Ubytování

jaruna111 · recenze ubytování

Melissa Travel

Corali

Kréta » Plakias Apartmány/Studia
jaruna111
Radka / žena / 5 986xNa RN od 10.07.07 · 16 letNaposledy 23.05.24/13:19 · včeraZobrazit profil
Kréta » Paleochora » 27.07.24 za 63 dní
WiFiViamare20.07.19/17:26
Snad uplne novy pokoj c.58..alespon tak vypadal.Rano na balkone chladek.Obchod asi 3 min.Plaz asi 5 min.Centrum asi 4 min.Proste vse je blizko a pritom v noci uplny klid.Vymena rucniku kazde 3 dny,luzkoviny v polovine pobytu.Uklid denne.
Maximalni spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 5
  • Baki
  • Marabel13
  • Miaa
  • jarmilka7
  • zuza.hrad
Napsat recenzi

Zafiri

Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
jaruna111
Radka / žena / 5 986xNa RN od 10.07.07 · 16 letNaposledy 23.05.24/13:19 · včeraZobrazit profil
Kréta » Paleochora » 27.07.24 za 63 dní
WiFiViamare24.07.16/16:15
Zafiri je prijemny pension se zahradkou, se sezenim pod stromy, kde jde chytit wifi.Uklid byl na jednicku.Denne vynesene kose,2x osusky,1 x povlceni,doplnovan toal.papir a asi i zameteno.Majitel i pokojske byli velmi prijemni.Na pláz je to asi 4 minuty a do stredu mesta asi 7 minut,proste vsude kousek a pritom absolutni nocni klid.V patre byla nutna klimatizace(5.-Euro).Pokoj byl zarizen jako vsude v Recku kde je ubytovani bez jidla.Ale pozor, byla tam i mycka nadobi,takze kdo si vari.....Jinak v Paleochore neni nutno varit protoze je tam spousta uzasnych taveren,z nichž Taggelakia ma ceskou spolumajitelku Radku.Byli jsme v Zafiri moc spokojeni ,diky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 6
  • Marabel13
  • Miquell
  • Mmmmm
  • lopatkova
  • otto
  • rosem
Napsat recenzi

Oasis

Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
jaruna111
Radka / žena / 5 986xNa RN od 10.07.07 · 16 letNaposledy 23.05.24/13:19 · včeraZobrazit profil
Kréta » Paleochora » 27.07.24 za 63 dní
WiFiViamare23.07.15/13:27
Maximální spokojenost.4 hvězdičky je za vyhled z terasy, ale to je takova maličkost....Pokoj menší nez jsme zatím meli ale zase ten rohovy balkon , ten byl skvělý. Úklid každý den, rucniky a prevleceni 2x.Na plaz 4 minuty, do obchodu 3 minuty a do centra 5 minut.V noci absolutní klid.Klimatizace nebyla nutna a wifi fungovala na 1.A uz nebudem hledat nic jineho a budem doufat ,ze Paleochoru zase uvidime příští rok.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 2
  • Martink@
  • jananek
Napsat recenzi

Summer Sun

6 recenzí Kefalonia » Skala Apartmány/Studia
jaruna111
Radka / žena / 5 986xNa RN od 10.07.07 · 16 letNaposledy 23.05.24/13:19 · včeraZobrazit profil
Kréta » Paleochora » 27.07.24 za 63 dní
WiFiMellisa02.07.14/22:14
Vybavení pokoje jako v Řecku,akorát sprchový kout který se dal zavřít,takže nebyla voda všude kolem.Paráda.Uklid s prádlem 2x,vynášení košů každý druhý den.Vše čisté a nové.Nádherný výhled na moře,ale 3 hvězdičky za okolí a polohu jsou proto,že všude je zmínka o kopci, ale ne o ,,krpálu"(fakt prudký kopec).Není to pro člověka,který má problém s chůzí.Ale jinak tam bylo krásně.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 20
  • Athéna
  • Darka
  • Engi
  • Hell
  • JIRULEE
  • Luciška
  • Nebchett
  • Nikita18
  • PaSt
  • RR
  • Santorini
  • Simouš
  • Sinuhet
  • bendulinda
  • danka235
  • hanas
  • julda
  • pitrs
  • srpmar
  • ŠárkaC
Napsat recenzi

Elpida Beach

10 recenzí Rhodos » Faliraki Apartmány/Studia
jaruna111
Radka / žena / 5 986xNa RN od 10.07.07 · 16 letNaposledy 23.05.24/13:19 · včeraZobrazit profil
Kréta » Paleochora » 27.07.24 za 63 dní
Melissa Travel06.07.13/23:17
Pokoje krásné ,nové,čisté,klasicky řecké.Úklid dokonalý.Bazén úžasný.Pláž před Elpidou nic moc,ale kousek dál (3 minuty)písek-vhodné pro děti..3 hvězdičky za okolí je proto,že jsme nečekali tolik hotelů v centru(naše chyba).V okolí Elpidy naštěstí nebyli.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 17
  • Babka
  • Giorgio
  • H.HHanah
  • Izabela
  • JanaZ.
  • Lakca
  • Sofii
  • evcamacho
  • flower
  • jaarecko
  • jarina
  • jkyselova
  • lu-lu
  • michami
  • obsach
  • rasaby
  • renataD
Napsat recenzi

Filoxenia

3 recenze Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
jaruna111
Radka / žena / 5 986xNa RN od 10.07.07 · 16 letNaposledy 23.05.24/13:19 · včeraZobrazit profil
Kréta » Paleochora » 27.07.24 za 63 dní
Mile21.07.12/14:24
Studio s kuch.koutem jsou jako všude v Řecku.Majitel je velice milí.Uklid asi 3x a vítr pořád,ale alespoň nebylo horko.Klim. za 5.-Euro ,taktéž i lehátka na pláži na kterou dojdete asi za 4 min.Pláž je nádherná a na levé straně(tam kde je plavčík)je písčitá i v moři.Jinde jsou spíš takové plotny.Byli jsme opravdu moc spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 8
  • Evuša
  • Haso
  • Malvina
  • Vančiišin
  • ZELMAR
  • eve
  • herminka
  • rasaby
Napsat recenzi

Frini

4 recenze Samos » Kokkari Apartmány/Studia
jaruna111
Radka / žena / 5 986xNa RN od 10.07.07 · 16 letNaposledy 23.05.24/13:19 · včeraZobrazit profil
Kréta » Paleochora » 27.07.24 za 63 dní
Mile19.08.10/22:04
Pokoj byl čistý,2x úklid s výměnou povlečení a osušek,kuchyň.kout ve skříni i se zabudovanou lednicí,vše nové a vybavený jako všude kde není strava.Náš pokoj měl naštěstí klimatizaci(za 5.- E na den ),bez té by to bylo k nepřežití-33°C i v noci.Balkon malý,do zahrady s bazénem a nebo do silnice,kde asi trochu rušila auta,ale myslím,že se to dalo přežít.Polohu jsem ohodnotila 3 hv.právě kvuli silnici a neskutečnému horku.Kdo neměl klimu byl chudák.Jinak k moři to bylo tak 7 minut po cestě mezi krámky.Pláž úžasná a moře skvělé.Pan domácí docházel ráno a večer,byl velice ochotný a milý.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 12
  • Islander
  • Jitka.cb
  • KARELIV.
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • acza
  • atofin
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi

Poseidon

3 recenze Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
jaruna111
Radka / žena / 5 986xNa RN od 10.07.07 · 16 letNaposledy 23.05.24/13:19 · včeraZobrazit profil
Kréta » Paleochora » 27.07.24 za 63 dní
Alexandria18.08.07/00:33
Krasný,klidný penzion s velikým bazénem.V okoli plno obchudku a taveren.Pláž je široká a dlouhá.Pokoje jsou jednoduše zařízeny(úklid není každý den),vše funguje.Není to pro lidi hledající diskotéky,aqaparky,atrakce a hóóódně rušný noční život.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 3
  • Gimly
  • Honza49
  • Johana
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 12:0027°0 mm5 m/s
Dnes 18:0024°1 mm4 m/s
Zítra 00:0020°0 mm3 m/s
Zítra 06:0021°0 mm5 m/s
Zítra 12:0025°0 mm8 m/s
Zítra 18:0021°0 mm6 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!