Ubytování

Flisvos

Melissa Travel

Flisvos

Peloponés » Argolida » Tolo Hotel
Isoniki Jitka / žena / 1 112x
Na RN od 25.07.07 · 13 let
Naposledy 18.07.18/23:24 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiVTT30.07.16
Připojuji se ke své recenzi z r. 2013.
V hotelu Flisvos jsme strávili dovolenou i v roce 2014 a letos v červenci opět. K mé minulé recenzi není co dodat, opět velká spokojenost, navíc přidávám pouze informaci o připojení Wifi v tomto hotelu. Pokud se ještě někdy příště rozhodneme pro dovolenou v Tolu, volba ubytování je jasná - hotel Flisvos s CK VTT.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • tereza
Napsat recenzi

Flisvos

Peloponés » Argolida » Tolo Hotel
Isoniki Jitka / žena / 1 112x
Na RN od 25.07.07 · 13 let
Naposledy 18.07.18/23:24 · 2 roky Zobrazit profil
VTT10.08.13
V hotelu Flisvos jsme pobývali ve dnech 27.6. - 8.7.2013.
Hotel stojí přímo u moře (skoro se zdá, že v moři). Pokoj jsme měli v 1.patře nad prosklenou jídelnou, výhled přímo na moře a protější ostrůvek Koronisi.
Vybavení pokoje standardní, klimatizace na ovládání, dobře regulovatelná, dobře fungující lednička, televize.
V koupelně vana, fén. Pokoj i koupelna jsou čisté, ale hodně malé.
Úklid i s výměnou ručníků denně, každé 2 dny výměna povlečení.
Balkonek malý, ale stolek s křesílky se vešel.
Strava polopenze, snídaně klasické jako všude v Řecku, večeře rovněž bufet, výběr hlavních jídel i salátů dostačující. Jídlo vynikající řecká kuchyně.
Pláž je písčitá, vstup do vody pozvolný, moře křišťálově čisté, teplé, na dně píseček, (raritou jsou lavorky na vodu u každého setu k opláchnutí nohou).
Před hotelem je úzký pruh písku, při přílivu skoro žádný. Organizovaná pláž cca 100m, chodili jsme mořem.
Bazén v protějším sesterském hotelu Flisvos Royal většinou jen pro nás, s lehátky, slunečníky i poolbarem. Přímo proti hotelu je malý supermarket, k dostání vše potřebné.
Pokud bych se do Tola vracela, pak znovu do hotelu Flisvos.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 1
  • tereza
Napsat recenzi

Flisvos

Peloponés » Tolo Hotel
tereza Tereza / 3x
Na RN od 29.01.08 · 13 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Vtt29.01.08
Flisvos je velmi příjemný hotel, který má v rámci Tola dobrou polohu hned u moře. Vyplatí se žádat pokoj s výhledem na moře, balkóny jsou v podstatě hned nad hladinou, což značně omezuje počet komárů, jinak v Tolu všudypřítomných. Pokoje jsou menší, ale pěkně zařízené, čisté. Personál ochotný, strava velmi chutná, k večeři i snídani bohatý bufet. Pěkná pláž, na které se dá koupat, je cca 300 m od hotelu, přimo u hotelu jsou kameny. V Tolu ovšem celkem není co dělat, takže bych brala dovolenou v tomto místě spíše jako vhodné východisko pro poznávací výlety. Hotel ale doporučuji, byli jsme v něm velmi spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 1
  • Isoniki
Napsat recenzi
Peloponés Srážky Teplota Vítr
Dnes 11–12 Partly cloudy 0 mm 20° 2 m/s
12–18 Fair 0 mm 21° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 22° 4 m/s
Sobota, 15.05.21 00–06 Clear sky 0 mm 19° 3 m/s
06–12 Partly cloudy 0 mm 18° 2 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 20° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 21° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !