Ubytování

Artemis

Melissa Travel

Artemis

Kréta » Východ » Makrigialos Apartmány/Studia
RottenFox Petr / muž / 1 774x
Na RN od 30.04.14 · 6 let
Naposledy 12.04.21/21:51 · včera Zobrazit profil
Ithaka » Vathi » 03.06.21 za 50 dníKréta » Agia Galini » 06.09.21 za 145 dní
WiFiAeolus01.06.19
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Makrigialos od 22.05.19 do 01.06.19Kréta v květ(n)u
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 22
  • Ivča
  • Janakol
  • JardaB.
  • Katk@
  • Kopecek
  • Navratil
  • Pesaja
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Věra1
  • Wolfi1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • machajda
  • michajla
  • monika123
  • nadaku
  • re.bok
  • sejkora
  • soukal
Napsat recenzi

Artemis

Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
Věra1 Věra / žena / 1 078x
Na RN od 26.08.10 · 10 let
Naposledy 07.04.21/22:33 · 6 dny Zobrazit profil
WiFiTravel 200201.10.16
Studia a apartmány Artemis jsou umístěna v kopce na konci Makrigialos, v části Analipsi. Kolem nich vede silnice, která ale ve většině studií vůbec neruší (aspoň ne v těch spodních) Studia jsou prostorná a jednoduše zařízená. Na postelích jsou nové matrace. Bohužel u dvoulůžkových studií je matrace společná (my jí říkáme trampolína) a na té se moc dobře nevyspíme. Uvnitř studia je i jídelní stůl se židlemi, lednička, a stará televize. Vybavení kuchyňského koutu je základní. Pro dvě osoby jsou tam dva větší hrnky na čaj, dva kávové hrníčky s podšálky, dva hluboké, dva velké a dva menší talíře. Příbory a kávové lžičky jsou také po dvou. Na chléb je tam velký vroubkový nůž. Menší nůž chybí, ale ten si vždycky vozíme s sebou. Dále nechybí varná konvice a malá džezva. Je tam i velký hrnec a asi nějaká větší pánev, ale vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak jsem další vybavení moc nezkoumala. Velmi příjemné bylo, že v kuchyňce byl prostředek na mytí nádobí, houbička a utěrka. Koupelna byla malá, ale v pohodě. Ve smlouvě jsem požadovala ubytování v patře, ale ubytovali nás úplně dole, ve studiu pod úrovní terénu. My tomu říkali podzemní kobka. První den jsme z toho byli hodně rozladění, (výměna zamítnuta) ale nakonec jsme si zvykli a nakonec jsme byli dokonce i moc spokojení, protože terásky byly kryté dozrávajícím vínem a zastíněné zelení. Po většinu dne tam byl stín. Navíc jsme nemuseli vůbec chodit po schodech. Přeběhli jsme jen pár kroků přes trávník, kolem palmy a byli jsme na pláži. Parkoviště jsme měli taky hned vedle. Klimatizace je za příplatek 5€ za den. Před ubytováním je krásná a udržovaná zahrada s nádherným trávníkem, vysokými palmami a ibišky. Na pláži byli letos lehátka zadarmo, i když už byly značně proleželé. Na pláži bylo v září minimum lidí. Byla tam spousta volného prostoru pro ty, kteří nechtěli lehátka používat. Personál byl milý a usměvavý. Úklid, převlečení ložního prádla,výměna ručníků proběhly jen jednou za 12 dní. S čím jsme ale nebyli spokojení bylo vynášení košů. Ty z kuchyně jsme si vynesli sami podle potřeby, ale vynesení košů s použitým toaletním papírem jen jednou za celou dovolenou se nám zdálo trochu přes čáru. Tohle bych považovala za jedno z velkých negativ, i když asi jediné. Za nás opravdu velká spokojenost s ubytováním, až na to vynášení košů, za které musím strhnout body.
Makrigialos od 10.09.16 do 21.09.16
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 22
  • Ivča
  • Janakol
  • JardaB.
  • Katk@
  • Kopecek
  • Navratil
  • Pesaja
  • RottenFox
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Wolfi1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • machajda
  • michajla
  • monika123
  • nadaku
  • re.bok
  • sejkora
  • soukal
Napsat recenzi

Artemis

Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
machajda Hana / žena / 5 919x
Na RN od 16.05.10 · 10 let
Naposledy 08.04.21/11:19 · 5 dny Zobrazit profil
WiFiAeolus26.06.16
Apartmány a studia Artemis leží až na konci zálivu s písečnooblázkovou pláží a prakticky na konci Makrigialos. Pak už jsou jen samostatné tři hotelové komplexy. Byli jsme ubytováni v apartmánu s oddělenou ložnicí ve druhém poschodí, takže bezkonkurenční výhled na moře, které je hned před ubytováním. Odděluje ho užší pláž pouze na jednu řadu slunečníků, což také zaručuje určité soukromí. Během našeho pobytu slunečníky průběžně přidávali,ale neslyšela jsem ani neviděla, že by něco vybírali... Možná až v plné sezoně. Apartmán byl slušně vybavený, nic nám nechybělo. Byla tam varná konvice, dvouplotýnkový vařič, na kterém jsem ani jednou nevařila , lednice. Nové nádobí, vše pro 4 lidi. Hrnec, pánev, síto, misky, hrnky malé i větší, sklenice taktéž.Velký nůž s vroubky na pečivo apod.,menší ostrý nebyl, měli jsme ale z domu. Pokoj byl vybaven jarem, houbičkou, utěrkou, sprcháčem i tekutým mýdlem na umyvadle. Koupelna klasicky maličká,ale na to jsme zvyklí. U apartmánu jsme měli dva balkonky,na jednom malý stoleček se dvěma židličkami, víc by tam nevešlo. Sušák na prádlo a kolíčky.
V nejbližším okolí je pekárna i spousta marketů, kde se dá koupit vše potřebné.
Pláž je přímo pod ubytováním, původně písečnooblázková. Když jsme přijeli, byla pláž zavezena celkem velkými kameny, během pobytu se sem tam ukázal písek. Nevím, proč to takto udělali, je to škoda. Při vstupu do vody je užší pás kamenů, pak už jen jemný píseček s velmi pozvolným vstupem do vody. Voda je zde také díky tomu rychleji prohřátá.
Ubytování jsme měli beze stravy v komplexu je ale bar, kde se dá koupit lehké občerstvení, nápoje, zmrzlina. Využili jsme minimálně, byli jsme stále na cestách nebo v místních tavernách.
Personál moc milý, nemůžu říct nic negativního. Úklid byl cca 1x za 5dní s výměnou ručníků, povlečení, utěrky. Koš s odpadky jsme si vynášeli sami, 5dní by nevydržel.
Celkový dojem na jedničku, rozhodně bychom se sem rádi vrátili.
Makrigialos od 11.06.16 do 25.06.16
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 22
  • Ivča
  • Janakol
  • JardaB.
  • Katk@
  • Kopecek
  • Navratil
  • Pesaja
  • RottenFox
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Věra1
  • Wolfi1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • michajla
  • monika123
  • nadaku
  • re.bok
  • sejkora
  • soukal
Napsat recenzi

Artemis

Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
JardaB. Jaroslav / 10x
Na RN od 29.10.10 · 10 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Aeolus29.10.10
Prvné hosté sezony v roce 2008, pokoje nepřipravené, z pokoje terpve vyklízeli kartony s obklady, koupelna i kuchyňská lina v hrozném stavu. Nepřátelská atmosféra, rivalita mezi bratry spolumajitely, část "hostů" tvořili stavební dělníci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 73%
Další hosté 22
  • Ivča
  • Janakol
  • Katk@
  • Kopecek
  • Navratil
  • Pesaja
  • RottenFox
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Věra1
  • Wolfi1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • machajda
  • michajla
  • monika123
  • nadaku
  • re.bok
  • sejkora
  • soukal
Napsat recenzi

Artemis

Kréta » Jižní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
monika123 Monika / 83x
Na RN od 14.01.08 · 13 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Aeolus10.07.10
Pokud nejezdite k mori kvuli ubytovani,ale kvuli plazi a mori- jen doporucuji. Pisek misty promichany s oblazky, melke more, malo lidi.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 80%
Další hosté 22
  • Ivča
  • Janakol
  • JardaB.
  • Katk@
  • Kopecek
  • Navratil
  • Pesaja
  • RottenFox
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Věra1
  • Wolfi1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • machajda
  • michajla
  • nadaku
  • re.bok
  • sejkora
  • soukal
Napsat recenzi

Artemis

Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
Katk@ Katk@ / žena / 27x
Na RN od 31.07.06 · 14 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Aeolus10.09.08
Apartmany se nachazeji primo u pisecne plaze, takze vyborne i pro deti. Majitele maji na plazi snack bar s tocenym, takze vyborne i pro tatinky Pres noc je more dost slyset, pro nespavce je lepsi si priplatit klimatizaci a zavrit dvere. Jinak pokoje jsou prostorne, vsechny situovane smerem k mori, ikdyz vyhled je kvuli hustemu porostu trochu omezeny. Vybaveni pokoje klasika, jako vsude v Recku, vybaveni kuchyn. koutu minimalni, na nejake vyvarovani to nebylo. Uklid pouze 1x behem pobytu, takze kose, zejmena ty ze zachoda jsme si vynaseli sami casteji. Na plazi je k dispozici sprcha, ale pisek se vam dostane i do pokoje. Vesnicka Makrigialos je pekna, malebna. Deli se starou a novou cast, ve stare je pobrezni promenada lemovana tavernickami, v te nove, kde se nachazi i tyto apartmany jsou spise hotely, nejake supermarkety a i nekolik taveren. V Aeolusu jsme tuto dovolenou koupili v last minutu za 5tis, takze neni nac si stezovat
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 67%
Další hosté 22
  • Ivča
  • Janakol
  • JardaB.
  • Kopecek
  • Navratil
  • Pesaja
  • RottenFox
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Věra1
  • Wolfi1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • machajda
  • michajla
  • monika123
  • nadaku
  • re.bok
  • sejkora
  • soukal
Napsat recenzi

Artemis

Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
Navratil Navratil / 1x
Na RN od 14.11.06 · 14 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Aeolus14.11.06
Hotel Artemis je situován ve svahu u silnice na výjezdu z vesnice Makrigialos. Pokoje jsou orientovány převážně k moři a zejména výše položené umožňující hezký, nebo skrz palmy omezený výhled na moře, které je doslova na dosah ruky. Vlastní ubytování je standardního typu, čisté a prostorné. Přestože jsme koupili dovolenou na poslední chvíli u CK Aeolus, vyhověli nám a poskytli ubytování v prvním patře. Pokud absolvujete Řecko několikrát (6x Kréta, 8x ostatní ostrovy) víte proč. V přízemí totiž riskujete, že vám kočky, které jsou všudepřítomné skočí až na stůl. Blízkost hlučného moře může někomu vadit při spání, ale pokud v dostatečné míře ochutnáváte lahodná a hlavně čistá řecká vína, neměli byste s tím mít větší potíže... Vlastní Makrigialos je malé víceméně nově vybudované letovisko při silnici, ale s velmi příjemnou atmosférou starých taveren a barů v blízkosti přístavu. Jihovýchodní Kréta může být po sérii rušných převážně severních letovisek příjemným osvěžením.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 87%
Další hosté 22
  • Ivča
  • Janakol
  • JardaB.
  • Katk@
  • Kopecek
  • Pesaja
  • RottenFox
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Věra1
  • Wolfi1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • machajda
  • michajla
  • monika123
  • nadaku
  • re.bok
  • sejkora
  • soukal
Napsat recenzi
Kréta Srážky Teplota Vítr
Dnes 09–12 Partly cloudy 0 mm 17° 3 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 23° 3 m/s
18–24 Fair 0 mm 21° 5 m/s
Čtvrtek, 15.04.21 00–06 Clear sky 0 mm 15° 5 m/s
06–12 Fair 0 mm 12° 1 m/s
12–18 Cloudy 0 mm 20° 2 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 16° 2 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !