Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 14
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Kalymnos - Recenze hotelů s WI-FI připojením

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 14
 

Tina 3 (app./studio)

 
11.09.19 15:42
Kalymnos » Massouri
CK: Aeolus
 
Studia Tina, poloha dobrá, dá se říci že uprostřed dění. Obrovským mínusem je ale bar, který sídlí přímo naproti studiím!
Hlasitá hudba nedovolí usnout. S vyjímkou jednoho dne, vyhrávali v baru do 1hod., do 3hod.ranní a dokonce jednou do 6hod.!! Neřve to, jen ,,hraje" ale...slyšet je to perfektně. A myslím, že to je slyšet i v Ritě, která je naprostým sousedem Tiny. Jinak úklid perfekt, paní majitelka prima. Vybavení kuchyňky přijatelné, řekla bych - řecké.
Pláž přímo pod studii, bohužel ale po cca 160 schodech :-( Kdo je pohyblivý, nevadí. Jinak pěkná, čistá (když nefouká).
Lepší pláž je ale o cca 100m dál, víc směrem do Myrties, schodů jdete ,,80" a pláž je velmi hezká!!
Okolí velmi pěkné, nákupní i bavící možnosti, půjčovny aut a skútrů na každém rohu.
Celkový dojem, do Tiny klidně znovu, ale pouze za předpokladu, že zruší bar naproti!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Tina 3 (app./studio)

 
31.07.18 20:07
Kalymnos » Massouri
CK: Aeolus
 
Studio jsme dostali až nahoře, vybaveno velice skromně, avšak nic jsme nepostrádali, protože na stravu jsme chodili do taveren, bylo tam vše po 2 kusech, 1 hrnec a 1 malá pánvička, 1 mini varná konev tak na 2 hrnečky-nevypínala-musela se hlídat a vytáhnout ze zásuvky. V koupelně jsme postrádali nějakou poličku, ale i s tím jsme si poradili. Terasa ohromná, první 3 noci jsme si tam dali i spaní, ale pak už jsme byli tak uvaření, že jsme vyměkli a připlatili si klimatizaci(5Eur/noc) - v sezoně je tam opravdu vedro a když se ten beton rozpálí …Naprosto famózní výhled na protější Telendos, kam se dá kyvadlově dostat lodí (2Eur/os/1cesta). Úklid probíhal v pondělí,středu a pátek, byli jsme na týden a byl dostačující, vždy vyměněny ručníky a 2xpřevlečeno. Poloha je super-vše v dochozí vzdálenosti,krámečky,taverničky i písečná pláž s lehátky(8Eur/den,žádná konzumace v ceně). Na pláž je to po ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Tina 3 (app./studio)

 
22.06.17 14:03
Kalymnos » Massouri
CK: CK Aeolus
 
Jednoduché ubytování s překrásným výhledem na Telendos. Kuchyňka vybavená velmi skromně. Varná konvice je.
WI-FI funguje, ale je slabší. Čisto, úklid ob den, dvakrát měněno ložní prádlo za 11 dnů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Amphitrite (app./studio)

 
06.08.16 18:10
Kalymnos » Myrties » Melitsachas
CK: Attika reisen
 
 
Tato studia se nacházejí v dosti prudkém kopci nad pláží, mají ale pěkný výhled jak na moře, tak i na ostrov Telendos.
Pokoje velmi prostorné s vybaveným kuchyňským koutem a 2 balkóny. Byli jsme 2, takže pokud by hrozila ponorková nemoc, mohli jsme si každý trucovat na svém :D.
Je vidět, že majitelkou studií je žena, její cit pro krásu a barevný soulad byl znát na každém kroku.
Nejbližší obchody a restaurace jsou asi 5 - 10 minut chůze.
Pláž má trochu prudší vstup do vody, takže pozor děti a neplavci.
Snídaně jsou kontinentální (bageta, máslo, džem, jogurt a káva) a sama majitelka je přináší přímo do studií. Bylo rovněž přijemné, že jsme při příjezdu dostali od majitelky láhev pitné vody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Ambiance 2 (app./studio)

 
04.05.16 20:16
Kalymnos » Masouri
CK: Aeolus
 
Pobyt - Září 2015. H Hotel Ambiance je postaven terasovitě přímo nad pláží v Masouri, která je od domu dostupná po schodech. Byli jsme ubytováni ve studiu číslo 112 s přímým výhledem na moře a na protější ostrůvek Telendos.
Ke studiu náleží terasa se stolkem a křesílky, lehátky a velkým slunečníkem.
Ve studiu je manželská postel s nočními stolky a další 2 samostatné postele, skříň s tyčí a pár ramínky, ale bez polic (byli jsme ve studiu 2 dospělé osoby, tak jsme měli oblečení vyskládané na postelích), 3 stolky a 4 židle,TV, klimatizace (za poplatek).
V kuchyni je kuchyňská linka se základním nádobím, s vařičem, lednicí.
V koupelně je wc, sprchový kout se závěsem.
Úklid každý den kromě neděle.
V hotelu je recepce a cafe-bar s terasou s výhledem na moře, který je umístěný v horním patře u silnice, dům je totiž postaven na útesu pod ním.
Pláž přímo pod hotelem je písčitá s oblázky a kameny ve vodě, dál směrem do Masouri je písečná pláž.
Blízko hotelu jsou mini-markety, taverny, bary, zastávka autobusu.
Celkově jsme byli spokojeni, doporučujeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Continental 3 (hotel)

 
03.11.15 08:20
Kalymnos » Massouri
CK: Firo Tour
 
Pokud chcete zažít klidnou a pohodovou dovolenou, tak je tento hotel pro Vás jako dělaný.

Ubytování

Náš pokoj byl prostorný a dobře vybavený. Pohodlná lůžka, malá kuchyňka s ledničkou, vařičem a nádobím, skrytá v jedné skříni a samozřejmě koupelna - WC, sprcha a umývadlo. Pokoje sice nemají okno jako takové, ale dveře s otevíracím oknem a sítí proti komárům. Před pokojem terasa nebo balkón.

Strava a stravování

Rozšířená kontinentální snídaně: jogurt, med, zavařenina, vločky, vajíčka natvrdo, sýr, máslo, šunka, tmavý a světlý chléb, káva, čaj, džus

Vybavení, služby a personál hotelu

Personál velice příjemný a ochotný. Recepce 24 hod. Úklid každý den. Odstranění závad okamžité. Menší bazén s hloubkou 1,10 m. Dobře vybavený bar s možností lehkého občerstvení.

Pláž a moře
Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Rita 5 (app./studio)

 
02.10.15 18:05
Kalymnos » Massouri
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 25.06.15 - 06.07.15
Studia Rita jsou situována na okraji Massouri ve svahu nad hlavní silnici, ale přesto v těsné blízkosti taveren, marketů i pekárny. Vybavení pokoje dostatečné, hlavně kuchyňský kout je vybaven na řecké poměry až nadstandardně včetně utěrek, jaru apod. Nic nám nechybělo, i ve skříni spousta ramínek. Pouze pro letošní sezonu přidaná třetí postel na úkor místa nám trochu komplikovala pohyb. V našem pokoji tak zůstal pouze cca 20 cm průchod, kterým jsme se protahovali. Nevím, jak v jiném termínu, za nás však byla všechna studia obsazena pouze dvojicemi, tudíž tato třetí postel pouze překážela. V pokoji však trávíme pouze noc, vše vyvážila velká terasa s bezkonkurenčním výhledem na protější Telendos.
Úklid vyjma neděle probíhal denně včetně výměny ručníků i povlečení. A to vždy v naší nepřítomnosti. Rovněž každý den ráno na nás čekal na klice pověšený sáček s něčím ke snídani od paní ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 

Ambiance 2 (app./studio)

 
18.09.15 22:33
Kalymnos » Massouri » Myrties
CK: Ck Aeolus
 
 
Studia s krásným výhledem na moře a ostrov Telendos-nádherné západy slunce možno sledovat z každého pokoje všechny pokoje mají výhled na moře.Apartmány jsou vystavěny na skále terasovitě-počítejte s vetším množstvím schodů.
Studio č.103 -poloha studia přímo nad barem /pokud si zaplatíte klimatizaci-6euro/den/ hluk hostů z baru nebudete slyšet,klima to přehluší...,pro dostání se na pláž je nutné sejít asi ze 120 schodů.Kuchynka dostačující i vybavení,lednička funkční,koupelna čtvercová prostorná se sprchovým koutem a wc,TV,terasa perfektní,nevidíte na sousedy-vysoké stěny,úklid každý den výměna ručníků a povlékání postelí,vytírání -kromě neděle-to měli volno.Okolí -plno různých obchůdků a prodejen potravin kousek od ubytování.Všude se dá dojít pěšky -ke kostelíkům,na různé pláže.Pláž u Ambience písečná s kameny ve vodě,ale pokud popojdete po pláži kousek dál od Ambience asi 5 minut ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Rita 5 (app./studio)

 
17.09.15 18:16
Kalymnos » Massouri
CK: Aeolus
 
Studia Rita jsou umístěna na konci Massouri směrem k Myrties, takže je to výborná poloha, jak vzhledem k dosahu pláží a přístavu v Myrties (cesta na Telendos), tak vzhledem k dosahu taveren a marketů. Každodenní výhled na ostrov Telendos a na západ slunce je nádherný.
Delší dobu jsme nebyli ubytování ve studiu nebo apartmánu, takže jsem byla mile překvapena, že jsme v kuchyňce našli např. i varnou konvici,jar na nádobí, kuchyňské utěrky, skleničky na víno (místo horčičáků, které jsme mívali), dva druhy hrníčků, v koupelně pak šampon a mýdlo. Je fakt, že jsme nevařili,takže nemohu příliš hodnotit kastroly a pod... Ale pro nás dalo by se říct nadstandard.
V pokoji prý oproti minulým rokům přibyla třetí postel. Je fakt, že by tam být nemusela,ale když jsme byli jen dva, nedá se říct, že by vyloženě překážela. Ve studiích není klimatizace,ale nevadilo, velice jsme ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 

Kalypso (app./studio)

 
08.08.15 22:48
Kalymnos » Myrties
CK: Aeolus
 
Ve studiích Kalypso oceňuji hlavně klid, protože neleží přímo u hlavní cesty v Myrties. Studia mají strategickou polohu, na pláž, do marketu, taveren i na bus je to jen pár kroků. Je zde udržovaný bazén, velmi pěkný. My jsme ho nevyužívali, některé hosty jsme tam viděli stále, např.Francouze. Studio je vybaveno skromně, ale na uvaření jednoduchého jídla dostačující. Dostatek talířů, příborů, naběračka, pánvička, větší kastrol, dvě skleničky, ale chyběly číšky na víno. Chybí ostrý nůž, ten si vždy vozíme s sebou. Ovšem varná konvice na studiu nebyla. Lednice fungovala úžasně, krásně mrazila a nedělala vůbec žádný hluk. Všechny studia jsou otočena na stranu moře, výhled na moře je ovšem jen z horních studií. Jak jsem vypozorovala, čeští hosté dostávali právě horní studia, kde je také největší vedro. Bylo možno připlatit si za 6 euro klimatizaci, což doporučuji protože v hlavnī sezóně je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Rita 5 (app./studio)

 
29.07.15 08:21
Kalymnos » Massouri
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 16.07.15 - 27.07.15
Studia Rita se nachází na konci letoviska Masouri cca 25 schodů nad hlavní silnicí. Obývali jsme pokoj č.6 v patře. Studia jsou určena pro 3 osoby, ale i ve dvou jsme měli často problém se vejít. Je zde starý, funkční nábytek. Kuchyňka je dostatečně vybavena (hrnky, sklenice, sklenice na víno, talíře mělké i hluboké, nože-mazací, malé, i jeden neostrý velký, struhadlo, miska, pánvička, velký hrnec, rychlovarná konvice), nechybí-houbička, jar, kuchyňské utěrky papírové i látková, je zde jedna plotýnka na případné vaření. Vnitřek rychlovarné konvice, no coment, buď do ní nekoukat nebo si vzít něco na likvidaci větší vrstvy usazenin. Lednice v našem pokoji nemrazila a vrčela celé dny i noci. Větrák rozhání leda komáry! V šuplíku u toaletky byl k dispozici repelent a rozdvojka. Ve skříni je 6 ramínek, 1 police potažená igelitovým ubrusem cca již 20 let. Při našem příjezdu byla ve skříni ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
1
 

Mary Popi 2 (app./studio)

 
16.09.14 20:50
Kalymnos » Dodekanésy » Plati Gialos
CK: Aeolus
 
Vcelku souhlasím se vším z předešlé recenze od Jany. Úklid za náš pobyt ale pouze 2x za 12 dnů včetně odpad.košů z WC,což nebylo zrovna příjemné. Velice milí a úslužní majitelé,kteří by snesli modré z nebe.Jediným mínusem byl občasný kravál od jejich vnuků. Bonusem byla návštěva kozla na terase.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Mary Popi 2 (app./studio)

 
28.07.13 21:56
Kalymnos » Plati Gialos
CK: Aeolus
 
Majitelé apartmánového domu jsou velice milí, ochotní a pohostinní. Každý den se zajímají, jestli jste spokojeni a zda něco nepotřebujete. Na uvítanou i rozloučenou jsme byli královsky pohoštěni a celý pobyt jsme se cítili jako doma.
Bydleli jsme v 1. patře, kde jsou 4 dvoulůžková studia, která mají společnou velkou terasu, kde jsou stoly se slunečníky a lehátka. Každé studio má ještě stůl a židle v podloubí, které vám poskytne soukromí. Z terasy je výhled na moře a nádherné západy slunce.
Bazén pro nás sice není rozhodujícím kritériem při výběru ubytování, ale v tomto případě to byl velmi příjemný bonus.
Vybavení studií je starší a opotřebovanější, občas se vyskytne i nějaký technický problém, ale vše je řešeno ihned s velkou ochotou a starostlivostí. Úklid probíhal denně, výměna lůžkovin a ručníků 4x za pobyt.
Voda zde je odsolená, nezávadná, ale není chutná. Kupovali jsme vodu balenou.
Na místní pláž je to cca 5-7 min.
Přímo v Plati Gialos není market, na nákupy se musí do 1,5km vzdáleného Panormosu, ale každé ráno kolem 8.hod přijíždí pekař, takže o čerstvé pečivo je postaráno.
Plati Gialos je ideální pro ty, kteří mají rádi klid a nevadí jim delší procházky za dobrou večeří a nákupy.
My jsme byli maximálně spokojeni a toto ubytování vřele doporučejeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Continental 3 (hotel)

 
28.06.12 16:59
Kalymnos » Massouri
CK: Firotour
 
Continental je moc hezký malý hotel, který je vystavěný terasovitě přímo nad mořem. Velmi se nám tam líbilo, Nemám co vytknout. Personál je velice příjemný, snídaně jsou odpovídající, je zde bazén, který je umístěný na terase s fantastickým výhledem, vládne tu příjemná atmosféra a vše je pečlivě udržováno.
Pokoje jsou zařízeny hezkým nábytkem a z většiny pokojů je krásný výhled na moře a protilehlý ostrov Telendos. Náš pokoj č.140 předčil naše očekávání, dvě místnosti, kuchyňský kout, klimatizace, velká terasa, výhled a naprosté soukromí a klid :)
Přímo pod hotelem je malinká plážička, tedy spíše vstup do moře. Pláž v Massouri je vzdálená asi pět minut pěšky od hotelu.
V Massouri je dostatek obchůdků, taveren a barů, některé dosti hlučné až do ranních hodin. Do hotelu Continental však tento ruch nedoléhá.
Kalymnos je krásný ostrov a hotel Continental doporučuju. Jenom zrovna není moc vhodný pro lidi, kteří mají nějaké pohybové problémy, protože i v areálu hotelu musíte stále překonávat schody. My byli ale opravdu moc spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací