Ubytování

Continental

Melissa Travel

Continental

Kalymnos » Massouri Hotel
lvicekz Zdeněk / muž / 485x
Na RN od 22.06.15 · 5 let
Naposledy 16.02.21/13:26 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiFiro Tour03.11.15
Pokud chcete zažít klidnou a pohodovou dovolenou, tak je tento hotel pro Vás jako dělaný.

Ubytování

Náš pokoj byl prostorný a dobře vybavený. Pohodlná lůžka, malá kuchyňka s ledničkou, vařičem a nádobím, skrytá v jedné skříni a samozřejmě koupelna - WC, sprcha a umývadlo. Pokoje sice nemají okno jako takové, ale dveře s otevíracím oknem a sítí proti komárům. Před pokojem terasa nebo balkón.

Strava a stravování

Rozšířená kontinentální snídaně: jogurt, med, zavařenina, vločky, vajíčka natvrdo, sýr, máslo, šunka, tmavý a světlý chléb, káva, čaj, džus

Vybavení, služby a personál hotelu

Personál velice příjemný a ochotný. Recepce 24 hod. Úklid každý den. Odstranění závad okamžité. Menší bazén s hloubkou 1,10 m. Dobře vybavený bar s možností lehkého občerstvení.

Pláž a moře

Moře nádherné, průzračné. Pláž malinká, spíše oblázkový vstup do moře. Dojde se k ní asi po 50m. Další pláže jsou kousek od hotelu. Nádherné pláže jsou na ostrově Telendosu, kam Vás převeze malá loď z přístavu v Mirties. Pluje se asi 10 min a cena 2Eu. Loď vyplouvá každých 30 min.

Okolí hotelu

Hotel se nachází na konci Massouri. Kousek od hotelu začínají taverny a markety. Procházkou po zastíněné místní komunikaci mezi obchůdky, tavernami a studii se dostanete asi po 1 km do přístavu.

Celkový dojem

Hotel do kterého se člověk rád vrátí!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 4
  • Trencanka
  • Yasminee
  • eve
  • luver
Napsat recenzi

Continental

Kalymnos » Massouri Hotel
eve Eva / 7 337x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 13:27 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiFirotour28.06.12
Continental je moc hezký malý hotel, který je vystavěný terasovitě přímo nad mořem. Velmi se nám tam líbilo, Nemám co vytknout. Personál je velice příjemný, snídaně jsou odpovídající, je zde bazén, který je umístěný na terase s fantastickým výhledem, vládne tu příjemná atmosféra a vše je pečlivě udržováno.
Pokoje jsou zařízeny hezkým nábytkem a z většiny pokojů je krásný výhled na moře a protilehlý ostrov Telendos. Náš pokoj č.140 předčil naše očekávání, dvě místnosti, kuchyňský kout, klimatizace, velká terasa, výhled a naprosté soukromí a klid
Přímo pod hotelem je malinká plážička, tedy spíše vstup do moře. Pláž v Massouri je vzdálená asi pět minut pěšky od hotelu.
V Massouri je dostatek obchůdků, taveren a barů, některé dosti hlučné až do ranních hodin. Do hotelu Continental však tento ruch nedoléhá.
Kalymnos je krásný ostrov a hotel Continental doporučuju. Jenom zrovna není moc vhodný pro lidi, kteří mají nějaké pohybové problémy, protože i v areálu hotelu musíte stále překonávat schody. My byli ale opravdu moc spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 4
  • Trencanka
  • Yasminee
  • luver
  • lvicekz
Napsat recenzi

Continental

Kalymnos » Massouri Hotel
Yasminee Yasminee / 163x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 21.03.21/20:03 · před měsícem Zobrazit profil
Firo Tour23.10.10
Ubytování s nádherným výhledem na Telendos. Každý den úklid pokojů. Snídaně formou bufetu. Pokoje mají klimatizaci, TV, telefon, fén, ledničku. Naprostá spokojenost (pokoj č. 114). V letovisku je hodně taveren, půjčovna aut, skůtrů, obchůdky. Na protější ostrov Telendos se dostanete z letoviska Myrties cca 10 min pěšky, loď jezdí každých 30 minut až do půlnoci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 96%
Další hosté 4
  • Trencanka
  • eve
  • luver
  • lvicekz
Napsat recenzi
Kalymnos Srážky Teplota Vítr
Dnes 19–24 Clear sky 0 mm 20° 4 m/s
Sobota, 15.05.21 00–06 Fair 0 mm 18° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 17° 2 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 20° 3 m/s
18–24 Fair 0 mm 20° 5 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !