány/Studia
MINJA
Miriam / žena / 279xNa RN od 22.06.07 · 16 letNaposledy 22.07.18/18:52 · 5 letZobrazit profil
WiFiAeolus10.09.16/18:07
Ubytování 29.8.-8.9.2016,v letadle cestu tam i zpět jsme letěli s hercem J.Přeučilem+jeho rodinou počasí ze začátku pobytu super ke konci zataženo,oblačno
Ubytování dostačující-pouze nádobí je pouze pro 2 osoby /uloženy ve skřínce po staré ledničce/a studio je navrženo pro tři osoby,lůžka jsme měli samostatné,matrace dobré,CK Aeolus má nasmlouvané lepší pokoje v lepší budově než Firo-tour s pěkným kulatým balkonem,výhled na moře z boku ,měnění ložního-1 za pobyt,výměna ručníků každý třetí den,WIFI šla pouze někdy-brzy ráno či během poledne,večer nikdy,klientela hotelu převážně Bulhaři , Srby a Angličané domluva s majiteli anglicky dobrá,klimatizace perfektně funkční 5 euro/den,sušák na prádlo pěkný i kolíčky,velmi pěkný čistý bazén+slunečníky,zázemí u bazénu-sprcha +2wc+altán,okolí pěkné všude blízko,2obchůdky v těsné blízkosti na potraviny a všude rovina v okolí ,pláž zcela luxusní-2.5km světlý písek nelétací,nepálí ,kamínky a plno mušlí,delegátka Tunde Motajčíková úplně v pohodě a chodí často-v přístavu dává mapy ostrova,Dovolená se nám velmi líbila a vydařila se nám.Autobusová zastávka asi 5 min.od ubytování,busy jezdí po celém ostrově a docela přesně/5-10 min dle zdržení v miniuličkách/2-3eura za cestu/os podle toho kam jedete,jízdní řády vyvěšeny na zastávkách a v recepci hotelu,hl.město -prohlídka je tak max.na 4 hodiny-divadlo staré je uzavřeno-opravují ho již roky...,památky zdarma k vidění,pláž v Aliki-úzká přelidněná-ale kousek se popojde na mramorové skály a je to tam super /bacha na skalách ježci/+procházka do mramorového lomu + koupání tam-fakt luxus,pláž Metalia-super staré pece a pěkná pláž /méně lidí/,pláž Vathy a Saliara jsou bílé plážičky nádherné ale milion lidí na nich,z místa ubytování je to 8 km tam a zpět krásnou procházkou výletek na celý den,pláž Paradisos krásná ale hodně lidí,Limenaria a Potos velké nákupní možnosti dárků,voda v místě zcela pitná a dostatek a chutná,v místě nejlevnější obchůdek s potravinami je Mpakaliko asi 3 min od ubytování a má všechny základní potraviny,výborné černé olivy a retsinu ubytování doporučuji párům od 40 let -je tam klid ,pohoda ,děti tam v době našeho pobytu žádné nebyly,mladí by se asi nudili bez dobře funkční wifi....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 2
  • gabika
  • majco666
Napsat recenzi

Ambiance

2 recenze Kalymnos » Massouri » Myrties Apartmány/Studia
MINJA
Miriam / žena / 279xNa RN od 22.06.07 · 16 letNaposledy 22.07.18/18:52 · 5 letZobrazit profil
WiFiCk Aeolus18.09.15/22:33
Studia s krásným výhledem na moře a ostrov Telendos-nádherné západy slunce možno sledovat z každého pokoje všechny pokoje mají výhled na moře.Apartmány jsou vystavěny na skále terasovitě-počítejte s vetším množstvím schodů.
Studio č.103 -poloha studia přímo nad barem /pokud si zaplatíte klimatizaci-6euro/den/ hluk hostů z baru nebudete slyšet,klima to přehluší...,pro dostání se na pláž je nutné sejít asi ze 120 schodů.Kuchynka dostačující i vybavení,lednička funkční,koupelna čtvercová prostorná se sprchovým koutem a wc,TV,terasa perfektní,nevidíte na sousedy-vysoké stěny,úklid každý den výměna ručníků a povlékání postelí,vytírání -kromě neděle-to měli volno.Okolí -plno různých obchůdků a prodejen potravin kousek od ubytování.Všude se dá dojít pěšky -ke kostelíkům,na různé pláže.Pláž u Ambience písečná s kameny ve vodě,ale pokud popojdete po pláži kousek dál od Ambience asi 5 minut za slunečníky pak je vstup písečný a je možno bez bot.V Mirties je pláž kamínková bílá neorganizovaná se skalami a plno rybiček od ubytování asi 10 minut pěšky -velmi hezká.Od studií směrem na Armeos kamínková menší pláž asi 20 minut pěšky ale docela dost na ní fouká.Moře teplé v našem termínu a občas vítr a lehké vlny někdy bylo bezvětří a dost horko.Na pláži v Massuri jsme našli i plno mušliček.Kalymnos má docela dost krásných skal,pár památek a muzeí-byli jsme v Choře ve skalním městečku které se dochovalo,na hradě v Pothii ,v archeologickém muzeu v Pothii /vstup 3 eura/doba byzandská-vše v angličtině a řečtině.Kousek od studií je autobusová zastávka -autobus zajíždí na různá místa s jednotnou cenou 2 eura /osoba.Na Telendos se dostanete lodním spojem za 2 eura.Plážiček je na Telendosu docela hodně a různé-kamenné i pískové,ale ta písková přímo u taveren je plitká a nedá se na ní plavat,každý si jistě najde tu svoji,která mu bude vyhovovat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 3
  • Andy
  • Klinerovi
  • Zemanová63
Napsat recenzi

Mando

Samos » Votsalakia Apartmány/Studia
MINJA
Miriam / žena / 279xNa RN od 22.06.07 · 16 letNaposledy 22.07.18/18:52 · 5 letZobrazit profil
WiFiAlex21.08.15/21:12
Velmi čisté a pěkné apartmány měli jsme pokoj č.7 -mezonet /pokoj doporučuji požadovat je pro CK Alex,vše má funkční a je otočený do dvora kde nepere slunce a není slyšet ruch z ulice/s klimatizací,minikuchynkou dobře vybavenou,lednice zcela odmražená a umytá,nádobí čisté neoprýskané,TV,vana + wc +umyvadlo,stůl velký jídelní+4 židle,prostorná skřín,prostor v pokoji,prostor na kufry,schody nahoru do mezonetu,klimatizace nahoře v mezonetu,úžasná postel s moskytierou-ale pozor-je úzká-jen pro štíhlé postavy,fén,wifi na pokoji,1 velká postel dole a jeden rozkládací gauč dole,terasa se šnůrou na sušení a venkovní posezení,paní majitelka moc hodná dávala nám zeleninu z vlastní úrody,úklid odpadků denně, obchody s potravinami v těsné blízkosti asi čtyři ,taveren spousta,lékař ob dva domy,úklid pravidelný každý den,výměna ručníků a osušek každý den jednou za dva dny ložní výměna,toal.papír doplnován neustále,bazén velmi čistý,udržovaný,výhled z terasy na hory úžasný,odpolední slunce svítilo na terasu pouze hodinku denně,pláž asi 50 kroků přes silničku,široká světlý písek,v tomto místě u apartmánú boty do vody nemusí být,měli jsme 2 dny po příletu moře studené a pak se oteplilo přestal vítr a do konce pobytu moře jako kafe.Skvělá dovolená na super místě .Toto místo doporučuji -rovina pouze apartmán je v prvním patře a pláž klidně při klidném moři i malým dětem.Na pláži stromy tudíž stín a bylo málo turistů-jako by na Samos letos zapomněli....nebo že by problém s uprchlíky když je Samos poblíž Turecka.....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • cyklistka
Napsat recenzi

Boheme

5 recenzí Kos » Lambi Apartmány/Studia
MINJA
Miriam / žena / 279xNa RN od 22.06.07 · 16 letNaposledy 22.07.18/18:52 · 5 letZobrazit profil
WiFiMy Planet05.10.13/19:59
Ubytování v Apollon-Boheme od 23.9.-3.10.2013
Pozor na popis od Ck: My jsme byli klienti kde Ck uvádí ubytování v Apollon -Boheme a byli jsme ubytováni ve velkých světlých pokojích s kuch.koutem a příslušenstvím /pěkná velká koupelna s vanou a wc/,starší nábytek ,pěkná terasa-my jsme měli přízemní pokoj s terasou a výhledem do zahrady /,na terase plast.nábytek a velký sušák na prádlo!Klimatizace individ.ovládání-sice ck uváděla že se bude muset již platit-ale po nás nechtěli nic a užívali jsme ji po celou dobu pobytu.Na pokoji čisto úklid denně.Měli jsme All v hotelu Apollon asi 250 m od našeho apartmánku chůze po rovině zahradou -spokojenost /velký výběr všeho/-i když jsme zažili v řecku již párkrát v jiných hotelích lepší stravování,cena lastu odpovídala službám a nabídce jídel.Nádherná veliká rozkvetlá zahrada-kvetoucí banánovníky,ibišky,muškáty,různé citrusy s plody...
2 bary:barmanka Sylvie-super a barman u Apollonu skvělí lidé,super popovídání,ale velké mínus od nás má barmanka v Boheme jménem Damiána-ta byla neochotná,nemilá,líná.Od té se držte dál pokud si nechcete skazit pobyt.Nakonec jsme chodili raděj do baru na Apolon.Káva a čaj tam byly pro mne nepitelné-dělali je z místní vody,která je sice pitná ale slaná...Káva byla břečka.Ostatní nápoje dělali z vody koupené takže docela ok.V pokojích čisto-převlékli nám 4krát,hned druhý den se nás recepční ptala zda nechceme vyměnit pokoj do patra,ale my byli rádi za přízemí,tudíž jsme odmítli,pak nám ale se polámala elekřina na pokoji-řekli jsme to recepční -ihned vše řešila a za chvíli bylo zase vše ok.Recepční na Boheme velmi milá,ochotná.Počasí:celý pobyt zcela slunečno,horko i v noci bezvětří-nehnul se list,jen poslední den ráno prudký liják -2 hodinky,ale v poledne jsme se již koupali.Moře zcela klidné na pláži v lambi-druhou vzdálenější pláž jsme nevyužili tam byly vlny.Za náš pobyt byly vlny jak na straně kde je Marmari ,Tingaki tak i Agios Fokas.Cestující kteří jeli s námi na letiště zpět a nebyli ubytováni v Lambi si stěžovali na velké vlny.Na pláž jsme chodili přes hotel Atlantis a před ním jsme se koupali-zcela klidné moře jen když projela lod tak byly vlnky.Jednou jeden den foukalo víc. S CK My Planet velká spokojenost-delegátka Eva -skvělá.Odlet z Prahy ,přílet do Prahy-letadla B737-800,Travel service-spokojenost vše na čas,přistání i vzlet perfektní.Město KOs na procházky-pěkné ,vykopávky k vidění byly zadarmo,kromě vstupu do pevnosti -3eura.Plno lodních výletů,autopůjčovny před hotelem,půjčovny kol.
Zažili jsme v Řecku již o moc lepší stravování i ubytování ale vcelku se nám dovolená líbila.Ostrov Kos ale na mě působil bohužel ne moc čistým dojmem-docela dost odpadků povalujících se všude.
Klienti kteří měli také All ale ubytování pouze v Boheme -měli velmi skromné ubytování - liší se velikostí pokojíků a koupelen.! Mě připadalo jakoby to byly ptačí budky.Od 30.9. se snížil o moc počet klientů v hotelu-tím klesla úroveň nabídky stravování ale zase jsme zůstali na naši stranu v ubytování zcela sami /všichni odjeli/ až jsem se docela i v noci začala bát jaké bylo ticho.
Po celý pobyt ale od 02h ráno kokrhali místní kohouti a nad ránem okolo 04h se přidalo i bučení místních krav.
V okolí jsou hodně chovatelé domácích zvířat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 12
  • Babka2
  • Drahoslav
  • Ivošek
  • Kalimero
  • Pavloušek
  • VeruH
  • ZELMAR
  • admin
  • djdd
  • jici
  • nikoleta15
  • sidliste
Napsat recenzi

Kalypso Cretan Village

2 recenze Kréta » Plakias Hotel
MINJA
Miriam / žena / 279xNa RN od 22.06.07 · 16 letNaposledy 22.07.18/18:52 · 5 letZobrazit profil
WiFiInvia-Travel 200229.07.13/10:52
Odlet 17.7.2013 z Brna v 19 15 h, přílet 28.7.2013 v 2 00h do Brna
-do hotelu se jede 90km minibusem /plno zátočin po cestě/
po příjezdu do hotelu v 02 h v noci -zmatený recepční hotelu jménem Kostas -předal nám klíče od asi nejhoršího pokoje co mají /č.216/,ihned jsme pokoj reklamovali-sdělili nám že máme dojít ráno,ráno nám sdělili že máme dojít v poledne, v poledne jsme se už nedali odbýt a konečně nám dal klíče od jiného pokoje-ten se nám již velice líbil /č.170/,zkouší asi kdo co vydrží.
Měli jsme ALL-strava vynikající,neměla chybu,plno ryb,mořské potvůrky,různá masa-králičí,kuřecí,vepřové,skopové,hovězí,krůtí ,různé přílohy,ovoce,zmrzlina pro všechny kdykoli a nabíral si člověk sám,plno zákusků různé druhy-ty byly nejlepší-přibrala jsem 4 kg,buchty ovoce,jogurty,feta sýr,pudinky,bohaté snídaně-různé salámy,sýry,vejce na různé způsoby,zelenina-velký výběr,ovoce - červené melouny,žluté melouny,pomeranče ,limety.citrony,jablka ,při balíčku na výlet:voda,sendvič,pomeranče,jablka,banány,okurky,rajčata,buchta...
Jídlo nemá chybu,obsluha dostačující,po seznámení velmi milí,snaživí-/různorodá národnost,velmi milá jedna jediná česká dívka Kristýnka/,bohužel delegát v místě sice byl milý starší pán ,ale nevyřídil za nás vůbec nic i když jsme si stěžovali. Pro ALL máme na rukou náramky ale dostanete ještě jednu kartu na celý pokoj ,kterou při každém pití a na každé jídlo musíte nosit u sebe a jim ukazovat jinak nedostanete napít vůbec nic. Musíte tím pádem chodit všude pospolu protože karta je jen jedna.Stěžovali jsme si u delegáta-abychom mohli dostat karty dvě-nevyřídil nic.Nechápali jsme ale toto opatření hotelu - v Ck nám o nosení karty nic dopředu neřekli.
hotel je postaven v prásném romantickém místě ,místní laguna byla pro nás fascinující -nechtělo se nám letět zpět ,moře čistounké,bazény také,obeplavávali jsme útesy,bylo tam plno ryb a viděli jsme nádhernou velkou želvu karetu ,bylo neustále co dělat-bud jsme hráli volejbal,petang,nebo vodní aerobic,večery zpestřené 2 animátory pro dospělé-různé večerní programy /nejhezčí je noc ohně -fakýr chodí po skle,lehá na hřebíky a opaluje se ohněm- v hotelovém divadle/Animátoři milí kluci kteří perfektně tančí , jeden prý z Tuniska -Mumu a Zuzu/,řecký večer,barbeque,břišní tance atd .
Až na ten úvod s tím pokojem a na tu nesmyslnou kartu se nám v tomto hotelu velmi líbilo a doporučuji ho všem dobře pohyblivým osobám-kopcovatý terén a plno schodů/a pro děti od 8 let které umí dobře plavat.Malá miminka si v tomhle hotelu pobyt neužijí a rodiče se nadřou s kočárky.
Velký bazén s trampolínou-super ,čistý ,úklid na pokoji každý den.
Půjčili jsme si auto v Plakiasu - dovezli nám ho až do hotelu a zase si ho pak odvezli.Projeli jsme si 280km jižní Krétu.Chodili jsme do Plakiasu pěšky-5km tam 5 km zpět a na pláž Damnoni /20 minut příjemná cesta/,ale pláž byla obležená turisty takže jsme pak zůstávali v naší laguně u hotelu-tam to bylo nejhezčí.3 dny pobytu nám foukal silný vítr pod číslem 8 a tvořili se víry na moři.
K pokojům:
dolní pokoje jsou zrekonstruované ,krásné ale nemůžete nechat otevřené dveře a větrat si-jste ihned na terase kde se pohybují i jiní klienti hotelu ,museli teda v noci používat klimatizaci,
pokoje nahoře začínající číslem 100 jsou již delší dobu po rekonstrukci,nemají tak krásné vybavení ,ale mají všechny výhled na moře celý pobyt jsme v noci měli otevřené dveře na balkonovou terasu a nepustili klimatizaci.Za náš pobyt se nevyskytl ani jeden komár .Klimatizaci jsme tedy vůbec nepoužili.Spali jsme při nádherném šumění moře a perfektním vzduchu.Tím pádem odpadlo bolení v krku při celonoční puštěné klimatizaci.
Hned bych se do hotelu vrátila ,ale preferuji změnu,takže možná jednou.......
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 1
  • Didla
Napsat recenzi

Belvedere Aeolis

2 recenze Lesbos » Molyvos » Eftalou Hotel
MINJA
Miriam / žena / 279xNa RN od 22.06.07 · 16 letNaposledy 22.07.18/18:52 · 5 letZobrazit profil
WiFiBrenna31.08.12/10:19
Před třemi dny jsme se vrátili z hotelu Belvedere Aeolis z Lesvosu.Zrekonstruovaný hotel postavený jako samostatné apartmánky v domcích /moc dobré řešení/,ale pouze pro pohyblivé osoby (není pro starší osoby ,kteří mají problémy s chůzí).Je ve svahu a k přírodní hotelové pláži je to asi 3 minuty cesty.Nádherné výhledy z baru,jídelny,a od bazénu hotelu po okolí na Turecko,moře a večer krásně osvícený hrad v Molyvosu.Hotel je velmi klidný,udržovaný ,čistý,bazén je hluboký a dobře udržovaný,lehátek okolo bazénu dostatek.Personál moc milý,vstřícný.Jídlo a pití (měli jsme ALL)výborné.Zmrzlina i pro dospělé.Stále chutně vařil šéf kuchař z potravin co měl dostupné:vepřové,kuřecí,skopové,mletá masa,sem tam ryby,ale velmi málo.Zeleniny nadbytek,vynikající tzaziki,zelenina,a řecké saláty,vše čerstvé,melouny,hrozny,jablka,pomeranče,vynikající jogurt,med,zavařeniny,marmelády,nutely,bábovky,lité buchty,sendviče,sýry,feta,pudinky každý večer,přílohy všechny-pečené brambory,hranolky,těstoviny,rýže,lilky,cukety,fazolky,rajčata,papriky,no prostě bylo si z čeho vždy vybírat,i vegetariánka /naše dcera/měla hodně na výběr,na pití točené pivo méně alkoholu,víno,ouzo,džusy,voda,káva,čaje,řecký večer jednou za pobyt,jinak klid,žádné animace což nám vyhovovalo,málo ubytovaných dětí.Skoro všichni turisté z Nizozemska.
Každý den úklid,klimatizace nehlučná,ovládání individuální ,Tv,velký pokoj a velké skříně na věci,příslušenství dostačující.Jen malinká chyba-hlučně vrzající prkénko na WC.Pláž hotelová /není z nejlepších-plná chaluh v době vln,ale slunečníky zdarma od hotelu,boty do vody v určitých místech na pláži nutné,ale dá se přejít v určitých místech i bez nich po písku.Z hotelu jezdí hotelbus na pláž do Molyvosu-ta je zezačátku oblázková (velikost pštrosího vejce)a přechází na malé oblázky a v zadu je dlouhá krásná část písečná.jsou zde i nudisti.Hotelbus vozí klienty v časech tak aby stíhali vždy všechna hlavní jídla u ALL.Pobyt byl pro nás úžasný,procházky v uličkách kamenných nízkých domků postavených v tureckém stylu Molyvosu jsou nepopsatelné,výhledy z hradu nádherné.Moře čisté,2dny vítr,ostatní dny klid.Moc milí domorodí lidé jak v hotelu tak mimo něj.Věřím že na Lesvos se ještě vrátíme.
Let Boeing 737-800 Travel servis bez problémů,pouze opožděný start z Lesvosu domů z důvodu velké mlhy,letiště na Lesvosu nepřijímalo.Dostali jsme občerstvení .Skvělá dovolená,delegátka Adriana Malá velmi milá.
Tahle dovolená byla nejlepší jakou jsme v Řecku zatím zažili.
Děkujeme CK Brenna a celému personálu hotelu belvedere Aeolis jak skvěle se o nás postarali.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 2
  • Ivča
  • gertruda
Napsat recenzi

Loutanis

3 recenze Rhodos » Kolymbia Hotel
MINJA
Miriam / žena / 279xNa RN od 22.06.07 · 16 letNaposledy 22.07.18/18:52 · 5 letZobrazit profil
ALEXANDRIA15.08.07/13:45
Majitelé hotelu-nevstřícní,arogantní.Najímaný personál je velice milý ale majitelé je nutí neusmívat se na hosty.Strava-all inclusive /výborná-mořské jídla + mezinárodní kuchyně/,úklid na pokojích trošku slabší,ale dá se to přežít.bazény v hotelu meší,jídelna pro hosty nestačí kapacitně/je přeplněná při obědu/,snídaně a večeře -stůl se dá chytit.Hotel pořádá každé pondělí řecký večer-zpívá majitel hotelu +menší kapela a taneční skupina a ve středu karaoke.Pití je podáváno z automatů,tvrdý alokohol a různé míchané nápoje v pool baru čeká se fronta.Lehátka u bazénu nestačí kapacitně. Pláž od hotelu je dost daleko-asi 10 minut cesty pěšky na přímém slunci, je čistá,z oblázků přechází v písečnou.na pláži v plnou sezonu přiměřené množství lidí místa dostatek .V případě že jedete na celodenní výlet a chcete balíček na cestu dostáváte v rámci all inclusive na osobu:1ks malá bageta+1/2plátku tvrdý sýr+1/2 pl.salám+2kolečka sušenek+1pomeranč.na otázku a co pití odpověd od majitelky "kupte si"
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 56%
Další hosté 8
  • 4ever
  • Hell
  • Radka71
  • azeret
  • binous
  • croton
  • francesco
  • svetlice
Napsat recenzi
Další od MINJA Ubytování8
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 10:0035°0 mm8 m/s
Dnes 12:0036°0 mm8 m/s
Dnes 18:0030°0 mm5 m/s
Zítra 00:0027°0 mm6 m/s
Zítra 06:0030°0 mm8 m/s
Zítra 12:0035°0 mm8 m/s
Zítra 18:0030°0 mm5 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!