Ubytování

Antonios

Melissa Travel

Antonios

Thassos » Limenaria Hotel
Sari67 Šárka / žena / 288x
Na RN od 21.07.15 · 5 let
Naposledy 14.03.21/21:30 · před měsícem Zobrazit profil
WiFi30.07.20
Pěkný, čistý a klidný malý hotel. My dostali pokoj č.106, je to první patro, tudíž omezený rozhled na moře. Navíc hned vedle hotelu nedostavěný soukromý dům, tudíž z našeho pokoje výhled na jeho střechu. Pokoj velmi malý, akorát pro dva. Úklid pokojů pravidelný, koš vynášen denně. Personál sympatický, bez problémů. Stravování polopenze, chutná ale málo řecká. Pro velké jedlíky možná porce menší, nám to stačilo. Bazén krásný, čistý. Bohužel s pláží to je doslova hrozivé. Vypadá to jako na stavbě. Očividně bude probíhat rekonstrukce celého pobřeží, kdy bude hotovo není známo....rozhodně je nutno docházet či dojíždět na jiné pláže.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 8
  • Dana K.
  • Danous
  • Ireon
  • Janculka
  • Věra1
  • mata2
  • peza76
  • viera
Napsat recenzi

Antonios

Thassos » Limenaria Hotel
Věra1 Věra / žena / 1 081x
Na RN od 26.08.10 · 10 let
Naposledy 01.05.21/14:47 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiBrenna28.09.13
Hotel je velmi pěkný, nový, pečlivě udržovaný a vzorně se o něj stará rodina Kostase. Je postavený asi 50m od pláže, ale je v prudkém svahu, ale zato je z něj krásný výhled. Pokoje jsou velmi pěkně vybavené, balkonové dveře mají sítě, v ceně byla i klimatizace, minibar a fén. Úklid probíhá každý den, povlečení bylo vyměněno asi 3 x za pobyt. Pravidelně je doplňovaný i toaletní papír. V šatní skříni je dostatek ramínek. Ne všechny pokoje jsou s výhledem na moře. My jsme zájezd kupovali na first a mohli jsme si pokoj vybrat. Koupelna byla milé překvapení, prostorná s uzavíratelným sprchovým koutem, tak žádná voda v koupelně, držáky na osušky, ručníky, atd. Snídaně jsou bufetové – chléb, máslo, džem, med, šunka, sýr, vajíčka, olivy, Corn flakes, jednohubky, sladká buchta, občas čerstvá zelenina, čaj, mléko, káva, džus. Nám to bohatě stačilo, jen nám chyběl jogurt. Večeře jsou jednotné bez možnosti výběru , ale chutné a slušné porce. Např. žralok, souvlaki, gigantes, bifteki, pastitsio, loukanika, řízek, kuře, sutzukakia. Jeden salát pro dva + dezert.
Samozřejmě večeře v hotelu nemůžou nikdy nahradit příjemné posezení v tavernách, ale pro méně náročné cestovatele jsou dostatečné. My jsme o tom věděli a počítali jsme s tím, že si občas na jídlo zajdeme do taverny.
Na recepci je volně přístupný PC s WiFi a WiFi je dostupné i některých pokojích, klíč vám dají na recepci.
Limenaria od 29.08.13 do 09.09.13
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 8
  • Dana K.
  • Danous
  • Ireon
  • Janculka
  • Sari67
  • mata2
  • peza76
  • viera
Napsat recenzi

Antonios

Thassos » Limenaria Hotel
peza76 Petra / 6x
Na RN od 25.08.10 · 10 let
Naposledy 01.07.17/22:31 · 3 roky Zobrazit profil
Brenna25.08.10
Pěkný hotel, nový, čistý, vždy uklizený, voňavé ručníky i povlečení. Pokoje jsou menší, ale zařízené novým nábytkem, s TV a fénem. Snídaně stejné, večeře servírované, jídlo chutné. Pláž u hotelu není přeplněná, ale vyplatí se půjčit auto a nebo jít 2km na Tripity či Metalii, je to příjemná procházka. Do centra je to 5 až 10 min chůzí příjemnou procházkou po pobřeží. Večer je v hotelu klid, žádný ruch ani hudba. Byla jsem moc spokojená. Kdo si raději sám vaří či rád zajde do taverny na jídlo, je lepší vybírat ubytování bez stravy.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 72%
Další hosté 8
  • Dana K.
  • Danous
  • Ireon
  • Janculka
  • Sari67
  • Věra1
  • mata2
  • viera
Napsat recenzi
Thassos Srážky Teplota Vítr
Dnes 12–18 Clear sky 0 mm 17° 1 m/s
18–24 Partly cloudy <1 mm 17° 2 m/s
Pátek, 14.05.21 00–06 Fair 0 mm 14° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 12° 1 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 19° 2 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 19° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !