Ubytování

Stone House

Stone House

Limnos » Plati Beach » Plati Beach / Plati Paralia Apartmány/Studia
Vilma Vilma Štěpánová / 261x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 20.06.21/07:51 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiFiro tour20.09.18
Ubytování na klidném místě. Denně základní úklid, výměna prádla několikrát za pobyt. K dispozici lednička, vařič, varná konvice a nějaké nádobí a příbory. Klimatizace za příplatek. V noci bylo pod střechou dost teplo. Při příjezdu jsme měli možnost přímo od personálu zakoupit balík vody na 3 E. Náš pokoj č.15 byl na okraji, jeho nevýhodou je, že si přes naši terasu mnozí zkracovali cestu. Na pláž je to pár kroků a jídelna je hned za apartmány. Snídaně od 8 do 10 hodin formou bufetu. Dost jednotvárný, žádná zelenina, ale naprosto dostačující a s výborným jogurtem. Večeře - předkrm a dezert jednotný, hlavní jídlo se vybírá ze dvou možností vždy večer předem. Jídlo velmi chutné, naprostá spokojenost. Večeře od 19 do 21 hodin, ale personál už končí, takže je zřetelné, jak rádi už by vám viděli paty co nejdříve. Kousek od ubytování je jeden minimarket a další až nahoře ve vesnici, ten je větší a lépe zásobený. V okolí jsou možnosti stravování, ale na konci srpna už byly některé objekty uzavřeny. Další možnosti ve vesnici. Žádná hromadná doprava není, pouze možnost taxi. V okolí žádné disco ani jiná hlučná zábava, večery jsou naprosto tiché. Na pláži lehátka za konzumaci. Wi-Fi patří k vedlejšímu baru, ale lze použít. Volný přístup k bazénu od12 do 19 hodin. Pláž dost velká, kromě slunečníků s lehátky jsou k dispozici i zcela volné slunečníky bez lehátek a spousta volného prostoru. Nádherné koupání, klidná, čistá a teplá voda.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • Arwen11
  • Elsa
  • kovirbk
  • martinkas
  • masi
  • penizek
  • slunino
Napsat recenzi

Stone House

Limnos » Plati Apartmány/Studia
masi Simi / žena / 612x
Na RN od 04.02.12 · 9 let
Naposledy 20.09.20/10:31 · 11 měsíců Zobrazit profil
WiFiFiro03.10.13
Limnos jsme navštívili již po druhé, tentokrát jsme zvolili Stone House, který byl o něco dražší než Villa Victoria, ale zase je téměř na pláži a apartmán je vzdušnější a má lepší verandu. Kuchyňka je maličká, ale uvařit se dá, jen je potřeba vzít si z domova věci jako: nůž, otvírák (konzerv i nápojů), struhadlo. Záleží jak moc budete nebo nebudete vařit. Nově v Plati nedaleko apartmánů otevřeli malý obchod, kde najdete to nejzákladnější zboží. Pokud by nestačil, tak na kopci v Plati jsou lépe vybavené obchody dva a v Myrině ( 2,5 km) supermarket Masoutis.
Pláž v Plati je písčitá, vybavená slunečníky a lehátky (zdarma), vodní sporty kousek dál u hotelu Lemnos Vilage.
Paní majitelka fajn, dohlížela na to, aby každý den bylo vytřeno a vynesené odpadky, jinak 3x výměny ručníků a ložního prádla.
Bazén byl k dispozici od 12,00 do 18,00, u bazénu restaurace. Wifi zdarma
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 7
  • Arwen11
  • Elsa
  • Vilma
  • kovirbk
  • martinkas
  • penizek
  • slunino
Napsat recenzi

Stone House

Limnos » Plati Apartmány/Studia
penizek Milan / muž / 108x
Na RN od 13.10.08 · 12 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
07.07.09
Velká přednost lehátka a slunečníky zdarma.Pláž ne moc čistá,sice tam chodili a snažili se jako uklízet,ale moc se jim to nedařilo.Můžou za to ale poděkovat své mládeži která se tam odpoledne sjíždí a kam jim co upadne tam to leží.Hlavně kelímky od frapé.Jinak kolem studií čisto,horší to už bylo uvnitř.Nádobí na nejnutnější vaření,konvice.Hlavně si sebou vemte nůž!!! Podle mě je to hlavně pro rodiny s dětmi a dokoupit si jídlo vedle v hotelu.Toto je ale jenom můj názor a musíte si udělat vlastní.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 67%
Další hosté 7
  • Arwen11
  • Elsa
  • Vilma
  • kovirbk
  • martinkas
  • masi
  • slunino
Napsat recenzi

Stone House

Limnos » Plati Apartmány/Studia
Arwen11 Míša / 415x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 21.07.16/20:23 · 5 let Zobrazit profil
22.07.08
Studia jsou situována skoro na pláži (přes zahradu), na pláži slunečníky zdarma a u hotelů slunečníky a lehátka za malé občerstvení. U bazenu (blíže k Stone House než k Ville Victorii) je bar s možností malého občerstvení. V pokojích je málo nádobí (velký hrnec a pánev), někdy chybí misky nebo hluboké talíře, ale to je pokoj od pokoje. Úklid s výměnou ložního prádla a ručníků probíhal 3xza pobyt a odnos odpadků každý den. V okolí areálu je čisto a klid. U studií je gril.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 67%
Další hosté 7
  • Elsa
  • Vilma
  • kovirbk
  • martinkas
  • masi
  • penizek
  • slunino
Napsat recenzi
Limnos Srážky Teplota Vítr
Dnes 05–06 Clear sky 0 mm 21° 2 m/s
06–12 Fair 0 mm 21° 2 m/s
12–18 Fair 0 mm 28° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 26° 3 m/s
Pondělí, 20.09.21 00–06 Clear sky 0 mm 23° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 20° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 29° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 26° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !