Ubytování

Athina Beach

Melissa Travel

Athina Beach

Kefalonia » SAMI » Sami Hotel
Robi Robi / muž / 130x
Na RN od 27.04.14 · 7 let
Naposledy 06.09.19/07:42 · před rokem Zobrazit profil
WiFiFischer09.11.18
Ddovolená byla báječná. ( bohužel krátká )
Ostrov je krásný, zelený, úžasné pláže a řada z nich téměř bez lidí. Pochopitelně musí člověk hledat a něčím jezdit. Moře bylo teplé a voda čistá.
Hotel Athina Beach je určitě dobrá volba a majitel Makias je ke všem hostům absolutně přátelský, odhaduji že si nás 70% pamatoval křestním jménem a ráno všechny obešel a pozdravil u snídaně. Nikde jsem toto v Řecku nezažil.
Uklid na hotelu denně a perfektní, čisté ručníky obden a když byly špinavé tak vyměnili hned druhý den ! Večer fungoval bar s velkou nabídkou nápojů cca do půlnoci.
Snídaně klasické s dobrou nabídkou, feta, rajčata, jogurt, cornflakes, ovoce, bábovka, pečivo, máslo džemy, med, káva čaj, džus. Pro nenažrance to není a řada lidí tohle bude chápat jako chudé. (ale co jedí doma, že? )
Hotel je stranou městského ruchu, ale je za rohem pekař a cca 300m obchod, dvě taverny. Do centra procházka po chodníčku podle pláží asi 1,5km. Tam je nabídka veliká všeho.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 3
  • Marigaux
  • kamva
  • plavec
Napsat recenzi

Athina Beach

Kefalonia » Sami » Karavomilos Hotel
Marigaux Kateřina / žena / 2 369x
Na RN od 02.06.12 · 8 let
Naposledy Včera 23:51 · 10 hod. Zobrazit profil
Alonissos » Patitiri » 09.07.21 za 55 dní
WiFiFiro tour05.08.13
Hotel je větší rodinný-milý majitel s rodinou -připravil nám welcome drink dle našeho přání-babička nám po celou dobu kontrolovala opálení a když zalévala truhlíky a záhony tak i nohy nám hadicí osprchovala na zchlazeníHotelové pokoje jsou opravdu moc pěkné - podle toho jak jsme párkrát nahlédli -studia - už "horší" bohužel bílý nábytek bere za své a byl zašlý...nicméně postele pohodlné - to zase jo. Úklid byl denně,čisté ručníky také....co se týče úklidu jako obecného - ok,nicméně např. digestoř nebo ve spárech lednice bych si asi dokázala představit čistěji - u lednice chápu,byla tam zabudovaná,s mezerami,kde se asi horko těžko dostávalo...ale když se chce....nebo to "zahradit"ať tam nic nepadá z kuchyňské linky....nádobí - talířů,hrnků,skleniček a příborů bylo dostatek i pro rodinu,chyběla mi malá konvička na plotýnku - vyřešil malý rendlík a třeba nějaká naběračka,plus ostrý nůž- jinak byla pánvice k dispozici a velký hrnec....pokoj byl poměrně prostorný,veranda,která byla jak kdyby nad pokojem byla taky prostorná(se sušákem) - i tu uklízečka denně vymetala,vytírala....v hotelu byl klid,jeden večer více vyhrávali,ale to se přece na dovči toleruje pokud to není do pěti do rána.Koupelna byla slabší - chyběl mi nějaký kus nábytku na odlož. věcí - polička nebo tak něco a závěs u sprchového koutu - bylo tam prostě furt bez toho nacamráno i když se člověk snažil sebevíc,ale tak uprostřed to odpad pak pobral -výhodou byla strana pokoje-svítilo tam jen chvilku ráno,takže nebyl hic - klimatizace byla zdarma - nicméně tu jsme použili jen jednou kdy to bylo strašné dusno (moc klíma v místnostech,kde člověk spí nefandím),pokoj je orientován částečně na hřiště - kde však tak o půl desáté je klid, a osvětlení zhasne,takže nerušilo - a viděli jsme i na moře.Další výhodou vedle klimatizace zdarma a majitele,který se neustále ptal zda je vše ok,a opravdu se snažil(nám i volal do autopůjčovny-se kterou byl už ve spojení-na naši rezervaci auta,kterou jsme měli už od dubna)-další plus byly zdarma lehátka a slunečník na pláži,která je asi 30m od hotelu -je klidná,malá,moc lidí tam nebývalo - voda díky spodním pramenům však studená -každopádně jsme měli 40 stupňů plus -i jsem studenější vodu uvítala. Možnost využití bazénu v sousedním 5hvěz. hotelu-bazén u moře nevyužívám ani náhodou,ale pro někoho to může být třeba taky plus -zahrada s bazénem toho hotelu byla opravdu krásná. Kolem hotelu vede cesta - prakticky ze všech stran,ale není to nic hrozného(místní pouliční cesta) - jen tam občas přijede auto,které je klientů Athiny beach - vůbec nerušilo nic a to jsme spali při otevřeném okně bez klíma.Vesnička Karavomilos je obecně velmi klidná,je tam pouze jeden pidititi drahý market - a jedna taverna - všichni chodily 15min. procházkou podél pobřeží do Sami,kde je taveren asi 50 a menší market,ne ten typický letoviskový...my pokud jsme měli auto a jezdili na Myrtos a tím směrem z Karavomilos nakupovali u starého dědy ve vesničce za Ag.Efimiou -po pravé straně- v zatáčce,u malinké benzínky - nejde přehlédnout-měl tam opravdu vše (smíšené zboží)a vzhledem k tomu,že to nebyla turistická vesnička/letovisko skvělé ceny -např. 100%džusy za 1.30€,balík 6 vod za 1.60€...sýry za 1.80€,šunka do 2€ plus skvělé nektarinky,broskve za cenu o které si u nás asi můžeme nechat zdát. Snad jsem napsala vyčerpávající recenzi na hotel,letovisko...delegát byl super,jen mě překvapilo,že je společný pro Firo,Melissu i Alex myslím - musel toho mít teda požehnaně....jeho služby jsme nepotřebovali,nicméně při příletu i odletu byl tam,kde měl být - tedy na letišti.schůzka byla druhý den - Dokonce nám předal vzkaz od Pefanise-skvělé autopůjčovny na Kefči,že nám auto dovezou navečer den před dohodnutým termínem,že nám ještě brnknout osobně z půjčovny,kdy přesně.Přímo nad hotelem je ještě krásná
pekárno/cukrárna.Okolí bez odpadků,potkali jsme i podél cest "sběrače",kteří uklízeli.Doporučuji skromnějším klientům,luxus nečekejte...klasický řecký standard
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 3
  • Robi
  • kamva
  • plavec
Napsat recenzi

Athina Beach

Kefalonia » Sami » Karavomilos Hotel
plavec Eva / 57x
Na RN od 20.03.07 · 14 let
Naposledy 09.05.13/11:19 · 8 let Zobrazit profil
Firo tour02.08.12
Pokoje a studia jsou v starší a nové části hotelu, ale pozor majitel Vás nejdřív chce ubytovat v těch horších. Nebojte se ozvat. Pokoj č.211 je v přízemí v levém rohu hotelu od vchodu, je dvojlůžkový s malinkou ledničkou asi 50l u které se nedá spát. Matrace jsou tvrdé. Koupelna standart má i závěs u sprchového koutu, ale fén ne jenom trčí drát, nemá okno ani odvětrání. V pokoji je dost slyšet hluk od silnice. Terasa velká je tam sušák na prádlo, stolek a dvě židle. Průměrný úklid. Pláž která je na obrázku v katalogu je vzdálená od hotelu asi 800 m. Pláž u hotelu oblázková asi 50m, voda je zakalená a velice studená ve vodě kameny. Asi 60m od hotelu pekárna velice dobrá, 100m malinký market, 200m taverna. V Sami mě překvapilo začátkem července málo turistů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 57%
Další hosté 3
  • Marigaux
  • Robi
  • kamva
Napsat recenzi
Kefalonia Srážky Teplota Vítr
Dnes 09–12 Rain <1 mm 19° 1 m/s
12–18 Rain showers 1 mm 18° 3 m/s
18–24 Fair 0 mm 19° 4 m/s
Neděle, 16.05.21 00–06 Partly cloudy 0 mm 16° 2 m/s
06–12 Cloudy 0 mm 15° 2 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 20° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 20° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !