Ubytování

evaG · recenze ubytování

Melissa Travel

Castello Beach

Zakynthos » Argassiel » Argassi Hotel
evaG
Eva / 992xNa RN od 09.07.14 · 9 letNaposledy 24.03.20/19:04 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiBrenna05.05.19/12:53
Jednoznacne doteraz nas . hotelv centre letoviska priamo na plazi, je aj bezbarierovy a strava sa da doobjednat, ale nie je to vobec nutne, v okoli je mnozstvo uzasnych moznosti na selfcatering. Personal velmi mily, ochotny, priatelsky. Hotel je rozdeleny na hotelovu cast (s vytahom!) a cast so studiami/apartmanmi. Mala som moznost posudit obe moznosti, vsetko dostatocne priestorne, klasicky zariadene (v apartmanoch kuchynsky kut, spalna - kuchyna s hrncami, riadom, priborom, rychlovarna konvica + vojplatnicka, samozrejme chladnika, my sme mali bez priplatku). Klima nie je v cene, stala 5,-/den.
priestorna terasa, na ktorej sa da travit aj cely den
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 1
  • H.HHanah
Napsat recenzi

Sunwaves

Samos » Kerveli Apartmány/Studia
evaG
Eva / 992xNa RN od 09.07.14 · 9 letNaposledy 24.03.20/19:04 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiL´Tur18.07.17/12:24
Vysvetlenie znizenia poctu *:
kupelna klasicka,ale toaleta tak blbo osadena, ze clovek musel byt cely pokruteny, ak si na nu sadol
strava (polpenzia) sa stale opakovalo to iste, ale kvalita bola ok (az na jednu vynimku, ale tu nespominam)
plaz zmiesana, piesok x kamene a tie boli dost smyklave
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Katerina Palace

Zakynthos » Argassi Hotel
evaG
Eva / 992xNa RN od 09.07.14 · 9 letNaposledy 24.03.20/19:04 · 4 rokyZobrazit profil
WiFi1-2-Fly27.09.16/18:38
No... kde zacat...
Hotel ma svoje najlepsie roky za sebou a to uz dlhsie. Vidno to jednak na jeho zariadeni a jednak aj na tom, ako co (ne)funguje. Napr. vytah je vyslovene nebezpecna vec, a to nielen v hlavnej budove, ale aj vo vedlajsom pavilone. Bazeny tiez neposobia prilis lakavym dojmom.
Ranajky: no, sice sa tvaria, ze su bohate, ale pri blizsom pohlade clovek zisti, ze za celu dobu pobytu (12 dni) boli paradajky 2x a to je vsetko. byt v Grecku a vratit sa s deficitom zeleniny je dost divne. Na pitie klasicka zbrnda. Jeden druh sunky, jeden syr, zato vajcia asi na 4 sposoby. Smazene sampinony, neviem z akeho dovodu macane v octe. Klasicke anglicke fazule. Chlieb jeden jediny druh. Toasty si ludia nosili vlastne. My sme si nosili paradajky.
Zasadny nedostatok hotela su tenke steny. a myslim doslova tenke. Takze nedaleke podniky, ktore mali nocny program dlho do noci vas sprevadzali po cely cas.
Klima za poplatok, tusim 5 eur za noc (nevyuzili sme)
Chladnicka, ktora mala byt udajne v cene, nas nakoniec stala 3,-/den a jej rozmery boli asi ako u autochladnicky, aj to este mensej. Doslova drzost pytat si za to este peniaze.
Wi-fi mala byt zadarmo v priestoroch recepcie, ale bola taka slaba, ze sa dala malokedy vyuzivat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Meandros

3 recenze Zakynthos » Kalamaki Hotel
evaG
Eva / 992xNa RN od 09.07.14 · 9 letNaposledy 24.03.20/19:04 · 4 rokyZobrazit profil
Firo Tour SR24.05.16/10:38
Najhorsi hotel aky sme kedy v Grecku navstivili
nikdy viac!!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 49%
Další hosté 2
  • alex62
  • janka
Napsat recenzi

Iliessa Beach

Zakynthos » Argassi Hotel
evaG
Eva / 992xNa RN od 09.07.14 · 9 letNaposledy 24.03.20/19:04 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiNeckermann Reisen SK30.06.15/19:03
Hotel mohol byt kedysi vynikajuci, teraz uz ma najlepsie dni za sebou,ale s trochousnahy by to opat mohol byt vynikajuci hotel. problem je, ze majitel je uz v rokoch a vsetko funguje stale po starom. co bolo dobre povedzme pred 20 rokmi, dnes uz moc neobstoji
najvacsie plus tohto hotela je jednoznacne jeho poloha (popri personale, samozrejme), priamo na plazi, temer v centre letoviska, ale napriek tomu ziadny extremny hluk nepocut. teda - ak odhliadneme od hukotu bazenu, ktory sa cisti celu noc a pri otvorenom balkone je to dost pocut.
strava - mala som len ranajky, velmi jednotvarne, celych 15 dni to iste: sunka, syr, vajce na tvrdo, smazenica, parky, buchta, muesli (ale mala som pocit, ze poriadne stare, tak som si ich uz viac nedala), kava, caj, praskove dzusy (2 druhy), jogurt (ale taky ten menej kvalitny). mlieko do kavy bolo 2x skysnute.
upratovanie (vynesenie smeti a vytretie podlah) denne, ale z nejakeho zahadneho dovodu moju izbu 4x neupratali :-D vymena pradla raz za 15 dni, uteraky 2x.
bazen fajn, len tie rebriky donho v strasnom stave, detsky ok. lehatka v zahrade zadara, plaz pred hotelom mini, pri prilive nijaka.
parkovanie pred hotelom mozne len pre malo aut.
platba kartou v hoteli mozna len embosovanou kartou.
WiFi je sice bezplatna, ale dost slaba, chvilami nijaka.
Argassi od 27.05.15 do 10.06.15
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 71%
Další hosté 1
  • jarka
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 10:0035°0 mm8 m/s
Dnes 12:0036°0 mm8 m/s
Dnes 18:0030°0 mm5 m/s
Zítra 00:0027°0 mm6 m/s
Zítra 06:0030°0 mm8 m/s
Zítra 12:0035°0 mm8 m/s
Zítra 18:0030°0 mm5 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!