Ubytování

vostrucha · recenze ubytování

A Poem Next To The Deep Blue

Kréta » Jižní Kréta » Treis Ekklisies Soukromí
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
WiFiBez CK23.01.20
A Poem Next To The Deep Blue byl krásný, menší byt s velkou terasou a výhledem na moře. Ubytování jsme si zajistili přes Airbnb, takže celý pobyt, úklid, vynášení odpadků, praní, vaření bylo zcela v naší režii ... jak to u Airbnb chodí. Ale musím zmínit skvělé uvítání majitelů, kdy nás uvedli do bytu, ukázali, kde co je a jak to funguje. Dostali jsme malé dárečky, v troubě voněla právě upečená Jemista, na stole lahev raki, mísa ovoce, v lednici bílé, růžové, červené víno, džusy, domácí vejce, máslo .... atd. Byt nám poskytnul veškerý komfort, jaký máme doma a my jsme se o něj na oplátku po celou dobu starali, jako by byl náš. Byla to naše první zkušenost s Airbnb a moc se nám tento způsob ubytování zalíbil
Vřele doporučujeme
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Tsega

Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
WiFiMelissa Travel07.12.19
Ubytování Tsega je moc hezké, vkusně zařízené a prostorné - jedno z nejlepších, co jsme kdy v Řecku měli. Nachází se vysoko v kopci na horním okraji vesničky, takže se můžete těšit na krásné výhledy a božský klid. Na pláž, k tavernám a obchodům to bylo asi 5 min. dolů ze strmého kopce.
Bydleli jsme v horním patře, což bylo moc fajn z hlediska soukromí a výhledů, ale už méně příjemné, když nám v 2. polovině pobytu začala větší horka. Hned pod střechou se pokoje rychle vyhřály. V ložnici je klimatizace, takže ta se dala rychle vychladit, ale ve 2. pokoji (kuchyňka+obyváček) bylo vedro. Neumím si to představit v červenci nebo v srpnu. Co se týká vybavenosti kuchyně - pro nás byla dostačující, nic nám nechybělo, ale my na dovolené žádné velké vaření neprovozujeme. Samozřejmě se našly drobné, řecké nedostatky (rychlovarná konvice nefungovala, nebyl sušák na prádlo, nešla zajistit okenice), ale na to jsme za ty roky v Řecku už zvyklí a vždy jsme to vyřešili buď přímo s paní majitelkou nebo s delegátem a nebo se bez něčeho prostě obešli.
Jediné, co nám vůbec nevyhovovalo v tomto ubytování, bylo posezení na terase na paletových lavicích. Je to nepohodlné, tvrdé a nízké. Jsme zvyklí na balkoně snídat a večer si tam posedět při vínečku, takže jsme hned první den paletové sezení šoupli do rohu a vyndali si na balkon stůl a židle z kuchyně. Ale když jsme přijeli z výletu, bylo to vše vráceno na původní místo, tak jsme pochopili, že paní majitelka si nějaké stěhování prostě nepřeje. Takže terasu jsme si fakt moc neužili, ač to je pro nás při výběru ubytování, jedno z nejdůležitějších kritérií. Shodli jsme se, že kvůli tomu bychom se už do Tsegy nevrátili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 5
  • Luky24
  • brrouk
  • hekal
  • heleto
  • nmarketka
Napsat recenzi

Kalamouria studios

Naxos » Kyklady » Plaka Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
WiFiBez CK08.10.17
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 1
  • Eva
Napsat recenzi

Michalis

3 recenze Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
Viamare15.01.17
Paleochora je malebné, živé městečko pod horami, kde najdete dostatek obchodů, taveren, půjčoven a pokud máte rádi rušnější místa, jistě tu budete spokojeni.
My upřednostňujeme spíše klid a proto jsme si vybrali studia Michalis, která jsou postavena na západním konci Paleochory v klidné části. Do centra městečka to bylo procházkou 10-15 min, na pláž asi 5-7 min. Ke studiím se sice jde do mírného kopce, ale není to nijak náročné.
Bydleli jsme v 1. patře a měli jsme hezký výhled na moře. Studia jsou jednoduše zařízena, v kuchyňském koutě jsme našli vše, co jsme potřebovali, koupelna+WC = řecká klasika = po osprchování potopa . S úklidem jsme byli spokojeni.
Jediné, co nám vadilo, byly tenké stěny mezi studii, takže od sousedů bylo slyšet i hučení rychlovarné konvice, každé zakašlání, hovor ....atd
Ale jinak jsme byli v tomto ubytování celkem spokojeni.
V Paleochoře je jedna dlouhá, písečná pláž a jedna oblázková.
Jihozápadní Kréta
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 8
  • 1937
  • Barunka9
  • Terezoula
  • Wolfi1
  • blanka01
  • cesticky
  • cyklistka
  • tonka
Napsat recenzi

Ampelos resort

3 recenze Folegandros » Kyklady » Chora Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
WiFiBez CK05.01.17
Pro krátký pobyt na Folegandru jsme zvolili toto ubytování, naladěni předchozími pochvalnými recenzemi. V přístavu na nás čekal příjemný majitel Ampelosu Theo, takže jsme nemuseli řešit dopravu do 4 km vzdálené Chory.
Celý resort působí velice malebně a výhledy odtud na Choru a kostelík Agia Panagia jsou nezapomenutelné. Toto místo má prostě atmosféru.
ALE … od posledních pochvalných recenzí uběhl již nějaký rok a toto ubytování zřejmě získalo na oblibě, takže i na začátku června bylo plně obsazeno. A jelikož je celý komplex na malém prostoru, můžete se, při ranní kávě nebo večerní sklence vína, držet za ruku se sousedem. Lehátka u bazénu byla vzdálena asi 3 m od našich dveří, takže, pokud jsme nechtěli VŠE, co jsme uvnitř dělali, sdílet s ostatními, museli jsme si zavřít dveře i okna a v tu chvíli jsme se ocitli v tmavé kobce, kde jsme museli svítit. Tato ztráta soukromí nám pobyt značně otrávila.
Další věc, ze které jsem byla rozladěna, byla škvíra pod hlavními dveřmi, kterou nám stále do pokoje lezla různá havěť a jednou v noci jsem s vřískotem vyháněla z postele asi 15 cm dlouhou stonožku, která po mně lezla.
Pokoje jsou zařízeny v jednoduchém kykladském stylu, čisté, najdete zde miniledničku a rychlovarnou konvici. Na recepci je možné si koupit nápoje nebo si něco malého uvařit, je tam kuchyňka s vařičem a nádobím.
Je mi líto, že se nemohu připojit k pochvalným recenzím, protože majitelé byli velmi milí a vstřícní a kdyby tam nebylo tak narváno, tak bych asi vydejchala i tu stonožku v posteli , ale pokud nemám někde dostatek soukromí, necítím se tam dobře. Takže za nás palec dolů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 72%
Další hosté 2
  • cilf
  • spider66
Napsat recenzi

Aggelos

Milos » Kyklady » Adamas Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
WiFiBez CK03.01.17
Adamas je výborným výchozím bodem pro výlety po ostrově, je zde spousta taveren, obchodů, půjčoven, ale místní pláž je "o ničem".
Ubytování Aggelos se nachází na kraji Adamas, asi 2 km od letiště. Klidné, udržované místo plné zeleně a květin, milí vstřícní majitelé. Úklid prováděn denně, výměna ložního prádla 1x/3 dny. Pokoje jsou velmi vkusně zařízeny novým nábytkem. Prostorná koupelna s vyzděným sprchovým koutem. Malá teráska s výhledem na moře (i když přes několik pozemků). Toto ubytování se nám velmi líbilo a rádi se do něj vrátíme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Achlia

4 recenze Kréta » Jihovýchod » Achlia Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
WiFiAeolus25.01.16
Achlia je naše nejoblíbenější místo v Řecku, na které se letos vracíme již potřetí.
Achlia snad ani není letovisko, je to spíš několik apartmánových domů, 1 obchod a 2 taverny. Vlastně tam ani není kam vyrazit, nějaké večerní procházky po promenádě, obchůdky .... to ne, za tím se musí zajet jinam - třeba do nedalekého Makrigialosu nebo Ierapetry. V kopcích jsou roztroušeny domky, zahrádky, apartmány ... ideální na krátkou procházku s hezkými výhledy, ale zábavu a noční život zde nehledejte.
Ubytování je v kouzelném prostředí plném zeleně a květin, udržovaný komplex s bazénem, krásný výhled na moře, božský klid a velmi příjemní majitelé. Do našeho hnízdečka jsme sice šlapali 77 schodů, ale ty výhledy pak stály za to .
Ač jsme byli dva, pokaždé jsme byli ubytováni v apartmánu, což je velká obyvatelná kuchyň s pohovkou a jedním lůžkem, samostatná ložnice s dvoulůžkem, balkon s výhledem na moře. Vybavení kuchyňky pro nás bylo naprosto dostačující: el.trouba + dvouplotýnkový vařič, kávovar, rychlovarná konvice.
Úklid byl častý a důkladný, k dispozici byly utěrky, mycí prostředek na nádobí.
Pláže přímo v Achlii jsou 2, obě moc hezké. Jedna je s plážovým servisem a tavernou, druhá je trošku hůře dostupná, zato jsme na ni většinou byli sami a užívali si volnosti, soukromí.
Přímo před ubytováním je zastávka autobusu směr Ierapetra nebo obráceně Makrigialos.
Pro nás Achlia nemá chybičku a moc se těšíme, až se vrátíme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 8
  • Dejna100
  • Giannino
  • Kopecek
  • Luciška
  • Macca
  • hesina
  • ornella
  • zoptik
Napsat recenzi

Vasilikos

3 recenze Chios » Agia Fotini Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
WiFiAlex23.07.15
Studia Vasilikos se nachází v klidném prostředí, okolí je krásně upravené a udržované, menší bazén s čistou vodou byl moc přijemný pro osvěžení.
Měli jsme studio v 2. patře (za příplatek!), odkud byl hezký výhled na moře a pláž Ag. Fotini. Malý balkon, opatřený markýzou,stolek a 3 židle.
Studia mají klimatizaci a jsou vybavena celkem pěkným, novějším nábytkem (velká šatní skříň, dvoulůžko,noční stolky, gauč, toaletka, trezor, TV).
Kuchyňský kout byl velmi slušně vybaven - el.trouba s grilem+dvouplotýnkový vařič, mikrovlnka, kávovar, rychlovarná konvice, toustovač. Většinu z toho jsme ale nevyužili, protože jsme nevařili. Co nám ale chybělo, bylo prkénko na krájení, kterého jsme se, i přes urgence u delegáta, bohužel nedočkali. Ze spodní části kuchyňské linky byla silně cítit plíseň, což bylo velmi nepříjemné. I toto jsme hlásili hned na začátku pobytu, ale za nás nebylo vyřešeno. Dolní skříňky jsme tedy raději neotvírali a příborník jsme, po důkladném umytí, nechávali na lince.
Koupelna+WC byla řecká klasika - sprcha se závěsem, umyvadlo se zrcadlovou policí, mile překvapila připravená sada sprchového gelu a šamponu.
Největším problémem ovšem byl tlak vody, který byl tak slabý, že opláchnout si vlasy po umytí byl horor. Takto to bylo bohužel dnes a denně. Tento problém jsme neměli jen my nahoře ubytovaní, ale i ti, kteří bydleli v přízemí.
Když pominu tyto dvě nepříjemnosti, byli jsme s ubytováním včetně úklidu, výměny ručníků a lůžkovin velmi spokojeni.
Na městskou pláž to bylo asi 5 min chůze, my jsme ovšem chodili přes louku, kolem útesů na neorganizovanou oblázkovou pláž, kde bylo dostatek soukromí a pohoda.
Celkově se nám dovolená na Chiosu velmi vydařila.
Chios - ostrov mnoha vůní
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 7
  • 0711hana
  • JanJana
  • Olča
  • Pesaja
  • Wolfi1
  • hesina
  • jauna
Napsat recenzi

Mary Popi

2 recenze Kalymnos » Plati Gialos Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
WiFiAeolus28.07.13
Majitelé apartmánového domu jsou velice milí, ochotní a pohostinní. Každý den se zajímají, jestli jste spokojeni a zda něco nepotřebujete. Na uvítanou i rozloučenou jsme byli královsky pohoštěni a celý pobyt jsme se cítili jako doma.
Bydleli jsme v 1. patře, kde jsou 4 dvoulůžková studia, která mají společnou velkou terasu, kde jsou stoly se slunečníky a lehátka. Každé studio má ještě stůl a židle v podloubí, které vám poskytne soukromí. Z terasy je výhled na moře a nádherné západy slunce.
Bazén pro nás sice není rozhodujícím kritériem při výběru ubytování, ale v tomto případě to byl velmi příjemný bonus.
Vybavení studií je starší a opotřebovanější, občas se vyskytne i nějaký technický problém, ale vše je řešeno ihned s velkou ochotou a starostlivostí. Úklid probíhal denně, výměna lůžkovin a ručníků 4x za pobyt.
Voda zde je odsolená, nezávadná, ale není chutná. Kupovali jsme vodu balenou.
Na místní pláž je to cca 5-7 min.
Přímo v Plati Gialos není market, na nákupy se musí do 1,5km vzdáleného Panormosu, ale každé ráno kolem 8.hod přijíždí pekař, takže o čerstvé pečivo je postaráno.
Plati Gialos je ideální pro ty, kteří mají rádi klid a nevadí jim delší procházky za dobrou večeří a nákupy.
My jsme byli maximálně spokojeni a toto ubytování vřele doporučejeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 6
  • LacoKotlar
  • Vladys
  • cyklistka
  • katdud
  • re.bok
  • simča**
Napsat recenzi

Ocean View

3 recenze Kefalonia » Skala Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 542x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 13:14 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 89 dní
Alex19.06.11
Dvoupatrový apartmánový dům se 6 studii, ve kterém jsme bydleli, patří k hotelu Ocean View. Nachází se ve vedlejší ulici, takže poměrně klidno. Studia jsou prostorná, čistě a vkusně vybavená. Velkým a milým překvapením pro nás byl prostorný a dobře řešený sprchový kout se zatahovací skleněnou stěnou. Jediným nedostatkem bylo slabší vybavení nádobím v kuchyňském koutu. Balkóny všech studií jsou orientovány k bazénu s výhledem na moře. Úklid byl prováděn 6x v týdnu, každý 3. den výměna ručníků, povlečení 3x za pobyt. Starostlivost ze strany personálu velice dobrá a pružná.
Pláž je asi 7 min. od hotelu. Je dostatečně dlouhá a každý má možnost si najít své místečko.
My jsme byli s letoviskem i ubytováním nadmíru spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 90%
Další hosté 2
  • JankaOne
  • eileen
Napsat recenzi
Další od vostrucha Galerie26Ubytování10
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 00–06 Fair <1 mm 24° 1 m/s
06–12 Fair 0 mm 20° 2 m/s
12–18 Partly cloudy <1 mm 27° 4 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 26° 3 m/s
Úterý, 22.06.21 00–06 Clear sky 0 mm 23° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 23° 1 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 31° 3 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 29° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !