Ubytování

Recenze ubytování · Dodekanésy

Andreas

3 recenze Kos » Kefalos - Kamari Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 737x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy 09.06.21/20:53 · 3 dny Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 31.08.21 za 79 dní
WiFiViamare07.03.21
Ubytování je na okraji letoviska, a nejbližší pláž a mini market jsou cca 300 m od apartmánů. Místo objednaného studia jsme byli ubytovaní v apartmánu v zadní budově, která je asi 100 m od hlavní budovy s tavernou a bazénem. V zadní budově byla kromě nás a našich známých pouze britská klientela. Apartmán č.13 je v 1.patře, prostorný, s dlouhým úzkým balkonem, který je opticky oddělený od vedlejších balkonů a poskytuje dostatek soukromí. Balkony jsou orientované na východ, od rána na přímém slunci, takže snídaně jedině se slunečníkem. V kuchyni je standardní vybavení, nová poměrně prostorná lednička a 2 přistýlky. V ložnici je manželská postel, dostatek úložného prostoru, z obou místností je vstup na balkon a v každé je klimatizace( v loňském roce pro apartmán 70 Euro/týden). Sociální zařízení lepší řecký standard. Úklid byl vzorný, koše každý den, úklid a čisté lůžkoviny +ručníky každý třetí den. WIFI připojení pouze v blízkosti taverny a bazénu ,v zadní budově nefunkční. Zřejmě v důsledku covidové situace byl na ostrově úžasný klid, poloprázdné pláže a až na jednu výjimku, kdy nějaká paní nepřiměřeně svému věku infantilně hýkala z moře na svého partnera česky, jsme slyšeli jen němčinu a angličtinu. Kos jsme vybrali jako náhradu za stornovanou dovolenou a nelitujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 5
  • Barunka9
  • bayka
  • calle
  • elpe69
  • tony2
Napsat recenzi

Stegna Beach Premium

Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
Lenca100 Lenka / žena / 1 535x
Na RN od 27.04.09 · 12 let
Naposledy Včera 20:21 · 11 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare28.09.20
Nově postavené app./st. jsou umístěny v centru Stegny, vše v blízkosti / taverny, minimarkety, půjčovny /.Pláž před ubytováním. Všechny apartmány mají výhled na moře, některá studia na hory. Aparmán č. 1 pro 4 osoby / byli jsme 2 /velmi prostorný,koupelna nadstandartní.Kvalitní matrace i rošty, spalo se výborně.V kuchyňském koutu jsme nic nepostrádali, sklokeramická varná deska, konvice... Absence šatní skříně, tu nahrazují věšáčky na dělicí stěně a poličky.
Perfektní úklid 2x týdně / výměna ložního prádla a ručníků /, ostatní dny jsme dávali odpadkové koše na chodbu / opatření proti covidu -19 /. Na prostorné terase krásné posezení, žádný plast.Ráno se dá do 8 hodin posnídat, potom už hodně pálí sluníčko.Užívali jsme si nádhernou pláž /letos bez davů / a skvělé taverny.
Stegna od 01.08.20 do 15.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • georgjirka
  • habeska
  • zuza.hrad
Napsat recenzi

Ardani Paradise View Villa

Karpathos » Ardani Vila
zatrox Petr / 315x
Na RN od 04.07.20 · 11 měsíců
Naposledy 11.06.21/18:41 · včera Zobrazit profil
WiFiBez CK29.08.20
Nádherná vila, naprosté soukromí, úžasný výhled, vše moderně zařízené, vířivka na terase, kousek od Pigadie. "Soukromá" pláž 15 minut od vily.
Velice ochotný majitel, každý den úklid, možnost natrhat si čerstvé ovoce přímo ze zahrady, základní potraviny k dispozici v kuchyni, dárek pro děti i na rozloučenou. Neskutečně jsme si to tam užili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Old House

Rhodos » Paradeisi Apartmány/Studia
RottenFox Petr / muž / 1 999x
Na RN od 30.04.14 · 7 let
Naposledy Včera 20:36 · 10 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 06.09.21 za 85 dníKréta » Heraklion » 16.09.21 za 95 dní
WiFi27.08.20
Ubytování v tradičním baráčku v Paradisi.
Ubytování je pár kroků od letiště a tak bývá i využíváno - jako ubytování u letiště.
My ho použili na poslední den před odletem, abychom se nemuseli přesouvat nad ránem z ubytování na jihu ostrova přímo na letiště k odletu.
Ubytování je naprosto perfektní, pokoj velký a luxusně vybavený. Majitel velmi příjemný.
Škoda, že ubytování a pláž odděluje letištní dráha, protože jinak bych tam klidně trávil příští dovolenou. Čekal jsem, že městečko, které leží přímo u letiště bude rušné a o ničem, ale líbila se mi tam atmosféra "mezi místníma".
Dvě minuty pěšky je to do AB supermarketu, takže zásobování vyřešené a kolem je i pár taveren.
Škoda jen, že jim tam postavili to letiště.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Loutanis

3 recenze Rhodos » Východní pobřeží » Kolymbia Hotel
binous Vladimír / muž / 48x
Na RN od 11.06.15 · 6 let
Naposledy 07.02.20/13:31 · před rokem Zobrazit profil
Fischer31.10.19
Jediná nevýhoda hotelu byla vetší vzdálenost na pláž( ke kamenite pláži cca 10 minut,k pisečné nb piseč.oblazkove 20 minut).Moře čisté a teploučké.Hotel bez problému,uklizeno každý den,pokoj krásný,čistý.Jídlo moc dobré akorát nebyli za celých 10 dni tzatziki.centrum města plné obchůdků a restaurací.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 8
  • 4ever
  • Hell
  • MINJA
  • Radka71
  • azeret
  • croton
  • francesco
  • svetlice
Napsat recenzi

Maritina

Kos » Kos Town Hotel
Wolfi1 Jitka / 1 003x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 01:04 · 6 hod. Zobrazit profil
Kréta » Paleochora » 16.06.21 za 3 dny.Rhodos » Rhodos město » 04.09.21 za 83 dní
WiFiNew Dama30.10.19
Maritina je městský hotel v blízkosti přístavu. Několika podlažní budova s výtahem a různou kvalitou pokojů. My měli pouze základní, ale byl pěkný, čistý, úklid každý den, včetně výměny ručníků. Snídaně celkem bohatá a dobrá. Maritina má pěkný střešní bazén s barem. Okolí se těžko soudí, jste v centru. Před budovou přímo park a antické vykopávky. Hotel hodnotím velmi kladně. Je to výborné ubytování v centru všeho, v blízkosti starého přístavu a dalších památek, ale je zde klid. Hoteloví hosté většinou Holanďani, Němci a sem tam Turci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Lakki beach

3 recenze Karpathos » Amoppi Apartmány/Studia
jirka3 Jirka a Marie / muž / 1 248x
Na RN od 04.08.08 · 12 let
Naposledy Včera 19:14 · 12 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa04.10.19
Kvalitní ubytování s drobnými řeckými nedostatky-v koupelně není kam odložit ani ručníky, u vnitřního stolku se dvěma židlemi s nedalo pro nedostatek místa sedět Jediná zásuvka pro varnou konvici je na nočním stolku .Velmi skromné vybavení kuch . koutu,.Nám stačila pouze místní rychlovarná konvice konvice s vlastním prkénkem a ostrým nožem.Voda na čaj pouze balená,z kohoutku sice nezávadná ale nepitná.Ve vybavení je též fén a překapavač. Úklid pečlivý,každodenní mimo neděli s výměnou ručníků,lůžkoviny 2x za pobyt.Měli jsme ubytování v č 24.
Zvláštní kapitolou jsou velmi bohaté snídaně připravované paní Sofií formou švédského stolu za úplatu/8Eu/.Tyto jsme nevyžívali,přesto jsme měli 4x za pobyt na pokoji připravený moučník,taktéž úvodní i konečná snídaně byla zdarma.Majitelka s manželem zajistili pobyt v přátelském až rodinném prostředí.
Pobyt v tomto penzionu je ideální pro ty,kteří chtějí klidné prostředí 5 km od hlavního města a mají k disposici vlastní vozidlo pro pohyb po ostrově.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 4
  • Iriska
  • jkyselova
  • lili
  • vaclava
Napsat recenzi

Stegna Star

3 recenze Rhodos » Archangelos » Stegna Apartmány/Studia
Věra1 Věra / žena / 1 083x
Na RN od 26.08.10 · 10 let
Naposledy 05.06.21/10:23 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiTravel 200228.09.19
Moc hezké apartmány s oddělenou ložnicí pro 2 – 4 osoby. Jsou jednoduše zařízené, ale dobře udržované, čisté, pláž jenom přes silnici. Úklid a vynášení odpadků každý den kromě neděle, převlečené postele asi dvakrát za pobyt. Z obýváku i z ložnice je přímý vstup na velký balkon. K dispozici je samozřejmě lednička, varná konvice, vařič. Sklenice, skleničky, malé šálky na kávu, nějaké talíře a příbory. Na větší vaření to asi nebude. Co jsem zahlédla, tak tam byl jenom jeden hrnec a nějaké síto. Vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak nám to nevadilo.
Koupelna prostorná s přímým větráním, vanou se závěsem, takže v koupelně bylo po sprchování krásně sucho.
Na balkoně byl sušák na prádlo.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou.
Klimatizace za příplatek asi 9€.
Výhodou je, že balkon apartmánů je situovaný na sever, takže tam kromě pár minut ráno nesvítí vůbec slunce, což nám vyhovovalo a taky kvůli tomu jsme si tohle úbytko vybrali. Menší nevýhodou je menší soukromí, vzhledem k protější budově Stegna Mare, ale tohle jsme věděli.
Nedala jsem plný počet bodů za personál kvůli tomu, že nás první dvě noci ubytovali jinde. Jako kompenzaci jsme pak dostali možnost opustit apartmán až v 17 hod. místo ve 12 hod. Což zařídil náš delegár Dalibor Pravda.
Wifi jenom v restauraci a kousek před ní.
Za nás velká spokojenost s ubytováním, kdyby nebylo prvních dvou nocí. Všechny, kteří přiletěli v noci s námi - 8 lidí, nová majitelka (dcera Katariny) po příjezdu ke Stegně Star ubytovala v jiných apartmánech, což bylo pro všechny dost nepříjemné překvapení. Bohužel jsem pak zjistili, že jsme nebyli zdaleka jediní. Asi je to tam teď novým pravidlem.
Stegna od 10.09.19 do 20.09.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 7
  • Engi
  • Janakol
  • Kytička
  • Obelix
  • danfi
  • pemila
  • susa
Napsat recenzi

Kamari Beach

2 recenze Rhodos » Východní část Rhodosu, střed » Lardos Hotel
jvy Jana / žena / 321x
Na RN od 24.03.15 · 6 let
Naposledy 09.06.21/09:31 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiFischer19.09.19
Hotel je vhodný pro ty, kteří upřednostňují klidné prostředí a nepotřebují k pobytu animační programy a večer procházky v okolí. Klientelu tvoří převážně hosté 60+ a je zde velké množství Čechů. Ubytování buď v hlavní budově nebo v bungalovech. Hlavní budově doporučuji se vyhnout, některé pokoje jsou umístěny ve sníženém přízemí (to musí být hrozné), u všech ale jste vystavení většímu hluku (z kuchyně, od autobusů, přivážejících a odvážejících klienty). My jsme byli ubytování v bungalovu a bylo to vynikající. Klid, soukromí, nádherná zeleň kolem. Pokoj krásný, prostorný, velké množství úložného prostoru, terasa s posezením. Také koupelna na řecké poměry perfektní, velká, krásná. Jen neočekávejte kosmetické potřeby, pouze při příjezdu 2 malá mydélka. Byla to naše 5. dovolená v Řecku, o cca 15 tisíc levnější než předešlé, ale ubytování bylo nejlepší. Stravování probíhalo v jídelně hlavní budovy, při příjezdu jsem byla překvapená velikostí jídelny i množstvím lidí, s největší pravděpodobností se zde stravovali i hosté ubytovaní v jiných objektech. Hotel + bungalovy mají dohromady cca 100 pokojů, tak jsem očekávala komornější prostředí. Výběr jídla nebyl velký, ale vše bylo moc dobré. Na oběd a večeři cca 3 druhy mas a příloh, zelenina teplá, studená, ochucené saláty. U oběda jako dezert zmrzlina a želé, u večeře zmrzlina a jeden druh zákusku. Polévka jen u večeře a každý den hodně podobná (zahuštěná, krémová). Z ovoce jablka, 2 druhy melounů, hrozny. Snídaně klasika. Jen káva se moc kávou nazvat nedá, ale jako ranní nápoj OK. V jídelně bylo možno si načepovat u oběda a večeře pivo, víno, nealko nápoje. Až do konce výdejní doby bylo jídlo doplňováno a i na samém konci bylo ještě všechno k dispozici. Nápoje jste během dne v čase 10 - 23 hodin mohli dostat i v baru u bazénu. Doporučuji si na vodu přinést své 1/2 litrové lahve a hlavně své kelímky z tvrdého plastu na nápoje. Používají se zde totiž kelímky s měkkého platu, ze kterých se špatně pije a hlavně jsou neekologické. Bar je s obsluhou, ani nealko si zde nemůžete načepovat sami, občas jsou zde fronty. Nedoporučuji 3 dopředu namíchané koktejly, jsou hrozně sladké, raději si udělejte mix sami (ve svém kelímku). Bazén je pěkný, málo využívaný, lehátka ráno brzy obsazeny (jsou zdarma). Pláž se nachází hned před hotelem, je oblázko-písčitá, vstup do vody po větších kamenech, doporučuji boty do vody. Set 2 lehátek a slunečníku stojí 9 Euro. Doporučuji využívat lehátka směrem k půjčovně loděk, je tu nesrovnatelně klidněji (míň lidí, netočí se vám auta a autobusy nad hlavou). Je zde možná trochu horší vstup do moře, ale i manžel s pohybovými problémy to zvládl.
Hotel bych doporučila párům střední a starší generace, není moc vhodný pro mládež a rodiny s dětmi. Ale pozor, není vhodný také pro zdravotně postižené, i když jste ubytováni v přízemí bungalovu, do jídelny, k bazénu - všude vedou schody a není zde výtah.
K výletům po okolí můžete využít autobus, zastávka je cca 5 minut od hotelu. Určitě doporučuji blízký Lindos. Využili jsme také nabídku CK a byli na výletě v hlavním městě. Váhali jsme, protože je poměrně daleko (cca 1,5 hodiny), ale nelitovali jsme, bylo to super.
My jsme byli s manželem celkově moc spokojeni. Byl to náš 5. řecký ostrov, byl ze všech nejčistší. Je zde krásné zrekonstruované letiště. Poměr kvalita x cena je dle mého u tohoto hotelu vynikající.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 4
  • Baruška
  • H.HHanah
  • Monet
  • anavi
Napsat recenzi

Tina

3 recenze Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
madona66 Ála / žena / 2 888x
Na RN od 19.09.08 · 12 let
Naposledy Včera 17:50 · 13 hod. Zobrazit profil
WiFiAeolus11.09.19
Studia Tina, poloha dobrá, dá se říci že uprostřed dění. Obrovským mínusem je ale bar, který sídlí přímo naproti studiím!
Hlasitá hudba nedovolí usnout. S vyjímkou jednoho dne, vyhrávali v baru do 1hod., do 3hod.ranní a dokonce jednou do 6hod.!! Neřve to, jen ,,hraje" ale...slyšet je to perfektně. A myslím, že to je slyšet i v Ritě, která je naprostým sousedem Tiny. Jinak úklid perfekt, paní majitelka prima. Vybavení kuchyňky přijatelné, řekla bych - řecké.
Pláž přímo pod studii, bohužel ale po cca 160 schodech Kdo je pohyblivý, nevadí. Jinak pěkná, čistá (když nefouká).
Lepší pláž je ale o cca 100m dál, víc směrem do Myrties, schodů jdete ,,80" a pláž je velmi hezká!!
Okolí velmi pěkné, nákupní i bavící možnosti, půjčovny aut a skútrů na každém rohu.
Celkový dojem, do Tiny klidně znovu, ale pouze za předpokladu, že zruší bar naproti!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 5
  • Wolfi1
  • blanka01
  • hanicek
  • manoulka
  • vikina
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 07–12 Clear sky 0 mm 18° 2 m/s
12–18 Fair <1 mm 24° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 23° 3 m/s
Pondělí, 14.06.21 00–06 Partly cloudy <1 mm 19° 2 m/s
06–12 Rain showers 1 mm 18° 5 m/s
12–18 Heavy rain showers 6 mm 23° 2 m/s
18–24 Rain showers 1 mm 21° 2 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !