Ubytování

tony2 · recenze ubytování

Paradiso

3 recenze Naxos » Agia Anna-Plaka » Agia Anna Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel03.07.19
V Paradisu jsme strávili velmi příjemných 10 dní od 18.6. Měli jsme studio č.6 pro 2 v 1.patře s pěkným výhledem z terásky na zdejší upravenou zahradu. Studio je malé, ale nic nám prakticky nechybělo. Klimatizace, wifi, trezor v ceně a vše funkční. Kuchyňský kout vybavený minimálně-počítá se stravou ve zdejší skvělé taverně-snídaně jsou rovněž v ceně. V koupelně sprchovací vanička bez závěsu, ale větších rozměrů. Úklid skvělý-denní, výměna prádla a vynášení košů rovněž. V přízemních studiích a apartmánech trochu zlobili mravenci-k nám nedosáhli. V zahradě krásný bazén s brouzdalištěm a hřišťátko pro děti. Personál vynikající. Byli jsme velmi spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 5
  • Darka
  • Háňa
  • Urbišek
  • honzin76
  • zemli
Napsat recenzi

Alassia

Athény » Attika » Athény Hotel
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFiRedok31.05.19
Ubytování v tomto hotelu ve čtvrti Omónia bych nikomu nedoporučila. Nacházel se v jedné z postranních ulic nepěkné čtvrti, byl výškový, vstupní hala i restaurační prostory byly stísněné, malý prostor byl zvětšován zrcadly, které byly na stěnách i na stropě, což bylo však velmi nepříjemné-na stěnách jste se viděli několikrát a výsledek byl-klaustrofobie! Výtah překvapivě dobře fungoval a zdejší PP byla na slušné úrovni.
Ubytování pro 3 osoby bylo v prostorném pokoji pro 4, pokoj však nepůsobil čistě-závěsy i potahy byly seprané nahnědlé barvy, nábytek v tmavě hnědé, skříně páchly. Koupelna byla v pořádku vybavená hygienickými potřebami.
Šok nás však čekal při rozhrnutí okenního závěsu: místo okna zde byly jakési francouzské dveře s posuvnými skly vedoucí do ohavné proluky mezi dalšími třemi domy, prostor byl vyplněn oprýskanými zdmi, rourami, kovovými součástmi jakéhosi stropu spodní budovy, sídlili zde holubi, kočky a kdoví co ještě. Otevírat se tedy nedalo-pokoj nebyl větratelný, podali jsme na CK stížnost. Fotografie raději přidávat nebudu-je to opravdu neuvěřitelná záležitost. Nic podobného jsem k ubytování ještě neviděla.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 43%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Paradise Lost

Peloponés » Tolo Hotel
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFiRedok23.05.19
Velmi pěkný hotel cca 200 m od místní pláže s bazénem a dětským brouzdalištěm, pool barem a posezením u bazénu.. Pokoj vybavený dvoulůžkem a přistýlkou, s kuchyňkou, prostorným balkonem s posezením a sušákem, TV, lednicí, koupelna s vanou, fénem a toaletními potřebami. Všude prostor, světlo, fungující výtah, barvy, květiny … Polopenze se skvělým bufetem. Moc se nám zde líbilo!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kosta Famissi

Epirus » Meteora » Kalambaka Hotel
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
Redok23.05.19
Hotel v malém městečku Kalambaka nás velice potěšil výhledem na famózní skalní homole Meteor! Je umístěn ve dvou naproti stojících budovách na hlavní třídě městečka, je vyšperkovaný, čistý a velice příjemný. Měli jsme 3-lůžkový pokoj s třemi kvalitními jednolůžky, balkon s posezením, TV, ledničku, rychlovarnou konvici, dobře vybavenou koupelnu s vanou, toaletními potřebami, fénem. V hotelu je prostorná hala s recepcí a velká jídelna restaurace. Měli jsme PP-snídaně bufetem, večeře servírované o 3 chodech. Velmi příjemný pobyt!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vergina

Thessaloniki » Makedonie » Thessaloniki Hotel
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFiRedok22.05.19
Městský hotel na jedné z hlavních tříd Egnatia v Soluni vhodný pro 1-2 denní ubytování- na poznávacím zájezdu svůj úkol splnil. Cca 1, 5 km od soluňského nábřeží, 500 m od Aristotelova náměstí.
Pokoj pro 2+1 - dvě prostorná jednolůžka a menší postel jako přistýlka v oddělené části. V pokoji klima, TV, lednice, v koupelně sprchový kout, fén a hygienické potřeby. Měli jsme PP. Snídani i večeři bufetem. V okolí rušno, na hlavní třídě provoz, ale při zavření oken odhlučněno. Balkon. Špatně fungující malý výtah.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Anastasia

Kos » Kefalos » Kamari Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare29.09.18
Potřetí na Kosu jsme zvolili menší apartmánový hotel Anastasia na konci Kefaloského zálivu v Kamari, kde se nám při prvním pobytu v roce 2012/tehdy studia Andreas kousek vedle/ velice líbilo!
Anastasia leží na konci nábřeží nad poslední oblázkovou pláží, vedle je známá rybí taverna Faros majitelky hotýlku, naproti rybářský přístav Kamari, odkud odplouvají lodě na Nysiros, připlouvají nákladní a výletní lodě všech typů. Hned vedle studií jsou 2 markety. V blízkosti je půjčovna aut Dimitris, několik dobrých taveren a barů, pár kroků po nábřeží další malá pláž-písčitá u taverny Cavos, nedaleko odtud má stanoviště lodní taxi na krásnou pláž Paradise-Buble Beach.Na pěkné kamarijské nábřeží navazuje Agios Stefanos s mnoha hotely, tavernami, markety a provozovnami nad krásnou pláží. Pár kilometrů nad zálivem na vyvýšenině, odkud je nádherný výhled na celý záliv, je městečko Kefalos.
Západně odtud je již nedotčená příroda odlehlého kosovského výběžku s divokými plážemi Kata, Agios Ioannis Theologos a Paradise, klášterem Agios Ioannis Thymianis a kaplí Mamas na posledním vrcholku Kosu.
Anastasia má 4 větší a 2 o něco menší apartmány s terasami a balkony - v 1.patře na obě strany, 2 malá studia uprostřed. Studio je prostorově malé, ale nic nám - kromě polic ve skříni - nechybělo. Kuchyňka vybavena vařičem varnou konvicí, základním nádobím pro 2 osoby. Poněkud menší postel. Koupelna s malým sprchovým koutem, typicky se závěsem. Balkon s výhledem na vstup stíněný vzrostlými eukalypty a rozkvetlými keři - za nimi hned zastávka autobusu, 2 markety a nedaleký přístav. Proto je z této strany poněkud rušněji.
Úklid vzorný - denní vynášení košů, ručníky a povlečení vyměněny 1x za týden. Dveře na balkon trojité. Dobré wifi. Hosté Anastasie mají 10% slevu v taverně Faros. Celkově-spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 3
  • Martink@
  • Werta
  • ZELMAR
Napsat recenzi

Knossos

Kréta » Okolí Heraklionu » Karteros Hotel
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFi13.07.18
Poslední den naší dovolené na JV Krétě jsme strávili přesunem z JV na sever do blízkosti letiště v Heraklionu, neboť jsme nechtěli autobusem s CK a ani brzy ráno brzy vstávat k odbavení na letišti, navíc jsme vraceli zapůjčené auto! Zajistili jsme si tedy ubytování na 1 noc v bezprostřední blízkosti letiště, v obci Karteros, která navazuje již na východní část Heraklionu, cestou z jihu navštívili mínojské naleziště Gournia, krásné Agios Nikolaos, Málii, projeli divokou Stalidu a ostatní severní letoviska až na místo - do příjemného klidného letoviska Karteros.
Ubytování Knossos bylo skvělé - navíc nás přivítala osobně celá rodina majitelky Márie. Mohli jsme si vybrat ze dvou pěkných pokojů-vybrali jsme si větší, neb o dovolené v hotelu Coriva jsme se tísnili ve velice malém pokoji!
Pěkný prostorný pokoj měl balkon do L s výhledem na městečko i na louku směřující k moři, které bylo vidět v dáli cca 200 m, postele pohodlné, sedačka s křesly, kuchyňka, TV, klimatizace, wifi, potřeby k vaření čaje a kávy, varnou konvici, malou koupelnu se sprchovým koutem a klasickým závěsem. Připravené přípravky proti komárům, kteří však nepřiletěli! Auto zaparkované pod okny, všude zeleň a spousta květin, posezení venku.
Byli jsme při procházce velmi překvapeni, kolik bylo v Karterosu hotýlků, apartmánů, barů a taveren, a tudíž turistů - pláž zde není nějak vábná, ovšem letiště hned za městečkem - letadla přistávají za skalou nad pláží, což byl velice zajímavý pohled! Pro jedno-dvoudenní pobyt-skvělé!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Coriva

Kréta » Jihovýchod » Kousounari Hotel
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel29.06.18
Hotel Coriva v Koutsounari je uveden 3,5*, je umístěn u hlavní silnice na Ierapetru a opačným směrem na Makrisgialos. Má několik pokojů v hlavní budově, kde je recepce, posezení, wifi, TV, prostorná jídelna, kde se podávají snídaně a večeře formou skvělého bufetu, jídelna má i terasu.
Většina ubytování je v bungalovech, které vedou ve dvou řadách po mírném svahu cca 150m ke krásné místní pláží Long Beach. Bungalovy mají různou polohu, mají předzahrádky, malá náměstíčka, terásky, ve většině jsou v zeleni, výzdoba a výsadba je překrásná. Ty, co jsou v řadě na východní straně, jsou více zastíněné již vzrostlými stromy a keři, před nimi jsou bungalovy se slunnými terasami, západní jsou některé zastíněné, některé méně, a více otevřené slunci. Uprostřed je shluk bungalovů na malém plató, kde je pár patrových s balkónky, dále pokračují krásné bungalovy s terasami dolů k moři, kde je prostorný bazén. U něho jsou typově odlišnější prostorné bungalovy s velkými terasami. Většina bungalovů je jednopokojových, některé pro 2-3 osoby, jiné jsou větší rodinné, viděli jsme i typy apartmánů. Vybaveny jsou velice pěkným novým nábytkem, kvalitními lůžky, každý má wifi, TV, lednici, klimatizaci a trezor v ceně, postrádali jsme jen více polic v úložném prostoru. Koupelna moderně vybavena, zatím nejlépe z 3* hotelů v Řecku.
Úklid denní, výměna ručníků denní, doplňování hygienických potřeb denní, výměna povlečení obden. Až potud vše skvělé, ale my měli, bohužel, problém s ubytováním.
Dostali jsme jediný bugalov - jedná se o č.112 - který - byl prostorově nejmenší, neměl terasu ani žádnou zeleň, byl v 1.patře po 15-ti betonových schodech s mini betonovým balkonkem. Výhled z balkonu měl jen jeden ze sedících, druhý mohl zírat do protější zdi. Navíc naproti dveřím bungalovu byl hned vchod do protějšího-bez jakékoliv chodbičky hned pohled do naší postele! Pokoj bez kouska soukromí, a když tak jen při utěsněných dveřích - o pohodě na terase v zeleni, což měla většina ubytovaných, jsme si mohli nechat jen zdát. Po reklamaci nám bylo sděleno, že hotel je plný a výměna, o kterou delegát CK usiloval, byla možná až 3.den, kdy my byli na celodenní výletě, a tudíž nestihli termínovanou směnu zvládnout. Velká kaňka na jinak parádním týdnu na jihovýchodní Krétě!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Agapios Acropolis

Pevnina » Makedonie-východní » Keramoti Hotel
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFi12.10.17
Kdo by se ocitl v očekávání na odlet z letiště "Kavala", které je od vlastního města 20km vzdáleno, nebo čekal na trajekt na ostrov Thassos, může stejně jako my posečkat v přístavu Keramoti - při čekání na odlet letadla je výhodnější než Kavala-je pouhých 11 km od letiště a cesta k němu je rychlá a snadnější, než z turistické Kavaly, a trajekty odjíždějí právě odtud-Thassos je coby kamenem dohodil. Zvolili jsme k přespání hotel Agapios Acropolis náhodně-hledali jsme ubytování co nejblíže k pláži,a to splňuje. Je na poslední ulici před borovicovým lesíkem, za kterým je hned krásná rozlehlá pláž s jemným pískem. Hotel má i tavernu, která nabízí stravu po celý den-snídali jsme zde i večeřeli.
Ubytování velice slušné, vybavení kvalitní, pokoj velký, dobré postele, malý balkon "pro kuřáka", v koupelně malá sedací vana, překvapivě 3 zrcadla a 6 zásuvek! Cena 35E bez snídaně.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Olympia

Pevnina » Střední Makedonie » Vergina Hotel
tony2 Marcela / 15 285x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 18:13 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFi05.10.17
Při návštěvě královských hrobů makedonských králů ve Vergině-starověkých Aigai - jsme se opět ubytovávali na blint-ze zkušenosti již víme, že je to v Řecku snadné. Nejprve jsme po příjezdu do malého a příjemného městečka Vergina obhlédli archeologické naleziště - kde se nacházejí hrobky, palác a divadlo aj., a hned pak projeli uličkami a hledali příhodné ubytování - v současnosti je lokalita dosti navštěvována kvůli slavné expozici královských tomb - neměli jsme tedy strach, že bychom se neubytovali.
Hned při průjezdu jsme si vytipovali 3 hotýlky, které by pro nás přicházely v úvahu - cenově i jinak vyhovovala Olympia - příjemný menší hotel s výhledem do zahrady s úslužnou rodinou majitelů - cena jako většina 3* hotelů se snídaní - 40,-E. Z venku nevypadal nějak exkluzivně, ale pokoj nás mile překvapil - prostorný, skvělé postele, vybavení. Jediné, proč dávám pouze 4* bylo to, že jsme marně hledali alespoň jedinou zástrčku-nakonec museli ze skříně vytáhnout lednici, za kterou byla jedna jediná zásuvka na ni a TV - bez konvice, a tudíž mé kávy a čaje, nemůžu existovat! Později jsme objevili zástrčku na balkoně, ale pouze jednu jedinou pro všechny pokoje na patře ... neuvěřitelné!
Dobrá snídaně - rozšířená kontinentální s obsluhou, rovněž spokojeni. Jinak jedno z nejlepších ubytování na naší letošní cestě ...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 01–06 Fair 0 mm 23° 1 m/s
06–12 Fair 0 mm 20° 2 m/s
12–18 Partly cloudy <1 mm 27° 4 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 26° 3 m/s
Úterý, 22.06.21 00–06 Clear sky 0 mm 23° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 23° 1 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 31° 3 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 29° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !