Ubytování

Recenze ubytování · Pevnina, města

Silvia

Parga » Parga Apartmány/Studia
tkanicka Tatiana / žena / 483x
Na RN od 05.06.09 · 12 let
Naposledy 09.07.21/19:44 · před týdnem Zobrazit profil
Parga » Parga » 11.08.21 za 19 dní
WiFiMelissa Travel04.09.20
Silvia je veľmi pekné ubytovanie v krásnej záhrade plnej kvetov a ovocia s posedením. Izby sú veľké a pekne zariadené, grécka klasika. Kuchyňa bola dostatočné vybavená riadom, hrncami, príborom. Prvýkrát sme mali vo vybavení kuchyňe v Grécku - jar, hubku na riad a utierku. S kúpeľňou sme boli tiež spokojné. Možno by sme dali na sprchový kút nejaký zaves. Výhľad na more bol úžasný a spríjemňoval nám každé posedenie na priestrannom balkóne. Domáci sú veľmi milí a vždy s úsmevom na tvári. Po príchode z letiska sme od domácej dostali fľašu vody. K pláži je to prechádzkou do 10 minút. Cesta je kúsok do kopca, ale nič strašné. Určite ubytovanie odporúčame!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 2
  • NEvina
  • ywet
Napsat recenzi

Eleonas

3 recenze Epirus » Sivota Apartmány/Studia
paivi Martina / 7x
Na RN od 06.12.07 · 13 let
Naposledy 23.07.20/11:39 · před rokem Zobrazit profil
WiFiMelissa travel23.07.20
Ubytování v apartmánu pro 4 s oddělenými 2 pokoji bylo super, úklid včetně výměny ručníků a povlečení a probíhal cca 4x za pobyt (12dní), denně paní vynášela koše. Prostorný balkon, dostatečně vybavená kuchyňka (když pominu, že v ní chybí zásuvka na rychlovarnou konvici ) ), koupelna - řecká klasika, chybí závěs kolem sprchy nebo cokoli, co by bránilo vodě po celé koupelně, jakmile se kdokoli sprchuje, ale na to jsme zvyklí, nechyběl mop a kbelík. K dispozici klimatizace zdarma a wifi, která byla dostupná i na zahradě. Před ubytováním je k dispozici posezení a několik hamak, které jsme občas rádi využili, dokonce i sprchy před studii, kdyby se snad chtěl někdo osvěžit. Příjemný majitel i paní uklizečka. K dispozici parkoviště pod studii.
Studila jsou strategicky umístěna mezi 2 pěknými plážemi (Megali Ammos - velké oblázky a Zavia - písek). Jediná nevýhoda tohoto ubytování je vzdálenost od městečka, do obchodu 1,5km, do centra skoro 2km. Sice jsme s tím počítali, ale jde se po silnici s poměrně čilým provozem (dá se místy obejít), ale není to nic např. pro rodinku s malými dětmi nebo pro kočárek. O víkendech, kdy se do Sivoty sjíždějí místní, je navíc od silnice do pozdních nočních hodin poměrně dost slyšet hluk provozu (túrující motorky apod.).
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 4
  • Peťulka
  • lili
  • matal
  • tony2
Napsat recenzi

Achillion

Athény » Piraeus Hotel
pnemec Petr / muž / 1 827x
Na RN od 11.09.16 · 4 roky
Naposledy Dnes 17:47 · před hodinou Zobrazit profil
Města » Piraeus » 27.08.21 za 35 dníFolegandros » Chora » 28.08.21 za 36 dníMilos » Adamas » 02.09.21 za 41 dní
WiFi25.01.20
Zrekonstruovaný hotel 5 minut od přístavu trajektů, vhodné na jednu až dvě noci, pokoje jsou prostovné, čisté, pohodlné matrace, k dispozici zdarma společná kuchyňka s čajem a kávou, recepce otevřena nonstop
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Evgenia house

Peloponés » Messinia » Akritochori Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 870x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 21.07.21/19:47 · včera Zobrazit profil
Tinos » Chora » na dovolené ještě 6 dníAthény » Rafina » 29.07.21 za 6 dní
WiFiAirbnb13.10.19
Apartman v dome Evgenia som si nasiel cez airbnb.com. Dom sa nachadza v malickej dedinke Akritochori, nad znamejsou Finikoundou. Apartman je na prizemi s peknym vyhladom na more. V okoli apartmanu nic nie je, len asi dva dalsie domy, cesta k domu je dost dobrodruzna - auto je nutnostou ! Nad apartmanom byvaju majitelia domu Evgenia a Stelios - su docela v pohode, ale necakajte ziadnu grecku pohostinost
Apartman bol za super cenu 25 €/noc. V apartmane je jedna velka izba s kuchynou a obyvackou, kde je aj manzelska postel a v druhej izbe je jedna poschodova postel a jedna normalna postel. Apartman je dobre vybaveny - TV, wifi, kavovar, klima, pracka. Apartman sme si museli upratovat sami, vymena pradla bola raz za 14 dni.
Rigatos Car Rentals
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 53%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Aliki

Parga » Parga Apartmány/Studia
georgjirka JIŘÍ / 1 550x
Na RN od 15.02.10 · 11 let
Naposledy 11.07.21/16:30 · před týdnem Zobrazit profil
Rhodos » Stegna » 21.08.21 za 29 dní
WiFiViamare12.06.19
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 2
  • barny1
  • luninka
Napsat recenzi

Alassia

Athény » Attika » Athény Hotel
tony2 Marcela / 15 352x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Dnes 07:00 · 11 hod. Zobrazit profil
WiFiRedok31.05.19
Ubytování v tomto hotelu ve čtvrti Omónia bych nikomu nedoporučila. Nacházel se v jedné z postranních ulic nepěkné čtvrti, byl výškový, vstupní hala i restaurační prostory byly stísněné, malý prostor byl zvětšován zrcadly, které byly na stěnách i na stropě, což bylo však velmi nepříjemné-na stěnách jste se viděli několikrát a výsledek byl-klaustrofobie! Výtah překvapivě dobře fungoval a zdejší PP byla na slušné úrovni.
Ubytování pro 3 osoby bylo v prostorném pokoji pro 4, pokoj však nepůsobil čistě-závěsy i potahy byly seprané nahnědlé barvy, nábytek v tmavě hnědé, skříně páchly. Koupelna byla v pořádku vybavená hygienickými potřebami.
Šok nás však čekal při rozhrnutí okenního závěsu: místo okna zde byly jakési francouzské dveře s posuvnými skly vedoucí do ohavné proluky mezi dalšími třemi domy, prostor byl vyplněn oprýskanými zdmi, rourami, kovovými součástmi jakéhosi stropu spodní budovy, sídlili zde holubi, kočky a kdoví co ještě. Otevírat se tedy nedalo-pokoj nebyl větratelný, podali jsme na CK stížnost. Fotografie raději přidávat nebudu-je to opravdu neuvěřitelná záležitost. Nic podobného jsem k ubytování ještě neviděla.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 43%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Paradise Lost

Peloponés » Tolo Hotel
tony2 Marcela / 15 352x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Dnes 07:00 · 11 hod. Zobrazit profil
WiFiRedok23.05.19
Velmi pěkný hotel cca 200 m od místní pláže s bazénem a dětským brouzdalištěm, pool barem a posezením u bazénu.. Pokoj vybavený dvoulůžkem a přistýlkou, s kuchyňkou, prostorným balkonem s posezením a sušákem, TV, lednicí, koupelna s vanou, fénem a toaletními potřebami. Všude prostor, světlo, fungující výtah, barvy, květiny … Polopenze se skvělým bufetem. Moc se nám zde líbilo!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kosta Famissi

Epirus » Meteora » Kalambaka Hotel
tony2 Marcela / 15 352x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Dnes 07:00 · 11 hod. Zobrazit profil
Redok23.05.19
Hotel v malém městečku Kalambaka nás velice potěšil výhledem na famózní skalní homole Meteor! Je umístěn ve dvou naproti stojících budovách na hlavní třídě městečka, je vyšperkovaný, čistý a velice příjemný. Měli jsme 3-lůžkový pokoj s třemi kvalitními jednolůžky, balkon s posezením, TV, ledničku, rychlovarnou konvici, dobře vybavenou koupelnu s vanou, toaletními potřebami, fénem. V hotelu je prostorná hala s recepcí a velká jídelna restaurace. Měli jsme PP-snídaně bufetem, večeře servírované o 3 chodech. Velmi příjemný pobyt!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vergina

Thessaloniki » Makedonie » Thessaloniki Hotel
tony2 Marcela / 15 352x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Dnes 07:00 · 11 hod. Zobrazit profil
WiFiRedok22.05.19
Městský hotel na jedné z hlavních tříd Egnatia v Soluni vhodný pro 1-2 denní ubytování- na poznávacím zájezdu svůj úkol splnil. Cca 1, 5 km od soluňského nábřeží, 500 m od Aristotelova náměstí.
Pokoj pro 2+1 - dvě prostorná jednolůžka a menší postel jako přistýlka v oddělené části. V pokoji klima, TV, lednice, v koupelně sprchový kout, fén a hygienické potřeby. Měli jsme PP. Snídani i večeři bufetem. V okolí rušno, na hlavní třídě provoz, ale při zavření oken odhlučněno. Balkon. Špatně fungující malý výtah.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Arethusa

Athény » Syntagma » Athény Hotel
k.mokrý Karel / 531x
Na RN od 10.08.07 · 13 let
Naposledy 03.04.21/18:01 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiAgoda27.04.19
Hotel 3* kategorie v boční uličce u náměstí Syntagma.
Metro a expresní linka ne letiště X95 pár kroků,hlavní pamětihodnosti jako Akropole,Plaka,Lycabettus atd. se dají zvládnout v pohodě pěšky.
Měli jsem rezervován 3-lůžkový pokoj,ale byl to klasický dvojlůžák s přistýlkou.
Pokud to hodnotím jako dvojlůžák,tak pokoj čistý,střední velikosti včetně posezení s TV,klimatizací,trezorem,chladničkou (při příjezdu dvě 0.5l vody).
Koupelna rekonstruovaná prostorná s vanou a fénem,toaletní potřeby doplňované.
Wifi zdarma pomalejší,ale na základní práci OK.
Snídaně bufetové(teplý i studený) včetně nějakého ovoce a zeleniny,ale na některých produktech bylo vidět že se šetří.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 19–24 Clear sky 0 mm 30° 4 m/s
Sobota, 24.07.21 00–06 Clear sky 0 mm 25° 3 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 22° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 30° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 30° 5 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !