Ubytování

jerrymungo · recenze ubytování

Melissa Travel

Thodorou

3 recenze Kréta » Chania » Agia Marina Apartmány/Studia
jerrymungo
Jirka / muž / 3 011xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 07.06.20/18:19 · 4 rokyZobrazit profil
World Travel Plzeň24.06.12/16:47
Ubytování na okraji Agia Mariny, asi sedm kilometrů od města Chania nás celkem zklamalo. Pokoj více než malý, hlavně v kuchyňské části skoro nevybavený. Rozbitá a rozlámaná lednička, příbory -každý pes, jiná ves. Hrnec jen jediný, obrovský, skoro prádelní. Musel jsem podniknout loupežnou výpravu do vedlejšího prázdného pokoje a jeden menší ukořistit. Poloha asi sto metrů od pláže, ale okolo zástavba, takže na moře vidět nebylo. V okolí supermarkety a spousty restaurací, pokud nejste líní se projít do centra. Pláž písčitá s mírným sklonem, ale skoro bez stínu. O jediný stín pod stromem jsme denně bojovali s jednou řeckou babičkou, která si na něj dělala nárok.
Vedle je hotel Thodorou, který údajně patří bratranci majitele našeho ubytování s bazénem, umístěným mezi budovami hotelu. Ale protože se bratranci nějak pohádali, majitel hotelu nás z bazénu vyhnal a zakázal přístup. I když jsme měli podle katalogu CK nárok na bazén, sloužil jen ruské klientele, která z nás měla po celý pobyt legraci, když se povalovala okolo bazénu a my šli okolo. Delegát o problému údajně věděl delší dobu, ale neinformoval nás, takže nepříjemnost velká.
V noci nás celkem rušil hluk z okolních taveren a restaurací, jedna hudební produkce skončila ve čtyři ráno.
Takže místo pro otrlé, nahluchlé a zcela nenáročné klienty.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 3
  • Jitka.cb
  • LadyL
  • Vladuska
Napsat recenzi

Akti

5 recenzí Karpathos » Pigadia Apartmány/Studia
jerrymungo
Jirka / muž / 3 011xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 07.06.20/18:19 · 4 rokyZobrazit profil
Melissa Travel18.09.09/15:37
Pohodové standartní ubytování v klimatizovaných pokojích, téměř na pláži s výhledem na moře nebo na hory. K apartmánům patří i menší zahrada s plážovým barem. Personál je docela přátelský. Do hlavního města ostrova pěšky půlhodina, tam se najdou veškerá lákadla, skvělé taverny a podniky s gyrosem.. Pláž je písčitá s oblázky, vstup do moře je poněkud komplikovaný po velkých klouzavých platech. Nákupní možnosti asi tak třista metrů, problém s pitnou vodou, je nutno chodit k věřejnému vodovodnímu kohoutku. Je možno doporučit i pro rodiny s dětmi.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 65%
Další hosté 35
  • Arwen11
  • Dusan_s
  • Dáška
  • Hanak
  • Horci
  • Háňa
  • JANCA1981
  • Jaroslav61
  • Kalimero
  • Kalynka
  • Khaleesi
  • Kopecek
  • Koyotos
  • NEvina
  • SabcaN
  • Tyrell
  • Zemanová63
  • admin
  • hanice
  • honzas
  • irena1
  • jakab
  • landis007
  • liona
  • madona66
  • matymaty
  • michala.n
  • michami
  • mythos
  • nadaku
  • retsi
  • robert.hav
  • rosem
  • siska57
  • svetelko
Napsat recenzi

Contessa

5 recenzí Zakynthos » Argassi Hotel
jerrymungo
Jirka / muž / 3 011xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 07.06.20/18:19 · 4 rokyZobrazit profil
VTT16.06.09/13:55
Pohodový a klidný hotel pro nenáročné. Poněkud delší vzdálenost k moři zas vyvažuje kvalitní a udržovaný bazén. Skvělé dobroty vytváření v pool baru. Lepší pokoje jsou smerem k bazénu, na opačné straně začíná noční kohoutí koncert. Úklid je prováděný pravidelně a poctivě, všichni zaměstnanci jsou usměvaví a starostliví.Snídaně a večeře formou chudšího bufetu, nám chutnalo, někteří se doráželi v okolních tavernách. Moře je asi deset minut pěšky, ale pláže skoro neexistují, jen úzký proužek písku u zdí. Lepší je využít půjčovny aut a jezdit na pláže východního a jižního pobřeží. Pro nepříliš náročného cestovatele, eventuálně s dětmi, je tento hotel dobrá volba.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 56%
Další hosté 5
  • Chiqui
  • Honza.
  • Liduss
  • emka009
  • justyna
Napsat recenzi

Nikos

6 recenzí Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
jerrymungo
Jirka / muž / 3 011xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 07.06.20/18:19 · 4 rokyZobrazit profil
Alex17.09.08/19:08
Pro nenáročné dobrá volba. Nikos je senzačně umístěný, takže se dá volně přecházet mezi bazénem a mořem. Majitel je celkem nenápadný, nijak se nevnucuje. Vybavení pokojů přímo křičí po nějaké obnově, zvláštní pojetí vodovodní a elektroinstalace. Skříně na různé háčky k zavírání. Vybavení nádobím tradičně minimální. Ale klidné místo, pokud nedělají rámus sami spoludovolenkáři. Anaxos je klidné, skoro české letovisko, pláž má v okolí nejhezčí, téměř písčitá s očasnými oblázky. Základní potraviny se koupí bez problémů, taveren je tam až moc. Půjčovny aut dobré. Stojí za to si tak na tři dny půjčit auto a objet ostrov. Místní autobusová doprava přesná, do většího městečka Petra v pohodě pěšky. CK i delegát fungovali standardně. Lesbos stojí za to poznat, ještě se tam nerozšířila masová turistika a pláže na ostrově skoro prázdné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 65%
Další hosté 17
  • Adnalka
  • Arwen11
  • Martik
  • Milík
  • Wendys
  • Wolfi1
  • alimak
  • blanka01
  • eraclea
  • hanas
  • herminka
  • janavi
  • lu-lu
  • obsach
  • petrzajick
  • rendamel
  • supl
Napsat recenzi

Leonidas

7 recenzí Lefkada » Vassiliki Apartmány/Studia
jerrymungo
Jirka / muž / 3 011xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 07.06.20/18:19 · 4 rokyZobrazit profil
Viamare Praha24.02.08/15:56
Poklidný dům, majitelé jsou starší manželé, posedlí pořádkem a stálým uklízením, takžebez problémů. Pokoje jsou sympatické, menší, ale útulné, byli jsme ve druhém patře s výhledem na moře. Nejbližší pláže tak asi sto metrů, miniaturní a komorní. Městská pláž je ohavná. Pěšky na pláž Agiofili asi tak padesát minut lesem nahoru a dolů. Výhodnější je půjčit si auto a cestovat po známých plážích. Vassiliki je trochu ospalé malé letovisko, nejbližší obchod asi dvěstě metrů, pár taveren a všude suvenýry. Pobyt celkově docela klidný, byli jsme v září 2007 a skoro prázdno. Trochu problémy s CK kvůli dopravě na pražské letiště, ale místní delegátka Anička OK. Půjčili jsme si Opla agilu za 60E na tři dny, chce to najít správnou půjčovnu. Silnice na Lefkadě jen pro zdatné šoféry! Incident n letišti v Preveze-vybrali nám z kufrů a batohů všechny kamínky z pláží! Líp schovat! Celkem doporučuji, Lefdkada je krásná...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 70%
Další hosté 24
  • 13mojenko1
  • 222martin2
  • Barunka9
  • Gabriela
  • Ivik27
  • Jirka
  • Leneu
  • Luciška
  • Maxim
  • Miafar
  • Mročis
  • RadkaB
  • SUBMARINE
  • Umbrella
  • akvatera13
  • bayka
  • elpe69
  • georgjirka
  • hantom
  • judi01
  • raniva
  • sir3
  • tonka
  • zuzice
Napsat recenzi

Kalypso

3 recenze Kréta » Platanias Apartmány/Studia
jerrymungo
Jirka / muž / 3 011xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 07.06.20/18:19 · 4 rokyZobrazit profil
Melissa Travel14.02.07/00:00
Netřeba váhat, kdo chce být v klidném místě, na dosah ruchu a hlavně bydlet skoro na pláži, ať jede sem. Cestovka je fajn, co slíbí, to splní. Pokoje jsou pěkné, s balkonem nebo terasou a co hlavní, do vody je to z postele tak třicet metrů. Kousek od domu je fajn taverna, jinak nákupy za humny, je vždycky kam se procházet. Do nádherného města Chania jezdí autobusy každou půlhodinu, je to asi deset kilometrů. Tak nějak přemýšlím, co pohanět, ale ono to nemý chybu. Asi i proto tam leros jedeme posedmé, do stejné postele...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 85%
Další hosté 5
  • LenkaM
  • Maruska777
  • Mischeel23
  • korfiota
  • omen
Napsat recenzi
Další od jerrymungo Cestopisy1Galerie1Ubytování6
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0028°0 mm4 m/s
Dnes 07:0031°0 mm5 m/s
Dnes 12:0035°0 mm7 m/s
Dnes 18:0027°0 mm5 m/s
Zítra 00:0023°0 mm3 m/s
Zítra 06:0027°0 mm3 m/s
Zítra 12:0031°0 mm6 m/s
Zítra 18:0026°0 mm5 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!