Ubytování

Leonidas

Melissa Travel

Leonidas

Korfu » Severozápad » Agios Georgios - sever Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 560x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 26.06.20/14:21 · 10 měsíců Zobrazit profil
WiFiTravel 200227.01.19
Prostorné apartmány, nově renovované, leží stranou ostatních na klidném místě, k moři je to kousek z kopečka. Apartmán se skládá ze dvou pokojů - ložnice a obýváku, kuchyňského koutu, koupelny a komory. Má dva balkony. Pro dva až luxusně velké, přesto mi tu chyběly jakékoli úložné prostory. Vestavěná skříň měla dostatek ramínek, ale žádnou polici. Nakonec jsem vše musela uložit na dno skříně. Prázdná komora sloužila jen na uložení kufrů.
V polovině pobytu se měnilo povlečení a ručníky, ovšem koše se nevynášely. To by až tak nevadilo, kdyby bylo kam. Popelnice chyběla, navíc každý penzion nebo hotel si ten svůj kontejner hlídal.
Pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Voda krásně čistá po celých 11 dní pobytu a přestože jsem měla obavy po přečtení recenzí, i teplá 26 stupňů celou dobu.
Je tu dostatek taveren, vyzkoušeli jsme několik, chutnalo nám všude.
Středisko není zas až tak malé, ale je klidné a bez velkých hotelů. S východním pobřežím, které jsme projížděli při svých výletech, se to nedá vůbec srovnat.
Až na těch pár kosmetických nedostatků ideální ke strávení klidné dovolené.
Agios Georgios - sever od 06.09.18 do 17.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 3
  • Andrejka
  • RomanaM
  • ajka83
Napsat recenzi

Leonidas

Korfu » Agios Georgios - sever Apartmány/Studia
Andrejka Andrea / 104x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 20.12.12/23:24 · 8 let Zobrazit profil
DATOUR04.07.10
Vzhledem k tomu, že jsme tu byli ubytováni jen 5 dnů nemohu hodnotit personál ( nikoho jsme nepotkali ). Jinak velmi příjemná studia v 1.patře s výhledem do zahrady a na hory za námi. Pokoje čisté, 2 balkóny zalité ranním sluncem, vybavení kuchyně skromné, ale dostačující. Venkovní posezení řešeno dobře, sousedy nevidíte. K moři cca 200 metrů z kopce, supermarkety, taverny a půjčovna motorek v podobné vzdálenosti. Místní pláž je velmi pěkná - dlouhá, místy organizovaná, ale bez problémů se tu dá poležet i s vlastním vybavením. Kombinace písku a drobných oblázků, možnost zapůjčit si od kajaků po motorové čluny. Doporučuji pěší výlet na "dvojitou" pláž Timoni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • Jasmína
  • RomanaM
  • ajka83
Napsat recenzi

Leonidas

Korfu » Agios Georgios - sever Apartmány/Studia
ajka83 Ajka Hynkova / 40x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Cesta05.06.06
Vyborna studia,kousek od plaze,majitel vstricny,pratelsky. super pro mlade,seniory i rodinys detmi.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 90%
Další hosté 3
  • Andrejka
  • Jasmína
  • RomanaM
Napsat recenzi
Korfu Srážky Teplota Vítr
Dnes 06–12 Clear sky 0 mm 16° 3 m/s
12–18 Fair 0 mm 18° 3 m/s
18–24 Fair 0 mm 18° 4 m/s
Pátek, 14.05.21 00–06 Fair <1 mm 17° 3 m/s
06–12 Clear sky <1 mm 16° 1 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 19° 3 m/s
18–24 Cloudy <1 mm 19° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !