Ubytování

Maty · recenze ubytování

Melissa Travel

Evabelle Napa

Kypr » Ayia Napa Apartmány/Studia
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20 08:13 · 3 rokyZobrazit profil
WiFi1,2 Fly ( TUI )29.09.17 10:44
Hotel-apartmán se nachází na hlavni silnici nissi avenue, pokud budete mit pokoj na hlavní silnici a nebudete mit zaplacenou klimatizaci a budete chtít večer větrat, tak se díky hluku od aut, motorek nevyspíte.
Apartmán je kousek od cirkusu, kousek i od centra kam se dá dojít pěšky, nebo busem, na pláže se da pohodlně dopravit busem za 1,5€/cesta nebo za 20€/týdenní jízdenka , nebo pěšky. Apartmán neleží u pláže.
Apartmány jsou rekonstruovány v hlavní budově, pokoje jsou veliké, kuchyňka, lednice zadarmo, toustovač, trouba na vaření.
Apartmán se skládá ze 2 velkých místností s velkým balkonem. Koupelna krásná se sprchovým koutem.
Denně uklizeno a čisto. V pokojích je i LCD TV s několika programy.
Velké mínus: - klimatizace pouze za poplatek 6 €/den - v této destinaci, kde je vedro půl roku - nevídané .
Velké mínus:- strava.
snídaně ok - švédské stoly
večeře jedna velká katastrofa,, výběr pouze ze 2 jídel z karty každý den kuře na jiný způsob, dělali pouze rychlá jidla, vždy stejná obloha, bez změny, za jídlo opravdu dávám velké mínus !
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 53%
Další hosté 1
  • aarak
Napsat recenzi

Bella Napa

2 recenze Kypr » Ayia Napa Hotel
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20 08:13 · 3 rokyZobrazit profil
WiFiNevDama - Fischer17.07.17 09:40
Hotel se nachází na kopci, konci letoviska A.N směrem na Protaras. z hotelu je krásný vyhled na moře, přistav a město Ayia Napa. U hotelu je několik supermarketů, suvenýr shopů, autobusová zastávka cca 200m, park se sochami a pláž cca 200m od hotelu. Do centra k přístavu cca 15-20min pěšky, nebo MHD za 1,5€
Hotel a pokoje by potřebovali modernizovat ( nábytek, podlaha, koupelna ) , ale na přespání bohatě stačí !!!!
v pokoji standardně klima, velká LCD TV s několika sat.programy, lednice za poplatek, velikost pokoje a balkonu pro 3 bohatě dostačující.
Nápoje na večeři za poplatek - rozumné ceny.
Strava - polopenze, bohatá, jen malý výběr čerstvého ovoce - ovoce spíše z kompotů.
Málo řeckého - kyperského jídla.

Internet u recepce zdarma, v pokojích placené.
Klientela z 80% ruská, zbytek Němci - Rakušané, Italové, Češi, Poláci....
hotel určitě doporučuji pro méně náročné, nedoporučuji pro starší a pohybově nemocné, jelikož se musí vyjít kopec, nebo po schodech do hotelu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 3
  • jarka
  • klipe
  • monaco
Napsat recenzi

Chrystalla

3 recenze Kypr » Protaras Hotel
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20 08:13 · 3 rokyZobrazit profil
WiFiCedok19.07.16 10:07
Po 11 letech kdy jezdíme pravidelně na Kypr, jsme změnili hotel i letovisko na Kypru, vybrali jsme hotel Chrystalla u pláže Fig Tree Bay. První dojem, kdy jsme 2 + 1 obdrželi "klíče" od pokoje byl šok, pokoj pro 2 + 1 byl velmi malý, taktéž balkon,nevěděli jsme jak se vůbec vejdeme, žádal jsem o výměnu pokoje i za doplatek, bohužel byl prý hotel plně obsazen, takže nám zůstal tento malinkatý pokoj s výhledem na moře, ale říkali jsme si, že je stejně na vyspání, tak co víc potřebovat a dovolenou jsme si i tak užili.
Celkově by hotel, i když prošel rekonstrukcí, potřeboval renovovat a modernizovat.
Stravování: menší výběr jídel, než je zvykem, ale jídlo chutné.
Pláž: Fig Tree Bay asi necelých 100m od hotelu, bohužel je pláž i celý zbytek pláží Protarasu maximálně přeplněný, takže jsme raději jezdili busem se koupat do Napy, kde jsou pláže větší, delší, širší a lidi je tak méně.
Protaras má krásnou pobřežní promenádu.
Personál hotelu : super, ochotný a usměvavý, pracují zde i češky
Cena: pouze za last minute, katalogovou cenu bych za tento hotel nedal.
Moře krásné křišťálově čisté a prohřáté.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 3
  • Bohous357
  • jkyselova
  • justyna
Napsat recenzi

Tsokkos Paradise Village

Kypr » Ayia Napa Apartmány/Studia
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20 08:13 · 3 rokyZobrazit profil
WiFiAlexandria05.08.14 14:18
Hotel se nachází cca 200m od krásné Landa Beach, nedaleko od Nissi a Makronissos.
Pokoje jsou velké s dlažbou na podlaze, typ ubytování Apartmán/Studio, vybaveny kuchyňskou linkou, lednicí, klimatizaci - vše zadarmo, velká koupelna s vanou, TV typu "krabice" , pouze omezené TV programy, převážně kyperské , bohužel žádný hudební kanál.
Areal hotelu je rozdělen do několika 1patrových budov, takže žádné 5ti a více patrové monstra, což se mi líbí, krásná tropická zahrada a velký bazen + dětský bazén.V hotelu je i minimarket, kde mají vše základní i suvenýry, cca 200m od hotelu se nachází vetší supermarket.
V hotelu pracuje několik slovenských studentů.
Velký výběr jidel, ale uspořádání dosti chaotické a nepřehledné, na jedné straně polevka, na druhé např.chleba, salamy jsou s jogurty a další salámy na druhé straně mistnosti, častý nedostatek sklenic a příborů , i přes cca 10 slovenských číšníků, uklid stolů na snidani a večeři probíhal velmi pomalu, jinak ale vše ok.
Každý den animační programy.
WIFI je pouze za poplatek 30€ / týden , což je řekl bych hodně.
Jinak hotel uvádí že je 4 ****, dal bych mu maximalně 3***, jiné 4* hotely jsou rekonstruované , vybaveny LED TV a jsou designové, takže proto bych dal 3*.
Pokud cena zustane příznivá i v dalších letech, rád se sem vrátím
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Christofinia

3 recenze Kypr » Ayia Napa Hotel
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20 08:13 · 3 rokyZobrazit profil
Cedok15.08.11 20:41
Přidávám recenzi k pobytu od 04/08-15/08/2011
Hotel a pokoje po rekonstrukci,pokoje velké,mají nový nábytek,LCD TV se sat.přijmem-asi 10 programů,převážně řecké-kyperské,ale také ruské,anglické a německé stanice + hudební kanály.Nábytek je z hezkého tmavého dřeva,na podlaze bohužel koberec,v dnešní době bych volil již plovoucí podlahu,nebo dlažbu,vysávaní koberce v pokoji nebylo prováděno bohužel každý den,takže za uklid dávám 3*,za vzhled a prostornost pokoje 4*.
Strava:snídaně každý den stejné,ale k snídani dostačující,u večeří jsem byl letos zklamán,očekával jsem bohatší výběr jídel,ovoce,zákusků,pokud to srovnám s loňským hotelem Dome Beach,tak za stravu můžu udělit pouze a jen 3*,jinak bazény,okolí,personál vynikající,bary v hotelu,nissi beach,celkově čistota hotelu super.
Celkový dojem u mě kazí letošní výběr stravy a koberce v pokoji,jinak hotel je opravdu super.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 1
  • iveticka
Napsat recenzi

The Dome Beach

Kypr » Ayia Napa Hotel
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20 08:13 · 3 rokyZobrazit profil
Neckermannreisen AT.16.09.10 14:07
Hotel Dome Beach patřící do skupiny Tsokkos hotels se nachází přímo na nádherné pláži Makronissos vzdálené 1,5km od pláže nissi a cca 5km od centra letoviska,hotel leží hned vedle známějšího hotelu Asterias.Skládá se z hlavní 3 patrové budovy a postraních 2patrových bungalovů,které jsou větší a prostornější.Nádherná zahrada hotelu je tropická s několika druhy palem (vzrostlé,malé,datlové,cicas atd) + citrusy s plody -limetky a grepy,které rostou přímo před vchodem do hotelu.Oficialně hotel uvádí,že má 4 hvězdičky,dal bych mu však pouze 3,důvod:zastaralý nábytek v pokojích,malé balkony,nekvalitně provedené úklidy celého areálu i pokojů(ikdyž každý den je vidět nejméně 20 uklízeček jak pobíhají a snaží se ,malá koupelna,která má též zastaralé a opotřebované vybavení + dnes již bývá standardem u 4**** hotelů LCD TV na pokoji,bohužel v Dome zatím tak daleko nejsou.TV a rádiové programy,které jsou napsané na kartě v pokoji nejsou aktualní,dálkové ovládání z 50% funkční.V arealu jsou celkem 4 bazény(velký plavecký,dětské,+ bazén se skluzavkou a výřivkou-za bazény uděluju známku 1.U bazenů jsou celkem 2 bary,kde se dá občerstvit.Stravovaní:naprostá spokojenost,obrovský výběr jídel,salátů,dezertů,ovoce,prostě paráda.Obsluha v jídelně a barech:místní kypřané protivní,celou situaci zachraňují slovenští učni,kteří kmitají,usmívají se a i pár slov prohodí,díky bohu, že tam slováci jsou.Každý den i večer pořádá spol.Thomas Cook animační programy pro děti i dospělé-pouze v angličtině,neboť v hot. je z 70% anglická klientela,dále pak němci, rakušáné a švýcaři,pár italů,poláků a za celý pobyt my 3 češi a 1 slovenský pár.české CK tento hotel v nabídce nemají.Shrnutí:Hotel u nádherné pláže,krásné bazény,tropická zahrada ,slovenský personál,výborné jidlo.Nevýhody:není minimarket v hotelu,nejbližší supermarket cca 800m,k autobusové zastavce daleko,do oblasti barů a obchůdků též daleko,vše co je v oblasti Makronissos je předražené.Doporučuji si připlatit all inclusive.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Stella Maris

5 recenzí Kos » Marmari Hotel
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20 08:13 · 3 rokyZobrazit profil
ITS BILLA REISEN15.09.07 14:24
Vyhody:Hotel se skládá ze 2 budov,starší s restauraci a novější s bazeném ,obě budovy leží přímo u plaže,snidaně a večeře jsou ve starší hlavni budově,kde je restaurace a mini recepce,večeře se odehrávají při západu slunce na plaži. NEVYHODY:pokoje jsou špinavé,plné prachu,písku a v koupelně i vlasů-je lepsi si uklidit pokoj sam dle sveho a pokud dostanete pokoj v přízemí,tak očekávejte v noci i přes zavřené dveře návštěvu-za první noc jsem zabil 3 obrovské šváby,druhy den nám po stížnosti byl pokoj vyměněn do 1 patra,šváby se už neobjevili.Stravovaní-strašny!Snidaně každy den jedno a to samé.Večeře většinou vyber ze 2 až 3 jidel typu rajska omačka,nebo něco co nejde ani popsat,hlavně každý den na nějaký zpusob kuřata,zápach při vaření se jen z restaurace linul již od poledních hodin.Vyborne co bylo,jsou olivy-černe a saláty.Personal jsou majitelé-hlavně majitelka a tlusty syn neochotní a v ničem nevyjdou vstříc-na všem se snaží max.vydělat,za TV,lednici,klimatizaci a dětskou postýlku se připlácí.Bazén hotelu je krasny,ale dlažba bazenu špinava,někde chybí i dlažba-v noci je neosvětlen,v bazenu koukaji dráty od světel(docela hrůza).ZA LEHATKA SE U BAZENU PLATI 5€/den!!Nikde jinde to není.Novější budova je krasna stavba,ale jen kdyby byla udržovana a fungovalo vše jak ma.Hlavni byvala recepce a jidelna s barem u bazenu jsou zavřeny-nechapu proč. Hotel je pry 3* ale nechapu za co ma 3 hvězdičky.I domorodci o hotelu a majitelích nemluví slušně.V Marmari se jistě najdou lepší hotely jak Stella Maris.Pro ty,kteří se chtějí v noci po letovisku procházet a i v nějaké taverně se odreagovat či zatančit,tak do Marmari raději nejezděte,je to malinká vesnička,kde se západem slunce všichni chodí spát a komáři začínají pořádně žrát,tech tam byla snasd miliarda
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 48%
Další hosté 6
  • Dáška
  • Urbišek
  • Xara
  • andul18
  • hekal
  • vila57
Napsat recenzi

Christofinia

3 recenze Kypr » Ayia Napa Hotel
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20 08:13 · 3 rokyZobrazit profil
Cedok Neckermann31.01.06 00:00
Hotel lezi 3km od centra Ayia Napa nedaleko nejhezci a nejznamejsi plaze Nissi,cca 1km od MAcronissos,v okolí řada taveren a obchudků.Hotel se skláda ze 2 budov,ma mensi obchudek,bar s tv,2 restaurace,posilovnu,vnitrni bazen,venkovni bazen s barem,detske hriste,hřiště na pláž.volejbal,tenis.kurty za hotelem.Hotel patril mezi levnejsi,pokoje maji tv se sat.prijmem(i s ct 24),lednici a trezor za poplatek,klimatizaci,balkon......V hotelu se porada tzv.Kyperska noc-tradicni tanec!Hotel doporucuji mladym,nebo rodinam s detmi ale i starsim,kteri nehledaji luxus.... * Pro sezonu 2010 byla nově rekonstruovaná po bazenech v roce 2009 i recepce,chodby,bar a jídelna,kde se snídá.V pokojích jsou již LCD TV,hotel je po rekonstrukci opravdu,opravdu na vysoké urovni.4**** zaslouženě.Pro nás v Christofinii zatím nejlepší dovolená,kterou jsme zažili,taky jsme Kypr a Ayia Napu navštivili již 5 x a určitě né naposled
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 1
  • iveticka
Napsat recenzi
Další od Maty Ubytování8Diskuze10
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0030°0 mm5 m/s
Dnes 08:0033°0 mm6 m/s
Dnes 12:0037°0 mm6 m/s
Dnes 18:0032°0 mm6 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0031°0 mm2 m/s
Zítra 12:0036°0 mm5 m/s
Zítra 18:0031°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!