Ubytování

Recenze ubytování · Egejské ostrovy

Melissa Travel

Stella

5 recenzí Samos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Umbrella
Hana / žena / 1 413xNa RN od 21.11.15 · 7 letNaposledy Včera 22:12 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiBlue Style16.09.23/18:54
Stella apartments, už naše čtvrté ubytování ve Votsalakii a v dané kategorii zatím to nejprostornější. Čtyři jednopatrové domky jsou v řadě za sebou. V přízemí jsou apartmány s oddělenou ložnicí, rozkládací pohovkou v kuchyni a s terasou. V patře jsou mezonetové apartmány až pro 6 osob se dvěma balkony. V čele areálu je pátá budova s cca čtyřmi apartmány. K dispozici je bazén s lehátky. Klientela smíšená, Češi, Nizozemci, Němci. Náš apartmán č.5 je trochu atypický, přizpůsobený pro vozíčkáře, takže je o něco prostornější, s nájezdem a větší terasou. Tomu také odpovídá vybavení koupelny s vysokou toaletou, na chvíli jsem si připadala jako dítě, které bimbá nohama ve vzduchu. Atypické je i umyvadlo, které je zase nízko a vyboulené dovnitř. Bylo to trochu překvápko, ale rychle jsme si zvykli. Úklid vzorný každý den mimo víkendu, obden čisté povlečení a ručníky. Vybavení kuchyně norma, kávovar, varná konvice, vařič sklokeramika, poměrně nová lednička. Klimatizace za poplatek, nevyužili jsme, nebylo třeba, trezor zdarma, v kuchyni TV netuším zda byla funkční. Elektrické rozvody jsou trochu horší, některé zásuvky nefunkční, venkovní světlo na terase nesvítilo, ale zato mini lampičky v ložnici trvale nepatrně prosvěcovaly a nešly zhasnout. Paní majitelka je Češka, příjemná, velmi ochotná, paní na úklid taky milá a ochotná. Kvalita ubytování odpovídá ceně, takže spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 14
  • Hanabrno
  • JanaZ.
  • Market13
  • MedvídekPú
  • TomSelect
  • bayka
  • bendulinda
  • fotbalcb
  • hekal
  • jana71
  • jarkag
  • landis007
  • panopicka
  • zuza.nka
Napsat recenzi

Lithos Homes

Chios » Volissos Apartmány/Studia
RottenFox
Petr / 3 745xNa RN od 30.04.14 · 9 letNaposledy Včera 20:39 · 4 hod.Zobrazit profil
Pevnina » Arkochori » 11.10.23 za 17 dní
Pevnina » Kastoria » 12.10.23 za 18 dní
Pevnina » Metsovo » 13.10.23 za 19 dní
Pevnina » Perea » 17.10.23 za 23 dní
WiFi12.09.23/16:36
Naprosto luxusní ubytování v severní části Chiosu.
Klidné, kouzelné místo s famózním výhledem.
Volissos od 12.09.23 do 14.09.23
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Pelagos

Samos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Umbrella
Hana / žena / 1 413xNa RN od 21.11.15 · 7 letNaposledy Včera 22:12 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiBlue Style16.07.23/14:16
Příjemné ubytování na východním okraji Kamposu asi 50 m od moře. Dělí se na dvě části, starší, kde je několik budov se studii, apartmány a bazénem a novou část, kde jsou dvě budovy s hotelovými pokoji, prostorem na snídaně u bazénu a posilovnou. Můžete využívat jak oba bazény, tak např. posilovnu a nezáleží, ve které části jste ubytovaní. Snídaně jsou výborné, rozmanité, všeho dostatek. Apartmán č.38 je v 1. patře, má prostorný balkon situovaný na jih s výhledem na bazén a částečně na moře. Vybavení starší, lednička poměrně nová, funkční tichá klimatizace ( 7 euro na den), která je ale jen v místnosti s přistýlkou a v ložnici bylo dost nesnesitelně. Vybavení kuchyně dostatečné pro 3 osoby. Úložného prostoru dostatek a nejméně 5 elektrických zásuvek, takže jsme tentokrát ani nepoužili rozdvojku. Sprchový kout s klasickým závěsem, ale s vyzděnou vaničkou, potopa se nekonala. Úklid v pořádku, ručníky a povlečení obden. U bazénu žádné omezení typu od-do, což děti večer ocenily. Jediné, co nám vadilo, byl každodenní budíček v 6.30, kdy pán uklízel s fukarem na listí prostor okolo bazénu. Byl přesný jako hodinky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 3
  • Rampelnik
  • brezina
  • vostrucha
Napsat recenzi

Vournelis

2 recenze Thassos » Limenas Hotel
Urbišek
Irena / 874xNa RN od 25.12.13 · 9 letNaposledy 27.08.23/15:26 · 3 týdnyZobrazit profil
WiFiItaka06.07.23/11:16
Měli jsme pokojík v 1 patře č. 25 s výhledem na bazén, moře a přístav. Menší, ale pro dva naprosto dostačující, sítě u balkónu i v koupelně. Asi jeden z nejlepších umístěný, na balkónu odpoledne stín. Dole jsou menší, tmavé pokojíky s terasou, hodně mravenců. Fotky cestovek odpovídají. Snídaně jsou skvělé, včetně sladkých i slaných řeckých specialit, ovoce, zelenina. Výborné kafe, možno jíst na zahradě a koukat na moře. Personál ochotný, jako bonus na recepci Slovenka, poradí, nic není nemožné. Velké parkoviště v zahradě, nová příjezdová cesta. S plážemi je to horší, dá se koupat i přímo před hotelem, ale ježků je tu fakt hodně. Nejbližší písečná pláž Tarsanas je teď v červenci dost plná, láhvové pivo 6,50E. U hotelu je bazén, pečlivě ošetřovaný, dost místa okolo a dva vzrostlé stromy jsou pro ty připálené super volba. K dispozici bar. Za nás prostě hotel a k tomu auto, naprostá spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 1
  • Tinka
Napsat recenzi

Votsalakia

6 recenzí Samos » Jihozápad » Kampos - Votsalakia Hotel
Umbrella
Hana / žena / 1 413xNa RN od 21.11.15 · 7 letNaposledy Včera 22:12 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiFischer30.09.22/16:31
Týden před odletem nám z CK sdělili, že námi zvolená studia bez stravy musela kvůli závažnému onemocnění ukončit předčasně provoz a nabídli nám náhradu za stejnou cenu s polopenzí v tomto hotelu. Hotel je v západní, dost frekventované části Votsalakie. Šest jednopatrových budov s pokoji, ale i studii a apartmány, do kterých je přístup z hezky upravené zahrady. Hned u vstupu do areálu je bazén s terasou, kde se podávají snídaně .Restaurace, kde se podávají večeře je přes ulici, přímo u moře. Některé pokoje a apartmány jsou nově zrekonstruované, což nebyl náš případ. Pokoj č.309 poměrně malý, zařízení něco pamatuje, hlavně lednička (za poplatek) už se pomalu loučila se životem. K dispozici varná konvice, kávovar, dva šálky na kávu a dvě skleničky, mini fén, TV a klimatizace (za poplatek). Šatní skříň je umístěná hned za dveřmi ve vstupní chodbičce, kde není osvětlení, takže hledat něco ve skříni večer jedině s baterkou. Koupelna řecká klasika, sprchový kout ještě menší, než bývá zvykem. Balkon je prostorný, náš situovaný směrem na jih do zahrady s částečným výhledem na moře. Absence čehokoli na sušení prádla ( vozíme naštěstí šňůru). Snídaně formou bufetu, výběr dostatečný. Večeře se podávali od 18.00 do 20.00, což znamenalo přijít nejpozději v 19.30.Do hotelu jsme se většinou vraceli z pláže, nebo z výletů kolem sedmé, takže pro nás naprosto nesmyslná doba. Na večeře v rámci polopenze jsme prostě nechodili. Úklid vzorný každý den mimo neděli, čisté povlečení a ručníky obden, personál velmi milý a ochotný, ale příště radši zase někam do studia.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 8
  • Evina
  • Yasminee
  • anavi
  • katdud
  • kovirbk
  • michala.n
  • nareta
  • petr6705
Napsat recenzi

So Nice

Samos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Umbrella
Hana / žena / 1 413xNa RN od 21.11.15 · 7 letNaposledy Včera 22:12 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiFischer05.02.22/16:15
Menší apartmánový hotel se skládá ze 3 budov, jedné přízemní s recepcí, jídelnou a terasou, kde se podávají snídaně a dvou jednopatrových, kde jsou studia a apartmány. Za hotelem je k dispozici velké parkoviště, okolo kterého se dá mezi olivami projít k sesterskému hotelu Aphrodite, kde je možné využít menší bazén s pool barem. Hotel je v boční ulici, téměř na samém konci východní části Votsalakie. Pláž je vzdálená cca 100 m, stejně tak malý market a bankomat. Nejbližší taverny jsou cca 500m od hotelu a do „centra“ Votsalakie , kde je např. výborná pekárna je to 1,5 – 2 km. Studio je prostorné, vkusně a účelně zařízené s prostorným balkonem. Koupelna s fénem a uzavíratelným sprchovým koutem, ale mimo mini poličku u zrcadla žádný odkládací prostor. Občas se v koupelně objevil nepříjemný zápach snad z kanalizace. Kuchyňský kout standardně vybavený, postrádali jsme klasické hrnky na čaj a ostrý nůž. K dispozici je malý trezor, klimatizace (za poplatek) . Ocenili jsme kvalitní matrace a lůžkoviny, pohodlné spaní je podle zkušeností z Řecka spíš výjimkou. Úklid byl vzorný obden, koše každý den a výměna ručníků a lůžkovin každý 3. dne. WiFi funkční ve všech prostorách. Až na pár drobností velmi příjemné, kvalitní ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 2
  • RottenFox
  • bayka
Napsat recenzi

Athena

2 recenze Samos » Kokkari Hotel
evča1
Eva / žena / 933xNa RN od 12.08.08 · 15 letNaposledy 10.09.23/21:15 · před týdnemZobrazit profil
Fischer23.08.21/21:54
Hotel velmi příjemný včetně personálu.
Snídaně každý den stejné, dostačující, jogurt, ovoce, marmelády, dva druhy salámu i sýru, vejce vařené nebo míchané, bábovky, croissanty, cerealie, čaj , káva,džus postmix.
Pokoje moc hezké i koupelna. Umístění hotelu - není daleko do centra Kokkari, pláž jen přes cestu (vlny, vítr ). Na pokoji klid i přesto, že jsme měli celou noc otevřené francouzské okno. Klimatizaci jsme nepotřebovali (srpen). Wifi všude šlapalo a zdarma. Minus je lednice která je jen za poplatek, to samé i trezor. Úklid každý den, čisto.
Obecně bych doporučila jak hotel tak i Kokkari-večer je zde nádherná atmosféra , taverny kolem moře, promenáda. Měli jsme čtyřkolku na celý pobyt z půjčovny Dream Rent a Car Samos, velmi příjemní a ochotní.
Velmi se nám líbilo i Pythagorio, tak příště.
Samos nádherný zelený nepředimenzovaný ostrov .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 2
  • Miroslav67
  • otto
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

10 recenzí Samos » Votsalakia Hotel
Jitka.cb
Jitka / žena / 527xNa RN od 05.05.07 · 16 letNaposledy 25.08.23/23:29 · 4 týdnyZobrazit profil
Blue style19.08.21/21:41
Hotel se skládá z několika budov, každá má svujz bazén. Pokoj prostorný, chyběl nám sušák na prádlo a konvice na vodu, myslím, že to by měl být dnes standard. Postele pohodlné, koupelna střední. Všude čisto. Úklid denně, klimatizace zdarma. Před hotelem je kohoutek s pitnou studenou vodou, snad z horského pramene. Na pokoji lednička, při příjezdu voda 1,5l. Měli jsme pokoj s výhledem na moře a hned vedle jidelny. Jídlo chutné, ale docela se opakovalo, a to jsme byli na týden. Pití z postmixu a drinky na baru místní kvalita, ale to jsme věděli. Personál příjemný, organizace jídla na jedničku - uvnitř roušky, rukavice. Jídlo doplňovali obratem. Celkově : doporučuji
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 23
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Antonios

3 recenze Thassos » Limenaria Hotel
Sari67
Šárka / žena / 289xNa RN od 21.07.15 · 8 letNaposledy 19.02.22/20:23 · před rokemZobrazit profil
WiFi30.07.20/18:41
Pěkný, čistý a klidný malý hotel. My dostali pokoj č.106, je to první patro, tudíž omezený rozhled na moře. Navíc hned vedle hotelu nedostavěný soukromý dům, tudíž z našeho pokoje výhled na jeho střechu. Pokoj velmi malý, akorát pro dva. Úklid pokojů pravidelný, koš vynášen denně. Personál sympatický, bez problémů. Stravování polopenze, chutná ale málo řecká. Pro velké jedlíky možná porce menší, nám to stačilo. Bazén krásný, čistý. Bohužel s pláží to je doslova hrozivé. Vypadá to jako na stavbě. Očividně bude probíhat rekonstrukce celého pobřeží, kdy bude hotovo není známo....rozhodně je nutno docházet či dojíždět na jiné pláže.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 8
  • Dana K.
  • Danous
  • Ireon
  • Janculka
  • Věra1
  • mata2
  • peza76
  • viera
Napsat recenzi

Anastazia

Thassos » Limenaria Apartmány/Studia
Jasmína
Eva / žena / 1 561xNa RN od 07.10.04 · 18 letNaposledy 28.05.21/11:32 · 2 rokyZobrazit profil
WiFiMarted01.10.19/17:58
Apartmánový dům stojí na okraji Limenárie, je tu klid, ale v blízkém okolí markety i pekárna, taverny a restaurace pak podél moře.
Ubytování pěkné, vše nové, jen mezi postelí a linkou jsme si 2 nevyhnuli, ale měli jsme tam postel navíc. Kdyby tam nebyla...tak letiště. Vše vynahradila obrovská terasa, kde nás navštěvovaly kočky z okolí (pro ty, co kočky milují jak my), ale paní majitelka je hnala. Obden byly vyneseny koše, setřena podlaha, 2x výměna povlečení a ručníků.
K moři to bylo uličkou kousek. Pláž měla být v Limenárii oblázková, ale delegátka Češka, která tam 30 let žije, nám řekla, že nedávno tam vlny přihnaly písek a tak i tu je vedle oblázkových přírodní písečná pláž. K naší spokojenosti, máme radši písečné. V okolí na jednu či druhou stranu je možno navštívit i jiné pláže v dosahu pěší procházky.
Restaurací a taveren je tu podél moře bezpočet, každý si může vybrat podle svého vkusu. Ale většinou jsou obrovské a zaměřené na turisty. Ta opravdu řecká rodinná taverna s ručně psaným jídelním lístkem
(poradila nám ji delegátka) byla mimo tuto plážovou zónu v zapadlé uličce. Přesto tam bylo pořád plno, sedělo se přímo na ulici a těžko se hledal volný stůl.
V centru spousta obchodů, pekáren, rychlých občerstvení, zmrzlina (5 kopečků na 1 euro, výběr asi ze
40 druhů).
S ubytováním i celou dovolenou jsme byli spokojeni, nic nám tu nechybělo.
Limenaria od 16.07.19 do 26.07.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • Nadula
  • dasenkaaaa
  • koho2
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 00:00Skoro jasno0 mm27°2 m/s
Dnes 01:00Polojasno0 mm27°2 m/s
Dnes 06:00Polojasno0 mm27°1 m/s
Dnes 12:00Polojasno0 mm32°4 m/s
Dnes 18:00Zataženo0 mm27°1 m/s
Zítra 00:00Skoro jasno0 mm23°2 m/s
Zítra 06:00Jasno0 mm24°2 m/s
Zítra 12:00Jasno0 mm29°4 m/s
Zítra 18:00Skoro jasno0 mm24°3 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !