Ubytování

ladybee · recenze ubytování

Sirene Villas

Kythira » Diakofti Apartmány/Studia
ladybee Katy B. / žena / 4 495x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 13:37 · 4 hod. Zobrazit profil
WiFiIndividuálny pobyt10.11.14
V týchto štúdiách sme bývali už v roku 2013. Boli sme veľmi spokojní, preto sme sa v nich ubytovali aj tento rok. Majiteľ zariadil izby novým nábytkom, vynovil kúpeľňu so sprchovacím kútom aj kuchynku, ktorá je veľmi dobre vybavená (nový riad, jedálenská súprava atď.). Zahraničné CK ubytúvajú svojich klientov skôr v Agia Pelagii alebo v Kapsali, no nám Diakofti vyhovovalo. Mali sme izbu s výhľadom na prístav aj pevninu a na vrak aj na stále sa meniace východy slnka.
Štúdio je veľmi dobre vybavené, s klimatizáciou, nechýba trezor (aj keď nebol potrebný). Každá izba má balkón so stolíkom a stoličkami, aj vešiak na bielizeň. Siete na oknách, okenice aj okná sú výborne riešené, zasúvajú sa do steny.
Pani Ioanna (matka majiteľa, ktorá sa stará o chod štúdií aj so svojím manželom) nám vymieňala posteľnú bielizeň aj uteráky každý tretí deň. Nevie po anglicky, takže tlmočníka jej robil manžel Sotiros.
Hoci sme mali kľúče aj od vchodu do vily, budova sa nikdy nezamykala - i tu stále platí, že z návštevy zlodejov sú obavy zbytočné.
V Diakofti je malý obchodík, no keďže sme sa potulovali po ostrove, potraviny sme nakupovali v Aroniadike a chlieb, koláče zasa v Potamose alebo Livadi.
V Diakofti sú aj dve či tri taverny, my sme však najradšej chodili do Potamosu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Harikleia Paniou

Pevnina » Pelion » Papa Nero Hotel
ladybee Katy B. / žena / 4 495x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 13:37 · 4 hod. Zobrazit profil
WiFi03.01.14
Ubytovaní sme boli v štúdiu s dvoma izbami na poschodí s výhľadom na more. Štúdio bolo voľné a majiteľovi vôbec neprekážalo, že nám ho prenajal za cenu jednej izby. Neriešil to. Majiteľ aj upratovačka boli veľmi ústretoví. Priestory čisté, v štúdiách bola veľká chladnička s mrazničkou aj sporák. Kúpeľňa postačujúca. Pláž a more čo by kameňom dohodil. Keď je more pokojné, je to úžasné - pohľad na východ slnka jedinečný, ako to pre nás suchozemcov býva. Keď je more rozbúrené, treba si dať štuple do uší - teda aspoň mňa to napodiv dosť rušilo. Našťastie keď sme zavreli balkón a vetrali cez bočné okno, tak sa to dalo prežiť
Pred štúdiami je posedenie, parkovať sa dá na ceste pred záhradou - cesta je slepá, takže veľká premávka nehrozila.
Celkovo hodnotím na výbornú - samozrejme, nejde o päťhviezdičkové ubytovanie, ale štúdiá ponúkali všetko, čo sme potrebovali.
Našla som recenziu, kde je viac fotografií ubytovania
http://www.pilion.de/papa-nero/paniou-apartments?action=hotel_calculate&input_rentbegin=10.01.2014&input_rentend=17.01.2014&input_adultcount=2&input_childcount=0&input_babycount=0&hotel_12%5B%5D=54&button=V%C3%BDpo%C4%8Det+ceny#preisberechnung_anfrage
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Water Side

2 recenze Kefalonia » Agia Efimia Apartmány/Studia
ladybee Katy B. / žena / 4 495x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 13:37 · 4 hod. Zobrazit profil
WiFi15.11.11
Štúdá Waterside som našla na stránke booking.com, Pretože sme si počas dovolenky na Kefalónii zvolili ako východiskový bod Agia Efimiu, ubytovali sme sa v nich - izbu som neobjednávala dopredu pre prípad, že by sme neboli spokojní s ubytovaním.
Sú to staršie štúdiá, s izbami s výhľadom na ulicu a na more. Nakoľko väčšina izieb bola začiatkom septembra voľná, mohli sme si vybrať hociktorú izbu na poschodí s výhľadom na more a do starostlivo udržiavanej záhrady.
Upratovalo sa každý deň a bielizeň sa vymieňala dvakrát do týždňa. V izbách je klimatizácia aj ventilátory a malá kuchynka so základným vybavením. Až na miniatúrny sprchovací kút sme boli veľmi spokojní.
Foto a video zo štúdií som vložila do video galérie.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 12
  • BlankaJ
  • MINJA
  • Olča
  • Vančiišin
  • ZdenaK
  • biba
  • bozena
  • evcamacho
  • hekal
  • heleto
  • jarpel
  • sejkora
Napsat recenzi

Aegean View

Skopelos » Agios Konstantinos Apartmány/Studia
ladybee Katy B. / žena / 4 495x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 13:37 · 4 hod. Zobrazit profil
23.06.09
Tieto, zrejme ešte čerstvo vymaľované, čisté štúdiá s klimatizáciou, ktorú sme v čase našej dovolenky (11. 6. - 22. 6.) nemuseli vôbec použiť, sa nachádzajú asi 800 m severovýchodne od mesta Skopelos. Majú skromne vybavenú kuchynku (presný počet príborov, tanierov, pohárov - v niektorých izbách plastových!), takže tým, ktorí si chcú variť, odporúčam priniesť si varešku, dosku na krájanie, strúhadlo, ostrejší nôž, otvárač na víno, jar, utierku, špongiu... Všetky balkóny opatrené sieťou sú orientované s výhľadom na more, lode plaviace sa sem a tam, a na slnko vychádzajúce spoza náprotivného Alonisosu. Bývanie je príjemné, tiché, teplá voda tiekla vždy (iba raz sa nám stalo, že z nejakého dôvodu netiekla vôbec asi 4 hodiny). Obliečky, uteráky menili počas nášho pobytu raz, smeti sa od piatku do pondelka nevynášali. Na č. 304 nefungoval zámok, ktorý "nestihli" opraviť, takže izba sa vôbec nezamykala - našťastie nezmizlo nič. Odporúčam dopr. prostriedok aj kvôli nákupom.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 53%
Další hosté 5
  • atofin
  • hanjo
  • indián
  • pampusik
  • vierki
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 17–18 Clear sky 0 mm 23° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 23° 3 m/s
Sobota, 25.09.21 00–06 Clear sky 0 mm 20° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 15° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 26° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 25° 2 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !