Ubytování

RomanŠ · recenze ubytování

Melissa Travel

Blue Green Bay

Skopelos » Panormos Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
WiFiRainbow11.07.19
Tento doslova komorní hotýlek se choulí skrytý pod hlavní cestou v severní části zátoky Panormos.Jako jeden z mála hotelů na Skopelosu nabízí light All Inclusive.Popravdě tento typ v Řecku na menších ostrovech se nedá srovnávat s tím co jinde ve světě,ale my byli maximálně spokojeni protože se vařila jenom řecká výborná jídla.Kupodivu víno bylo flaškové,řecké a to zase já z Moravy jsem velmi ocenil ...Úklid denně,všude čisto,maximální ochota personálu.Na pokojích je zdarma trezor a lednice.Jako jeden z mála hotelů v Řecku (vyjímkou jsou samozřejmě turistické ostrovy jako Kréta,Rodos,Kos apod.) má vše v okruhu několika desítek metrů.Bázén je před apartmánem,pláž je několik desítek metrů a restaurace s barem rovněž tak.Kdo si chce užít řeckého klidu tak vřele doporučujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Belvedere

Skiathos » Achladias Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
WiFiFIRO Tour08.07.18
Hotel Belveder má pobyt s All a je cca 300 m od pláže a musí se přes frekventovanou silnici.Jinak pláž je s jemným pískem a průzračnou vodou.Slunečníky se platí a to 8 € za den.Hotel má pěkný bazén s vodním barem - ten však z nepochopitelných důvodů nebyl v provozu (snad tím že na hotelu byl poněkud zmatek jelikož majitel se před nedávnem zabil na motorce …).Jídlo bylo dobré a hodně řecké.All Inclusive bylo typicky řecké,dalo by se říci jako soft All Inclusive.Přes den pivo,víno a ouzo.Teprve večer od 21:00 hod. ostatní alkohol (whisky,gin,vodka …).Výhodou bylo že autobusová zastávka byla hned u hotelu a hlavní trasa s 26 zastávkami stála 1,60 €.Ubytování bylo pěkné s klimatizací a bylo vidět že celý hotel je po rekonstrukci.Bungalovy jsou ve strmém kopci s výhledem na moře ale musíte však mít štěstí a bydlet buď v hlavní budově nebo v bungalovu níže položeném.Jinak jako my šlapete několikrát denně 142 schodů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Koralli

4 recenze Santorini » Kamari Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
WiFiFirotour24.07.17
Malý soukromý hotýlek s mimibazénkem a teráskou na snídaně.My měli navíc polopenzi a stravovali jsme se v taverně Koralli která patřila majitelce hotelu a byla cca 50 m vzdálená.Jídlo v taverně typicky řecké a výborné.Hotýlek má tři patra každý apartmán má terasu.V apartmánu je lednička,klima a televize.Wifi je nejsilnější právě v pokojích.Apartmány čisté,udržované a obden se prováděl úklid.K moři to bylo kolem 150 m přímo na promenádu.Zde pak byly samé taverny a obchůdky.Pláž pěkná,bohužel jako všude tmavý písek ale i ten měl svoje kouzlo.Voda příjemně teplá a čistá bez jakýchkoliv chaluh.Pláž v Kamari je velmi dlouhá a táhne se až ke skaliskům s kostelíkem.Personál velmi milý,zejména majitelka Dina byla všude a vše pečlivě hlídala včetně taverny.Celkový dojem včetně přístupnosti na pláž nebo do města hodnotíme na 5*.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 15
  • Aranka
  • Iriska
  • Janca84
  • Magdina
  • Mysha
  • Vladuska
  • croton
  • georgjirka
  • jananek
  • kamva
  • mech59
  • mythos
  • rendamel
  • sunjan
  • windso
Napsat recenzi

Louis Princess Beach

Kypr » Larnaka Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
WiFiČedok30.09.16
Hotel Princess Beach je na vysoké úrovni a odpovídá 4*.Služby All inclusive s max.spokojeností.Pokoje čisté,pravidelný úklid.Pláž i přes umělou betonovou promenádu velmi udžovaná,zpočátku oblázky,dále písek.Mělko až do několika set metrů,pak se dá plavat.Výběr jídel velký včetně alko i nealko nápojů.Vlídný a vstřícný personál.Celkový dojem je výborný a doporučujeme rodinám s malými dětmi nebo pro seniory.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Apollo

10 recenzí Lefkada » Vassiliki Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
WiFiEXIM Tours30.08.16
Hotel Apollo je rodinný hotýlek s cca 34 pokoji.Měli jsme zrenovovaný pěkný pokoj,denně se uklízelo a jedno za 3 dny se měnily ručníky.Personál úslužný,na recepci paní Lenka,Češka žijící 22 let na Lefkádě.Stravování polopenze,výdej jídel poněkud zastaralý,chodí se k pultu s podnosema paní domácí vydává jídlo.Snídaně jsou kontinentální,stále stejné ale postačující.Hlavně že byl řecký jogurt.Pití se platí přímo u výdeje,pivo 2,5€,voda 1,5l 1€,víno 1 l 5€ (bílé bylo ale výborné).Jídelna je na terase.Přímo před hotelem je malý bazének s lehátky a barem.Těsně pod bazénem po několika minutách lze najít tři překrásné malé pláže.Měli jsme ale smůlu jelikož byla sezóna ařecké svátky a k poledni byly pláže k prasknutí.Celkový dojem byl výborný.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 22
  • Blizenka77
  • Brabus
  • EMI
  • Elka
  • HK_Radka
  • Hanča
  • KatarínaK.
  • Liduss
  • Looba
  • Miafar
  • Petaloudi
  • Svatava
  • TerezkaN
  • ToNi
  • adriana
  • aluška
  • banana
  • dandule
  • kocp
  • poctivka
  • zuzanetam
  • zuzka**
Napsat recenzi

Hozel Plati Beach

Limnos » Plati Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
WiFiFIRO11.09.14
Hotel Plati Beach je soukromý hotel a leží přímo u pláže kam se jde kolem jídelny a plážového baru.Hotel má dvě patra a podkroví.V přízemí jsou převážně ubytovány rodiny s dětmi,jsou zde také větší pokoje než v patře nebo dokonce v podkroví.Polopenze je bufetová.Jídlo,zejména večeře jsou výborné,vaří se řecká jídla.Snídaně se opakují ale je velký výběr.Bar poskytuje pití ale ceny se nesmí přepočítávat ....Pláž je hned naproti plážového baru,je písčitá,pozvolná,voda je křišťálová bez chaluh,ježků,medúz apod.Pokoje jsou čisté - denně nové ručníky.Klimatizace a televize.Funkční lednička s mrazničkou.Okolá hotelu je pusté,v blízkosti jeden obchod.Nejlépe je půjčit si břibližovadlo a vychutnat si celý ostrov.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Venus Beach

2 recenze Kréta » Západní Kréta » Gerani Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
VTT23.09.13
Hotel Venus Beach je jednodušší,pěkný,čistý hotel,který nabízí i Light All Inclusive.Poloha je příjemná v tom,že hned vedle je supermarket a kousek LIDL.Moře je 100 m od bazénu,jsou zde oblázky a dále pak písek,dle větru jsou někdy i větší vlny.Písek se však víří,takže nejde o ideální průhlednost.Bazén je čistý,pěkný.Light All Inclusive je opravdu "light".Bar se otevírá až v 11:00 hod. a to jen do dvou.Pak zase až od 17:00 a od 18:00 hod.nabízí i tvrdý alkohol jako Gin,Ouzo nabo vodku.Ale o tom Řecko není.Důležitější je strava která i přes menší výběr je výborná,domácí a většinou řecká.Celkově jsme byli velmi spokojeni,je to klidný hotel a doporučovali bychom ho především důchodcům.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 2
  • Háňa
  • pavla28
Napsat recenzi

Salamis Bay Conti

Kypr » Severní Kypr » Salamis Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
WiFiFIRO Tour21.06.13
Tento hotel je přímo u moře zhruba 500 m od dálničního tahu Famagusta - Karpaz.Hotel vybavením odpovídá plně 5*.Má dva bazény,jeden krytý a saunu.Jsou zde tři bary,vše All Inclusive.Každý večer vkusné animační programy.Bary se zavírají ve 24 hod.,do 02:00 hod. pak ještě jede diskotéka ale pití už se platí.Personál velmi vstřícný,ochotný a pozorný.Vybavení hotelu včetně pokojů je na vysoké úrovni.Moře je čisté,mělké.I přes kapacitu hotelu okolo 1000 lidí je dost lehátek u bazénu nebo pláži.Tento hotel je však zcela odstřižen od nějakého dění v okolí ale to není Řecko,je to Turecko,vesničky zde zdaleka nežijí tavernami a životem jako v Řecku.Jinak pro odpočinek (v kombinaci s autem nebo výlety) lze tento hotel stoprocentně doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Royal Mare

Karpathos » Arkassa Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
Firo tour15.10.12
Dva roky nový hotel Hotel Royal Mare leží nedaleko městečka Arkassa.První obchůdky začínají hned u hotelu,centrum městečka je pak cca 10 minut chůze.Hotel má pěkný čistý bazén.Pěšinkou cca 100 m od hotelu je pláž Ag.Nikolaou.Ta má pro hotelové hosty slunečníky a lehátka zdarma.Z velké části pobytu (konec září) bylo na kraji na polovině pláže hodně drobných chaluh.Ty se objevily až ve druihé polovině pobytu.Jinak voda byla čistá.U pláže je hotelový bar který však nabízel v rámci All Inclusive pouze nealko.Pokoje jsou nové,vybavené navíc kuchyňkou.Úklid probíhal každý den včetně výměny ručníku.Proti depozitu hotel vydával plážové osušky.K dispozici byl bar od 10:00 do 23:00 hod.Čepovat se dalo dobré pivo,nealko nápoje včetně džusů (hodně ředěné),víno červené nebo bílé.Z alkoholických nápojů se nabízely různé likéry včetně metaxy (^^^) a ouza a to až u baru.Jídlo nevybočovalo z kvality řeckého Alal Inclusive.Snídaně byly dobré,obědy a večeře pokulhávaly ve výběru.Ale vždy se dalo vybrat.Jelikož nás v hotelu bylo pouze 10 a to jen Čechů (poslední turnus) - domluvili jsme se ve druhé polovině pobytu,že nám kuchyně dělala na oběd a večeři vždy řecké menu o dvou chodech.To pak bylo výborné.Celkově lze říci že jde o klidový hotel,řekl bych spíše pro důchodce i když pro děti zde byly houpačky a kolotoč které však na timu demontovali.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 1
  • adena1
Napsat recenzi

Alkaios

4 recenze Lesbos » Eftalou » Molyvos Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 10:48 · 22 hod. Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 62 dní
Firotour13.09.11
Hotel Alkaios leží cca 2 km od Molyvosu a cca 1,5 km od lázní Eftalou u cesty do Skala Sikamenias.Hotel leží osamocen u moře kousek od hotelu Sunreise.Komplex Je rozložen ve stráni ve kterém je osazen dětský bazén,oválný menší bazén,velký bazén a bazén s jazuki.Uvnitř hotelu jsou ještě turecké lázně.Do bazénu s jazuki a tureckých lázní měli klienti FIROTOUR po nahlášení vstup zdarma.Jídelna je velká,částečně na terase.Jeden bar je u bazénu ve spodní části,druhý je nahoře vedle jídelny.Vstup a recepce jsou prostorné a pěkně vybavené.Měli jsme pokoj č.201 a asi štěstí - byl bez dělícíh dveří k sousednímu pokoji.Výhled byl na parkoviště na hory.Pláž hotel prakticky nemá - je to jen několik metrů s velkými oblázky.Musí se jen v botech a pokud nejsou vlny.Pro usnadnění vstupu jsou zde pytle s pískem.Obsluha je milá a ochotná.Jídlo je chutné - po čase se jako vždy opakovalo ale vždy si člověk vybral.K pití bylo řecké pivo,víno bílé a červené,ouzo,několik různých nealko s bublinkami a džusy.U recepce byl zdrama internet.Bar se zavíral ve 23:00 hod.Celkově lze říci,že hotel je na řecké poměry velmi hezký ale chybí mu pláž.Kdo chce klasickou pláž ať sem raději nejezdí.Polohou je ideální pro vyjížďky po ostrově a z hotelu několikrát denně jezdí zdarma hotelový bus do Molyvosu.Ideální je pro penzisty svým klidem a službami.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 3
  • P.7777
  • apute
  • hahanicka
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 10–12 Cloudy 0 mm 21° 1 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 22° 1 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 21° 3 m/s
Neděle, 16.05.21 00–06 Clear sky 0 mm 17° 2 m/s
06–12 Fair 0 mm 14° 2 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 24° 4 m/s
18–24 Fair 0 mm 25° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !