Ubytování

El Greco

Melissa Travel

El Greco

Rhodos » Rhodos město Hotel
Wolfi1 Jitka / žena / 998x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 03.03.21/12:31 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Makrigialos » 19.06.21 za 66 dníRhodos » Rhodos město » 04.09.21 za 143 dní
WiFiFischer14.09.12
Hotel je spíše ubytovnou s recepcí ☺. Pokoje malé, vybavené 1 postelí (ev. plus palanda), skříní a malou kuchyňkou. Koupelna miniaturní! Ručníky s dírami, úklid jakštakš. Nicméně jídlo velmi dobré, poloha hotelu vyváží všechno. Jste v centru, přesto v klidu. Na pláž kousek, staré město kousek. Pokud někdo nehledá konfort ubytování, ale spíše konfort místa, dostupnosti a zážitků, pak bude spokojen.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 16
  • Fill
  • Iriska
  • Jitka.cb
  • Makuna
  • Sinful
  • Stoklas
  • Vomiště
  • bobosapo
  • cili
  • dagina1
  • dejvik
  • milena33
  • mirka1
  • pafi
  • vasses
  • ΧαριλάοςΤετά
Napsat recenzi

El Greco

Rhodos » Rhodos město Hotel
Makuna Martina / 1x
Na RN od 28.08.09 · 11 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Akvila28.08.09
Hotel klidný,i když v centru města.Kvalita hotelových služeb odpovídá počtu hvězdiček.Personál vztřícný,i když někdy trošku drzý(pokojská,která se neustále dobívala do pokoje při úklidu,i přes náš odpočinek!).Strava dobrá.Pláž kousek,pěkná,jen nevýhoda ležení v podstatě pouze na placených lehátkách(leze to do peněz).Histor.památky kousek!Celkově spokojenost!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 64%
Další hosté 16
  • Fill
  • Iriska
  • Jitka.cb
  • Sinful
  • Stoklas
  • Vomiště
  • Wolfi1
  • bobosapo
  • cili
  • dagina1
  • dejvik
  • milena33
  • mirka1
  • pafi
  • vasses
  • ΧαριλάοςΤετά
Napsat recenzi

El Greco

Rhodos » Rhodos město Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 497x
Na RN od 05.05.07 · 13 let
Naposledy 19.01.21/22:50 · 2 měsíce Zobrazit profil
26.10.08
Jde o hotel nižší kategorie, určený opravdu pouze na přespání. Má ovšem přímo super polohu - kousek do Starého města (historie), kousek do Nového města, pár minut na pláž. Pláž nic moc, kolem silnice, pláže špinavé - už jsem byla v Řecku víckrát, ale s tak špinavýma plážema jsem se nesetkala. Chyběly toalety, sprchy tam jsou. Ale moře krásné, průzračné, dalo se jít ke Středozemnímu nebo k Egejskému (tam hodně fouká, ale jsou tam velké vlny). Stravování v hotelu - snídaně pořád to stejné, po pár dnech Vás to nebaví (taky nedostatek nádobí a hygiena nic moc), večeře různorodé, celkem chutné, k jídlu i voda na pokoj a sklenička džusu nebo vína. Celkově bych řekla, že se hotel hodí pro naprosto nenáročné turisty, třeba i pro mladé lidi - last minute vyšel na opravdu slušnou cenu a to jsme tam byly v srpnu, zábavy je v okolí dost. A pro starší generaci spousta možností k procházkám.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 68%
Další hosté 16
  • Fill
  • Iriska
  • Makuna
  • Sinful
  • Stoklas
  • Vomiště
  • Wolfi1
  • bobosapo
  • cili
  • dagina1
  • dejvik
  • milena33
  • mirka1
  • pafi
  • vasses
  • ΧαριλάοςΤετά
Napsat recenzi

El Greco

Rhodos » Rhodos město Hotel
bobosapo Radek / muž / 2 232x
Na RN od 26.04.07 · 13 let
Naposledy 25.06.19/18:37 · před rokem Zobrazit profil
Atlantika14.08.07
Nove info - 2008 - nej na holetu je jeho poloha, leží přímo v hlavním městě, takže máte všechno na dosah - pláže, nové centrum i staré historické město, taverny, autobusové nádraží i půjčovny aut a motorek. Hotel sám je starší a jednoduchý, majitelé jsou příjemní lidé a na recepci mají i svého pejska. V ceně je v hlavní sezoně klimatizace a na pokoji je i telka a lednička, takže hlavně kvůli klimě je to výhodné. Pokoje jsou ovšem většinou malé, ale na přespání to stačí. Jídlo je slabé: / já na hotelu nikdy nejím, chodím vždy do bistra, restaurace či taverny/ ale jednou jsem se tam byl podívat - jednoznačně došlo ke zhoršení s celkovou čistotou na hotelu, opravdu to letos bylo špatné... jestliže mají problémy se základní elementární čistotou / špinavé a mastné talíře, tácky se zbytky od minulého jídla, na skleničce rtěnka, atd.../ je to špatné. Cena a poloha ano, úroven ale šla dolů a nedoporučuji zde chodit na jídlo. Asi je třeba se podívat po jiném hotelu v centru Rhodosu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 64%
Další hosté 16
  • Fill
  • Iriska
  • Jitka.cb
  • Makuna
  • Sinful
  • Stoklas
  • Vomiště
  • Wolfi1
  • cili
  • dagina1
  • dejvik
  • milena33
  • mirka1
  • pafi
  • vasses
  • ΧαριλάοςΤετά
Napsat recenzi

El Greco

Rhodos » Rhodos město Hotel
mirka1 Mirka / žena / 431x
Na RN od 02.01.07 · 14 let
Naposledy 19.11.12/14:48 · 8 let Zobrazit profil
02.01.07
Hotel El Greco je skromný hotel a tomu je prisposobené aj vybavenie na izbách. Veľkým plusom sú samostatné sociálne zariadenia. Poloha hotela je výhodná, lebo sa nachádza kúsok od severného cípu ostrova Rhodos v meste Rhodos, takže sú dostupné dve moria. Egejské na západe a Stredozemné na východe. Raňajky v hoteli sa podávali od 7.00 hod do 9.00 hod formou švédskych stolov, ale obsahovali každý deň to isté: biele pačivo, bábovku, šunku, 2 druhy syrov, 2 druhy džemu, čaj, kávu, mlieko, džús a varené vajcia. Jedáleň na množstvo stravníkov bola nedostatočná, čiastočne slúžila aj ako sklad záhradných stoličiek. Večere boli bohaté : ryby, hydina, bravčové a hovädzie mäso,, zemiaky na rôzne spôsoby, cestoviny, ryža a výborné kompoty prevažne broskyňové. Z nápojov podávali víno k večeri, šťavy a minerálku. Zároveň si bolo možné každý deň odniesť na izbu fľašu pramenitej vody. Nepáčilo sa nám odnášanie riadu, príliš to pripomínalo študentskú menzu či závodnú jadáleň.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 56%
Další hosté 16
  • Fill
  • Iriska
  • Jitka.cb
  • Makuna
  • Sinful
  • Stoklas
  • Vomiště
  • Wolfi1
  • bobosapo
  • cili
  • dagina1
  • dejvik
  • milena33
  • pafi
  • vasses
  • ΧαριλάοςΤετά
Napsat recenzi

El Greco

Rhodos » Rhodos město Hotel
cili Cieslar Libor / 1x
Na RN od 09.08.06 · 14 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Marted09.08.06
Právě jsme s rodinu přiletěli z Rhodu kde jsme byli ubytováni v hotelu EL GRECO. Vhrady mám zejména k označení "hotel" neboť bych toto zařízení považoval spíše za ubytovnu. Pokoj je skutečně slušně vybaven ale zastaralým, mnohdy nefunkčním zařízením. Je velmi, zdůrazňuji VELMI malý!! A to i pro případné páry, neboť i když máte ve skutečnosti zaplacená dvě lůžka počítejte s tím, že budete na pokoji ještě s poschoďovými postelemi bez matrací.Snídaně katastrofa!!!12dní jsme jedli to samé!!!Výběr se nemění(salám, sýr).Večeře jsou slušnější, sklenka vína nebo juice a láhev neperlivé vody v ceně.Poloha ujde, k pláži je skutečně blízko. Zvenčí hotel vypadá jako po náletu-omítka opadává, všude trčí kovové dráty.Shrnutí-ubytování a snídaně- hrůza!!!Večeře průměr. Bazén lze využívat u vedlejšího hotelu bezplatně.Na balonu neposedíte-nevlezete se tam dva(délka 2m, šíře 1m). Pokud chcete odpočívat i na hotelu pak hledejte jiný, pokud zde chcete jen přespat, dá se to vydržet. Město a ostrov OK.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 32%
Další hosté 16
  • Fill
  • Iriska
  • Jitka.cb
  • Makuna
  • Sinful
  • Stoklas
  • Vomiště
  • Wolfi1
  • bobosapo
  • dagina1
  • dejvik
  • milena33
  • mirka1
  • pafi
  • vasses
  • ΧαριλάοςΤετά
Napsat recenzi

El Greco

Rhodos » Rhodos město Hotel
Stoklas Michal / 73x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 07.06.13/14:26 · 7 let Zobrazit profil
17.05.06
Levnější aparthotel **+, jeho hlavní předností je poloha. Leží asi 300m od špičky ostrova s písčito-oblázkovou městskou závětrnou pláží.Ač je voda krásně čistá, při šnorchlování prakticky nenarazíte na nic živého.Břeh jde poměrně rychle do hloubky.Hotel je 200m od přístavu Mandraky ze kterého odjíždí všechny výletní lodě.Do historického centra je to asi 1km.V těsném okolí je spousta taveren a obchůdků.Pokoje jsou malé, ale zato mají kuchyňský koutek s lednicí a klimatizaci v ceně.Pro děti mají kovové palandy.Pokojíky mají malé balkonky a pokud dostanete výhled "do ulice" je nutno počítat s ruchem od všudepřítomných mopedů i hodně po půlnoci.Jídelna je jednoduchá s plastovým nábytkem, ale jídlo bylo dobré.Bufet se sklenicí vína na osobu a lahví vody na pokoj v ceně. Hotel má 4 patra a malý výtah (bezbariérový není, mezi výtahem a pokoji jsou 3 schody).V hotelu není bazén.Závěr:kdo chce za málo peněz zažít historický Rhodos, a vyrazit i za zábavou či jezdit na výtety-tak do toho!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 16
  • Fill
  • Iriska
  • Jitka.cb
  • Makuna
  • Sinful
  • Vomiště
  • Wolfi1
  • bobosapo
  • cili
  • dagina1
  • dejvik
  • milena33
  • mirka1
  • pafi
  • vasses
  • ΧαριλάοςΤετά
Napsat recenzi
Rhodos Srážky Teplota Vítr
Dnes 09–12 Partly cloudy 0 mm 16° 5 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 17° 6 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 16° 6 m/s
Čtvrtek, 15.04.21 00–06 Partly cloudy 0 mm 15° 5 m/s
06–12 Partly cloudy 0 mm 16° 5 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 18° 7 m/s
18–24 Cloudy 0 mm 17° 5 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !