Ubytování

Stella

Melissa Travel

Stella

Samos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Umbrella
Hana / 1 500xNa RN od 21.11.15 · 8 letNaposledy Včera 08:55 · 23 hod.Zobrazit profil
Karpathos » Lefkos » 21.06.24 za 4 dny.
Samos » Votsalakia - Kampos » 30.08.24 za 74 dní
WiFiBlue Style16.09.23/18:54
Stella apartments, už naše čtvrté ubytování ve Votsalakii a v dané kategorii zatím to nejprostornější. Čtyři jednopatrové domky jsou v řadě za sebou. V přízemí jsou apartmány s oddělenou ložnicí, rozkládací pohovkou v kuchyni a s terasou. V patře jsou mezonetové apartmány až pro 6 osob se dvěma balkony. V čele areálu je pátá budova s cca čtyřmi apartmány. K dispozici je bazén s lehátky. Klientela smíšená, Češi, Nizozemci, Němci. Náš apartmán č.5 je trochu atypický, přizpůsobený pro vozíčkáře, takže je o něco prostornější, s nájezdem a větší terasou. Tomu také odpovídá vybavení koupelny s vysokou toaletou, na chvíli jsem si připadala jako dítě, které bimbá nohama ve vzduchu. Atypické je i umyvadlo, které je zase nízko a vyboulené dovnitř. Bylo to trochu překvápko, ale rychle jsme si zvykli. Úklid vzorný každý den mimo víkendu, obden čisté povlečení a ručníky. Vybavení kuchyně norma, kávovar, varná konvice, vařič sklokeramika, poměrně nová lednička. Klimatizace za poplatek, nevyužili jsme, nebylo třeba, trezor zdarma, v kuchyni TV netuším zda byla funkční. Elektrické rozvody jsou trochu horší, některé zásuvky nefunkční, venkovní světlo na terase nesvítilo, ale zato mini lampičky v ložnici trvale nepatrně prosvěcovaly a nešly zhasnout. Paní majitelka je Češka, příjemná, velmi ochotná, paní na úklid taky milá a ochotná. Kvalita ubytování odpovídá ceně, takže spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 14
  • Hanabrno
  • JanaZ.
  • Market13
  • MedvídekPú
  • TomSelect
  • bayka
  • bendulinda
  • fotbalcb
  • hekal
  • jana71
  • jarkag
  • landis007
  • panopicka
  • zuza.nka
Napsat recenzi

Stella

Samos » Marathokampos » Votsalakia Apartmány/Studia
TomSelect
TomSelect / muž / 639xNa RN od 08.02.08 · 16 letNaposledy 13.06.24/14:37 · 3 dnyZobrazit profil
Chios » Karfas » na dovolené ještě 1 den
Ios » Mylopotas » 07.09.24 za 82 dní
WiFiFiro Tour06.05.13/15:45
Príjemný komplex apartmánov a mezonetov na začiatku letoviska Votsalakia. Celé letovisko je skôr kľudnejšie, no Stella je úplne v pohode. Veľký mezonetový apartmán s dvoma balkónmi a výhľadom na bazén resp. na more. Apartmán má samostatnú spálňu, obývaciu izbu s kuchynským kútom a gaučom a v mezonete ďalšie dve postele. Bazén udržiavaný, wifi na recepcii resp. pri bazéne zdarma. Bez stravy, najesť sa môžete v početných tavernách ďalej v letovisku (odporúčam najmä fantastické ryby v rybej taverne ale aj v tavernách v centre). v centre požičovne áut, skútrov, štvorkoliek ... More cez nie veľmi rušnú cestu cca 70m, takmer bez ľudí. Odporúčam pre prežitie super relaxačnej dovolenky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 14
  • Hanabrno
  • JanaZ.
  • Market13
  • MedvídekPú
  • Umbrella
  • bayka
  • bendulinda
  • fotbalcb
  • hekal
  • jana71
  • jarkag
  • landis007
  • panopicka
  • zuza.nka
Napsat recenzi

Stella

Samos » Kampos » Votsalakia Apartmány/Studia
MedvídekPú
Winnie / žena / 269xNa RN od 21.12.06 · 17 letNaposledy 02.06.16/14:32 · 8 letZobrazit profil
Firo28.06.11/14:46
S ubytováním v mezonetu jsem byla velice spokojená jak v roce 2007, tak letos. Jedná se o udržovaný komplex s bazénem vystavěný nově v roce 2005. Pokoje jsou prostorné, samostatná kuchyňka, vybavení mi nepřipadalo na řecké poměry nejskromější, jak uvádí jiné recenze (nůž, prkénko, otvírák, vše bylo k dispozici, a to jsme byli 1.letošní ubytovaní). Rovněž trezor. Na pravidelný úklid, vynášení košů a výměnu ručníků si nemohu stěžovat, vše bylo perfektní. Případný problém řešil majitel ihned (například zabouchnutí dveří, taky se nám jednou stalo ). Co se týče ubytování, bych shrnula jako kvalita za dobrou cenu. S komáry jsem na rozdíl od partnera problém neměla.
Pláž je hned naproti hotelu, písečná s oblázky, s ohledem na začátek turistické sezóny byl všude docela pořádek.
Votsalakia je prázdninové středisko, ne příliš hlučné, kam dojíždí za prací obyvatelé blízkého Marathokamposu nebo i pevninští Řekové na letní byt. Neřekla bych ale, že jsou ceny nějak extra napálené. Vyplatí se rozhodně výlet půjčeným autem spojit s nákupem v supermarketech v jiných městech. Stejně jako všude platí, že Lidl (ve Vathí - hl.m.Samosu)je levný
Závěrem: ve Votsalakii jsem byla na dovolené již 3x a nemůžu si na nic stěžovat, rovněž Stella nabízí kvalitní ubytování na klidnějším místě. Kdo miluje Samos jako já, nebude mít jistě trauma z chladnější vody a občas pořádného vichru, což je pro něj mezi turusty už pověstné Můžu říct, že jsem tam určitě nebyla naposledy.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 14
  • Hanabrno
  • JanaZ.
  • Market13
  • TomSelect
  • Umbrella
  • bayka
  • bendulinda
  • fotbalcb
  • hekal
  • jana71
  • jarkag
  • landis007
  • panopicka
  • zuza.nka
Napsat recenzi

Stella

Samos » Marathokampos » Votsalakia Hotel
bendulinda
Hana / 118xNa RN od 28.02.10 · 14 letNaposledy 12.06.19/13:13 · 5 letZobrazit profil
Firotour10.07.10/14:30
Měli jsme mezonet pro 6 lidí,bylo nás 5 a i tak jsme neměli kam vybalit kufry.V celém apartmánu byla 1 skřín v ložnici,takže děti v patře měly věci v kufru.Úklid vlastně žádný nebyl,každý den vynesou pouze odpadkový koš a 3x vyměnili ručníky.Nezametá se neutírá prach,nemeje se koupelna.Kdyby tam aspon bylo koště tak by si člověk to smetí zametl sám,než v tom celou dobu šlapat.Vybavení kuchyně minimální-2hrnce,3 talíře mělké,3hluboké,5sklenek a příbory ani né pro5 osob.Vařit by se tam nedalo,my se stravovali v tavernách,pouze snídaně jsme dělali.Bazén krásný,čistý,ale ve vichru se tam nedá ležet.Pláž před hotelem nádherná,písek,kamínky,voda byla teplá,ale opět při vichru se tam nedá ležet,protože písek lítá a bodá jak jehličky.U hotelu jsou hned obchůdky i taverny,takže poloha dobrá,ale silnice je dost frekventovaná a to i v noci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 73%
Další hosté 14
  • Hanabrno
  • JanaZ.
  • Market13
  • MedvídekPú
  • TomSelect
  • Umbrella
  • bayka
  • fotbalcb
  • hekal
  • jana71
  • jarkag
  • landis007
  • panopicka
  • zuza.nka
Napsat recenzi

Stella

Samos » Marathokampos » Votsalakia Apartmány/Studia
panopicka
Pankrác / 4xNa RN od 04.07.07 · 16 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
FiroTour04.10.07/16:50
Pokud jinde ve Votsalakii nejsou komáři, v apartmánu Stella řádily bestie každou noc (krvavé fleky na zdích nás varovaly už při příjezdu). Stříkání Raidem na ně nefungovalo. Děti byly poďobané jak při neštovicích ... (my teda taky) ( Každou noc (polovina září) byla vichřice - zřejmě vyrovnávání teplot mezi pevninou a mořem. Vzhledem k tomu, že Votsalakia je obchodní "projekt", kde Řekové jen pracují, je třeba počítat s některými souvislostmi: např. zelenina se dováží (její stav i cena tomu odpovídá). Doporučuji půjčení auta a výlety po ostrově - je to zajímavější & cenově výhodnější než fakultativní zájezdy. Ceny se skládají z půjčovného (od 15,5 EUR/1 den) + pojištění (s různým rozsahem - je třeba přečíst a vybrat si - liší se třeba mírou spoluúčasti při bouračce/krádeži atd.). Cena na 1 den s PLNÝM pojištěním (bez jakékoliv spoluúčasti) pro základní auta s klimačkou (Athos apod.) pak je cca 41 EUR (při více dnech jsou různé nabídky 2+1 zdarma apod.).
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 60%
Další hosté 14
  • Hanabrno
  • JanaZ.
  • Market13
  • MedvídekPú
  • TomSelect
  • Umbrella
  • bayka
  • bendulinda
  • fotbalcb
  • hekal
  • jana71
  • jarkag
  • landis007
  • zuza.nka
Napsat recenzi
Samos Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0025°0 mm7 m/s
Dnes 08:0028°0 mm5 m/s
Dnes 12:0032°0 mm7 m/s
Dnes 18:0025°0 mm10 m/s
Zítra 00:0021°0 mm7 m/s
Zítra 06:0027°0 mm6 m/s
Zítra 12:0033°0 mm7 m/s
Zítra 18:0028°0 mm8 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!