Ubytování

hynek · recenze ubytování

Melissa Travel

Kythera Golden Sun

2 recenze Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
hynek
Hynek / muž / 3 710xNa RN od 03.02.08 · 16 letNaposledy 18.03.24/14:13 · 2 měsíceZobrazit profil
WiFiInex-Melissa06.07.22/12:22
Ubytování v Golden Sun je určeno spíše nenáročným uživatelům. Pro naši CK- Inex-Melissa byly určeny pokoje č.5 a 6. My měli pětku. Koncem června jsme tu byly pouze dvě dvojice, takže klídek. Největší předností ubytování je blízkost centra a žádný stoupák k cestě domů. To jistě někteří ocení! Okolí klidné. Jen na protějším dětském hřišti tu večer trošku výskali caparti, ale to bylo zcela v pohodě. Pokoje vcelku prostorné, na manželské posteli je společná, pružinová a trochu tvrdší matrace, ale každý je zvyklý na něco jiného.
Výhled z terasy je boční na moře, přímý na skládku (100 m), hotel Venardos a okolní kopce. Dopoledne pražilo na terasu slunce. Úklid a výměna ručníků v naprostém pořádku. Vybavení doznalo oproti minulosti pár změn. Chybí tu nádobí k vaření a samotný vařič. Je zde pouze varná konvice a kávovar.
Žehličku a fén jsme nějak nepotřebovali. Chybí ale skleničky na víno. Jsou pouze velké – 0,33 l. Nůž ostrý - úzký tu je, ale žádný příborový. Zato jsme měli 4 vidličky! Otevírák univerzální tu je, rovněž odpuzovač komárů s jedním polštářkem. Je třeba si dokoupit! Dveře na balkón mají zatahovací síť, ale je dole děravá. Lze s ní jen těžko manipulovat. Chtělo by to namazat silikonovým olejem. Našlo by se tu i pár dalších problémů, ale nic, co by se nedalo řešit. V součinnosti s delegátem Petrem jsme si poradili! Klimatizaci ani TV jsme nepoužívali. Wi-fi občas s výpadky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 1
  • michala.n
Napsat recenzi

Marcos Beach

2 recenze Ios » Mylopotas Hotel
hynek
Hynek / muž / 3 710xNa RN od 03.02.08 · 16 letNaposledy 18.03.24/14:13 · 2 měsíceZobrazit profil
WiFiMelissa Travel04.07.17/17:54
Příjemný hotel s 35 pokoji. Klientela v hotelu je vesměs západoevropská. Pro Čechy zatím k dispozici 6 pokojů. Blízko do centra (2km) a od místní pláže Mylopotas zkratkou vyschlým korytem (v noci bez světla nedoporučuji) jen asi 250 m. V hotelu i jeho okolí je klid. Poblíž je i pekárna a pár minimarketů.
Hotel je vystavěný v kykládském stylu. Ze všech pokojů je výhled na moře, jen jej trochu kazí natažené dráty el. vedení. Do krytých teras sluníčko moc nezasahuje, takže se tam dá sedět i přes den. Pokud vám ovšem neukazuje teploměr 39 st. ve stínu. K dispozici je menší bazén (9-21 hod.) s lehátky, pool barem (do 24 hod.) se slušnými cenami a dobrým stáčeným vínem. Bazén ovšem nemá dětské brouzdaliště. K dispozici je wifi na pokojích s kolísavou sílou signálu. Na recepci jsou i dva malé počítače s možností vložení SD karet z foťáku. Personál hotelu je velmi příjemný a vstřícný. Úklid a výměna ručníků denně. Snídaně ve formě slušného bufetu. Klasika, ale naprosto dostačující s průběžným doplňováním všech docházejících prvků stravy.
Pokoje samotné jsou sice "hotelové", ale dostatečně prostorné. (Uvádím zde ovšem případ našeho pokoje č.122 . )
Vybavení pokojů: malá lednička, fén, tv, odpuzovač komárů do zásuvky s jedním polštářkem a klimatizace. Ve skříních věšáky, police a zásuvky. Stolek, dvě židle a podstavec na kufr. K dispozici jsou tři zásuvky na 230 V. (Ty u tv a ledničky nepočítám.) Prostorný sprchový kout se závěsem a WC. Umyvadlo se zrcadlem s poličkou a dvěma plastovými pohárky. Na terase stolek a dvě křesla.
Byli jsme zde velmi spokojeni a jen těžko jsme se loučili...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 15
  • Hela.Š
  • Háňa
  • Janakol
  • KyseloP
  • Mili
  • Verunkaa
  • Zemanová63
  • evča1
  • jkyselova
  • kovirbk
  • niky6
  • petrami
  • sejkora
  • sun
  • tom-greek
Napsat recenzi

Argalios

3 recenze Ithaka » Severovýchod ostrova. » Kioni Apartmány/Studia
hynek
Hynek / muž / 3 710xNa RN od 03.02.08 · 16 letNaposledy 18.03.24/14:13 · 2 měsíceZobrazit profil
Melissa Travel07.06.16/21:35
Nadstandartní a nadčasové ubytování. Jedná se o větší vilu kousek od centra, jejíž spodní část, kde jsou tři studia majitel pronajímá. Jezdí sem však pouze 2x ročně, takže se s ním zřejmě ani nepotkáte. Každé studio má svůj vlastní vchod. Dvě krajní studia jsou veliká. Prostřední je menší a s malým balkónken. Ten je ale orientován směrem k moři, takže skýtá nerušený romantický výhled na moře. Ten mají z oken i ostatní dvě studia. Přední studio, kde jsme byli my, má půlkulatou terasu orientavanou k cestě, kde však velký provoz není. Naproti bydlí místní pop. Je starší, ale velice sympatický a činorodý pán, který má ve vile zaparkované své auto. S parkováním je zde problém i se skútrem. Ulička je opravdu úzká a navíc je pouze jednosměrná. Jste ale v Řecku, takže se zde jezdí oběma směry.. Auta se nechávají asi na 250 m vzdáleném parkovišti u výpadovky z Kioni. Časem zapadnete do místního dění a stanete se jeho součástí, jakoby jste zde bydleli odjakživa. Budou vás zdravit nejen sousedé, ale i stále stejní lidé, co docházejí za popem, nebo tudy jen vodí své pejsky.
Do centra s obchůdkem, pekárnou, tavernami a k moři je to asi 100 m s kopce. Obchod i s pekárnou jsou velice dobře zásobeny. Z množství taveren i kafenií si zde také vyberete časem tu svoji. V Kioni je možné i zapůjčení motorového člunu.Obraťte se na „Džordže“-číslo mobilu vám dají v marketu, nebo to vybavte přes delegátku. Cena je asi 40 E na den + benzín. Dostanete od něj i mapku s vysvětlením, kam až můžete.
Vybavení studií co do sortimentu je standartní a kuchyňka je ve skříni! Není tu ale varná konvice. Internet nám také nešel, ale třeba se to již změnilo. Dále je tu velká televize a klimatizace. Elektrika se zapíná kartou. Lednička pochopitelně jde stále. Úklid asi 2x za pobyt, ale přesně již si to nepamatuji.
Na koupání je lepší si pěknou procházkou podél moře zajít ke dvěma asi 1 km menším plážím. U té zadní je i malá taverna se základním občerstvením.
Dovolená zde byla opravdu velice hezká a romantická. Na závěr pouze jedno malé varování, o kterém se zmíní jistě i delegátka. Při pobytu mimo studio mějte u sebe vždy klíče, nebo alespoň založte dveře přiloženým kamenem . Na dveřích je pouze koule a vždy přítomný průvan by je vám mohl zabouchnout!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 13
  • Alice111
  • Iriska
  • Marigaux
  • Mili
  • Nadula
  • Olča
  • Píďa
  • ZdenaK
  • inža
  • jerabinka
  • lili
  • olík
  • vaclava
Napsat recenzi

Kastri

4 recenze Skopelos » Panormos Apartmány/Studia
hynek
Hynek / muž / 3 710xNa RN od 03.02.08 · 16 letNaposledy 18.03.24/14:13 · 2 měsíceZobrazit profil
WiFiAlex17.11.14/10:20
Pěkná studia. Žádný velký přepych (ten my ani nehledáme ), ale se vším, co je potřeba. Jen pozor na postel-vypadávala prkna pod matrací! Výhodná poloha, tj. blízko všeho a přitom v klidném prostředí. Nádherné prostředí s květinami. Možnost grilování. Milá domácí s bílým kocourkem. Bazén naproti v h. Afroditi, ale ten jsme nevyužívali. Místní pláž je velká a pěkná s plným servisem. Lehátka za konzumaci-stačilo frappé, ale ani to nikdo nevyžadoval. Po silnici směrem k Milii další plážička. Byli jsme velmi spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 18
  • Akira
  • Alice111
  • Daniela30
  • Dáška
  • Iriska
  • Jachlana
  • Josefm
  • Luky24
  • Olča
  • ZdenaK
  • dvoracka
  • januliatko
  • jindrich
  • petulinek
  • re.bok
  • vaclava
  • zuzka**
  • šotinka
Napsat recenzi

Santa Marina

15 recenzí Lefkada » Agios Nikitas Hotel
hynek
Hynek / muž / 3 710xNa RN od 03.02.08 · 16 letNaposledy 18.03.24/14:13 · 2 měsíceZobrazit profil
Alex26.07.11/22:30
S hotelem , jeho personálem i stravou plná spokojenost.Poloha hotelu v kopci nás až tak netrápila-měli jsme na celý pobyt půjčený dopravní prostředek. Dalším problémem však byla strava.Místní Řekyně vařila tak úžasná typicky řecká jídla,že jsme tam přibrali na váze dvě kila! Trochu nás ale u jídla na terase trápily vosy. Problém ujížděcích postelí je už také znám. Hotel vřele doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 88%
Další hosté 37
  • Andik.cz
  • Daniela30
  • Dasena
  • EMI
  • Hana02
  • Hanouse
  • Honza.
  • Ivona
  • Kri.girty
  • LuLa
  • Luca121288
  • Mirek_Fuks
  • MonaDa
  • Nebchett
  • Olina
  • Pavlinka79
  • Sanchie
  • Sosak997
  • admin
  • alex62
  • anadeja
  • dejvid
  • eve
  • janapl
  • kachnicka
  • laada
  • marcipanka
  • mmarky.s
  • naturista
  • nina
  • nitom
  • petik
  • peza76
  • theodoros
  • vaclava
  • vierkaval
  • vlcica
Napsat recenzi

Big Village

7 recenzí Kefalonia » Skala Hotel
hynek
Hynek / muž / 3 710xNa RN od 03.02.08 · 16 letNaposledy 18.03.24/14:13 · 2 měsíceZobrazit profil
Alex28.06.09/11:58
Nový hotel-na Google Earthu je ještě pouze stavba!Pokoje pro našinec č.101-104 v přízemí směrem k bazénu,takže případný hluk ze silnice je dostatečně tlumený.Nad hotelem stavba,někdy tam trochu od 8:00 ťukali,ale šlo to.Ostatní klientela veskrze anglická-ok.Okolí hotelu upravené.Bazén menší,ale pěkný,čistý-neměl ale část pro "prcky".Snídaně klasika,ale solidní.Večeře-nepřeberné možnosti stravování v okolních tavernách-každý si vybere.Komu se nechce čekat-zajde do "kebabárny",nebo "souvlakárny"-obě do 100 m od hotelu viz foto!Pláž dlouhá,poloprázdná,písek s kamínky.U vstupu do vody malinké kamínky,ale nebyl problém bez bot do vody!Dál po pláži - asi 500m jemný písek a "adamité".Personál hotelu ochotný,/samé "pořádné ženské"/.Od hotelu je vše v dosahu.Hlavní ulice ve Skale-její spodní část se na noc uzavírala a sloužila jako "nákupní "promenáda.Doporučuji také půjčení dopravního prostředku.Celkově absolutní spokojenost!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 13
  • Adnalka
  • Alessandro
  • Chiara
  • HaFaNi
  • HonzaZ
  • Olina
  • Snehulka
  • Tomasson
  • davelorenc
  • market23
  • nikouska
  • pampeliska
  • zuzkaf
Napsat recenzi

Artemis

6 recenzí Thassos » Skala Prinos Hotel
hynek
Hynek / muž / 3 710xNa RN od 03.02.08 · 16 letNaposledy 18.03.24/14:13 · 2 měsíceZobrazit profil
01.12.08/10:45
Klidné letovisko,pěkné okolí ,hezký hotel umístěný v pěkné zahradě,bezbariérové přístupy,bazén s protiproudem,bar-mimo provoz,v recepci minimarket s některými potravinami a nápojiPokoje menší,ale stačily.Vybaveny : klima,tv,moskytiéra,malá lednička,bálkon s plast.nábytkem.Výhled do okolí ,ne na moře.Pláž slušná,dětský koutek,bar, sunn-sety za drink v ceně 3 euro,ale stačilo frapé/,sprcha,kabina na převlečení.Moře čisté,někdy trochu trávy.Dno-vstup kamínky ,dál jemný písek.Strava-snídaně dobré,ale ze zeleniny jen rajčata/5 ks na 50 lidí/a nektarinka.Večeře tady nebudu radši komentovat!Personál netečný,na pozdrav odpovídal jen šéf a česká brigádnice.Příklady stravy viz foto-je to tzv.srvírované menu o třech chodech v ceně 8,5 euro!Více vzhledem k obsahu na této adrese http://www.nettravel.cz/Recko/Thassos/Hotel-Artemis/Recenze-Hotelu/
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 64%
Další hosté 7
  • Ivutka
  • RottenFox
  • Sanchie
  • danutka
  • houskova
  • j.jaru
  • janczi
Napsat recenzi

Elly Beach

4 recenze Korfu » Liapades Hotel
hynek
Hynek / muž / 3 710xNa RN od 03.02.08 · 16 letNaposledy 18.03.24/14:13 · 2 měsíceZobrazit profil
Ancora07.02.08/18:08
Komplex budov v zátoce s pěknou přírodní scenerií hned u písčito-oblázkové pláže.Okolí je klidné.Areál hotelu dlážděný s pěknou udržovanou zahradou.Dva bazény,recepce,bar,vnitřní i venkovní jídelna s krásným výhledem na zátoku.Lehátka u bazénu zdarma,na pláži za poplatek.Vybavení pokojů se starším,ale vyhovujícím nábytkem,SAT-TV,lednička,ind.klimatizace za příplatek 5E-den.Terasa s výhledem na moře-ne všechny.Pokoje nad restaurací hlučnější.Strava-řecká kuchyně,polopenze bufet,jídlo pestré a dostatek.Personál bez problémů.Pláž vstup do moře kamenitý.V dosahu další a hezčí pláže.Moře většinou velmi klidné a čisté,ale s měnící se teplotou.Na pláži půjčovna šlapadel a motorových člunů,lze využít i lodní taxi.Nedaleko hotelu půjčovna aut a skútrů,nebo přes delegáta.Možnost výletů přes CK-lepší s lodí.Nákupní možnosti-minimarket asi kilometr do kopce.Vhodné pro klidnou a romantickou dovolenou v krásné přírodě.Nám se tam moc líbilo.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 88%
Další hosté 9
  • Honza*
  • Zuzam
  • acza
  • aninka
  • davelorenc
  • luninka
  • polaky
  • potápka
  • re.bok
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0028°0 mm4 m/s
Dnes 08:0034°0 mm6 m/s
Dnes 12:0035°0 mm7 m/s
Dnes 18:0027°0 mm5 m/s
Zítra 00:0023°0 mm3 m/s
Zítra 06:0027°0 mm3 m/s
Zítra 12:0031°0 mm6 m/s
Zítra 18:0026°0 mm5 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!