Ubytování

Pajina · recenze ubytování

Melissa Travel

Katerina

4 recenze Lefkada » Vassiliki Apartmány/Studia
Pajina
Pavla / 315xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 11.07.17/19:01 · 6 letZobrazit profil
WiFiViamare16.08.14/13:45
Tušila jsem do čeho jdeme, protože Vasiliki znám dobře...pokoje super, veliké, měli jsme apt č. 1(14 dní),postele perfektní,ale neumím si představit tři dospělé(pididvojlůžko a jednolůžko).Kuchynka dostačující, varná konvice,nádobí asi po předchozích ubytovaných vícVýměna ručníků každý třetí den, uklid nic moc, pan domácí podle mého ani nevytřel..dělá si všechno sám.Terasa do zahrady,na komáry fungují přípravky zakoupené tam(citronelové svíčky za 1,5 e a spirály), sítě do oken už chybí..Vedro v noci se dá přežít, lepší nevětrat..Každé ráno v pět budíček od hladových ovcí pana domácího,jsou hned naproti,když je nakrmíte, dají pokoj
Dědek je morous,když je sám,dá se s ním mluvit(pouze řecky),ale pokud je v dosahu delegátka,je nafoukanej jako blázen..kontroloval po všech apartmany,jestli si asi nevezeme domů postele nebo skřín..
Bez auta nebo motorky nebrat!!!Jinak se to dá....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 50%
Další hosté 8
  • Eladaos
  • Ivik27
  • Keniska
  • Kořka
  • eevaa
  • jouda
  • luu
  • sir3
Napsat recenzi

Lymberia

Rhodos » Faliraki Hotel
Pajina
Pavla / 315xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 11.07.17/19:01 · 6 letZobrazit profil
WiFiNeckermann31.07.12/18:55
Po přečtení všech recenzí na netu mi nebylo moc dobře, ale výsledný dojem byl super. Jen položení hotelu je skutečně daleko od místní pláže(která je skvělá),nedoporučuju pro malé děti a starší osoby,když si pujčítě auto, je to výborné místo na všechny výlety. Personál český(skvělý!!!!),uklid, strava,vše naprosto luxusní...bazen menší,animační programy prý bomba(nebyli jsme).Je to hotel pro cca 300 lidí,ale nepřecpaný. Každý si najde své místo. Hodně poláků a anglánů, ale vše v klidu.Strávili jsme zde skvělých 11 dnů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 71%
Další hosté 1
  • lusy
Napsat recenzi

Sofia

6 recenzí Lefkada » Vassiliki Apartmány/Studia
Pajina
Pavla / 315xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 11.07.17/19:01 · 6 letZobrazit profil
Daniela travel26.08.08/12:09
Studia Sofia mají nádhernou polohu,ale bez auta nebrat!!Výhled z pokojů pecka,klimatizace v ceně,zapne se pokud dovřete všechny dveře,nastavit podle potřeby.Uklid ,pravda, trochu rychlý:o)),ale denně,ručníky dvakrát za pobyt,povlečení 1x..Postele super(nové matrace)!Jen při velkých vedrech se hůř snídá na terase:o))ideální poloha pro start na západ ostrova.Vybavení kuchyňky klasicky řecké,tzn.skoro nic..lednice spíš ohřívala a vařič chladil,po upozornění napraveno.Moc se nám tam líbilo:o)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 80%
Další hosté 15
  • 4xMM
  • Doris
  • Drahoslav
  • Marketa
  • Petra1
  • Rum
  • bayka
  • dany
  • jaklen
  • janat
  • mana.n
  • milosv
  • peet26
  • roline
  • tweety11
Napsat recenzi

Helen

Lefkada » Lefkáda » Vassiliki Apartmány/Studia
Pajina
Pavla / 315xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 11.07.17/19:01 · 6 letZobrazit profil
Daniela travel14.07.06/00:00
Studia mají výbornou polohu(kousek od centra,klidná část,v dosahu pekárna i supermarket,vedle hotelu Mythos-možnost dokoupení jídla).Náš pokoj č.5 v přízemí výhled do pěkné zahrady,sice bez klimatizace(možno dokoupit na místě),ale dá se i bez ní..klid,komáři měli dovolenou,pokoje mrňavé ale útulné(kromě vrzajících postelí:o),kuchyňka postačující(včetně základního,ale opravdu základního nádobí),dvouvařič,kopelna-sprch.kout bez zavěsu,ale s fungujícím odtokem uprostřed(takže do 5min sucho),uklid ob den,výměna velkých ručníku dvakrát za 10 dní,ložní pradlo 1x za pobyt,příjemné pokojské:o)).Služby delegátky super(nepotřebovali jsme:o),ale věděla vše podstatné a poradila.Místní pláž nic moc,ale kvuli ní tam člověk nejezdí,že?:o)Shrnutí:příští rok chci zase sem!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 75%
Další hosté 1
  • milosv
Napsat recenzi

Sun Flower

Rhodos » Kremasti Hotel
Pajina
Pavla / 315xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 11.07.17/19:01 · 6 letZobrazit profil
Firo12.08.05/00:00
Hotel je na podle obrázku i podle reality z venku nádhera,interiéry velmi pěkné,pokoje hruza a zapach ztuchliny(nekteré)klimoška v sezone v cene volne regulovatelná,snídaně super,večere hruza(bez ovoce,bez ladu a skladu),personál dost laxní a arogantní,zahrada a bazén moc pekny,pláz primo pred hotelem verejna bez i s lehátky,oblázková,ne moc vhodna pro male deti,okolí jak v zapadákove,letadla primo nad hlavou:o)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 32%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Další od Pajina Galerie2Ubytování5Diskuze3
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 21:00Polojasno0 mm10°2 m/s
Zítra 00:00Mlha0 mm2 m/s
Zítra 06:00Slabé dešťové přeháňky0.6 mm2 m/s
Zítra 12:00Jasno0 mm16°4 m/s
Zítra 18:00Jasno0 mm13°5 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !