Ubytování

Cephalonia Palace

Cephalonia Palace

Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri Hotel
ŠimonSR Šimon / 121x
Na RN od 30.11.13 · 7 let
Naposledy 01.02.20/13:09 · před rokem Zobrazit profil
WiFiFiro tour22.06.19
Hotel čistý pekný v udržiavanej záhrade. Personál milý, strava dobrá s dostačujúcim výberom. Pri bazéne vždy voľné lehátka. Animácie OK. Hotel je v úplne kľudnej časti, nečakajte žiadny nočný život. V okolí len zopár iných hotelov, pár taverien a jeden supermarket. Na pláž ozaj blízko. More čisté, teplé s pozvoľným vstupom. Na pláži červený piesok, dostatok lehátok. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Ostrov nás očaril. Odporúčame.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 13
  • Cephalonia
  • Mildo
  • Patrik
  • RenUška
  • Slávina
  • Trencanka
  • Yasminee
  • aarak
  • alex62
  • amynka
  • jiřoun
  • norika70
  • polaky
Napsat recenzi

Cephalonia Palace

Kefalonia » Xi,Lixouri Hotel
Yasminee Yasminee / 163x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 21.03.21/20:03 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiFiro12.08.17
Příjemný hotel pro klidnou rodinnou dovolenou. Blízko pláže Xi s červeným pískem,pozvolný vstup do moře,vhodné pro malé děti. Vodní sporty,lyže,parasailing,slapadla atd.Stravování pestré,hodně ovoce,zeleniny,řecká kuchyně ,chutnalo nám. Klientela převážně polská. V okolí je jeden minimarket, dvě taverny. Doporučuji půjčit si auto.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 13
  • Cephalonia
  • Mildo
  • Patrik
  • RenUška
  • Slávina
  • Trencanka
  • aarak
  • alex62
  • amynka
  • jiřoun
  • norika70
  • polaky
  • ŠimonSR
Napsat recenzi

Cephalonia Palace

Kefalonia » Lixouri » Xi Hotel
alex62 Alex / muž / 170x
Na RN od 27.08.08 · 12 let
Naposledy 14.06.21/13:30 · před týdnem Zobrazit profil
Kréta » Agia Marina » 11.07.21 za 18 dní
Firo tour23.08.11
Pěkný hotel, rozmanitá a chutná strava, o hotel i okolí je velmi dobře postaráno, animační programy na úrovni a jedna z animátorek slovenka, jedinou vadou na kráse byl all inclusive, který nezahrnoval nápoje po večeři (na baru), asi aby hosté nechlastali a nerušili se navzájem. Hodně holandská a anglická klientela.Pláž kousek, červený písek a na svahy z jílu, který na sebe s oblibou turisté mazali. Při větrných poryvech od pevniny se zvedal prach. Pro klidnou dovolenou stranou řušných center ideální místo.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 13
  • Cephalonia
  • Mildo
  • Patrik
  • RenUška
  • Slávina
  • Trencanka
  • Yasminee
  • aarak
  • amynka
  • jiřoun
  • norika70
  • polaky
  • ŠimonSR
Napsat recenzi

Cephalonia Palace

Kefalonia » Lixouri » Xi Hotel
aarak Petr / muž / 1 263x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 25.05.21/15:03 · 4 týdny Zobrazit profil
Firo tour19.07.10
Hotel kategorie 4* se nachází v letovisku Xi asi 7 km od Lixouxi (spojení hotelovým busem 1x denně tam a zpátky).
Za nás převažovala klientela z Anglie, druhá nejpočetnější pak z ČR.
Hotel obsazen max. z poloviny kapacity.
Vybavení hotelu:
24h recepce s WiFi, restaurace, bar, bazén s barem, dětský bazén, dětské hřiště (nové), dětský klub, sportovní vyžití (tenis, stolní tenis, venkovní šachy apod.), hotelový animační tým (anglicky, později i pár slov česky .
Pokoje:
čisté, každodenně uklízené pokoje střední velikosti se zachovalým vybavením, postele s ne úplně ideálními matracemi, individuální (velmi tichá) klima, koupelna s vanou, dále lednice, TV s ČT24 a balkon s posezením. Dětská postýlka bez poplatku. Celkově spokojenost, byť pokoje bych zařadil spíše do kategorie 3*+
Pláž:
Od pláže Xi s jemným červeno-hnědým pískem asi 100m přes hotelovou zahradu. Vzhledem k rozlehlosti pláže není problém s přeplněností, vstup pozvolný, vhodný i pro malé děti.
Strava:
Velmi chutná, pravidelně se obměňující, vždy promptně doplňována.
Stravování systémem Soft-AI (alko nápoje jen během doby hlavních jídel). Mezi hlavními chody převažovala bufetová klasika doplněná řeckými jídly. Dále nějaké ovoce, sladkosti (kupodivu nepřeslazené).
Personál:
Personál je velkou devizou hotelu. Všichni velmi ochotní a usměvaví.
Shrnutí:
Velmi klidný hotel (bez hlasitých reprodukcí, s decentními animacemi) vhodný pro rodiny s dětmi.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 87%
Další hosté 13
  • Cephalonia
  • Mildo
  • Patrik
  • RenUška
  • Slávina
  • Trencanka
  • Yasminee
  • alex62
  • amynka
  • jiřoun
  • norika70
  • polaky
  • ŠimonSR
Napsat recenzi

Cephalonia Palace

Kefalonia » Lixouri » Xi Hotel
Mildo Miloš Kováč / muž / 1 366x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 13:54 · 3 hod. Zobrazit profil
Hydrotour02.07.09
Hotel je označovaný štyrmi hviezdičkami, ale bolo by priliehavejšie označenie troma hviezdičkami, podľa kritérií na ktoré sme zvyknutý. Je vhodný ako pre páry, tak aj pre rodiny s deťmi a vlastne pre široké spektrum klientov. V minulosti bol jediným hotelom v širokom okolí, avšak v poslednej dobe v okolí vyrástli nové a atraktívne apartmány a v tesnej blízkosti sa budujú ďalšie, vrátané obrovského hotelového komplexu, čo bude mať za následok, že doterajšia „oáza ticha“ sa zmení za pár rokov na rušné letovisko. Pláž je od hotela cca 100 m, avšak ani nepostrehnete a ste na nej. Ako menší nedostatok možno uviesť menšiu variabilitu podávaných jedal, čo však vysoko prevýši čerstvosť (najmä zeleniny) a chuť. Pokiaľ nie ste pri mori môžte plne využiť bazén, či športoviská a deti detský kútik s animátorom. Personál je zručný a ochotný. Pracujú tu rôzne národnosti, vrátane čechov a slovákov. Možno tento hotel plne odporučiť na strávenie rodinnej dovolenky, alebo aj medových týždňov.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 96%
Další hosté 13
  • Cephalonia
  • Patrik
  • RenUška
  • Slávina
  • Trencanka
  • Yasminee
  • aarak
  • alex62
  • amynka
  • jiřoun
  • norika70
  • polaky
  • ŠimonSR
Napsat recenzi

Cephalonia Palace

Kefalonia » Lixouri » Xi Hotel
Cephalonia Dita / 22x
Na RN od 18.01.08 · 13 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Mile07.06.08
Krásný hotel, výborné jídlo, my měli all inclusive. Naprostá spokojenost. Krásná pláž. Autobus do Lixury jezdí až od půlky června. Vzhledem k poloze je nutné půjčit auto. Je tam dokonalý klídek, nikde nic. Pro ty co si chtějí odpočinout, výborné. V blízkosti se staví další 2 hotely, ale kdybych je neviděla, tak to ani nevím, opravdu tam byl klid.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 13
  • Mildo
  • Patrik
  • RenUška
  • Slávina
  • Trencanka
  • Yasminee
  • aarak
  • alex62
  • amynka
  • jiřoun
  • norika70
  • polaky
  • ŠimonSR
Napsat recenzi
Kefalonia Srážky Teplota Vítr
Dnes 17–18 Clear sky 0 mm 32° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 32° 1 m/s
Čtvrtek, 24.06.21 00–06 Clear sky 0 mm 26° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 26° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 37° 1 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 37° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !