Ubytování

Koralli

Melissa Travel

Koralli

Santorini » Kamari Hotel
RomanŠ
Roman / muž / 1 981xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 10.12.23/01:33 · 4 měsíceZobrazit profil
WiFiFirotour24.07.17/09:34
Malý soukromý hotýlek s mimibazénkem a teráskou na snídaně.My měli navíc polopenzi a stravovali jsme se v taverně Koralli která patřila majitelce hotelu a byla cca 50 m vzdálená.Jídlo v taverně typicky řecké a výborné.Hotýlek má tři patra každý apartmán má terasu.V apartmánu je lednička,klima a televize.Wifi je nejsilnější právě v pokojích.Apartmány čisté,udržované a obden se prováděl úklid.K moři to bylo kolem 150 m přímo na promenádu.Zde pak byly samé taverny a obchůdky.Pláž pěkná,bohužel jako všude tmavý písek ale i ten měl svoje kouzlo.Voda příjemně teplá a čistá bez jakýchkoliv chaluh.Pláž v Kamari je velmi dlouhá a táhne se až ke skaliskům s kostelíkem.Personál velmi milý,zejména majitelka Dina byla všude a vše pečlivě hlídala včetně taverny.Celkový dojem včetně přístupnosti na pláž nebo do města hodnotíme na 5*.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 15
  • Aranka
  • Iriska
  • Janca84
  • Magdina
  • Mysha
  • Vladuska
  • croton
  • georgjirka
  • jananek
  • kamva
  • mech59
  • mythos
  • rendamel
  • sunjan
  • windso
Napsat recenzi

Koralli

Santorini » Kamari Hotel
georgjirka
JIŘÍ / 1 757xNa RN od 15.02.10 · 14 letNaposledy 02.04.24/20:51 · před týdnemZobrazit profil
Parga » Parga » 10.05.24 za 27 dní
Parga » Parga » 02.10.24 za 172 dní
WiFi05.07.17/08:46
Jedná se o rodinný hotel,
na mne působící se silným řeckým
způsobem žití a stylem úpravy interieru .Pro nás středoevropany 90% jakoby zkrášlujících věci sem nepatří. Ale jsme v ŘECKU. A styl je veden podle velmi decentí dámy, majitelky hotýlku.
Koupelna - WC, dlaždě čisté ,sprch.kout.také. Voda teplá byla i po 19,30hod., kdy jsme se vraceli z pláže.
Prádlo výměna 3x za pobyt.
Klimožka funkčí celý pobyt. Bez poplatku.
Bezpečnostní zařiz. proti zlodějům stále
zapnuto. Wi-Fi funkční na pokoji i na terase.To za pokoj č.21
Snídaně obyč klasika jak už tady bylo psáno. Schází ovoce. Nahrazeno kompotovaným ananasem, broskvemi.
Chodili jsme na snídani 8,40 - 9h. a pokud něco došlo a nebylo doplnëno? Řekl jsem si o to a v dostatečné mé spokojenosti
byl talíř plný.
Bylo i vyhověno v poslední den odjezdu
obývat pokoj až do ùplného odchodu na bus a letiště.
Jen nás trochu zarazil nový trik ceny za
používání slunečníku.
Ležte si pod nim zadarmo jak dlouho chcete, ale pozor....... uděláte konzumaci
v taverně
Tak to je boom letošní sezóny
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 15
  • Aranka
  • Iriska
  • Janca84
  • Magdina
  • Mysha
  • RomanŠ
  • Vladuska
  • croton
  • jananek
  • kamva
  • mech59
  • mythos
  • rendamel
  • sunjan
  • windso
Napsat recenzi

Koralli

Santorini » Kamari Hotel
Iriska
Irena / žena / 921xNa RN od 07.11.08 · 15 letNaposledy 12.03.23/12:33 · před rokemZobrazit profil
WiFiFIRO tour13.10.15/17:51
V Řecku trávíme dovolené pravidelně, jsme zvyklí na "levnější - ne zcela luxusní" dovolené. Ubytování v Koralli bylo malým zklamáním. Vyloženě o katastrofu se nejedná, nicméně cena neodpovídala kvalitě. Využili jsme možnosti rezervace již téměř rok dopředu a požadovali ubytování s kuchyňkou. Bohužel, ubytování bylo ve velmi malinkatém, až titěrném pokojíku bez kuchyňky a bez rychlovarné konvice. WiFi funguje velmi sporadicky, téměř vůbec! Nepočítejte tedy s připojením na internet tak jak píše CK v katalogu.
Lednička hučí celou noc přímo u postele - u hlavy, což je prvních pár nocí nepříjemné. Pak si "zvyknete". Koupelna - konkrétně malá vanička je zašlá rzí, či jiným znečištěním, které se nedalo vyčistit. Hlavice sprchy je velmi stará a stříká na všechny strany - jen ne tam, kam míříte. Vysprchovat se byl občas boj, protože odpoledne, či k večeru tekla už jen pouze studená voda! Výhled z balkonu je přímo do zdi, což není pěkné. Úklid probíhal prakticky denně - denně vynesené odpadky. Postele převlečené a ručníky vyměněné tuším 2x za pobyt. Extrémně nepohodlné rozvrzané staré postele.
Pobyt zakoupen včetně snídaní. Denně to stejné, což by nebyl problém, ale velmi úzký a nepestrý výběr - pouze jeden druh "salámu" a sýru, dva druhy veky (z předešlého dne - nebyla čerstvá) a kupovaná buchta, nakrájená na kousky. Dále cereálie, jogurt a marmelády. Snídaně byly od 8:00 do 10:00. Chodívali jsme kolem 9 hodiny a to už bohužel na nás nezbývala buchta, ani jogurt. Paní se sice ptala, jestli chceme buchtu či to, co chybělo, ale když jsem viděla, že by jen kvůli mě musela rozdělávat ze sáčku celou "novou" bábovku, tak jsem mávla rukou, že nechci. Často jsme viděli, že si jiní lidé brali na snídaně vlastní potraviny.
Santorini je "dražší" lokalita, je potřeba s tím počítat a za lepší služby si tady více připlatit..
Znovu bych toto ubytování nechtěla a dále ho nedoporučila.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 49%
Další hosté 15
  • Aranka
  • Janca84
  • Magdina
  • Mysha
  • RomanŠ
  • Vladuska
  • croton
  • georgjirka
  • jananek
  • kamva
  • mech59
  • mythos
  • rendamel
  • sunjan
  • windso
Napsat recenzi

Koralli

Santorini » Kamari Hotel
Janca84
Jana / žena / 94xNa RN od 22.05.08 · 15 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
Firo Tour10.06.09/18:51
Malý, rodinný hotel oblopený spoustou květin, s malým bazénem a jacuzzi. Pokoje vybaveny TV, klimatizací, ledničkou a velkou terasou, kam celý den svítilo slunce. Úklid byl každý den a prádlo měnili 4x za pobyt. Snídaně - řecká kontinentální klasika-káva, džus, máslo, marmoška, croissanty, kornflaky, jogurt, med. Na pláž asi 50m, k promenádě tak 30m, v podstatě v centru Kamari-vše je v dosahu-taverny i minimarkety. Pláž kamenitá s prudším vstupem do vody, lehátka a slunečníky za 6 eur/set/den.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 15
  • Aranka
  • Iriska
  • Magdina
  • Mysha
  • RomanŠ
  • Vladuska
  • croton
  • georgjirka
  • jananek
  • kamva
  • mech59
  • mythos
  • rendamel
  • sunjan
  • windso
Napsat recenzi
Santorini Srážky Teplota Vítr
Dnes 00:00Jasno0 mm19°7 m/s
Dnes 06:00Jasno0 mm19°8 m/s
Dnes 12:00Jasno0 mm21°7 m/s
Dnes 18:00Jasno0 mm19°11 m/s
Zítra 00:00Jasno0 mm19°10 m/s
Zítra 06:00Jasno0 mm20°11 m/s
Zítra 12:00Jasno0 mm22°10 m/s
Zítra 18:00Jasno0 mm19°10 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !