Ubytování

Recenze ubytování · Kréta a ostatní

Mandraki paradise

Ostatní ostrovy » Kastellorizo » Mandraki Apartmány/Studia
pnemec Petr / muž / 1 543x
Na RN od 11.09.16 · 4 roky
Naposledy Včera 20:27 · 10 hod. Zobrazit profil
Města » Piraeus » 16.06.21 za 3 dny.Koufonisia » Koufonisia » 17.06.21 za 4 dny.Naxos » Naxos Chora » 24.06.21 za 11 dníAthény » Syntagma » 26.06.21 za 13 dníMěsta » Piraeus » 27.08.21 za 75 dníFolegandros » Chora » 28.08.21 za 76 dníMilos » Ještě nevím » 01.09.21 za 80 dní
WiFi23.10.20
Moc pěkné, prostorné apartmány v klidné oblasti (vlastně celý ostrov je klidný), plně zařízená kuchyně, klimatizace, wifi. Velikost pokojů nadstandardní. Majitelé pozorní, každé ráno nás čekal Antonios se svou loďkou a odvezl na pláž nebo na výlet do modré jeskyně. V pěší vzdálenosti taverny, obchody.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Korali

2 recenze Kréta » Jihovýchod » Makrigialos Apartmány/Studia
Hela.Š Helena Šebestová / žena / 891x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 07.06.21/12:03 · 5 dny Zobrazit profil
WiFiTravel 200214.09.20
Dostali jsme přízemní studio č.10 v zadní části, takže absolutní klid a soukromí. Jednalo se o 4 lůžkový pokoj, takže prostoru dostatek. Jako bonus byl přítulný kocourek, co k nám každé ráno a večer chodil na stravu;-)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 9
  • Jasmína
  • RadkaB
  • bozena
  • danfi
  • fero
  • katdud
  • lu-lu
  • tanika
  • vondrakova
Napsat recenzi

Sea Cleopatra Napa

Kypr » Ayia Napa Hotel
kompersor4 Bohus / muž / 3 632x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy 11.06.21/16:11 · včera Zobrazit profil
Peloponés » Grecko - autom » 01.07.21 za 18 dní
WiFiBez CK20.06.20
Hotel Sea Cleopatra Napa sa nachádza v letovisku Ayia Napa a ponúka vonkajší bazén a reštauráciu. Hotel ponúka ubytovanie s balkónom. V spoločných priestoroch môžete využívať bezplatné Wi-Fi. Kláštor Agia Napa je vzdialený 800 metrov.
Všetky izby a suity v hoteli Cleopatra sú vybavené satelitnou TV. Každá z nich má chladničku. Nechýba ani súkromná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom.
Hostia hotela Sea Cleopatra Napa môžu relaxovať na ležadlách na slnečnej terase pri bazéne. Na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné parkovisko.
Aquapark Water World sa nachádza vo vzdialenosti 2,2 km a pláž Nissi vo vzdialenosti 2,8 km.
Tento hotel doporučujem mladým, ktori chú v noci hýriť a nie spať. Nakoľko my sme sa v štúdiu hotela slabý týždeň nevyspali. Pretože Ayia Napa v noci žije naplno. Na tejto ulici je strip club, z ktorého celú noc počuť veselo-hlasnú diskotéku. Česko-slovenské "tanečnice" strip clubu dajú o sebe vyzívavo vedieť...Hneď oproti je snáď najnavštevovanejšia reštaurácia v mestečku Ayia Napa, Blueberries restaurant. Taxíky jazdia popri hoteli do reštaurácie a stripclubu na diskotéku celú noc, takže ani protihlukové štuple do uší mi ku spánku nepomohli. No tak sme radšej po večeroch chodili neďaleko do centra mesta Ayia Napa sem:
https://www.youtube.com/watch?v=uYH0MDro3_U
Krásne pláže sme navštevovali pešou turistikou, pretože z hotela ku plážam 1km až 4km sa pešibusom zvládnuť v pohode dá...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Apartmen in Larnaka

Kypr » Larnaka Soukromí
kompersor4 Bohus / muž / 3 632x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy 11.06.21/16:11 · včera Zobrazit profil
Peloponés » Grecko - autom » 01.07.21 za 18 dní
WiFiBez CK01.02.20
Na Cyprus sme v juni 2019 cestovali individualne bez CK. Zvolili sme tri pobytove miesta: Ayia Napa, Larnaka, Paphos. Tyzden v Larnake sme boli ubytovani na sukromi v prenajatom byte, jednoducho zariadenej starsej bytovky. Dvojizbovy byt ma obyvacku spojenu s kuchynou a samostatnu spalnu s manzelskou postelou. Kupelka mi pripominala 70-te roky minuleho storocia v Ceskoslovensku. Napriek tomu pobyt bol v pohodicke, nakolko sme fungovali ako doma. Prenajate auto sme parkovali pri bytovke gratis v klidku...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 65%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

A Poem Next To The Deep Blue

Kréta » Jižní Kréta » Treis Ekklisies Soukromí
vostrucha Jana / žena / 4 534x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy Včera 21:52 · 9 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 97 dní
WiFiBez CK23.01.20
A Poem Next To The Deep Blue byl krásný, menší byt s velkou terasou a výhledem na moře. Ubytování jsme si zajistili přes Airbnb, takže celý pobyt, úklid, vynášení odpadků, praní, vaření bylo zcela v naší režii ... jak to u Airbnb chodí. Ale musím zmínit skvělé uvítání majitelů, kdy nás uvedli do bytu, ukázali, kde co je a jak to funguje. Dostali jsme malé dárečky, v troubě voněla právě upečená Jemista, na stole lahev raki, mísa ovoce, v lednici bílé, růžové, červené víno, džusy, domácí vejce, máslo .... atd. Byt nám poskytnul veškerý komfort, jaký máme doma a my jsme se o něj na oplátku po celou dobu starali, jako by byl náš. Byla to naše první zkušenost s Airbnb a moc se nám tento způsob ubytování zalíbil
Vřele doporučujeme
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vila Melissa

Kréta » Jihovýchod » Koutsounari Vila
Kusnirova Radana / žena / 3 909x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.06.21/14:14 · 3 dny Zobrazit profil
Evia » Vassilikos » 22.07.21 za 39 dníKréta » Koutsounari » 27.09.21 za 106 dní
WiFiBez ck26.11.19
Bez výhrad, pár metrů do moře. Ve spojení s Pelagos tavernou dokonalé. Nákupy v Koutsouras - pekárna, supermarket, cukrárna. Budeme se vracet.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Electra

Kréta » Severovýchod » Stalida Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 561x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 28.05.21/11:32 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiTRAVEL 200201.10.19
Byli jsme ubytováni v Electře II, která je o kousek níž od Electry, zato je přímo u moře s přímým výhledem. Pokoj pěkný, vše úplně nové, ale tak nepraktické! Žádné úložné prostory. Vestavěná skříň bez dveří. Žádné poličky, žádné zásuvky ani v pokoji. Nerada nechávám věci v kufru, tak jsem to vše nějak narvala do té skříně a do linky. Pro ty, kdo vaří, jedna pánev a jeden velký hrnec. My vaříme ráno jen čaj a kávu, vodu jsme ohřáli v tom velehrnci a bylo. Takové "maličkosti" jako skříně a nádobí už dávno neřeším. Vždy se nakonec nějak přizpůsobím. To jen na vysvětlení, proč jen ty 4 hvězdičky. A ještě pro ty trochu korpulentnější: sprchový kout byl fakt malý, asi tak 60 na 60, ale zasunovací. Balkon s posezením pro 2 a výhledem na moře. Byli jsme v 1. patře.
2x za 10 dnů bylo vyměněno povlečení a ručníky. I toaletní papír, i když bylo inzerováno, že se nedoplňuje. Koše byly vyneseny, ale neuklizeno, stačilo setřít dlaždice. Setřeli bychom si sami, ale nebylo čím.
Ubytování bylo na začátku Stalidy, takže v klidném prostředí, přesto hned vedle 2 markety a několik dobrých taveren. Kdo rád rušno, může podél moře po chodníku s palmami až do centra i dál směrem na Malii, marketů, obchodů, barů, restaurací nespočítaně, ale ceny jídel tak o 3 eura dražší než mimo centrum, ale bylo to dál a člověk se prošel. Vymykala se rodinná taverna Hellas, asi tak 500 m od nás, nebyla přímo u moře, ale jídlo výborné, velké porce. Likér nebo Raki, předkrm česnekový chléb s pomazánkami, po jídle zmrzlina nebo ovoce, Raki a nic z toho se nepočítalo do účtu. Však tam bylo pořád narváno.
Písečná pláž byla trochu dál od ubytování, asi jako Hellas, ale stála za to. Dlouho mělko, písek daleko do moře. Ideální pro rodiny s dětmi a pro mě. Lehátka se slunečníkem 5 euro. Lidí tak akorát na polovinu září. Voda 27 stupňů.Komu nevadí kameny, mohl se koupat poblíž ubytování.
Byli jsme ve Stalidě před 10 lety, to jsme bydleli v centru, ale nakonec jsem byla ráda, že jsme skončili na okraji. Za tu dobu se to strašně rozrostlo. Trochu jsem měla obavy, z tak rušného střediska, ale nakonec to bylo moc fajn. Když jsme chtěli, ani jsme do centra nemuseli. Krásná dovolená.
Stalida od 11.09.19 do 21.09.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 96%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kyriacos Court

Kypr » Paphos region » Paphos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / muž / 3 632x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy 11.06.21/16:11 · včera Zobrazit profil
Peloponés » Grecko - autom » 01.07.21 za 18 dní
WiFi21.07.19
Na Cyprus sme cestovali v juni 2019 individualne. Ubytovanie v Paphose, Kyriacos Court som rezervoval cez Booking. Dvojizbovy apartman so spalnou a manzelskou postelou vyhovuje. Plne vybavena kuchyna spojena s obyvakom je na dobrej urovni. Balkonik s vyhladom na more v dialke, je fajn. Ku Koskinas Beach najblizsej plazi od ubytovania, sme dosli za cca 7minut pesibusom. Parkovanie je gratis pod ubytovanim. S tymto ubytkom v kumulative spokojnost...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Corali

Kréta » Plakias Apartmány/Studia
jaruna111 Radka / žena / 5 466x
Na RN od 10.07.07 · 13 let
Naposledy 08.06.21/22:13 · 4 dny Zobrazit profil
Kréta » Plakias » 26.06.21 za 13 dní
WiFiViamare20.07.19
Snad uplne novy pokoj c.58..alespon tak vypadal.Rano na balkone chladek.Obchod asi 3 min.Plaz asi 5 min.Centrum asi 4 min.Proste vse je blizko a pritom v noci uplny klid.Vymena rucniku kazde 3 dny,luzkoviny v polovine pobytu.Uklid denne.
Maximalni spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 2
  • Baki
  • Marabel13
Napsat recenzi

Louis Crete Princess

Kréta » Okolí Chanii » Maleme Hotel
Gyury Jiří Maisnar / muž / 98x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 02.07.19/14:12 · před rokem Zobrazit profil
WiFiFisher02.07.19
Hotel je na okraji střediska Maleme. Je vybaven jedním velkým bazénem, dvěma dětskými brouzdališti a skluzavkami pro větší děti. Lehátka u bazénu jsou vždy obsazené. Pokoje jsou čisté, pravidelně uklízené s výměnou prádla. Personál je ochotný a překvapivě rychlý. Dvě závady na pokoji (nalomená noha u postele a netekoucí voda do WC) byly odstraněny do hodiny. Strava je pestrá jak je u all inclusive běžné, celý týden se střídala tématická kuchyně (italská, mexická, italská, středozemní, mezinárodní). Vždy byl možný výběr z vepřového, hovězího, kuřecího a ryb. Byly lívance, pizza, těstoviny. Výběr míchaných salátů nebo možnost vlastního namíchání z připravené zeleniny. Výběr dezertů a ovoce. Takže se dal sestavit dobrý jídelníček. Kdo ovšem ochutnává ze všeho trochu tak se mu zdá výběr stejný. Občerstvení je zajištěné po celý den. Pláž je slabinou tohoto hotelu, jsou na ni velké valoun, které znesnadňují vstup do moře, takže boty jsou nezbytné. Děti si tu na pláži moc nepohrají. Okolí hotelu je klidné, procházkové korzo pod pobřeží je klidné, pár hotelů, restaurací a asi 3 obchody. Do Chanii nebo Platanias se dá dojet místním autobusem. Úroveň večerního animačního programu byla tento rok opravdu mizerná. Pro děti funguje Funtazia club, který má mnoho možností jak jak děti zabavit.My jsme byli spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 66%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 06–12 Rain showers 2 mm 17° 3 m/s
12–18 Fair <1 mm 24° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 23° 3 m/s
Pondělí, 14.06.21 00–06 Partly cloudy <1 mm 19° 2 m/s
06–12 Rain showers 1 mm 18° 5 m/s
12–18 Heavy rain showers 6 mm 23° 2 m/s
18–24 Rain showers 1 mm 21° 2 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !