Ubytování

Stegna Star

Stegna Star

Rhodos » Archangelos » Stegna Apartmány/Studia
Věra1 Věra / žena / 1 087x
Na RN od 26.08.10 · 10 let
Naposledy 06.07.21/21:37 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiTravel 200228.09.19
Moc hezké apartmány s oddělenou ložnicí pro 2 – 4 osoby. Jsou jednoduše zařízené, ale dobře udržované, čisté, pláž jenom přes silnici. Úklid a vynášení odpadků každý den kromě neděle, převlečené postele asi dvakrát za pobyt. Z obýváku i z ložnice je přímý vstup na velký balkon. K dispozici je samozřejmě lednička, varná konvice, vařič. Sklenice, skleničky, malé šálky na kávu, nějaké talíře a příbory. Na větší vaření to asi nebude. Co jsem zahlédla, tak tam byl jenom jeden hrnec a nějaké síto. Vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak nám to nevadilo.
Koupelna prostorná s přímým větráním, vanou se závěsem, takže v koupelně bylo po sprchování krásně sucho.
Na balkoně byl sušák na prádlo.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou.
Klimatizace za příplatek asi 9€.
Výhodou je, že balkon apartmánů je situovaný na sever, takže tam kromě pár minut ráno nesvítí vůbec slunce, což nám vyhovovalo a taky kvůli tomu jsme si tohle úbytko vybrali. Menší nevýhodou je menší soukromí, vzhledem k protější budově Stegna Mare, ale tohle jsme věděli.
Nedala jsem plný počet bodů za personál kvůli tomu, že nás první dvě noci ubytovali jinde. Jako kompenzaci jsme pak dostali možnost opustit apartmán až v 17 hod. místo ve 12 hod. Což zařídil náš delegár Dalibor Pravda.
Wifi jenom v restauraci a kousek před ní.
Za nás velká spokojenost s ubytováním, kdyby nebylo prvních dvou nocí. Všechny, kteří přiletěli v noci s námi - 8 lidí, nová majitelka (dcera Katariny) po příjezdu ke Stegně Star ubytovala v jiných apartmánech, což bylo pro všechny dost nepříjemné překvapení. Bohužel jsem pak zjistili, že jsme nebyli zdaleka jediní. Asi je to tam teď novým pravidlem.
Stegna od 10.09.19 do 20.09.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 7
  • Engi
  • Janakol
  • Kytička
  • Obelix
  • danfi
  • pemila
  • susa
Napsat recenzi

Stegna Star

Rhodos » Archangelos » Stegna Apartmány/Studia
Engi Lukas B. / muž / 251x
Na RN od 18.09.07 · 13 let
Naposledy 17.05.21/10:27 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiBrenna12.08.19
Celkem prostorna studia o dvou mistnostech (z obou pristup na prostornou terasu) s maximalni obsazenosti 4 osob (jedna pristylka), kuchynsky kout vybaven zakladni vybavou, nechybela vsak rychlovarna konvice (coz neni v teto kategorii samozrejmost), moznost klimatizace za poplatek, wifi na pokoji neni, ale od recepce smerem na plaz byl prijem mozny. Prostorna koupelna s vanou a zavesem. Trochu problem s mravenci, ale po zasahu uklizecky dali vzdy na chvili pokoj, kazdopadne zadna katastrofa. Kazdodenni peclivy uklid vcetne vymeny rucniku, celkove velice mily personal.

Plaz ihned pred ubytovanim - pouze za mistni komunikaci a plazovou promenadou. Plazovy servis za poplatek (8e/set), sprchy, donaska obcerstveni...

V miste mnoho taveren, nekolik obchudku vcetne kazdodenniho cerstveho peciva, lokalnich vyrobku, 2 autopujcoven, pujcovna lodi, bankomatu,... proste vesktera vybavenost v miste.

Celkove je Stegna velice klidne letovisko s nepreplnenymi plazemi a s velice solidne nastavenymi cenami jak v tavernach, tak obchodech. S dopravou je to slozitejsi, protoze v miste lze kazdy den vyuzit pouze jednoho spoje rano smerem Rhodos a odpoledne smer zpet. Daleko priznivejsi je situace v o 3km vzdalenejsim mestecku Archangelos, kudy vede hlavni silnice a tedy je zde i hlavni autobusova zastavka. Urcite tedy v pripade cestovani doporucuji pronajem automobilu. Obcas (hlavne v nedeli) docela problem s parkovanim. Jinak toto letovisko nema chybu - kristalove cista, tepla voda s moznosti snorchlovani (pestry podmorsky zivot). Nektera mista plaze kamenita, jina piscita, oblazkova - pred ubytovanim byla snad nejlepsi, protoze se zde nachazel pozvolny vstup do more - pisek - takze idealni i pro male deti.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 7
  • Janakol
  • Kytička
  • Obelix
  • Věra1
  • danfi
  • pemila
  • susa
Napsat recenzi

Stegna Star

Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
Obelix Jiří Havlačka / muž / 561x
Na RN od 22.08.06 · 14 let
Naposledy 25.08.14/06:29 · 6 let Zobrazit profil
WiFiApollon20.10.11
Komplex sestává ze tří objektů a to Stegna Star, Stegna Mare a Stegna Sea & Sun, kde jsme bydleli. Studio je celkem malé, ale zcela funkční. Protože tam člověk pouze spí a udržuje se v čistotě, naprosto dostačující. Skládá se ze dvou místností a balkónku. Jedna místnost je na spaní a vaření, druhá je koupelna s WC. Sprchový kout má hlubší vaničku, takže se nikam nenacákalo. Všechno je nové a málo opotřebované. Vzdálenost od pláže je pouze přes silnici. Denně se uklízelo a to velmi důkladně. Co dva dny nové ručníky a povlečení. Personál vynikající s maximální vstřícností. Přilehlá restaurace sice trochu, ale opravdu jenom trochu dražší, než ostatní zařízení ve středisku, ale kvalitativně úplně jinde, než jiné taverny a restaurace v místě. Celkem super zážitek. Při odjezdu se s námi personál loučil stejně vřele jako bychom byli z Itálie a "Italovce " ty tady skutečně žerou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 7
  • Engi
  • Janakol
  • Kytička
  • Věra1
  • danfi
  • pemila
  • susa
Napsat recenzi
Rhodos Srážky Teplota Vítr
Dnes 15–18 Clear sky 0 mm 31° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 30° 6 m/s
Neděle, 25.07.21 00–06 Clear sky 0 mm 27° 5 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 26° 4 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 30° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 31° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !