Ubytování

Xantha · recenze ubytování

Melissa Travel

Galini Pension

Kréta » Jižní Kréta » Kalamaki Penzion
Xantha
Lenka Xantha / 1 126xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 05.02.24/20:41 · 4 měsíceZobrazit profil
WiFi07.01.13/16:04
Standardně vybavená řecká studia s velice hodnými majiteli, rodinou Apaximadakisových, u kterých se budete cítit jako doma. Paní Eleni Vás bude opečovávat jako byste byli její děti (svačinky na cestu, ochutnávka domácího zákusku, kávička před cestou - vše zdarma...), její dcery se s Vámi budou bavit jako s přáteli... vzácné a krásné... . Studia jse nacházejí uvnitř malého letoviska Kalamaki na jihu Kréty (poblíž krásnější Mataly), bohužel Kalamaki nás trochu zklamalo. Letovisko postrádá atmosféru (ve srovnání s Paleochorou), je zde skutečně velké množství nedostavěných apartmánů (možná tak 50 na 50 spolu s těmi dostavěnými...), což hyzdí celé Kalamaki. V pensionu lze zajistit snídaně. Vzhledem k nízké konkurenci je v letovisku bohužel i dráž než ve větších letoviscích (potraviny, pohledy, atp.). Zklamáním je i pláž, kde je velmi špatný přístup do moře kvůli trvalému pásu pemzy ve vodě. Celkově vzato nám lokalita zas až tak nevadila, protože jsme každý den hodně cestovali a koupali se na krásných místech, navíc rodina Apaximadakisů byla skutečně velmi přátelská a pokud bychom se vrátili, tak právě kvůli nim...! Ale pro toho, kdo by chtěl strávit delší dobu na místě, doporučuji v této části Kréty spíše Matalu, Agiu Galini atp.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Lissos

Kréta » Jihozápad Kréty » Paleochora Apartmány/Studia
Xantha
Lenka Xantha / 1 126xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 05.02.24/20:41 · 4 měsíceZobrazit profil
WiFi07.01.13/15:16
Standardně vybavená řecká studia s velice milým personálem a zejména velice sympatickým řeckým majitelem Manolisem a jeho neméně milou francouzskou paní. Studia jsou součástí Hotelu Lissos, který se nachází na hlavní silnici v Paleochoře. Studia jsou nedaleko centra Paleochory, v klidné lokalitě. Výhled na moře není, ale na písečnou pláž je to cca 5 minut chůze, na oblázkovou (na druhé straně Paleochory) cca 10 minut chůze. Všechno je při ruce, nejen pláže, ale i supermarket, pekárna, restaurace, pošta, autobusová zastávka, půjčovna. V tomto ohledu je Paleochora perfektní . Celkově: žádný luxus, ale pro nenáročné naprosto uspokojující ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ilios

Parga » Epirus » Parga Apartmány/Studia
Xantha
Lenka Xantha / 1 126xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 05.02.24/20:41 · 4 měsíceZobrazit profil
09.10.10/16:26
Nádherné ubytování na vrcholku Pargy, na pomezí historického jádra a okrajové časti nad pláží Valtos. Na hlavní promenádu v Parze to odtud bylo cca 5-10 min chůze vlevo po schodech dolů, na pláž Valtos 5-10 min chůze taktéž dolů, jen před pevností zabočit na opačnou stranu, tedy do prava. Ze všech pokojů byl nádherný výhled na hrad v Parze a na levou část pláže Valtos. U budovy se rozkládala krásná zahrádka s olivovníky. Na řecké poměry se jednalo o velmi prostorný pokoj a především velice rozlehlý balkón, kde byla radost trávit čas pozorováním moře a pevnosti. Milá paní domácí .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 93%
Další hosté 1
  • Pavel2
Napsat recenzi

Sophia

5 recenzí Karpathos » Amoopi Hotel
Xantha
Lenka Xantha / 1 126xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 05.02.24/20:41 · 4 měsíceZobrazit profil
Alex06.09.09/00:36
Hotel Sophia je příjemné místo s rodinnou atmosférou. Vedou ho dvě příjemné řecké sestry, velice ochotné a milé. K hotelu patří 3spokojené kočky (což je v Řecku bohužel rarita). Hotel má příjemnou zahradu s bazénem, olivovníky, v sousedství ovečky. Pokoje jsou řecký průměr (jednoduché, ale čisté). Ačkoli jsem byla poprvé v hotelu, připadala jsem si jako jindy v klasických studiích. Žádný pozitivní rozdíl (pokud neoceníte recepci s TV a snídaně či polopenzi), síše maličko negativní (nutnost doplatit si lednici + absence kuchyňského koutu). Výhled na moře minimální. Úklid každé tři dny. Letos poprvé se snídaní - strašně jednotvárné. Polopenzi v taverně Helios jsme nevyužili, nicméně jsme zde 2xjedli a vaří výborně. Hotel je kousíček od pláží. Ty jsou moc příjemné (jemný písek, malá hloubka), ale jsou příliš malé, takže doslova praškají ve švech - koupali jsme se zde jen první den. Amopi je oáza klidu, ale nemá přílišné kouzlo (nelze srovnávat s Agios Nikitas na Lefkadě). Spokojenost!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 6
  • Haňu
  • Karan
  • Legolaska
  • Terezulina
  • cilf
  • mafi
Napsat recenzi

Villa Anemos

4 recenze Santorini » Perissa Apartmány/Studia
Xantha
Lenka Xantha / 1 126xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 05.02.24/20:41 · 4 měsíceZobrazit profil
Greece Tours09.08.08/21:57
Villa Anemos je velmi pěkné ubytování cca 150m od promenády a moře a 100m opačným směrem k hlavní silnici se supermarkety a obchody. Je v klidné části Perissy (v okolí není hustá zástavba, pouze volné parcely). Pokoje jsou čisté, pěkně vybavené a na řecké poměry opravdu velmi prostorné. Koupelna však pidi a bez závěsu (takže po sprchování potopa . Nevýhodou tohoto ubytování je podle mne absence soukromí na balkóně (mezi balkóny jen metrová zídka) a u studií situovaných směrem k Mesa Vouno bohužel výhled na betonovou kostru rozestavěné budovy (jejíž první patro nehezky slouží jako "domov" pro pejska majitelů...). Nevýhodou villy Anemos je neustálá přítomnost velmi silného větru (o dost silnějšího než na jiných místech letoviska), který způsoboval neustálý průvan, který zvlášť v noci rušil při spánku (spát s otevřenými dvěřmi se v podstatě nedalo). Jedná se ale o velmi pěkné, klidné a čisté ubytování, s příjemným malým bazénkem a milými majiteli.Perissa beach super! Greece Tours též!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 90%
Další hosté 3
  • Jasmína
  • Olali
  • sokolnice
Napsat recenzi

Mistral

7 recenzí Lefkada » Agios Nikitas Apartmány/Studia
Xantha
Lenka Xantha / 1 126xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 05.02.24/20:41 · 4 měsíceZobrazit profil
Galatea04.08.07/15:01
Ubytování Mistral je na klidném místě AN, uprostřed zeleně a daleko od hluku, ale blízko k městské pláži i k hlavní silnici. Ubytování je velice malé, řekla bych skoro pidi, do pokoje s manželskou postelí se sotva vejdou 2 lidé, aniž by si nemuseli neustále stát v cestě. Koupelna taktéž pidi, ale díky výbornému odtoku vody postačující, kuchyňka (stejně malá jako koupelna) by však přeci jen měla být větší, neb sestává jen z 1,5m dlouhé linky, kam se (spolu s dřezem a vařičem) opravdu už nic nevejde. Pro toho, kdo chce celou dovolenou vařit, je Mistral nepraktický. Balkónek taky pidi, výhled na moře (pěkný pouze z 2. patra) hyzdí betonová kostra. Jinak ubytování je velice čisté, útulné a pěkně vybavené (včetně TV, MP3 přehrávače, projekčního budíku a moskytiéry). Výměna ručníků a vysypání košů 2x za pobyt. Prostory kolem budovy, společná spodní i vrchní terasa, zastíněny díky spoustě palem a kaktusů. Roztomilý je výběh pro želvičky a králíčky. Celkově Mistral působí moc příjemně.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 85%
Další hosté 9
  • Drbice001
  • Estez
  • Monii
  • Olča
  • evča1
  • kadamada
  • pavnov
  • plch
  • svetelko
Napsat recenzi

Pirofani

Chalkidiki » Sithonia » Sarti Apartmány/Studia
Xantha
Lenka Xantha / 1 126xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 05.02.24/20:41 · 4 měsíceZobrazit profil
Osnado11.08.06/00:00
Studia Pirofani jsou velmi příjemné ubytování v klidnější části Sarti - Sarti Beach. Jedna se o skromně vybavené pokoje se starší koupelnou (občas velmi slabý proud, navíc pomalý odtok, takže ještě dlouho po sprchování je koupelna plná stojící vody), malou kuchyňskou linkou a pěknou terasou. Pokoje jsou sice vybaveny stroze, avšak jsou velmi čisté a útulné. Nechybí síťové dveře proti komárům, což se ocení hlavně v noci! Ubytování se nachází cca 150m od moře, výhled na moře je pouze ze dvou pokojů a jen částečný. Jednou týdně probíhá výměna povlečení, jinak si klient uklízí vše sám. Jedná se o skromnější, ale opravdu velmi pěkné ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 87%
Další hosté 1
  • pewis
Napsat recenzi
Další od Xantha Galerie4Ubytování7Diskuze11
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 10:0035°0 mm8 m/s
Dnes 12:0036°0 mm8 m/s
Dnes 18:0030°0 mm5 m/s
Zítra 00:0027°0 mm6 m/s
Zítra 06:0030°0 mm8 m/s
Zítra 12:0035°0 mm8 m/s
Zítra 18:0030°0 mm5 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!