Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 21
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Albatros

Hotelů a apartmánů: 7
 
Albatros (hotel)
 
02.10.18 11:07
Karpathos » Ammopi » Amoopi
CK: Viamare
 
Úžasně položený hotel, s výhledem na moře, čistý, útulný a klidný. Kousek od pláže v Ammopi, podle mě snad nejkrásnější na ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Albatros (hotel)
 
09.07.17 22:49
Karpathos » Lefkos
CK: Aeolus
 
Ubytování na skvělém místě - u klidné pláže Potali, 15 minut chůze od Lefkosu. Tři z celkových pěti studií mají výhled na moře, zbylá dvě studia mají výhled převážně na hory. Všichni mohou používat společnou terasu s výhledem na moře. V domečku vedle studií je apartmán taktéž s výhledem na moře. Pokoje jsou jednoduše, ale dostatečně vybaveny, chyběl jen prostředek na mytí nádobí a houbička. Úklid probíhá denně. Šumění moře je slyšet až do pokoje, krásně se při něm usíná i probouzí :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Albatros (hotel)
 
03.09.15 12:13
Karpathos » Lefkos
CK: Aeolus
 
Ako už uviedli predchádzajúci hodnotitelia ide o podštandardné ubytovanie. Pre doplnenie: okenice tam už nie sú, vymenili okná za plastové so sieťkami, ale rekonštrukcia sa nepodarila. V izbe na prízemí zozadu nad linkou trčí drôt asi pre osvetlenie linky, Jediná skriňa nemá zadnú dosku, a tým tak sa kývala, že som sa bál aby sa nerozpadla. Trezor je neupevnený, žena ho zdvihla jednou rukou. Skriňa nemá jediné ramienko len vešiačiky. Do masívnych keramických vešiakov v kúpeľni nezavesíte uško uteráka, záves na sprche nieje, studenú vodu cez deň nečakajte - čierne hadice, ktoré rozvádzajú vodu z vodojemu do izieb sú na povrchu záhrady a celý deň až do večera sú na výpeku. Vypínače sú opačne zapojené, hrdzavá dvojplatnička. Po príchode nás okrem jediného hrnca čakali v šuflíku aj dve drevené plesnivé a špinavé varechy (žena vyriešila u služby hneď) Teraz to tam obsluhujú dve srbky, o ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Albatros (hotel)
 
20.06.11 21:52
Karpathos » Lefkos
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 06.09.08 - 17.09.08
Jednoduchá studia. Studio č. 5 je prostorné s balkonem, na kterém je stůl a židličky a je z něj nádherný výhled na pláž Potali i na hory. Další stůl a židle jsou přímo ve studiu nebo se může snídat na společné terase. Vybavení kuchyňky je standardní - starší vařič, varná konvice, talíře, příbory, 2 hrníčky na čaj, 2 menší skleničky a 2 skleničky větší, 1 džezva, 1 velký hrnec a síto. Vzhledem k tomu, že si na dovolené nevaříme, tak to bylo pro nás dostačující. Prkýnko a větší nůž je potřeba si přivézt. Koupelna společná s WC je na řecké poměry poměrně velká a výhodou je okýnko s přímým větráním. Jen při větru bouchají okna i okenice. Přímo v Albatrosu se dá koupit balená voda, Retsina a další věci. Přístup na oblázkovou pláž je po prašné "kozí" stezce. Jinak na Potali kromě jedné taverny a malého obchůdku v Akrogiali nejsou žádné další taverny nebo obchody.
Pláž je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
2
0
 
Albatros (hotel)
 
25.06.09 22:03
Karpathos » Lefkos
CK: Aeolus
 
 
V Albatrosu jsme byli ubytováni od 2.6-12.6.2008 v nejbližším přízemním apartmánu od vjezdu s výhledem na moře.Velikost studia odpovídá řeckým poměrům (žádná pracovní plocha na kuchynské lince),ale velice nás zklamala neuvěřitelně malá "terasa".Vybavení kychynského koutu klasické (1hrnec, pánec, džezva,příbory,talíře, sklenice).Není tam nůž, otvírák,prkýnko.Úklid každý den, výměna ručníku 3x za pobyt (nebyli moc valné barvy a vůně). Dřevěné okenice se nedají zajistit v otevřené poloze.Na pláž je to blízko.Do centra Lefkosu cca 15 min.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
2
0
 
Albatros (hotel)
 
10.01.06 00:00
Karpathos » Amoopi
CK: Fischer
 
 
Hotel s překrásným výhledem na moře (z pokojů v 1. patře) leží asi 300 m od moře. Je určen pro nenáročné klienty. Každý pokoj má balkon nebo terasu (v přízemí). Velmi ochotná majitelka hotelu nám vyměnila pokoj se slovy, že chce, abychom se nám u ní líbilo. Původně jsme totiž dostali pokoj hned vedle kuchyně, kde byl docela hluk. V pokoji je malá kuchyňka s nádobím (pokoje v dolní části hotelu), v pokojích na patře kuchyňka není. Snídaně: káva, čaj, džus, sýr, šunka, marmeláda, vajíčka, buchta. K hotelu patří menší bazén. Úklid a výměna ručníků myslím každý druhý den. S ubytováním jsme byli spokojeni.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
2
0
 
Albatros (hotel)
 
02.07.05 00:00
Karpathos » Amoopi
CK: Fischer
 
 
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
2
0
 
Greek Market
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací