Ubytování

Sea Front

Melissa Travel

Sea Front

Kréta » Rethymno » Adelianos Kampos Hotel
aarak
Petr / muž / 1 303xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 10.05.24/19:24 · před měsícemZobrazit profil
Kypr » Ayia Napa » 17.08.24 za 64 dní
WiFiVTT04.05.16/14:19
Apartmánový hotel střední kategorie v těsné blízkosti pláže na okraji letoviska asi 7 km od Rethymna. Do města je z letoviska velmi dobré autobusové spojení.
Vybavení:
Hotel disponuje recepcí, manším bazénem s dětskou částí, barem s restaurací, herní místností (stolní tenis, kulečník, fotbálek) a vlastním parkovištěm.
Hosté hotelu pocházejí ponejvíce z Polska, doplněni jsou českými turisty.
1x týdně pořádá hotel pro hosty krétský večer.
Lehátka a slunečníky u bazénu poskytuje hotel bezplatně, bývají ale většinou beznadějně obsazena (alespoň tedy za nás v polovině července).
Pokoje:
Poměrně rozměrné pokoje (hodnotím naše rodinné apartmá) se standardním vybavením na úrovni řecké 3*. Poměrně ledabylý byl úklid (např. trvale spoustu prachu pod postelemi).
Koupelna menší se sprchovým koutem se závěsem.
Výhodná je možnost menšího vaření v kuchyňce a také balkon orientovaný na východ s bočním výhledem na moře.
Naopak nevýhodou je ruch doléhající rušné hlavní třídy letoviska.
Strava:
Převážná část hostů využívá stravu jako polopenzi nebo jako all inclusice. My jsme využili polopenzi, která je podává bufetovým způsobem (nápoje k večeři se doplácí). Z doslechu jsme zaznamenali názor, že příplatek za all-inclusive za to nestojí.
Jídla v hotelové restauraci jsou průměrné kvality, hotel příliš nedoporučuji milovníkům masitých jídel, u těch si příliš výběru neužijete (obvykle jen jedno a k němu max. párky apod.). Naopak slušný výběr salátů a příloh.
Personál:
Většina personálu ochotná, bohužel hlavní manažer hotelu poměrně nevstřícný.
Pláž:
Písečná pláž s kamennými plotnami pod hladinou. V případě malých nebo žádných vln, je pláž dobře použitelná na koupání, ovšem v případě velkých vln (a ty jsou relativně časté) nikoliv.
Celkový dojem:
Průměrný hotel řecké kategorie 3* s velmi dobrou polohou v blízkosti Rethymna a pro poznávání středozápadní Kréty, ale s některými negativy, které byly popsány výše.
Návrat na Krétu
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 6
  • Hell
  • Jančka
  • Santorini
  • alexchris
  • edith
  • zatinka
Napsat recenzi

Sea Front

Kréta » Rethymno » Adelianos Kampos Hotel
alexchris
Ales / muž / 372xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 11.09.19/17:29 · 4 rokyZobrazit profil
Fischer14.08.14/22:39
Hotel i strava odpovídá 3 hvězdičkám.Jen pláž mě docela sklamala s těmi kamennými plotnami.V případě velkých vln bych nedoporučoval malým dětem vstup do vody.Jinak vše OK!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 69%
Další hosté 6
  • Hell
  • Jančka
  • Santorini
  • aarak
  • edith
  • zatinka
Napsat recenzi

Sea Front

Kréta » Adelianos Kampos Apartmány/Studia
Jančka
Jana / žena / 6xNa RN od 25.06.13 · 10 letNaposledy 08.09.13/22:37 · 10 letZobrazit profil
WiFiVTT26.06.13/19:56
Každý rok jsme na jiném ostrově, v roce 2012 v srpnu byla vybrána Kréta = Sea Front. Pokoje jsou prostornější než jsem byla zvyklá na jiných ostrovech, ale ten kdo jen přespí a vyrazí na celý den na motorku a pojíždí ostrov je to jen luxus navíc. Nejsem vůbec náročná co se týče jídla, ale ani jeden den jsem si nepochutnala, každý večer těstoviny s nějakou omáčkou, žádná řecká specialita. Při snídani i večeři se Vás ptá číšník na číslo pokoje a zapisuje si. Snídaně klasika sýr, kolečka podivného salámu, vajíčka, řecký jogurt rozhodně nečekejte. Na jídlo jsem upozornila i delegátku, tak doufám že se něco zlepšilo. Jinak Kréta je hezký ostrov, určitě projeďte co nejvíc.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 66%
Další hosté 6
  • Hell
  • Santorini
  • aarak
  • alexchris
  • edith
  • zatinka
Napsat recenzi

Sea Front

Kréta » Adelianos Kampos Apartmány/Studia
Santorini
Petr / 635xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 18.08.22/13:51 · před rokemZobrazit profil
Nikolas06.01.10/09:32
K tomu, co je v předchozích recenzích, bych snad je doplnil, že aparthotel považuji za ideální zejména pro ty, kteří přijeli poznávat Krétu Prostě ráno se chutně nasnídat, někam vyrazit (vyplatí se i místní busy), navečer se vrátit, vykoupat se, povečeřet a zajít se někam do blízké tavérny něčím dobrým dorazit. Spí se tady výborně.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 68%
Další hosté 6
  • Hell
  • Jančka
  • aarak
  • alexchris
  • edith
  • zatinka
Napsat recenzi

Sea Front

Kréta » Adelianos Kampos Apartmány/Studia
edith
Edita / 4 815xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 31.10.23/14:23 · 7 měsícůZobrazit profil
Fischer12.06.08/19:32
Hotel čistý, pro nenáročné klienty, jediná závada, že pokud rádi spíte při oteřeném okně, nebo balkoně, jde poměrně dost slyšet hluk z hlavní cesty.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 6
  • Hell
  • Jančka
  • Santorini
  • aarak
  • alexchris
  • zatinka
Napsat recenzi

Sea Front

Kréta » Rethymno » Adelianos Kampos Hotel
zatinka
Michaela Kroupová / 76xNa RN od 06.12.06 · 17 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
Nikolas Tour12.12.06/00:00
Velice příjemně strávená dovolená v menším hotelu ležícím blízko pěkné písčité pláže, k dispozici bazén s lehátky. Jídlo mi velice chutnalo, snídaně i večeře formou bufetu, na výběr sice nebylo asi 100 druhů, zato bylo velice chutné i s řeckými specialitkami. Personál v restauraci velice ochotný, delegáti skvělí, nákupní možnosti kousek od hotelu, jedná se však spíše o menší letovisko. Autobusem se dá dojet do Rethymna a navštívit památky či trhy. Moře čisťounké. Jediná, zato velká vada na kráse - špatný přístup do moře. Několik metrů od břehu se začínají podél pobřeží vyskytovat velké kameny, které se musí přelézt, jsou dost kluzké, některé jsou malé na zemi a člověk se o ně může lehce poranit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 6
  • Hell
  • Jančka
  • Santorini
  • aarak
  • alexchris
  • edith
Napsat recenzi
Kréta Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0031°0 mm4 m/s
Dnes 07:0034°0 mm3 m/s
Dnes 12:0042°0 mm6 m/s
Dnes 18:0031°0 mm9 m/s
Zítra 00:0026°0 mm8 m/s
Zítra 06:0028°0 mm5 m/s
Zítra 12:0031°0 mm6 m/s
Zítra 18:0025°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!