Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 13
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Lefkada - Recenze hotelů s fotografii

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 107
 

Paradise Beach 2 (hotel)

 
18.10.17 08:38
Lefkada » Nidri
CK: INEX
 
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Privat (soukromí)

 
25.08.17 19:47
Lefkada » Agios Nikitas
 
 
Pocas nasich ciest do Grecka sme vyskusali rozne ubytovania, medzi ktore patri aj ubytovanie na sukromi. V sezone 07/ 2012 sme cestovali na Lefkadu individualne autom, bez zaisteneho ubytovania. Ubytko sme zohnali na druhe opytanie, kusok od obecnej plaze v AN. Ubytovanie na private je skromne, avsak s bajecnou polohou, ktora je na nezaplatenie. Studiovy apartman: 5 lozok, kuchynka, ladnicka, toaleta, sprcha...Za nas v kumulative spokojnost. Nebol to sice ziadny prepych, avsak clovek mal na dosah vsetko co potrebuje.
..cestou ku obecnej plazi v AN sa ubytovanie na sukromi neda obist

https://www.youtube.com/watch?v=MwQSthnx2Lg
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Gardenia (app./studio)

 
24.09.16 22:29
Lefkada » Nidri
CK: Brenna
dovolená v termínu: 12.09.16 - 22.09.16
Dvoupokojový apartmán leží 50 m od pláže v blízkosti centra. Apartmán má malou ložnici s poměrně úzkou postelí (cca 140 cm) a v druhé místnosti je kuchyňská linka, stůl s židlemi a postelí, rovněž úzkou. Oba pokoje mají balkon. Přestože pokoje nejsou směrovány do ulice, doléhá sem v noci hluk. Denně byly vyneseny odpadkové koše, vytřeno a povlečeno. Majitelé byli milí a ochotní.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Nidri Zone (app./studio)

 
24.09.16 20:20
Lefkada » Nidri
CK: CK Fischer
 
Byli jsme ubytování na 15 dní. Apartmán velmi hezký, velký, nový, čistý. Velká hlavní místnost s gaučem a velice dobře vybavenou kuchyňkou. Malá ložnice s malou postelí (šířka pouze 130cm). Velká koupelna s velkým sprchovým koutem se skleněnou zástěnou, velmi hezká. Rovněž velký balkon, 2TV, sítě v oknech proti hmyzu. Avšak apartmán byl umístěn v prvním patře domu, kde přímo pod naším balkonem byl bar a tudíž hluk do ranních hodin. Nachází se přímo na hlavní ulici v Nidri, kde je sice od 19 do 2 hodin pěší zóna a zákaz vjezdu aut, ale nedodržuje se to a hluk je při otevřeném okně opravdu velký. Nutno dodat, že kdo si přikoupí klimatizaci (avšak v záři nebyla nutná) a okna zavře, tak okna velmi dobře zabrání hluku. Navíc vedle kostel...Wi-fi zdarma, ale mizerná. Úklid probíhal dostatečně, ale asi 4x za pobyt se nám stalo, že nevynesli koše na záchodě.
S ubytováním spokojenost, ale horší to bylo s polohou a okolím hotelu. Na pláž kousek, ale pláž uzoučká, skoro jsme na ní nestrávili žádný čas.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Apollo 10 (hotel)

 
30.08.16 09:12
Lefkada » Vassiliki
CK: EXIM Tours
 
Hotel Apollo je rodinný hotýlek s cca 34 pokoji.Měli jsme zrenovovaný pěkný pokoj,denně se uklízelo a jedno za 3 dny se měnily ručníky.Personál úslužný,na recepci paní Lenka,Češka žijící 22 let na Lefkádě.Stravování polopenze,výdej jídel poněkud zastaralý,chodí se k pultu s podnosema paní domácí vydává jídlo.Snídaně jsou kontinentální,stále stejné ale postačující.Hlavně že byl řecký jogurt.Pití se platí přímo u výdeje,pivo 2,5€,voda 1,5l 1€,víno 1 l 5€ (bílé bylo ale výborné).Jídelna je na terase.Přímo před hotelem je malý bazének s lehátky a barem.Těsně pod bazénem po několika minutách lze najít tři překrásné malé pláže.Měli jsme ale smůlu jelikož byla sezóna ařecké svátky a k poledni byly pláže k prasknutí.Celkový dojem byl výborný.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Argo 4 (app./studio)

 
12.08.15 15:11
Lefkada » Agios Nikitas
 
 
 
Náš pokoj byl č.7 - v prvním patře. Před vchodem výhled na moře a z balkónu byl výhled do dvora i kousek na moře.
Vybavení pokoje: dvě postele, skříň, dvě židle, noční stolky, stůl, k dispozici ještě další dva polštáře a dvě teplé deky. Koupelna se sprchovým koutem + wc. Kuchyňka je hned za dveřmi, docela velká lednice s mrazákem, dvouvařič a veškeré základní vybavení.
Personál jsme ani nepotkali.
Úklid byl ob den, v půlce pobytu výměna ručníků.
Každé ráno v 5 a v 6 kokrhání kohouta, který následně spustil štěkot psů ( připadalo mi to, jakoby tam byl někde nějaký útulek). Štěkot byl v pravidelných intervalech. Večer kolem 22 hod, pak v noci a ráno - to bylo asi jediné, co mi vadilo, ale dalo se to snést :)
Klimatizace byla v ceně, ale nepoužíváme ji. WIFI občas fungovalo, jindy zase ne.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

NIKIANA CLUB 2 (hotel)

 
29.07.15 11:31
Lefkada » Nikiana
CK: Sunset Travel
 
Nikiana club leží přímo v těsné blízkosti Nikiana Beach. Musím říct, že je díky tomu velmi vhodnou volbou při pobytu s dětmi, jelikož nemusíte přebíhat silnici (která je mimochodem hodně frekventovaná) abyste došli na pláž. Tento objekt má jak klasické hotelové pokoje, tak i studia s vlastní kuchyňkou. Za poplatek 5 EUR/den je možná klimatizace. Wifi je zdarma. Hned u objektu je malý bazén a taverna, kde se pořádají i řecké večery. Na tomto místě panuje opravdu rodinná atmosféra. V okolí je velké množství obchodů, kde se dá koupit prakticky vše, stejně tak i taverny, kavárny, pekárny atd.
Personál je neuvěřitelně milý a přátelský, nic není problém. Úklid (vynášení koše, zametání vytírání) je každý den. Výměna ručníků a ložního prádla je na začátku pobytu (při příjezdu) a jednou uprostřed týdne. Kuchyňka je vybavená základním nadobím, plotýnkou, lednicí a rychlovarnou konvicí.
My jsme mladý pár a byli jsme opravdu nadšení.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Fotini 2 (app./studio)

 
17.07.15 21:33
Lefkada » Vassiliki
CK: EXIM Tour
Krásné a klidné ubytování, pro nás (rodina se dvěmi dětmi) ideální, dostatečně velký bazén s barem, kde vám na požádání připravili něco k pití, okolí s výhledem na nejvyšší vrchol Lefkády přes vinice majitele. Úklid a vynesení koše denně, převlečeno 3x během pobytu.Vybavení kuchyňky dostačující. Všichni byli moc milí, jelikož je to stranou od hlavní silnice prašnou cestou kurfy nám byly při příjezdu i odjezdu odvezeny. Naprostá spokojenost se vším a toto ubytování doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Katerina 4 (vila)

 
16.08.14 13:45
Lefkada » Vassiliki
CK: Viamare
 
Tušila jsem do čeho jdeme, protože Vasiliki znám dobře...pokoje super, veliké, měli jsme apt č. 1(14 dní),postele perfektní,ale neumím si představit tři dospělé(pididvojlůžko a jednolůžko).Kuchynka dostačující, varná konvice,nádobí asi po předchozích ubytovaných víc:)Výměna ručníků každý třetí den, uklid nic moc, pan domácí podle mého ani nevytřel..dělá si všechno sám.Terasa do zahrady,na komáry fungují přípravky zakoupené tam(citronelové svíčky za 1,5 e a spirály), sítě do oken už chybí..Vedro v noci se dá přežít, lepší nevětrat..Každé ráno v pět budíček od hladových ovcí pana domácího,jsou hned naproti,když je nakrmíte, dají pokoj:)))
Dědek je morous,když je sám,dá se s ním mluvit(pouze řecky),ale pokud je v dosahu delegátka,je nafoukanej jako blázen..kontroloval po všech apartmany,jestli si asi nevezeme domů postele nebo skřín..:)))
Bez auta nebo motorky nebrat!!!Jinak se to dá....
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Santa Marina 15 (hotel)

 
16.08.14 12:42
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Viamare
Pokoje jsou standardně zařízené, malá stará TV s pouze 6 programy v řečtině (pokoj 414). Výhled do zahrady, na moře mají výhled pouze pokoje začínající 2. Problém se sprchovou baterií, občas se zasekla a nešla zastavit voda. Sprchový kout ohraničený obloženým schůdkem, pozor nestoupat, klouže, nebezpečí úrazu. Do bazénu standardně u moře nechodíme, tenhle denně ráno čistili, ale přesto nám páchnul desinfekcí. Obsluhu bych rozdělil na ženskou a mužskou, ta první byla velmi milá a ochotná (zejm. Christina), ta druhá (muž za barem v jídelně) nesympatická až arogantní. Jednotvárnost v jídle (polopenze) se vyznačuje jednak stále stejným složením snídaní (smažená a vařená vajíčka, 2x volská oka, rajčata, feta, 4 druhy salámu, tvrdý plátkový sýr) a večeře se po týdnu (byli jsme na 14 dní) také opakují, salátový bufet stále stejný, ovoce jeden druh a největší zklamání zákusky (želé, pěny a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina 15 (hotel)

 
02.07.14 16:37
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Letos jsme strávili krásnou dovolenou na Lefkádě a v hotelu Santa Marina. Byli jsme naprosto spokojeni a rádi se sem vracíme, takže jsme zde byli již několikrát.
Hotel je dobře udržován, je zde příjemný personál, velmi dobré jídlo.
Tento hotel pouze nedoporučuji lidem s pohybovými problémy, protože hotel stojí v kopci nad vesnicí Agios Nikitas. Je zde překrásný výhled a klid. Takže to, co já považuju za výbornou polohu, může být pro někoho problém.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Akti Beach (app./studio)

 
27.06.14 15:05
Lefkada » Nidri
CK: FIRO-tour
 
Hodnotím izbu č.12, ktorú predávala CK ako izbu s ranajkami v susednom hoteli (izba vedená ako hotelová, nie štúdio). Firotour tu prenajíma ešte ďalšie 2 štúdia - 1 prízemí a 1 prvné poschodie. Z ubytovania sme boli nadšení, bolo to nad naše očakávania. Izba 12 je na 2. (najvyššom) poschodí s nádherným výhľadom na more a priľahlé ostrovy. Podľa nás najlepšia izba! Izba je pomerne malá, ale nám nadmieru stačila, aj tak sme na nej trávili málo času. Balkón bol dostatočne veľký pre 2 osoby. Na balkóne je pergola aj drevené žaluzie, tienenie pri východe slnka bolo potrebné.
Vybavenie izby predčilo očakávanie - dostatočne veľka chladnička, rychlovarná kanvica, 2x plitký tanier, 1x hlboký, 2x hrnček, 2x sklenené poháre, príbory a nôž na krájanie - vzhľadom na to, že sme očakávali iba "prázdnu" hotelovú izbu, to bolo milé prekvapenie.
Kúpelňa bola malá, ale dostačujúca, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Averto (app./studio)

 
21.05.14 21:56
Lefkada » Agios Nikitas
CK: CK ALEX
 
Studia jsou hezky zařízená se samostatným balkonem a společnou terasou s přístupem do studia obojí s posezením. Pravidelný úklid a čistota studia a okolí na jedničku.Pláž městská malá a plná ,v dosahu pláž Milos cca 20 minut chůze přes útes zvládali jsme s 8letou dcerou v pohodě,pláž nádherná, voda hlubší. Městečko malé, spíše klidné. Velké mínus je u studia jeho poloha. Je umístěno u hlavního tahu po západním pobřeží.Neustálé řvaní motorů a troubení i v noci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Ionian Paradise (app./studio)

 
16.10.13 22:38
Lefkada » Nidri
CK: Bez CK
V apartmanoch Ionian Paradise sme stravili 14 noci v septembri 2013. Cena za noc 30 € za apartman pre 4-roch. Apartmanovy dom sa nachadza kusok od centra Nidri, v krasnej zahrade. Wifi pripojenie neustale haprovalo, moc nefungovalo. Postele - vankuse tvrde az nas bolela hlava a matrace zase moc makke, moc dobre sme sa nevyspali. Kuchynka spolu s druhou izbou, skoro ziadny riad a velmi malicka, nedalo sa na nej skoro nic pripravit. Klima fungovala super bez poplatku. Izby v dome nie su dobre odizolovane, takze pocut vsetko, aj splachovanie a putovanie odpadu v rurach :(
Cely apartman bol dost malicky a aj terasa velmi uzka, nevhodny pre 4-roch dospelych, aj my s detmi sme mali co robit aby sme sa pomestili na balkon.
V apartmanovom dome sa da pozicat bicykel za 5 €/den.
Dalsia nevyhoda je, ze apartmanovy dom nema vlastne parkovisko, tak sa musite spoliehat, ze bude volne na verejnom parkovisku pri apartmane (kde parkuju asi vsetci z Nidri) - skoro kazdy den sme mali problemy kde zaparkovat !!!
Jedina vyhoda apartmanu je jeho poloha. Celkovy dojem: neodporucam.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 

Thomas 5 (app./studio)

 
24.09.13 16:14
Lefkada » Vassiliki
CK: CK Alex
Poloha studiií je fajn na okraji Vassiliki, do centra je to pěšky 5 minut, čili kousíček, pláž před hotelem vytvořené očividně uměle (naveženy bílé kamínky), ale příjmené plážičky, většinou ovšem plné. Studia zařízena, tak nějak po skromnu, ale postačujícím způsobem. My bohužel byly v pokoji č.10, který má výhled do zdi směrem na kapec za hotelem, menší předzahrádka s markýzou to již nezachrání. Jedná se o jednu místnost s kuchyňským koutkem, záchodem se sprchou. Na pokoji klimatizace, která bohužel kapala, dvě plotýnky na vaření, ketré bohužel moc nehřály. Majitelka opravdu neumí jinak než řecky a nám přišlo její chování takové falešné, což je asi o posouzení každého obyvatele. Co se nedá přehlédnout je její úklid, který byl ve stylu co je mokré to je čísté - rychlé přefiknutí mopem pouze kolem postelí. Balkón nezameten a nesetřen za celou dobu pobytu (12dní) ani jednou, což vzhledem k ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací