Ubytování

Santorini · recenze ubytování

Melissa Travel

Kyra Panagia

Karpathos » Kyra Panagia Hotel
Santorini
Petr / 635xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 18.08.22/13:51 · před rokemZobrazit profil
Fischer01.08.19/14:59
Našli jsme pro naši dovolenou nádherné místo v "zapadlém koutě světa", resp. ostrova Karpathos. Kdo má zájem o zcela klidnou a pohodovou dovolenou v řeckých realitách, jen stěží najde něco lepšího. Plný počet bodů nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 6
  • Hanz
  • Mariteri
  • RottenFox
  • majtreja
  • sejkora
  • verina
Napsat recenzi

Summer Sun

6 recenzí Kefalonia » Skala Apartmány/Studia
Santorini
Petr / 635xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 18.08.22/13:51 · před rokemZobrazit profil
Melissa Travel07.09.16/11:05
Nemohu než potvrdit zde dříve uvedené recenze. Byli jsme velmi spokojeni, 5 hvězd nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat. Pro informaci doplňuji, že v blízkosti studií začala výstavba obchodního centra a letos již byl otevřen jeden z řady zdejších AB Food Marketů (něco jako u nás Billa). Fakt velmi dobré ubytování a ideální umístění,za což se pak ale "platí" tím zmiňovaným výšlapem do kopce.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 20
  • Athéna
  • Darka
  • Engi
  • Hell
  • JIRULEE
  • Luciška
  • Nebchett
  • Nikita18
  • PaSt
  • RR
  • Simouš
  • Sinuhet
  • bendulinda
  • danka235
  • hanas
  • jaruna111
  • julda
  • pitrs
  • srpmar
  • ŠárkaC
Napsat recenzi

Vasso

Epirus » Parga » Valtos Apartmány/Studia
Santorini
Petr / 635xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 18.08.22/13:51 · před rokemZobrazit profil
Viamare09.09.13/08:59
Vasso je dvoupatrová vilka v zástavbě dalších obdobných v blízkosti pláže Valtos. Většina zdejších vilek či studií stojí v udržovaných zahradách. Vasso má 14 klasicky řecky vybavených studií, jsou menší, ale s relativně dostatečnou úložnou plochou (skříně) a vcelku prostornou koupelnou. Z balkonu jsme měli nádherný výhled přes okolní stromy až na moře. Uklízečka denně vynášela odpadkové koše (vč. toho od WC), výměna ručníků a povlečení probíhá co třetí či čtvrtý den. V sousedství vilky je kemping s docela slušně zásobeným mini marketem. K moři je to opravdu kousek, snad těch 50 metrů. Pláž Valtos je písčitokamenitá, plná slunečníkových setů (7 euro/set). Vybrat si místo nebyl problém. Pláž má zázemí v podobě několika taveren, jejichž personál prochází po pláži a nabízí občerstvení. Fota naleznete na stránkách CK Viamare.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Apollon

7 recenzí Kos » Lambi Hotel
Santorini
Petr / 635xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 18.08.22/13:51 · před rokemZobrazit profil
Alexandria11.07.11/15:04
V recenzích o tomto hotelu je toho tady popsáno dost, takže jen krátce: recepční nám vyhověl/la ve všem, co jsme potřebovali, personál v restauraci makal, jen se z nich kouřilo, úklid pokoje denně, vč. výměny ručníků. Najedli jsme se dosytosti, dobře vyspali (klimatizace funkční), já byl nadšen z toho, že se můžu sprchovat, aniž bych vyplavil celou koupelnu/WC. Hotel považuji za slušně fungující zařízení, které odpovídá spíše třem než někdy a někde uváděným čtyřem hvězdičkám. To není urážka, ale prostě resort to není. My (s manželkou) však byli zcela spokojeni. K pláži - využívali jsem tu, která patří k hotelu Atlantis (poplatek 6 euro za slunečník s dvěma lehátky se platí na recepci tohoto hotelu, s lístečkem pak jdete na pláž a její "správce" vám vydá podložky a zpřístupní vybrané místo - lehátka jsou totiž zamknutá). Vybavení pláže odpovídá tomu, že pláž patří hotelu s AI. Tudíž moc možností k občerstvení tam není, ráno pláž uklízí - no ale jinak je to tam takové řecké. Když člověk ví, do čeho jde, nic ho nemůže překvapit. Akorát mi není jasné, zda-li se letovisko píše Lampi či Lambi - viděl jsem to tak či onak. Ale to je tak asi jediný problém, který jsem řešil.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 17
  • 43janca
  • Ally1
  • Lubo
  • MINJA
  • Pavilek
  • Pavloušek
  • RennyS
  • brona
  • denccater
  • hard
  • houskova
  • koko
  • lvicekz
  • milcaj
  • rybča
  • sunjan
  • zdenál66
Napsat recenzi

Molos

2 recenze Thassos » Limenária Hotel
Santorini
Petr / 635xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 18.08.22/13:51 · před rokemZobrazit profil
Fischer30.04.10/10:44
Menší rodinný hotel leží přímo na plážové promenádě. K moři je to přes ni cca 50 metrů. Klasické řecké hotelové pokoje, s klimatizací, KK a balkónem s nádherným výhledem na Egejské moře. Součástí hotelu je venkovní restaurace s vyníkající kuchyní. Ruch na plážové promenádě nenarušoval klid na pokoji, kolem půlnoci utichal úplně. Pláž je písčitokamenitá s pozvolným vstupem do vody, doporučuji boty (ježci). Turisté také využívají nedalekou pláž Metalia nebo vzdálenější směřující ke středisku Tripity. Limenaria je velmi dobře vybaveným přímořským střediskem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 1
  • rybča
Napsat recenzi

Reni Sky

2 recenze Rhodos » Afandou Hotel
Santorini
Petr / 635xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 18.08.22/13:51 · před rokemZobrazit profil
Fischer06.01.10/09:47
Hotel (www.renisky.com) stojí ve velmi klidné části ostrova, jeho majitel se pyšní tím, že odbornost získal v Německu a snaží se o precizní služby (ale takové řecké - ovšem myslí to dobře). Já tam byl velmi spokojený, zejména blízká dlouhá pláž s naprosto čistým a klidným mořem mě nadchla. Večery jsem obvykle trávil v nedaleké vesničce Afandou, kam mě dovezl místní vláček, spojující všechny místní důležité lokality a kde je rovněž zastávka autobusu spojující městečko s hlavním městem (25 km?) nebo také např. s Lindosem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 72%
Další hosté 1
  • mnukovi
Napsat recenzi

Sea Front

6 recenzí Kréta » Adelianos Kampos Apartmány/Studia
Santorini
Petr / 635xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 18.08.22/13:51 · před rokemZobrazit profil
Nikolas06.01.10/09:32
K tomu, co je v předchozích recenzích, bych snad je doplnil, že aparthotel považuji za ideální zejména pro ty, kteří přijeli poznávat Krétu Prostě ráno se chutně nasnídat, někam vyrazit (vyplatí se i místní busy), navečer se vrátit, vykoupat se, povečeřet a zajít se někam do blízké tavérny něčím dobrým dorazit. Spí se tady výborně.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 68%
Další hosté 6
  • Hell
  • Jančka
  • aarak
  • alexchris
  • edith
  • zatinka
Napsat recenzi

Rena

Santorini » Perissa Hotel
Santorini
Petr / 635xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 18.08.22/13:51 · před rokemZobrazit profil
Alexandria14.08.08/08:47
Hotel Rena (www.hotelrena.gr.) je situován ve starší části Perissy, asi 50 m od moře. Ne všechny pokoje mají balkón, ale jeho bezprostřední součástí jsou studia Mary s balkóny a výhledem do okolní krajiny. Hotel má velmi dobře udržovaný bazén. Podávají zde také snídaně (byly v ceně zájezdu), ale to jsou takové ty řeckokontinentální, tzn. zbytečné. Lepší je stravovat se ve vlastní režii, obchůdky i pekárna (24 hodin nonstop) jsou nedaleko. Okolí hotelu tvoří zástavba vilek, hotýlků a dalších ubytovacích zařízení. Vše je však decentní, není zde přeplácáno. Nedaleko od hotelu se již táhne promenáda s tavernami (silnice, která odděluje dlouhou asi 3 km pláž od zástavby). S úrovni ubytováni jsme byli spokojeni. Personál byl přístupný, pravidelně se uklízelo a měnily ručníky. Pokojíky malé, ale s klimatizací. Kuchyňské koutky ve studiích přiměřeně vybavené nádobím, vč. ledničky. Slušné ubytování hodně přispělo k celkovému našemu nadšení z nádhery ostrova Santorini
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 68%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Další od Santorini Cestopisy1Ubytování8
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 03:0018°0 mm8 m/s
Dnes 06:0023°0 mm8 m/s
Dnes 12:0029°0 mm8 m/s
Dnes 18:0025°0 mm4 m/s
Zítra 00:0019°0 mm2 m/s
Zítra 06:0023°0 mm2 m/s
Zítra 12:0027°0 mm7 m/s
Zítra 18:0021°0 mm2 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !