Ubytování

Kavouris

Melissa Travel

Kavouris

Skopelos » Glifoneri Penzion
Marigaux
Kateřina / žena / 3 214xNa RN od 02.06.12 · 11 letNaposledy 29.02.24/20:50 · před měsícemZobrazit profil
Kalymnos » Myrties » 06.07.24 za 74 dní
Chios » Karfas » 06.08.24 za 105 dní
WiFiMelissa Travel28.07.17/16:27
Penzion Kavouris je situovaný ve svahu s krásným výhledem, rodinného typu. Skládá se ze 3 dvoupatrových "domečků". Bydleli jsme v pokoji č. 8 - 1. patro. Všechny pokoje v prvním patře bych určitě upřednostnila před pokoji v přízemí u bazénu (tam bydleli Italové a Srbové za našeho pobytu). Pokoje jsou malinké, koupelnička taktéž - je to taková místnůstka v místnosti. Jsou zde velmi vysoké stropy - evokovalo to ve mě dojem "kapličky". Malé, ale útulné. Koupelna byla opravdu pidi, ale ok - taková řecká klasika. Sprchový závěs potěšil (na fotkách nebyl) ovšem byl krátký, bylo nacamráno, ale s trochou šikovnosti minimálně. Voda teplá, studená, zrcadlo, věšáky, polička...prostě klasika...jediné co bylo trochu "nepříjemné", že sousedi z horního domečku nebo "kolemjdoucí" měli do naší koupelny výhled jako na dlani...museli jsme vždy při návštěvě koupelny přivírat okno v rámci soukromí, ocenila bych např. nějaký mini závěsek, aby mohl mít člověk otevřené okno pořád. V okně byla síťka, což jsem ocenila kvůli případnému hmyzu apod. Balkón byl menší, ale zcela dostačující. Stolek a dvě plastové židle, věšák a slunečník. Kuchyňka byla opravdu mini...super mini...na nějaké vaření bych to neviděla. Nicméně jednou jsme tam špagety zvládly :-D ...do většího vaření bych se určitě nepouštěla. Nebylo kam odložit ani umyté nádobí. Byla k dispozici varná konvice, vařič a základní nádobí (jeden hrnec, pánev, hrnky, pohárky, příbory, ostrý nůž, talíře, miska, lžičky, prkýnko, cedník, naběračka - prostě nutný základ - nic nám tam nechybělo, ale taky špagety byl jediný kulinářský počin - když nepočítám vajíčka :-D). Byla zde taky samozřejmě lednice, která teda mě nepříjemně páchla, ale nic děsného. Takový ten lapač pachů by to asi vyřešil. Vařič fungoval ok, na řecké standardy. Pohodlné postele, jedna teda lehce vrzala:-D, nic zásadního. Mega super byl velký větrák, kvůli němu jsme snad jen 3x za pobyt zapínaly klima, jinak nebyla potřeba a větrák obstaral chladnější vzduch. TV - fungovala ok. 2x výměna ložního prádla. Ob 3 dny (asi) výměna ručníků. Paní uklízečka byla příjemná, chodila uklízet každý den. Velký úklid mohl být tak 2x za pobyt, jinak vynesení odpadků apod. probíhalo každý den.
Hotelový bazén je "plivátko", ale fajn. Čistý, opečovávané i okolí hotelu. Výhled neskutečně krásný. Hotelové kočky 7 "kousků" nebyly pro nás na balkonech otravné, naopak spíše bázlivé, krmili jsme je granulkami. Pan Kavouris je milý starý pán, jen vzadu má ještě 2 nádherné fenky v kotci. Sousedi se ptali, proč je nepouští proběhnout - bral to nelibě. Fenky mají k životu skoro vše co potřebují, ale jsou pořád zavřené, nevenčené a chybí jim ten lidský kontakt. Což mě vadilo a nejen mě no...ale s tím už v Řecku toho člověk moc nenadělá, když je tam pár dní.
Na hotelu nám 3x za pobyt nešla ráno voda. Nevím proč, asi malý tlak...či? Nebylo to nic strašného, ale...:-D nicméně poradili jsme si samozřejmě. Netrvalo to nikdy dlouho. Wifi fungovalo, sem tam ne...úplně bych na to nespoléhala. Spíše večer nešlo (asi potřebovalo restart), když šlo, tak v pohodě i docela rychle.
K lokalitě hotelu. Pro méně pohyblivé lidi či i s menším pohybovým problémem bych hotel rozhodně bez auta či silnějšího skútru na celý pobyt nedoporučila. Je to pomalejší chůzí asi 40 min. do města. Musíte překonat opravdu strmé - opravdu velmi strmé kopce. K hotelu je jeden z nejstrmějších. Cesta do města je zase přes dlouhý - prudký kopec. Měli jsme opravdu co dělat. Je to nepříjemné v tom, že člověk bez vozidla si jooo rozmyslí jít zase na "couračku" do města. Přijde vyřízený, představa cesty zpět. Ještě nachozené kilometry v jiných lokalitách. Bez auta/skútru na celý pobyt bych hotel bohužel znovu rozhodně už nevolila. Využívali jsme aspoň párkrát po náročnějších dnech cestu z města na hotel taxi. Cena byla 8€, problém byl, že kromě jednoho- nechtěl úplně až nahoru vyjet nikdo. Zanechávali nás u pláže, ale alespoň něco. Pláž je no...jedna z těch horších na Skopelos. Nebyla plná, ale ani udržovaná
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 37
  • Dusan_s
  • Fill
  • Haso
  • Ireon
  • Janculka
  • Kalynka
  • Kačule
  • Kopecek
  • Koyotos
  • Market13
  • Mr.Head
  • Patriot
  • PavelR
  • Radka3110
  • Sanchie
  • TYDRA
  • Vančiišin
  • Yasminee
  • Z.K.
  • Zemanová63
  • barbi
  • danielko
  • fami
  • hanice
  • hanjo
  • irenao
  • jauna
  • jyneká
  • manoulka
  • martinkas
  • postuchova
  • raniva
  • retsi
  • sunjan
  • verina
  • zuzanetam
  • zuziik
Napsat recenzi

Kavouris

Skopelos » Glifoneri » Skopelos město Apartmány/Studia
Radka3110
Radka / 35xNa RN od 02.06.16 · 7 letNaposledy 30.06.16/22:06 · 7 letZobrazit profil
WiFiMelissa Travel23.06.16/06:37
Vybavení pokoje dostačující, vybavení kuchyňky rychlovarnou konvicí, vařičem, lednicí, základním nádobím - využívali jsme jen rychlovarnou konvici, protože jsme se stravovali v tavernách ve městě
Denní úklid, každý třetí den výměna ručníků a povlečení.
Chování personálu vynikající.
Pláž cca 5 minut - sice z krpálu , ale dalo se.
Bazén denně čištěný.
Pro nenáročnou klientelu výborná volba, určitě doporučuji!
Glyfoneri od 10.06.16 do 21.06.16Nejúžasnější dovolená Magali
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 37
  • Dusan_s
  • Fill
  • Haso
  • Ireon
  • Janculka
  • Kalynka
  • Kačule
  • Kopecek
  • Koyotos
  • Marigaux
  • Market13
  • Mr.Head
  • Patriot
  • PavelR
  • Sanchie
  • TYDRA
  • Vančiišin
  • Yasminee
  • Z.K.
  • Zemanová63
  • barbi
  • danielko
  • fami
  • hanice
  • hanjo
  • irenao
  • jauna
  • jyneká
  • manoulka
  • martinkas
  • postuchova
  • raniva
  • retsi
  • sunjan
  • verina
  • zuzanetam
  • zuziik
Napsat recenzi

Kavouris

Skopelos » Skopelos město Apartmány/Studia
Yasminee
Yasminee / 168xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 07.10.23/16:36 · 6 měsícůZobrazit profil
Melissa Travel13.08.11/22:32
Jednoduché ubytování, výhodou je blízkost hlavního města cca 800-900 m. Pod ubytováním je pláž Glyfoneri. Studia jsou v krásné zahradě, všude kvetoucí bougenvilie a nádherný výhled na moře a hlavní město.
Ubytování leží v prudkém kopci, proto bych ho nedoporučovala starším, nepohyblivým lidem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 37
  • Dusan_s
  • Fill
  • Haso
  • Ireon
  • Janculka
  • Kalynka
  • Kačule
  • Kopecek
  • Koyotos
  • Marigaux
  • Market13
  • Mr.Head
  • Patriot
  • PavelR
  • Radka3110
  • Sanchie
  • TYDRA
  • Vančiišin
  • Z.K.
  • Zemanová63
  • barbi
  • danielko
  • fami
  • hanice
  • hanjo
  • irenao
  • jauna
  • jyneká
  • manoulka
  • martinkas
  • postuchova
  • raniva
  • retsi
  • sunjan
  • verina
  • zuzanetam
  • zuziik
Napsat recenzi

Kavouris

Skopelos » Skopelos město Apartmány/Studia
manoulka
Zdenka / 2 379xNa RN od 15.03.08 · 16 letNaposledy 19.03.24/18:48 · před měsícemZobrazit profil
Evia » Vasiliko » 11.08.24 za 110 dní
Alex01.08.11/16:55
V Kavourisu jsme strávili nádherné a romantické téměř 3 týdny, od 22.5. do 10.6.2011.
Studia vzhledem k poloze na příkrém svahu jsou vhodná pro fyzicky zdatné, mobilní, nebo trpělivé turisty. Nakonec pochod do města kopec-kopec zvládnou všichni, jak jsme se přesvědčili i my.
Dvě nad sebou umístěné budovy působí přívětivým dojmem, pokoje skromné, ale stačí, krajní v přízemí jsou zjara trochu vlhké, po pár dnech větrání se to upraví. Vybavení klasické, sprchový kout + WC v pohodě, jedny ze dvou dveří opatřené sítí proti komárům, takže lze večer větrat i při rozsvíceném světle. Od loňska přibyla klimatizace, kterou jsme si v květnu přitápěli. Nic nám neúčtovali. Kuchyňka malá, ale nová a čerstvě vybyvená digestoří. Malá poruchová telka.
Umístění studií je sice náročné, ale výhled pohádkový na celý záliv, část přístavu, blankytnou modř moře pod nimi a všudypřítomnou zeleň okolo, na kláštery v protějších svazích.
Balkóny v patrech jsou prostorné, avšak terasa pro přízemí je obrovská, plná květin a standardně opatřená kočkami.
Úklid probíhal v nepravidelných, ale poměrně častých intervalech, výměna prostěradel a ručníků až zbytečně často Ale může to být jen můj subjektivní pocit.
Menší pláž pod studii k vykoupání stačí, voda čistá a bez řas, klidná jak jezero, jen při křížení lodí před přístavem se dočasně příjemně rozvlní. Lehátka se slunečníkem za 5 Euro na celý den, na odpoledne méně, někdy nic...Ilias s manželkou lehátka téměř každý večer večer omývají.
Personál se skládá z majitele Giannise Kavourise (73) a báječné, starostlivé a upovídané pokojské Anny(46). Syn Giannise Dimitris vlastní tavernu Klimatariá v přístavu vedle radnice a otec mu tam vaří. Nutno zdůraznit, že skvěle. Přesto se v každé volné chvilce věnuje studiím a zahradě kolem.
Nejbližší taverna je Stella, cca na půl cesty do města. Stará paní vaří skvěle, jen to chce trochu trpělivosti, je na to sama - nebo aspoň v době našeho pobytu byla. Další jsou až ve městě, výběr bohatý. Naše oblíbená byla Apolavsi a Gefyraki, obě mimo hlavní pobřežní promenádu.
Dovolenou u Kavourisů doporučuji každému, kdo je ochoten kvůli klidu a nesmírné kráse okolí vysupět kopečky a zlepšit si fyzičku. Je tam vážně úžasně...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 37
  • Dusan_s
  • Fill
  • Haso
  • Ireon
  • Janculka
  • Kalynka
  • Kačule
  • Kopecek
  • Koyotos
  • Marigaux
  • Market13
  • Mr.Head
  • Patriot
  • PavelR
  • Radka3110
  • Sanchie
  • TYDRA
  • Vančiišin
  • Yasminee
  • Z.K.
  • Zemanová63
  • barbi
  • danielko
  • fami
  • hanice
  • hanjo
  • irenao
  • jauna
  • jyneká
  • martinkas
  • postuchova
  • raniva
  • retsi
  • sunjan
  • verina
  • zuzanetam
  • zuziik
Napsat recenzi

Kavouris

Skopelos » Skopelos město Apartmány/Studia
Kačule
Ivana / 1 504xNa RN od 09.10.08 · 15 letNaposledy 24.11.23/12:25 · 4 měsíceZobrazit profil
Alex02.01.10/15:42
Apartmánový dům se 14 apartmány nebo studii na kopci nad menší písečnou pláží Glifoneri, která není přeplněná a slouží převážně klientům Kavouris.Vzhledem k poloze na kopci s docela velkým stoupáním nedoporučuji starším nebo méně pohyblivým lidem. Výhodou nebo spíše nutností je půjčení motorky na celý pobyt i vzhledem k možnosti nákupu, který je cca 800 m od studií. Do hlavního města, na které je z vyššího patra domu částečný výhled je to po silnici 4 km.Úklid studií byl dostačující s nádobím jsme si vystačili. Klimatizace nebyla k dispozici, ale na přelomu července a srpna jsme ji ani nepostrádali vzhledem k umístění apartmánů ve stráni a větříku tam bylo příjemně.Všechny ostatní věci vyváží nádherný výhled(z 1. patra), absolutní klid, blízkost téměř soukromé pláže a nedaleké malebné hlavní město.Pitnou vodu bylo možno koupit přímo v objektu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 50%
Další hosté 37
  • Dusan_s
  • Fill
  • Haso
  • Ireon
  • Janculka
  • Kalynka
  • Kopecek
  • Koyotos
  • Marigaux
  • Market13
  • Mr.Head
  • Patriot
  • PavelR
  • Radka3110
  • Sanchie
  • TYDRA
  • Vančiišin
  • Yasminee
  • Z.K.
  • Zemanová63
  • barbi
  • danielko
  • fami
  • hanice
  • hanjo
  • irenao
  • jauna
  • jyneká
  • manoulka
  • martinkas
  • postuchova
  • raniva
  • retsi
  • sunjan
  • verina
  • zuzanetam
  • zuziik
Napsat recenzi
Skopelos Srážky Teplota Vítr
Dnes 06:00Lehký déšť0.2 mm17°10 m/s
Dnes 12:00Polojasno0.1 mm18°6 m/s
Dnes 18:00Jasno0 mm18°4 m/s
Zítra 00:00Polojasno0 mm17°7 m/s
Zítra 06:00Polojasno0 mm17°4 m/s
Zítra 12:00Polojasno0 mm21°5 m/s
Zítra 18:00Polojasno0 mm18°6 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !