Ubytování

Wolfi1 · recenze ubytování

Melissa Travel

Maritina

Kos » Kos Town Hotel
Wolfi1 Jitka / žena / 998x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 03.03.21/12:31 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Makrigialos » 19.06.21 za 66 dníRhodos » Rhodos město » 04.09.21 za 143 dní
WiFiNew Dama30.10.19
Maritina je městský hotel v blízkosti přístavu. Několika podlažní budova s výtahem a různou kvalitou pokojů. My měli pouze základní, ale byl pěkný, čistý, úklid každý den, včetně výměny ručníků. Snídaně celkem bohatá a dobrá. Maritina má pěkný střešní bazén s barem. Okolí se těžko soudí, jste v centru. Před budovou přímo park a antické vykopávky. Hotel hodnotím velmi kladně. Je to výborné ubytování v centru všeho, v blízkosti starého přístavu a dalších památek, ale je zde klid. Hoteloví hosté většinou Holanďani, Němci a sem tam Turci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Tina

3 recenze Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
Wolfi1 Jitka / žena / 998x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 03.03.21/12:31 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Makrigialos » 19.06.21 za 66 dníRhodos » Rhodos město » 04.09.21 za 143 dní
WiFiCK Aeolus22.06.17
Jednoduché ubytování s překrásným výhledem na Telendos. Kuchyňka vybavená velmi skromně. Varná konvice je.
WI-FI funguje, ale je slabší. Čisto, úklid ob den, dvakrát měněno ložní prádlo za 11 dnů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 5
  • blanka01
  • hanicek
  • madona66
  • manoulka
  • vikina
Napsat recenzi

El Greco

7 recenzí Rhodos » Rhodos město Hotel
Wolfi1 Jitka / žena / 998x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 03.03.21/12:31 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Makrigialos » 19.06.21 za 66 dníRhodos » Rhodos město » 04.09.21 za 143 dní
WiFiFischer14.09.12
Hotel je spíše ubytovnou s recepcí ☺. Pokoje malé, vybavené 1 postelí (ev. plus palanda), skříní a malou kuchyňkou. Koupelna miniaturní! Ručníky s dírami, úklid jakštakš. Nicméně jídlo velmi dobré, poloha hotelu vyváží všechno. Jste v centru, přesto v klidu. Na pláž kousek, staré město kousek. Pokud někdo nehledá konfort ubytování, ale spíše konfort místa, dostupnosti a zážitků, pak bude spokojen.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 16
  • Fill
  • Iriska
  • Jitka.cb
  • Makuna
  • Sinful
  • Stoklas
  • Vomiště
  • bobosapo
  • cili
  • dagina1
  • dejvik
  • milena33
  • mirka1
  • pafi
  • vasses
  • ΧαριλάοςΤετά
Napsat recenzi

Komissa

Samos » Votsalakia Apartmány/Studia
Wolfi1 Jitka / žena / 998x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 03.03.21/12:31 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Makrigialos » 19.06.21 za 66 dníRhodos » Rhodos město » 04.09.21 za 143 dní
Alex18.07.08
Studia maní velmi nestandardní přístupovou cestu - asi metrový chodníček mezi tavernou a jiným studiem s označením, že jdete na toalety. Takže bez pomoci je nenajdete. Vybavení pokoje bylo standardní - v katalogu je sice uvedena varná konvice, ale ta tam není. Nicéně jsou to prostorné, a dle mého soudu i pěkné, pokojíky. K moři je to kousek. Domácí jsou celkem milí, problém s nima byl až u odjezdu, kdy původně chtěli pokoje vyklidit do 12 hod, ale v den odletu začali uklízet a "vymetat" sousedy už v 10 s tím, že tak to má být. My byli dole, tak náš pokoj šel na řadu až poslední. Pláž je písčitá s oblázky. Písek je na ostrově málo,tak to bylo příjemné, ovšem když foukal ten jejich uragán, je z písku rázem nástroj akupunkury. Bodá vás tisíce jehliček a písek máte i v zubech. Nicméně jsme objeli celý ostrov a ve Votsalakii je fajn.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 60%
Další hosté 4
  • alimak
  • romanv
  • stanag
  • zdenka134
Napsat recenzi

Nikos

6 recenzí Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
Wolfi1 Jitka / žena / 998x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 03.03.21/12:31 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Makrigialos » 19.06.21 za 66 dníRhodos » Rhodos město » 04.09.21 za 143 dní
Alex27.06.07
Studia leží v centru letoviska. Od písečné pláže ( hrubší písek ) odděluje pouze místní klidná ulice. Kuchyňka velmi jednoduše zařízená, jednoplotýnkový vařič, varná konvice, lednice. Malá koupelna s WC. Z balkonů boční výhled na moře - překrásný západ slunce. Bazén. Jednoduché ubytování, ale dostačující. Majitel celkem milý a vstřícný. Ubytování společně s Angličany, bezproblémové.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 70%
Další hosté 17
  • Adnalka
  • Arwen11
  • Martik
  • Milík
  • Wendys
  • alimak
  • blanka01
  • eraclea
  • hanas
  • herminka
  • janavi
  • jerrymungo
  • lu-lu
  • obsach
  • petrzajick
  • rendamel
  • supl
Napsat recenzi
Další od Wolfi1 Ubytování5Taverny1Diskuze1
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 07–12 Clear sky 0 mm 13° 0 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 18° 2 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 17° 3 m/s
Čtvrtek, 15.04.21 00–06 Clear sky 0 mm 13° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 18° 2 m/s
18–24 Cloudy 0 mm 17° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !