Ubytování

Loutanis

Melissa Travel

Loutanis

Rhodos » Východní pobřeží » Kolymbia Hotel
binous Vladimír / muž / 48x
Na RN od 11.06.15 · 5 let
Naposledy 07.02.20/13:31 · před rokem Zobrazit profil
Fischer31.10.19
Jediná nevýhoda hotelu byla vetší vzdálenost na pláž( ke kamenite pláži cca 10 minut,k pisečné nb piseč.oblazkove 20 minut).Moře čisté a teploučké.Hotel bez problému,uklizeno každý den,pokoj krásný,čistý.Jídlo moc dobré akorát nebyli za celých 10 dni tzatziki.centrum města plné obchůdků a restaurací.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 8
  • 4ever
  • Hell
  • MINJA
  • Radka71
  • azeret
  • croton
  • francesco
  • svetlice
Napsat recenzi

LOUTANIS

Rhodos » Kolymbia Hotel
francesco Fandos / muž / 36x
Na RN od 13.08.09 · 11 let
Naposledy 03.09.17/11:38 · 3 roky Zobrazit profil
Ancora už nikdy více.11.09.12
POKOJE :První pokoj,nefunkční klimatizace.Podle jiných recenzí normálka.Většina klimatizací se skládá z ovladatelného větráku v místnosti a klimatizační jednotnotky na balkoně,která vyrábí chlad a ta tady chyběla,čili foukal jenom větrák a v pokoji mimo dosah větráku hrozné vedro,díky čirým sklům na balkon do kterých od rána pralo slunce.Po velkém boji,díky delegádce,výmněna pokoje do druhé budovy hotelu ještě nezrekunstrované časti,kde byla klimatizační jednotka přítomna,i když pro dva pokoje,přesto uspokojivě pokoj schladila i díky tónovaným sklům. Jinak oba pokoje vypadaly klasicky na řecké 3*,žádný problém.Úklid v hotelu na Řecko velice solidní.
POLOHA: Výhodná. Při zapůjčení auta k prozkomávání ostrova.
OKOLÍ: Nákupní možnosti asi10min chůze,kámínková pláž nic moc 10min a pěkná písčitokamínková pláž 20min chůze, jezdí tam zdarma hotelový bus.
STRAVA: All inclusive. Jídlo VYNIKAJÍCÍ, to jediné co v hotelu stojí za pochvalu. Pití skleničky 1,5 až 2 dcl dostanete na osobu pouze jednu s vybraným nápojem,ve kterém je hodně ledu a málo nápoje,kromě piva a pak znovu do fronty k baru pro další.Což může odradit v konzumaci nápojů a o to tu jde.Ušetřit za každou cenu.
PERSONÁL: Velice nepříjemný majitel hotelu dokáže po celý den před hosty pořvávat na svůj personál tak,že je pak neochotný,otrávený, věčně zamračený.Na hosty,kteři si zaplatili dovolenou v jeho hotelu,se tváří jak na nějaké vyžírky.Jediná vyjímka byla uklízečka pokoje,která byla velice příjemná a dokonce se i usmívala,snad jí kvůli tomu nepropustí.
CELKOVÝ DOJEM: Snad nejdůležitejší službou hotelu je,aby Vám za každou cenu znepříjemnili pobyt.Nenechali jsme se hotelem ani ck Ancora znechutit. Na dovču budem vzpomínat v dobrém,procestovaný celý ostrov Rhodos,autem půjčeném na 7 dní .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 51%
Další hosté 8
  • 4ever
  • Hell
  • MINJA
  • Radka71
  • azeret
  • binous
  • croton
  • svetlice
Napsat recenzi

Loutanis

Rhodos » Kolymbia Hotel
MINJA Miriam / žena / 279x
Na RN od 22.06.07 · 13 let
Naposledy 22.07.18/18:52 · 2 roky Zobrazit profil
ALEXANDRIA15.08.07
Majitelé hotelu-nevstřícní,arogantní.Najímaný personál je velice milý ale majitelé je nutí neusmívat se na hosty.Strava-all inclusive /výborná-mořské jídla + mezinárodní kuchyně/,úklid na pokojích trošku slabší,ale dá se to přežít.bazény v hotelu meší,jídelna pro hosty nestačí kapacitně/je přeplněná při obědu/,snídaně a večeře -stůl se dá chytit.Hotel pořádá každé pondělí řecký večer-zpívá majitel hotelu +menší kapela a taneční skupina a ve středu karaoke.Pití je podáváno z automatů,tvrdý alokohol a různé míchané nápoje v pool baru čeká se fronta.Lehátka u bazénu nestačí kapacitně. Pláž od hotelu je dost daleko-asi 10 minut cesty pěšky na přímém slunci, je čistá,z oblázků přechází v písečnou.na pláži v plnou sezonu přiměřené množství lidí místa dostatek .V případě že jedete na celodenní výlet a chcete balíček na cestu dostáváte v rámci all inclusive na osobu:1ks malá bageta+1/2plátku tvrdý sýr+1/2 pl.salám+2kolečka sušenek+1pomeranč.na otázku a co pití odpověd od majitelky "kupte si"
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 56%
Další hosté 8
  • 4ever
  • Hell
  • Radka71
  • azeret
  • binous
  • croton
  • francesco
  • svetlice
Napsat recenzi
Rhodos Srážky Teplota Vítr
Dnes 09–12 Clear sky 0 mm 21° 5 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 23° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 22° 3 m/s
Středa, 12.05.21 00–06 Clear sky 0 mm 19° 4 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 18° 6 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 22° 5 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 21° 6 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !