Ubytování

Recenze ubytování · Egejské ostrovy

Melissa Travel

So Nice

Samos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 1 011x
Na RN od 21.11.15 · 6 let
Naposledy Včera 20:28 · 11 hod. Zobrazit profil
Kréta » Makry Gialos » dnes odjíždíSamos » Votsalakia - Kampos » 16.09.22 za 79 dní
WiFiFischer05.02.22
Menší apartmánový hotel se skládá ze 3 budov, jedné přízemní s recepcí, jídelnou a terasou, kde se podávají snídaně a dvou jednopatrových, kde jsou studia a apartmány. Za hotelem je k dispozici velké parkoviště, okolo kterého se dá mezi olivami projít k sesterskému hotelu Aphrodite, kde je možné využít menší bazén s pool barem. Hotel je v boční ulici, téměř na samém konci východní části Votsalakie. Pláž je vzdálená cca 100 m, stejně tak malý market a bankomat. Nejbližší taverny jsou cca 500m od hotelu a do „centra“ Votsalakie , kde je např. výborná pekárna je to 1,5 – 2 km. Studio je prostorné, vkusně a účelně zařízené s prostorným balkonem. Koupelna s fénem a uzavíratelným sprchovým koutem, ale mimo mini poličku u zrcadla žádný odkládací prostor. Občas se v koupelně objevil nepříjemný zápach snad z kanalizace. Kuchyňský kout standardně vybavený, postrádali jsme klasické hrnky na čaj a ostrý nůž. K dispozici je malý trezor, klimatizace (za poplatek) . Ocenili jsme kvalitní matrace a lůžkoviny, pohodlné spaní je podle zkušeností z Řecka spíš výjimkou. Úklid byl vzorný obden, koše každý den a výměna ručníků a lůžkovin každý 3. dne. WiFi funkční ve všech prostorách. Až na pár drobností velmi příjemné, kvalitní ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 1
  • RottenFox
Napsat recenzi

Athena

2 recenze Samos » Kokkari Hotel
evča1 Eva / žena / 825x
Na RN od 12.08.08 · 13 let
Naposledy 20.06.22/16:44 · před týdnem Zobrazit profil
Kythira » Agia Pelagia » 12.07.22 za 13 dní
Fischer23.08.21
Hotel velmi příjemný včetně personálu.
Snídaně každý den stejné, dostačující, jogurt, ovoce, marmelády, dva druhy salámu i sýru, vejce vařené nebo míchané, bábovky, croissanty, cerealie, čaj , káva,džus postmix.
Pokoje moc hezké i koupelna. Umístění hotelu - není daleko do centra Kokkari, pláž jen přes cestu (vlny, vítr ). Na pokoji klid i přesto, že jsme měli celou noc otevřené francouzské okno. Klimatizaci jsme nepotřebovali (srpen). Wifi všude šlapalo a zdarma. Minus je lednice která je jen za poplatek, to samé i trezor. Úklid každý den, čisto.
Obecně bych doporučila jak hotel tak i Kokkari-večer je zde nádherná atmosféra , taverny kolem moře, promenáda. Měli jsme čtyřkolku na celý pobyt z půjčovny Dream Rent a Car Samos, velmi příjemní a ochotní.
Velmi se nám líbilo i Pythagorio, tak příště.
Samos nádherný zelený nepředimenzovaný ostrov .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 2
  • Miroslav67
  • otto
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

10 recenzí Samos » Votsalakia Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 518x
Na RN od 05.05.07 · 15 let
Naposledy 20.06.22/08:11 · před týdnem Zobrazit profil
Blue style19.08.21
Hotel se skládá z několika budov, každá má svujz bazén. Pokoj prostorný, chyběl nám sušák na prádlo a konvice na vodu, myslím, že to by měl být dnes standard. Postele pohodlné, koupelna střední. Všude čisto. Úklid denně, klimatizace zdarma. Před hotelem je kohoutek s pitnou studenou vodou, snad z horského pramene. Na pokoji lednička, při příjezdu voda 1,5l. Měli jsme pokoj s výhledem na moře a hned vedle jidelny. Jídlo chutné, ale docela se opakovalo, a to jsme byli na týden. Pití z postmixu a drinky na baru místní kvalita, ale to jsme věděli. Personál příjemný, organizace jídla na jedničku - uvnitř roušky, rukavice. Jídlo doplňovali obratem. Celkově : doporučuji
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 20
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • KvetaT
  • Tomasson
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Antonios

3 recenze Thassos » Limenaria Hotel
Sari67 Šárka / žena / 289x
Na RN od 21.07.15 · 6 let
Naposledy 19.02.22/20:23 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFi30.07.20
Pěkný, čistý a klidný malý hotel. My dostali pokoj č.106, je to první patro, tudíž omezený rozhled na moře. Navíc hned vedle hotelu nedostavěný soukromý dům, tudíž z našeho pokoje výhled na jeho střechu. Pokoj velmi malý, akorát pro dva. Úklid pokojů pravidelný, koš vynášen denně. Personál sympatický, bez problémů. Stravování polopenze, chutná ale málo řecká. Pro velké jedlíky možná porce menší, nám to stačilo. Bazén krásný, čistý. Bohužel s pláží to je doslova hrozivé. Vypadá to jako na stavbě. Očividně bude probíhat rekonstrukce celého pobřeží, kdy bude hotovo není známo....rozhodně je nutno docházet či dojíždět na jiné pláže.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 8
  • Dana K.
  • Danous
  • Ireon
  • Janculka
  • Věra1
  • mata2
  • peza76
  • viera
Napsat recenzi

Anastazia

Thassos » Limenaria Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 561x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 28.05.21/11:32 · před rokem Zobrazit profil
WiFiMarted01.10.19
Apartmánový dům stojí na okraji Limenárie, je tu klid, ale v blízkém okolí markety i pekárna, taverny a restaurace pak podél moře.
Ubytování pěkné, vše nové, jen mezi postelí a linkou jsme si 2 nevyhnuli, ale měli jsme tam postel navíc. Kdyby tam nebyla...tak letiště. Vše vynahradila obrovská terasa, kde nás navštěvovaly kočky z okolí (pro ty, co kočky milují jak my), ale paní majitelka je hnala. Obden byly vyneseny koše, setřena podlaha, 2x výměna povlečení a ručníků.
K moři to bylo uličkou kousek. Pláž měla být v Limenárii oblázková, ale delegátka Češka, která tam 30 let žije, nám řekla, že nedávno tam vlny přihnaly písek a tak i tu je vedle oblázkových přírodní písečná pláž. K naší spokojenosti, máme radši písečné. V okolí na jednu či druhou stranu je možno navštívit i jiné pláže v dosahu pěší procházky.
Restaurací a taveren je tu podél moře bezpočet, každý si může vybrat podle svého vkusu. Ale většinou jsou obrovské a zaměřené na turisty. Ta opravdu řecká rodinná taverna s ručně psaným jídelním lístkem
(poradila nám ji delegátka) byla mimo tuto plážovou zónu v zapadlé uličce. Přesto tam bylo pořád plno, sedělo se přímo na ulici a těžko se hledal volný stůl.
V centru spousta obchodů, pekáren, rychlých občerstvení, zmrzlina (5 kopečků na 1 euro, výběr asi ze
40 druhů).
S ubytováním i celou dovolenou jsme byli spokojeni, nic nám tu nechybělo.
Limenaria od 16.07.19 do 26.07.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • Nadula
  • dasenkaaaa
  • koho2
Napsat recenzi

Samaina Inn

5 recenzí Samos » Karlovasi Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 518x
Na RN od 05.05.07 · 15 let
Naposledy 20.06.22/08:11 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiBlue Style07.09.19
Rodinný hotel s výbornou kuchyní, čistým bazénem, večerními programy. Pokoje standardní velikosti, čisté, úklid pravidelný. Pláž naproti hotelu kamenitá, lehátka tuším za poplatek. Nechodili jsme tam. Jednou denně hotelový bus na pláž Potami. Do centra pěšky tak 20-25 minut. Chce to auto. Ale ubytování celkové velmi příjemné, recepční ovládají kromě angličtiny i němčinu a jsou milé.Hotel doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 14
  • EvaM
  • HankaC
  • Kytička
  • Lilka
  • Magdina
  • Sanchie
  • Sunbelt
  • alexchris
  • gorgona
  • jazzy
  • kakamila
  • kovarko
  • pajuška1
  • pavelC
Napsat recenzi

Magda

6 recenzí Samos » Marathokampos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 518x
Na RN od 05.05.07 · 15 let
Naposledy 20.06.22/08:11 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiBlue Style04.09.19
Apartmány umístěné v centru vesnice, výborná dostupnost taveren a supermarketů. Čistý bazén, příjemné prostředí okolo ubytování. Boční výhled na horu Kerkis. Ubytování je na kopečku, při příjezdu čekal otec majitelky a odvezl nahoru zavazadla. Co se týká samotného ubytování : apartmán číslo 3, prostorný, tři postele. Koupelna klasická řecká, sprcháč vedle záchodu, zařízení oprýskané, kachlíky zašlé špínou. V kuchyni kuchyňská linka, trojvaric s troubou. Chyběla varná konvice. Ve vybavení kuchyně dvě různorodé sklenice, talíře, pánev a dva hrnce. Chyběly malé lžičky, prkýnko na krájení. Není tam úterka ani přípravek na mytí nádobí. Postele rozvrzané, opravdu hodně, matrace prolezele. V pokoji skříň bez poliček. Nejhorší byl úklid. Za 14 dnů pobytu 2 krát úklid, posledních 7 dnuznic. Jen co tři dny vynesené odpadky. Majitelka, kterou zmiňují předchozí recenze přítomna nebyla, údajně ubytování řídí vzdáleně. Přítomen byl pouze starý pán, zřejmě otec majitelky. Bar většinu času bez obsluhy. Ubytování by potřebovalo renovaci a pořádnou sílu na úklid, pak by to tam bylo naprosto dokonalé. Takto bohužel naprosto nedoporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 11
  • Andik.cz
  • Bibiana
  • JIRULEE
  • Veri
  • Zdeny
  • amina
  • fotbalcb
  • jana_salac
  • jirka1964
  • k.janis
  • pesk
Napsat recenzi

Porto Plazza

Limnos » Agios Ioannis » Myrina Hotel
marikaduda Mária / žena / 237x
Na RN od 01.01.19 · 3 roky
Naposledy 02.06.22/21:34 · 3 týdny Zobrazit profil
Viamare17.02.19
Hotel Porto Plazza - postavený na strmém svahu a preto nie je vhodný pre pohybovo obmedzených.Je starý cca 10 rokov,udržiavaný a čistý. Vybavený dostačujúco. Disponuje s bazénom a denným barom s dodržiavaním otváracích hodín.Výhodou pre nás bola voľne dostupná voda, ktorú sme si brali do fliaš. Stravovali sme sa formou all inclusive a strava bola pre nás dostačujúca. Obedy boli servírované/jeden chod/ ale dávali veľké porcie.Výmena prádla a upratovanie prebiehalo pravidelne a vždy,pri návrate na izbu to voňalo po upratovaní.Pláž v dosahu asi 5-tich minút / pieskovo-oblázkova / bola vybavená dáždnikmi bez poplatku/ alebo setom pre dve osoby za hociakú konzumáciu v priľahlej taverne.V hoteli bolo možné si za 5 Eur požičať plážové uteráky a vymeniť za čisté 2x za pobyt. Okrem tejto najbližšej plážii, ktorej sa hovorilo Kaspakos Beach boli v dosahu ďalšie pláže, ktoré boli vždy ľudoprázdné. Pláž má pečať modrej vlajky, za svoju kvalitu.Personál bol milý,usmievavý.
V blízkosti bol aj malý obchod s potravinami, ktorý sme však my nenavštívili vzhľadom k nášmu stravovaniu.
Hotel, lokalitu a samozrejme ostrov by som doporučovala tým, ktorí majú radi kľud a pohodu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Frini

4 recenze Samos » Kokkari Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 518x
Na RN od 05.05.07 · 15 let
Naposledy 20.06.22/08:11 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiViamare04.12.18
Byli jsme ubytovaní ve studiu, které mělo výhled na dvorek. Pokoj byl malý, zařízený starším nábytkem, kuchyňka v podstatě pouze dřez, dvouplotýnkový vařič a pár kousků nádobí. Byli jsme až v září a je možné, že rozbité nebo ztracené kousky už majitelé nedoplňovali. Ale řekli jsme si o malé hrnečky na kávu a obratem jsme je dostali. Pokoj byl čistý, úklid co 2-3 dny, ale stačilo to. Výměna ručníků při úklidu, povlečení jednou za týdenní pobyt. Na dvoře posezení, které jsme ani nevyužili a bazén. Taky jsme používali, ale podle sdělení sousedů z vedlejšího pokoje byl fajn a čistý. Pan domácí každé ráno zametal listí, uklízel dvorek a staral se o bazén. K pokoji náleží malý balkon, kde ovšem ráno silně svítilo sluníčko, tak jsme si stolek z balkonu vždy na snídani přenesli dovnitř. Ale nic co by se nedalo přežít. Koupelna malinká, taková ta správně mini řecká. Ale všude čisto a to je podstatné. Do centra pár kroků. Pláž nemohu posoudit, protože kvůli vlnám a větru jsme se ani jednou nekoupali, jen jsme si v baru na pláži vychutnali frapíčko. Měli jsme po celou dobu pobytu auto a jezdili se koupat jinam. Ale jako výchozí bod dovolené naprosto dostačující a ubytování pro méně náročné turisty doporučuji. Nákupní možnost v okolí : dva pekaři s luxusní nabídkou, kousek od ubytování malý krámek se smíšeným sortimentem. Zelenina a ovoce - pojízdná prodejna, taky ryby byly pojízdné. Pár kroků od ubytování je cukrárna. Mají tam luxusní dobroty. Nakupovali jsme pouze na snídaně. V Kokkari je strašná spousta taveren, ani jsme všechny nevyzkoušeli. Ale vrátíme se. To vím jistě Kokkari je jedno z nejmalebnějších letovisek, které jsme viděli.
Kokkari od 14.09.18 do 21.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 12
  • Islander
  • KARELIV.
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • acza
  • atofin
  • jaruna111
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi

Stone House

4 recenze Limnos » Plati Beach » Plati Beach / Plati Paralia Apartmány/Studia
Vilma Vilma Štěpánová / 262x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 17.05.22/17:35 · před měsícem Zobrazit profil
Ithaka » Vathi » 21.07.22 za 22 dní
WiFiFiro tour20.09.18
Ubytování na klidném místě. Denně základní úklid, výměna prádla několikrát za pobyt. K dispozici lednička, vařič, varná konvice a nějaké nádobí a příbory. Klimatizace za příplatek. V noci bylo pod střechou dost teplo. Při příjezdu jsme měli možnost přímo od personálu zakoupit balík vody na 3 E. Náš pokoj č.15 byl na okraji, jeho nevýhodou je, že si přes naši terasu mnozí zkracovali cestu. Na pláž je to pár kroků a jídelna je hned za apartmány. Snídaně od 8 do 10 hodin formou bufetu. Dost jednotvárný, žádná zelenina, ale naprosto dostačující a s výborným jogurtem. Večeře - předkrm a dezert jednotný, hlavní jídlo se vybírá ze dvou možností vždy večer předem. Jídlo velmi chutné, naprostá spokojenost. Večeře od 19 do 21 hodin, ale personál už končí, takže je zřetelné, jak rádi už by vám viděli paty co nejdříve. Kousek od ubytování je jeden minimarket a další až nahoře ve vesnici, ten je větší a lépe zásobený. V okolí jsou možnosti stravování, ale na konci srpna už byly některé objekty uzavřeny. Další možnosti ve vesnici. Žádná hromadná doprava není, pouze možnost taxi. V okolí žádné disco ani jiná hlučná zábava, večery jsou naprosto tiché. Na pláži lehátka za konzumaci. Wi-Fi patří k vedlejšímu baru, ale lze použít. Volný přístup k bazénu od12 do 19 hodin. Pláž dost velká, kromě slunečníků s lehátky jsou k dispozici i zcela volné slunečníky bez lehátek a spousta volného prostoru. Nádherné koupání, klidná, čistá a teplá voda.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • Arwen11
  • Elsa
  • kovirbk
  • martinkas
  • masi
  • penizek
  • slunino
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !