Ubytování

Frini

Melissa Travel

Frini

Samos » Kokkari Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 497x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 19.01.21/22:50 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiViamare04.12.18
Byli jsme ubytovaní ve studiu, které mělo výhled na dvorek. Pokoj byl malý, zařízený starším nábytkem, kuchyňka v podstatě pouze dřez, dvouplotýnkový vařič a pár kousků nádobí. Byli jsme až v září a je možné, že rozbité nebo ztracené kousky už majitelé nedoplňovali. Ale řekli jsme si o malé hrnečky na kávu a obratem jsme je dostali. Pokoj byl čistý, úklid co 2-3 dny, ale stačilo to. Výměna ručníků při úklidu, povlečení jednou za týdenní pobyt. Na dvoře posezení, které jsme ani nevyužili a bazén. Taky jsme používali, ale podle sdělení sousedů z vedlejšího pokoje byl fajn a čistý. Pan domácí každé ráno zametal listí, uklízel dvorek a staral se o bazén. K pokoji náleží malý balkon, kde ovšem ráno silně svítilo sluníčko, tak jsme si stolek z balkonu vždy na snídani přenesli dovnitř. Ale nic co by se nedalo přežít. Koupelna malinká, taková ta správně mini řecká. Ale všude čisto a to je podstatné. Do centra pár kroků. Pláž nemohu posoudit, protože kvůli vlnám a větru jsme se ani jednou nekoupali, jen jsme si v baru na pláži vychutnali frapíčko. Měli jsme po celou dobu pobytu auto a jezdili se koupat jinam. Ale jako výchozí bod dovolené naprosto dostačující a ubytování pro méně náročné turisty doporučuji. Nákupní možnost v okolí : dva pekaři s luxusní nabídkou, kousek od ubytování malý krámek se smíšeným sortimentem. Zelenina a ovoce - pojízdná prodejna, taky ryby byly pojízdné. Pár kroků od ubytování je cukrárna. Mají tam luxusní dobroty. Nakupovali jsme pouze na snídaně. V Kokkari je strašná spousta taveren, ani jsme všechny nevyzkoušeli. Ale vrátíme se. To vím jistě Kokkari je jedno z nejmalebnějších letovisek, které jsme viděli.
Kokkari od 14.09.18 do 21.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 12
  • Islander
  • KARELIV.
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • acza
  • atofin
  • jaruna111
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi

Frini

Samos » Kokkari Apartmány/Studia
acza Alena / 1 863x
Na RN od 14.08.08 · 12 let
Naposledy 07.05.21/07:57 · 6 dny Zobrazit profil
WiFiBrenna17.08.15
Apartmánový dům Frini je při hlavní silnici v Kokkari blízko centrálního kostela, kde je autobusová zastávka, od pláže vzdálený cca 300 m. Pokoje jsou v přízemí (s terasou) a v patře (s nevelkým balkonkem), většinou jsou situovány do dvorku se zelení a bazénkem. Hlavní silnice příliš neruší, v dvorkových pokojích je zcela klid. Pokoje v patře jsou prostorné, s dostatkem ukládacích míst (velká skříň, komody) a kuchyňským koutem (dvě elektrické ploténky, lednice, varná konvice, základní talíře, příbory, skleničky, hrnky, misky, dva hrnce, pánev, otvírák...). Při rozsvícení v koupelně se spustil dost hlučný větrák. Klimatizace za poplatek. Úklid dobrý a pravidelný, několikrát za pobyt výměna ručníků. Pan majitel každé ráno zametal dvorek a uklízel kolem malého bazénu. Wi-fi funguje jen v přízemí, nejlépe kolem recepce. Nejbližší market je asi 100 m, taktéž první taverna. Celkově se jedná o hezké a příjemné ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 12
  • Islander
  • Jitka.cb
  • KARELIV.
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • atofin
  • jaruna111
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi

Frini

Samos » Kokkari Apartmány/Studia
jaruna111 Radka / žena / 5 453x
Na RN od 10.07.07 · 13 let
Naposledy 22.04.21/19:23 · 2 týdny Zobrazit profil
Kréta » Plakias » 26.06.21 za 44 dní
Mile19.08.10
Pokoj byl čistý,2x úklid s výměnou povlečení a osušek,kuchyň.kout ve skříni i se zabudovanou lednicí,vše nové a vybavený jako všude kde není strava.Náš pokoj měl naštěstí klimatizaci(za 5.- E na den ),bez té by to bylo k nepřežití-33°C i v noci.Balkon malý,do zahrady s bazénem a nebo do silnice,kde asi trochu rušila auta,ale myslím,že se to dalo přežít.Polohu jsem ohodnotila 3 hv.právě kvuli silnici a neskutečnému horku.Kdo neměl klimu byl chudák.Jinak k moři to bylo tak 7 minut po cestě mezi krámky.Pláž úžasná a moře skvělé.Pan domácí docházel ráno a večer,byl velice ochotný a milý.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 12
  • Islander
  • Jitka.cb
  • KARELIV.
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • acza
  • atofin
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi

Frini

Samos » Kokkari Apartmány/Studia
KARELIV. Karel / 193x
Na RN od 10.11.09 · 11 let
Naposledy 29.06.20/08:54 · 10 měsíců Zobrazit profil
Mile19.07.10
Příjemné ubytování na "hlavní ulici" nedaleko centra i pláží (téměř naproti hotelu Venus), avšak dostatečně vzdálené od hluku a ruchu barů a taveren.Třílůžkové studio bylo celkem prostorné i menší balkon na posezení postačoval. Moderní kuchyňská linka s vestavěnou, tichou lednicí neměla chybu. Koupelna se záchodem a sprchovým koutem se závěsem je tradiční, tj. malá, nepraktická ale dostačující.Úklid včetně výměny ložního prádla, ručníků a doplnění dvou toaletních papírů dvakrát za pobyt.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 12
  • Islander
  • Jitka.cb
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • acza
  • atofin
  • jaruna111
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi
Samos Srážky Teplota Vítr
Dnes 12–18 Clear sky 0 mm 18° 4 m/s
18–24 Fog <1 mm 17° 3 m/s
Pátek, 14.05.21 00–06 Partly cloudy <1 mm 14° 3 m/s
06–12 Partly cloudy <1 mm 14° 4 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 18° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 18° 2 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !