Ubytování

Recenze ubytování · Dodekanésy

Melissa Travel

Marianthi

2 recenze Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 16 117x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Dnes 07:25 · před hodinou Zobrazit profil
Kefalonia » Lassi » 11.09.22 za 74 dní
WiFiTravel 2002Dnes 07:04
Byli jsme ubytování ve studiu č.1, které má v přízemí asi nejlepší polohu-velká terasa před ním je společná, ale ostatní studia jsou za rohem budovy, takže neruší. Na příjemnou pláž Stegny a krásné moře, na které je jen pár kroků, je i výhled. Hned vedle je skvělá taverna Mária. Bývala otevřena 12 hodin-od poledne do půlnoci, ruch ke studiím doléhal, ale zvykli jsme si. Navíc jsme tam nakonec chodili denně večeřet, takže nás rušila jen pár hodin. Za našeho pobytu od 20.6. byla nutná klimatizace-poplatek 6EUR denně.
Pokoj středně velký, postele oddělené, koupelna bez závěsu ve sprše, síť jen na okně v koupelně, šoupací dveře na terasu bez sítí. Nutné odpuzovače proti komárům např. do el. zásuvky. Skříň s dostatkem ramínek i zásuvek. Na kuchyňské lince vařič, varná konvice, toustovač. Nádobí pro dva, moc jsme nevařili, takže postačilo. Voda dobrá, pitná. Stolek se židlemi i uvnitř, posezení na terase, možné i se slunečníkem. Jediné negativum-slabý úklid a komunikace s majitelkou vůbec-paní šéfová přišla až 5.den poklidit a vynést koše, naštěstí kontejnery nedaleko-vynášeli jsme sami. Kdybychom ji náhodou nepotkali 2.den v nedalekém Archangelos, kdo ví, kdy bychom se dočkali klimatizace!? Občas se nás lidé na nějakou recepci zde ptali. Příjemná Stegna, krásná příroda a zvláště moře, skvělá taverna hned vedle, okolí a Rhodos vůbec nám však nedostatky vykompenzovaly.
Stegna od 20.06.22 do 27.06.22
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • Anaid
  • Pesaja
  • herminka
  • nadaku
  • re.bok
  • svetelko
  • viera
Napsat recenzi

Mitsis Rodos Maris

3 recenze Rhodos » Kiotari Hotel
anka Jolanta / žena / 2 146x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 16.05.22/20:10 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Anissaras » 14.08.22 za 46 dní
Billa Reisen28.01.22
Pobyt 7-8/2021 v době covidu
Rozlehlý starší hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a bungalovů, nachází se ve středisku Kiotari, přímo u písčito-oblázkové pláže (přístup přes málo frekventovanou silnici), lehátka a slunečníky zdarma, výměna osušek dle potřeby, bar na pláži, pizza z pece na pláži. V blízkosti jsou obchůdky, autopůjčovna. Cca 12 km od historického městečka Lindos, dobré autobusové spojení, zastávka u hotelu. Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 60 km.

Ubytování: Měli jsme 2x bungalow s výhledem na moře, pokoje vedle sebe, oba pokoje byly podobně vybaveny, jen jeden pokoj byl trochu menší zato měl větší balkon, druhý pokoj byl větší s menším balkonem. Pro 2 osoby byly pokoje prostorné (starší vybavení), manželská postel, 2x sofa, dostatek úložného prostoru, TV sat, trezor zdarma, indiv. AC, Wifi zdarma, koupelna (WC, vana, fén), set na přípravu kávy a čaje, minibar doplňován co 2 dny (1,5 l voda, 2x Fanta, 2x 7up, 2x pivo, 2x Pepsi, 2x víno), balkón. Na uvítanou víno a ovoce. Z důvodu covidu odstraněny z pokoje ozdobné polštáře, informační brožury…Perfektní denní úklid.

Stravování - snídaně, obědy, večeře v hlavní restauraci - bufet, nutné roušky, rukavice, byly zdarma k dispozici při vstupu do restaurace. Nápoje u večeře s obsluhou, obsluha nestíhala.
Tématické restaurace s obsluhou (řecká - snídaně a večeře, americká - obědy, mexická a asijská - večeře) na základě rezervace - zdarma bez omezení - skvělé!!! Výběr z jídelního lístku (nebyly zde klasické papírové jídelní lístky, menu se načítalo přes QR kódy), nápoje v ceně. U snídaně (brunch) v řecké restauraci čerstvá pomerančová št'áva, smoothies, koktejly.... Několik barů včetně baru na pláži s lehkým občerstvením a čerstvé pizzy z pece na pláži. Popcorn, cukrárna, kavárna...

Vybavení - bazény, dětský bazén, skluzavka do vody, tenisové kurty, venkovní posilovna, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, plážové osušky zdarma, výměna dle potřeby.

Denní (sportovní) i večerní animace, denně živá hudba v baru, programy v amfiteátru...

Parkováni zdarma.

Vzhledem k tomu, že se hotel deklaruje 5* potřeboval by rekonstrukci interiérů, výměnu některých lehátek na pláži...nicméně co se týče služeb, jídla tak byl super.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 2
  • Martin5
  • adri11
Napsat recenzi

Porto Angeli

Rhodos » Stegna Hotel
anka Jolanta / žena / 2 146x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 16.05.22/20:10 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Anissaras » 14.08.22 za 46 dní
WiFiAlltours28.01.22
Pobyt v 7/2019
Rozlehlý resort umístěn ve svahu, přímo u písečno-oblázkové pláže (přístup přes místní málo frekventovanou silnici), při vstupu do moře oblázky, hladké kameny, lehátka a slunečníky zdarma. Pláž je rozdělena skálou na dvě části - v jedné části se konaly sportovní animace, hrála zde hudba, druhá část za skálou byla klidnější.

Ubytování: Budova Aeolus (blízko pláže i hlavní restaurace) s menším bazénem. Rodinný pokoj s výhledem do zahrady - dva menší zrekonstruované pokoje propojeny zasouvacími dveřmi, koupelna (sprcha, WC), umyvadlo v "průchodu" mezi pokoji, dostatek úložného prostoru v obou pokojích, TV sat. v každém pokoji, trezor (zdarma), WiFi zdarma, indiv. AC, minilednička, set pro přípravu kávy a čaje (doplňován), voda, menší balkón.
Denní úklid.

Stravování: AL - snídaně, obědy, večeře v hlavní restauraci, bohatý výběr jídel, ovoce i zeleniny. Oběd je k dispozici i v restauraci u hlavního bazénu, lehké občerstvení v baru u pláže. Alko, nealko, koktejly. Voda k dispozici na recepci i u pláže, zde i nepravidelně cukrová vada. Restaurace à la carte.

Vybavení: několik bazénů včetně dětských, dětský koutek, minigolf, stolní tenis, biliard, lukostřelba, hřiště, posilovna...Animační programy včetně sportovních aktivit.

Parkování u hotelu zdarma.

Hodnocení snižuji za výskyt švábů na pokoji. Poprvé v polovině pobytu - výskyt v dopoledních hodinách (pokoj něčím vystříkali), podruhé předposlední den, výskyt švábů ve večerních hodinách, takže od 23 hod do 1 hod ranní jsme museli strávit mimo pokoj z důvodu "postřiku". Poslední den pobytu zde byla i deratizační firma. Šváby jsme v průběhu dovolené viděli i v baru u pláže a u hlavního bazénu, vždy večer. Někteří klienti si ničeho nevšimli ani neměli žádný problém s tímto hmyzem na pokojích. Takže záleží na štěstí.....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 1
  • vefi
Napsat recenzi

Seven Stars

Karpathos » Pigadia Hotel
retsi Bohdana / žena / 4 393x
Na RN od 20.11.11 · 10 let
Naposledy 26.06.22/10:22 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiViamare02.10.21
Starší udržovaný hotel, pokoj vybavený novým nábytkem, televizí (včetně hotelového programu o Karpathosu), dostatek skříní a úložného prostoru, pokoj č. 113 oddělené postele, matrace nové, koupelna prostorná, prostorná sprcha se zástěnou, teplá voda stále, úklid odpadkového koše v koupelně denně, celkový úklid vzhledem ke covidu na vyžádání,vzhledem ke covidu také na pokoji nebyla avizovaná varná konvice, u pokoje balkon se stolkem a židličkami, sušákem na prádlo a výhledem na město a moře, cca třetina pokojů, zbytek výhled na bazén a hory. V pokoji 3 zásuvky, v koupelně žádná, fén v pokoji, klimatizace za poplatek (6 euro na den), lednice za poplatek (1 týden 20 euro, 2 týdny 30 euro, naše chladila špatně, nebylo ji ani slyšet, na vedlejším pokoji chladila lépe. K vybavení hotelu patří recepce, klenotnictví, bar, snack bar, pool bar, otvírá se postupně, vždy otevřeno jen jedno, bazén, vířivka, volně k použití od 7:00 do 20:00, bufetové snídaně od 7:30 do 9:30, nabídka výborná, spíš supermarketová, dostatek druhů pečiva včetně tradičního a sladkého, sušenky, občas se obměňuje (bábovka nebo vánočka, vařené vejce nebo volské oko, párečky nebo slanina, jednou lívance a javorový sirup, fornetti někdy s párečky, jindy sýrové či špenátové) čerstvé ovoce (melouny nebo hroznové víno), kompoty, čerstvá zelenina (okurky a rajčata), salám (střídaly se 3 druhy), plátkový sýr, jogurt (ne řecký) džusy (spíše práškové) kakao, čaj, káva, mléko, voda, malá máslíčka, džemíky, med, nutella, cornflakes...komáry jsme měli 2 za 15 dnů pobytu, hotel má vlastní parkoviště.... je na kopci, ve slepé ulici, celkem klidném místě (vedle kokrhal kohout) ... do centra i na pláž cca 500 metrů, dostatek obchodů, restaurací, autobusové nádraží, přístav do 1 km ... byli jsme hotelem mile překvapeni, více jsme rozhodně od ** nečekali
Pigadia od 17.09.21 do 01.10.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 1
  • radek123
Napsat recenzi

Iolkos

3 recenze Karpathos » Pigadia Hotel
Marigaux Kateřina / žena / 2 714x
Na RN od 02.06.12 · 10 let
Naposledy 27.06.22/22:04 · včera Zobrazit profil
Alonissos » Patitiri » 08.07.22 za 9 dníKalymnos » Myrties » 10.08.22 za 42 dní
WiFiCK Fischer29.07.21
Hotel Iolkos splnil mé očekávání podle recenzí a fotek z internetu.
Nutno říci, že hotel je poměrně v prudkém kopci, což CK neuvádí. Čekala jsem, že ubytování bude průměrného rázu (na přespání, řecký klasický standard) a taky tomu tak bylo. Vyhledávám menší soukromější studia bez stravy, ale letos se nedalo nic dělat (krach CK Melissa). Brala jsem, co bylo. Pokoje jsou spíše menší (měla jsem "standard" ) .
Záleží, na které straně hotelu jste. Já jsem měla pokoj č. 208 - s bočním výhledem na město + protější hotel. Jiné balkóny jsou buď nad bazénem nebo s výhledem na moře, ale nad ulicí, kde projíždí auta. Bylo fajn, že můj balkón byl trochu v závětří a později odpoledne tam nesvítilo slunce+ vedlejší neprůjezdná cesta.
Interiér hotelu je takový klasický (žádný luxus ani hrůza). Bazén měl příjemné prostředí. V bazénu jsem tedy nebyla. Do půlnoci si bylo možné dát na hotelové recepci drink a do 15h i nějaké drobné občerstvení.
Snídaně dost průměrná (1 druh pečiva, 1 druh čaje, 1 druh sýru, šunky), dále k dispozici vajíčka natvrdo, občas něco sladkého, meloun, med, řecký jogurt, káva, džus (asi práškový, děsně sladký), rajče/okurek, feta, olivy, marmelády, máslo (margarín), mléko, nějaké cornflakes. Každý den to stejné, ale mě to nevadilo. Jezdím bez snídaně, takže nic lepšího bych si rozhodně sama "nevyvářela".

Pokoj č. 208 - čisto, úklid kromě neděle byl denně. Výměna ložního prádla a ručníků asi 2-3x (moc jsem to nesledovala). Na pokoji mi chyběla zásuvka u postele, na balkónu alespoň šňůra (věšák nebyl a při větru, který na Karpathosu je, to není ideální). Byla jsem však připravena a šňůru s kolíčky jsem si vezla. Klimatizace za poplatek (za našeho pobytu chtěli 5€/den - tu jsem neměla, nedalo se platit kartou, měli problém s terminálem. Nicméně jak vyfukovalo, tak naštěstí nebylo vyloženě v noci horko), trezor u recepce za poplatek a ještě zvláštnost - mini lednice taky za poplatek - 3€/den. To mi přišlo tedy hodně neobvyklé, ač CK tuto informaci měla uvedenou, takže žádné překvápko. TV byla k dispozici, ale nezapínala jsem. Ocenila bych třeba varnou konvici (brala jsem svoji). Co mě na pokoji obtěžovalo, tak mi v průvanu (který byl permanentně) mlátily dveře. V noci to bylo opravdu nepříjemné. Mezi dveře a futra jsem vkládala silný papír, ale pokud bylo hodně větrno (to bylo skoro pořád), tak to nepomohlo. Postel mi vyhovovala, matrace spíše tvrdší. Koupelna byla čistá, standardní. Uvítala bych nějaké odvětrání, když není okno, ale co už. Fén byl na mém pokoji jen hadice s dírou. Jakmile se hadice zahřála, nebylo možné ji držet. Takže nic moc. Nicméně já jsem fén použila jen poslední den při odletu domů. Kdybych ho chtěla využívat denně, tak je to otrava. V koupelně mi chyběl závěs, ale nebyl to nějaký problém. Raději bez závěsu, než nějaká plesnivá hrůza.
Co se týká pláže v Pigadii tak jsem byla velmi mile překvapena. Ale - chodila jsem rozhodně mnohem dál (prakticky za město). Asi 2.3km - tam bylo koupání skvělé a na 300m napravo ani nalevo nebyl kolem mě nikdo. Nejbližší místo/vstup od hotelu na pláž mě opravdu nezaujalo. Jsou tam 2 velké hotely, lehátka a to nebylo nic pro mě. Každopádně jsem byla v Pigadii na pláži pouze příletový den a potom ke konci pobytu. Jinak výlety po ostrově.
Celkově hotel hodnotím kladně. Ač bych výtky (viz. výše) měla, nejsem náročná a byla jsem tedy spokojená. Vyžaduji především čistotu (ta byla) a klid. Z hlediska klidu jsem měla štěstí, protože na mé straně nebyla žádná rodina s dětmi a obsazenost hotelu byla nízká (postupně se však hotel plnil) a naprostá většina lidí měla pokoje nad bazénem nebo s výhledem na moře. Ovšem vřískající dítě z vedlejšího hotelu jsem si užila , ale s tím člověk nic neudělá, no.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 69%
Další hosté 5
  • Art
  • Werta
  • Zindy
  • renatak
  • zemli
Napsat recenzi

Eleon Luxury Villa

Karpathos » Pigadia Vila
zatroxWiFiBez CK25.07.21
Vila v klidné části Pigadie, stranou od centra, ale v docházkové vzdálenosti. Hlavní výhodou je opravdu velký bazén, bez problému se vejdou 4 lidi, s pěkným výhledem na moře a okolí Pigadie. Terasa s pěkným posezením, bohužel není zastřešená, takže ráno není stín na snídani, ale výhodou je odpolední posezení ve stínu, kdy na bazén stále dopadá slunce ještě kolem 18 hodiny. Vila má 3 ložnice, v přízemí jsou bez klima, ale stačí nechat puštěnou v kuchyni, v patře je velká ložnice s manželskou postelí a klimatizací. Nevýhodou je malá koupelna klasického řeckého typu se sprchovým koutem a závěsem, jsme zvyklí na lepší, ale na pár dnů se dá zvládnout. V kuchyni nám chyběla aspoň malá pohovka na posezení. Wifi rychlé a stabilní, dosah i na terase. Celkově moc pěkná vila na pěkném místě.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 95%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Serenity Villa

Karpathos » Amoopi Vila
zatroxWiFiBez CK25.07.21
Nová vila v klidné části Ammoopi, nedaleko minimarketu a taverny Esperida. Vše moderně zařízené, perfektní bazén s terasou a zastřešením proti větru, ideální na posezení při snídani a večerní relax u bazénu. Krásná koupelna s velkým sprchovým koutem, 2 ložnice, bohužel bez klima, bylo nutné nechat puštěnou klimatizaci v obývacím pokoji nebo otevřít přes noc okna v ložnicích, ale pak vadil hluk při silném větru.
Stabilní wifi, dosah i na terasu, pěkná kuchyně s obývacím pokojem a spoustou místa k posezení, TV jsme nevyužili. Celkově moc pěkná, moderní vilka, kde největší výhodou je bazén s krásnou terasou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Electra Beach

Karpathos » Pigadia Hotel
Nata Nata / žena / 191x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 13.05.22/22:18 · před měsícem Zobrazit profil
Zakynthos » Alykanas » 12.07.22 za 13 dní
WiFiCK Fischer23.07.21
Hotel se nachází na klidném místě na okraji Pigadie, přímo u moře. U hotelu je nejhezčí část pláže v celé Pigadii, s písčitým vstupem do moře.Jinde se nacházejí kamenná plata. Tato pláž nebývá příliš přelidněná, vhodná i pro rodiče s dětmi.
K hotelu patří bazén se slanou vodou. Lehátka u bazénu bývají brzy obsazena, ale příjemnější ležení je na hotelové zahradě pod olivami. Do moře je odsud jen pár kroků, proto jsme si lehátka na pláži nekupovali.
Klimatizace, minilednička, trezor i wifi zdarma. Počítejte s tím, že wifi připojení je pomalé a nespolehlivé. Každý třetí den máte nárok na zapůjčení plážové osušky. K hotelu patří výborný snack bar, kde se dá dobře poobědvat. Nabídka viz. foto. Obsluha příjemná, ceny přiměřené. Při cestách po ostrově nás překvapilo, že v jiných letoviscích jsou ceny vyšší, než v hlavním městě.
Hotelové pokoje jsou nově zrekonstruované, moderně vybavené, slušný sprchový kout. pro dvě dospělé osoby postačující. My jsme byli 3 dospělí, třetí lůžko bylo rozkládací, pohodlné, ale v pokoji už nezbývalo mnoho místa.
Bohaté snídaně v prostorné, světlé a klimatizované jídelně. Velký výběr nápojů, např. 5 druhů kávy, horká čokoláda, džusy, čaje, mléko, voda s citrónem. Několik druhů chleba s klasickým výběrem teplých a studených snídaňových jídel, pudingy, ovoce.
Tento hotel nabízí skvělé služby za přijatelnou cenu. Je na klidném místě s možností zábavy na dosah. 100m od hotelu je velký supermarket s výbornou pekárnou. Nejbližší restaurace a přístav se nachází 500m od hotelu.
Pigadia od 09.07.21 do 16.07.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Andreas

3 recenze Kos » Kefalos - Kamari Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 1 011x
Na RN od 21.11.15 · 6 let
Naposledy Včera 20:28 · 12 hod. Zobrazit profil
Kréta » Makry Gialos » dnes odjíždíSamos » Votsalakia - Kampos » 16.09.22 za 79 dní
WiFiViamare07.03.21
Ubytování je na okraji letoviska, a nejbližší pláž a mini market jsou cca 300 m od apartmánů. Místo objednaného studia jsme byli ubytovaní v apartmánu v zadní budově, která je asi 100 m od hlavní budovy s tavernou a bazénem. V zadní budově byla kromě nás a našich známých pouze britská klientela. Apartmán č.13 je v 1.patře, prostorný, s dlouhým úzkým balkonem, který je opticky oddělený od vedlejších balkonů a poskytuje dostatek soukromí. Balkony jsou orientované na východ, od rána na přímém slunci, takže snídaně jedině se slunečníkem. V kuchyni je standardní vybavení, nová poměrně prostorná lednička a 2 přistýlky. V ložnici je manželská postel, dostatek úložného prostoru, z obou místností je vstup na balkon a v každé je klimatizace( v loňském roce pro apartmán 70 Euro/týden). Sociální zařízení lepší řecký standard. Úklid byl vzorný, koše každý den, úklid a čisté lůžkoviny +ručníky každý třetí den. WIFI připojení pouze v blízkosti taverny a bazénu ,v zadní budově nefunkční. Zřejmě v důsledku covidové situace byl na ostrově úžasný klid, poloprázdné pláže a až na jednu výjimku, kdy nějaká paní nepřiměřeně svému věku infantilně hýkala z moře na svého partnera česky, jsme slyšeli jen němčinu a angličtinu. Kos jsme vybrali jako náhradu za stornovanou dovolenou a nelitujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 5
  • Barunka9
  • bayka
  • calle
  • elpe69
  • tony2
Napsat recenzi

Stegna Beach Premium

Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
Lenca100 Lenka / žena / 2 275x
Na RN od 27.04.09 · 13 let
Naposledy Včera 19:57 · 12 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare28.09.20
Nově postavené app./st. jsou umístěny v centru Stegny, vše v blízkosti / taverny, minimarkety, půjčovny /.Pláž před ubytováním. Všechny apartmány mají výhled na moře, některá studia na hory. Aparmán č. 1 pro 4 osoby / byli jsme 2 /velmi prostorný,koupelna nadstandartní.Kvalitní matrace i rošty, spalo se výborně.V kuchyňském koutu jsme nic nepostrádali, sklokeramická varná deska, konvice... Absence šatní skříně, tu nahrazují věšáčky na dělicí stěně a poličky.
Perfektní úklid 2x týdně / výměna ložního prádla a ručníků /, ostatní dny jsme dávali odpadkové koše na chodbu / opatření proti covidu -19 /. Na prostorné terase krásné posezení, žádný plast.Ráno se dá do 8 hodin posnídat, potom už hodně pálí sluníčko.Užívali jsme si nádhernou pláž /letos bez davů / a skvělé taverny.
Stegna od 01.08.20 do 15.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • georgjirka
  • habeska
  • zuza.hrad
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !