Ubytování

Jannis

Melissa Travel

Jannis

Thassos » Potos Apartmány/Studia
michala.n Michala / 519x
Na RN od 25.09.10 · 10 let
Naposledy Dnes 08:54 · 3 hod. Zobrazit profil
WiFiBulgariatour28.07.15
Bydleli jsme ve třetím patře - studio č. 10 (celkem 15 studií - 10 v jednom vchodě a 5 v druhém, ale stále ve stejné budově, Ck má 4 studia - 2 v přízemí, 2 ve třetím patře, ostatní mají srbové). Termín pobytu 16,7, - 27.7.2015.
Studio je celkem prostorné, skládá se z jedné místnosti na spaní, wc + záchod, kuchyňky - (bez dveří - ale jinak samostatná) a terasy.
Vybavení je již postarší, ale stačí - v hl. místnosti dvě postele, noční stolky, zrcadlo se stolkem a židlí, skříň s ramínky a 2 poličkami, židle a televize. Trochu nám upadávali dveře od skříně, ale provizorně jsme opravili.
Kuchyňka je malinkatá - lednička, malý stolek a dvě židle a mini linka s dvouplotýnkovým vařičem, k dispozici dva hrnce, pánvička, rychlovarná konvice, příbory, prkýnka, talíře a misky kromě velkých mělkých talířů (ty chybí) atd. Vybavení stačilo pro drobné vaření.
Koupelna se sprchovým koutem a závěsem, umyvadlo a zrcadlo, ale zásuvka až za dveřmi (venku v pokoji).
Terasa - prostorná, stolek a 2 židle a šňůry na prádlo a kolíčky. Výhled na hory a částečně i na moře.
Ve všech oknech a balkonových dveří jsou naistalovány sítě proti komárům - to je velmi praktické (už něco pamatují). Stahovací venkovní rolety (žaluzie). Stahovací pergola na terase - ale moc nám nestínila. Okno je v kuchyni a v koupelně.
Vynášení odpadků každý den, výměna ručníků a povlečení v polovině pobytu.
Na chodbě k dispozici mop a koště.
Poloha studií - kousek od centra, nejbližší supermarket cca 50 m, na pláž tak 300 m, ale plná slunečníků - cca dalších 500 m je volná pláž. Do centra nebo na pláž vždy je nutné přejít rušnou hlavní silnici.
O ostatních obyvatelích jsme ani nevěděli (převážně srbové).
Možnost klimatizace za 5e na den, ale nevyužívali jsme -bylo příjemně.
Doprava do ubytování (letiště u Kavali, cca 10 min. autobusem na trajekt, 40 min. trajektem a cca 1 hodina autobusem) - ale celkem pohoda.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 7
  • 15Renda8
  • Lenin79
  • adulka
  • fornicatio
  • inža
  • misutky
  • terez4
Napsat recenzi

Jannis

Thassos » Potos Apartmány/Studia
Lenin79 Lenka / 23x
Na RN od 29.06.09 · 11 let
Naposledy 12.09.12/23:01 · 8 let Zobrazit profil
WiFiBulgariatour04.09.12
Slušné, čisté ubytování, poměrně na strategickém místě, vše při ruce, supermarket, pekárny, promenáda na courání, lékárna, k moři blízko. Pláž příšerně narvaná, je nutné jít kamkoliv na stranu, jen ne do středu obce.Jedinou vadou na kráse ubytování je hluk z hlavní silnice, která je ob jeden dům. V noci jsem měla problém se spaním, je možné, že Ti co mají balkon na druhou stranu od silnice měli klid. Úklid v půlce pobytu kompletní, jinak každý den vynášení košů a doplňování WC-papíru. Nádobí - několik talířů a hrnků, příbory, 2 hrnce, 1 pánev a 1 cedník. Rychlovarka. Vzhledem k cenám v Potosu nebylo nutné vařit, bylo tam velmi levno. Malinkatý balkonek, max. pro 2 dospělé, sušák na prádlo. V pokoji karta na elektřinu na klíčích, po odchodu tedy nefunguje elektřina pro příp. nabíjení. Před domem posezení pod hroznovým vínem. Pozor v noci množství komárů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 57%
Další hosté 7
  • 15Renda8
  • adulka
  • fornicatio
  • inža
  • michala.n
  • misutky
  • terez4
Napsat recenzi

Jannis

Thassos » Potos Apartmány/Studia
fornicatio Veronika / 8x
Na RN od 05.10.08 · 12 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Alex05.10.08
07/2008 Studia v katalogu CK mají označení **+, což odpovídá, bohužel neodpovídá fotka pokoje, kterou CK prezentuje na svých stránkách. Pokoj: 2 postele+noční stolky, skříň, toaletní stolek se zrcadlem+židle. Kuchyňský kout vybavený skromně (talíře, hrnky, sklenice, příbor pro 3 lidi, 2 hrnce a cedník na těstoviny; CK uvádní rychlovarnou konvici, ta ale není). Koupelna standartní na tuto kategorii ubytování (sprcha bez vaničky a závěsu). Každý pokoj má balkon a klimatizaci v ceně, což bylo super. Vybavení sice postarší, ale na pokojích čisto (až na pár rozpláclých komárů na stěně). Úklid a výměna ručníků a ložního prádla pouze jednou za pobyt, takže je potřeba občasný vlastní úklid a vynesení odpadků. Majitelé vcelku milí, pokud bylo potřeba, tak pomohli, jinak jsme o nich ani nevěděli. Je nutné něco proti komárům. Je možné chodit na bazén k sousedním studiím, toho jsme ale nevyužili. Studia se nachází v uličce kousek od kostela, je tam klid a do centra i na pláž kousek.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 87%
Další hosté 7
  • 15Renda8
  • Lenin79
  • adulka
  • inža
  • michala.n
  • misutky
  • terez4
Napsat recenzi

Jannis

Thassos » Potos Apartmány/Studia
terez4 Tereza / žena / 30x
Na RN od 17.06.08 · 12 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Bulgariatour15.07.08
Studia se nacházejí v třípatrovém apartmánovém domě. Naše bylo v tom 3. patře (bez výtahu, ale zase krásný výhled). Pokoj pro dva byl spíše menší, koupelna opravdu malá s trochu nešikovně řešeným sprchovým koutem. Měli jsme ovšem asi nejmenší pokoj v domě. Kuchyňka zařízená jen nejnutnějším nádobím. Naše terasa měla asi 2 m2, sousedů asi 20 m2 Pokoj byl čistý. Větší úklid, výměna ručníků a povlečení se za dobu našeho pobytu uskutečnily jen jednou, koše se vynáší každý den už v 10h, což nám nebylo moc příjemné- většinou jsme se tou dobou chystali na pláž. Dům je v klidné uličce, asi 50 m od silnice, stejně tak daleko je supermarket. Pláž asi 200m od domu, ale je úzká a plno slunečníků, jde vlastně o cetrum města- doporučuju chodit více vlevo až na okraj zátoky cca 10min(nádherná pláž s kamínky, v moři písčititá, velmi pozvolný vstup, málo lidí), nebo naopak 15 min na druhou stranu na Pefkari (kamínky, prudký vstup do moře, úžasné šnorchlování a mořský život, pod borovicemi...).
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 87%
Další hosté 7
  • 15Renda8
  • Lenin79
  • adulka
  • fornicatio
  • inža
  • michala.n
  • misutky
Napsat recenzi

Jannis

Thassos » Potos Apartmány/Studia
15Renda8 Renata / 25x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Bulgariatour30.03.08
Standartne, ucelne zarizena studia se nachazi v tesne blizkosti centra Potosu a mestske plaze. Idealni pro mladsi vekove kategorie ci pro vsechny majici radi vecerni prochazky letoviskem s obchudky, restauracemi a bary a mit tzv. vse na dosah. Pri ubytovani v hornim patre nadherny vyhled na letovisko a more. Majitele penzionu jsou starsi, mili lide. pani majitelka prichazi kazdy den vynaset odpadky cca v 11 hod.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • Lenin79
  • adulka
  • fornicatio
  • inža
  • michala.n
  • misutky
  • terez4
Napsat recenzi
Thassos Srážky Teplota Vítr
Dnes 12–18 Clear sky 0 mm 17° 1 m/s
18–24 Partly cloudy <1 mm 17° 2 m/s
Pátek, 14.05.21 00–06 Fair 0 mm 14° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 12° 1 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 19° 2 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 19° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !