Ubytování

renataD · recenze ubytování

Elpida Beach

10 recenzí Rhodos » Faliraki Apartmány/Studia
renataD Renata Dostálová / 6 377x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 27.03.21/22:29 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiBrenna27.07.15
U studií oceňuji polohu těsně u pláže a mimo centrum. Ubytováni jsme byli v budově dál od pláže, pokoj v přízemí s "výhledem" do svahu nebyl ideální, ale přijatelný ano. Pro tři dospělé byl dostatečně velký. Ocenila jsem varnou konvici, ostatní vybavení kuchyně bylo skromné, nicméně nám na snídaně stačilo. Úklid byl dostatečný, ale když nás uklízečky zastihly v pokoji, odešly a ten den se už nevrátily.
Personál v hlavní budově byl ochotný, posezení v malém baru u bazénu bylo příjemné. Bazén čistý, lehátka a slunečníky zdarma. Wifi u bazénu i na pláži byla bez problémů, v pokoji nedostupná.
Pláž je písčitá, s lehátky, slunečníky a sprchami. Ve vodě jsou místy velké kameny, mně osobně nijak nevadily. Začátkem června byla pláž takřka prázdná a tichá. Mnohem hezčí je koupání u nudistické pláže kam dojdete procházkou během pár minut. U skal mezi oběma plážemi si každý mohl najít místo s naprostým soukromím.
Malé obchody jsou v blízkosti, do taverny jsme chodili k nedalekému přístavu.
V našem termínu bylo okolí studií tiché a klidné. Při nočním odletu byla za poplatek možnost opuštění pokoje v 18h a poté uložení zavazadel na recepci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 16
  • Babka
  • H.HHanah
  • Izabela
  • JanaZ.
  • Lakca
  • Sofii
  • evcamacho
  • flower
  • jaarecko
  • jarina
  • jaruna111
  • jkyselova
  • lu-lu
  • michami
  • obsach
  • rasaby
Napsat recenzi

Athena Palace

Karpathos » Arkassa Apartmány/Studia
renataD Renata Dostálová / 6 377x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 27.03.21/22:29 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiBrenna27.07.15
Příjemný aparthotel s nádherným výhledem na moře, kostelík Agia Sofia a na výběžek s pozůstatky starověké akropole. Kuchyň s přistýlkou má výhled do zahrady s bazénem. Spojovací chodbou se zabudovanou velkou skříní se sejfem se projde do ložnice s balkonem, který je přímo nad mořem. Koupelna je velká, útulná. V kuchyni je základní nádobí, toastovač, opékač, mixér, mikrovlnka, lednice, dvouplotýnkový vařič. Chybí rychlovarná konvice. V ložnici je tv a fén.Úklid pravidelný, hotel je čistý, majitelé příjemní. V přízemí je recepce s posezením, bar, pc a tv, místnost pro podávání jednoduchých snídaní. Možnost parkování přímo u hotelu.
Avizované neudržované pláže u hotelu jsou špatně přístupné, v době našeho pobytu byly zanesené odpadky z moře. Na převážně písčitou pláž Saint Nikolas dojdete pěšinou za pár minut, jsou tu slunečníky, lehátka, sprchy, hřiště na beach volejbal. Pěšina vede kolem kostelíků a vykopávek.
Krásná je procházka na Paleocastro na výběžku nad mořem, odkud je pěkný výhled na ostrov Kassos, Arkassu, Finiki i na pláž. Na každém kroku tu cítíte historii.
Arkassa má trochu utajené centrum s úzkými uličkami, modrobílými domky, taverničkami, kostelem a nádhernou bílou věží-zvonicí. Musí se zda, hlavně přímo u moře, počítat se silnějším větrem. Nejbližší taverna a obchod jsou je asi 200m od aparthotelu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Spathis

Zakynthos » Alikes Apartmány/Studia
renataD Renata Dostálová / 6 377x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 27.03.21/22:29 · 4 měsíce Zobrazit profil
Alex06.09.05
Studia přímo na pláži,byla jsem tam 2x,vždy bezva personál,dokonalý úklid.U studií plážový bar,půjčovna sportovních potřeb,vstup do vody mírný,super pro děti.Výhled na moře,klid,kousek do centra.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 95%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kostas

6 recenzí Lefkada » Vassiliki Apartmány/Studia
renataD Renata Dostálová / 6 377x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 27.03.21/22:29 · 4 měsíce Zobrazit profil
Alex06.09.05
Studia s kouzelným výhledem na moře a přístav,kousek do centra,klidné místo.Příjemní majitelé,pečlivý úklid.Kousek-100m na oblázkové malé pláže s krásným koupáním. AKTUALIZUJI a doplňuji po třetím pobytu ve studiích-od letoška klimatizace,připraveny přípojky na TV.Kuchyňka se zákl.nádobím se dá od pokoje oddělit zasunovacími dveřmi.Pokoj prostorný,čistý,několik el.zásuvek,dostatek ramínek,pohodlné posezení na balkoně,společný balkon v zadní části domu jsme využívali na sušení prádla.Úklid a výměna ručníků 3x za pobyt,výměna povlečení 2x.Pan domácí je milý,ochotný,s hosty se vítá i loučí,pomůže s kufry,pečlivě uklízí,umyje i nádobí v kuchyňce.Klidné,v noci zcela tiché místo s krásným výhledem na moře a západ slunce za hory.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 95%
Další hosté 17
  • Alice111
  • Hanča
  • Izabela
  • MarSar
  • POJA
  • PetuleH
  • RaduschkaF
  • edith
  • fotacka
  • herbobo
  • ivana.b
  • john
  • kamva
  • karl.W
  • ladala
  • vaclavka
  • Šarulka
Napsat recenzi
Další od renataD Ubytování4
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 19–24 Clear sky 0 mm 38° 4 m/s
Středa, 04.08.21 00–06 Clear sky 0 mm 31° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 30° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 38° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 38° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !