Ubytování

Kampos Village Resort

Melissa Travel

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia Hotel
Jitka.cb
Jitka / žena / 530xNa RN od 05.05.07 · 16 letNaposledy 28.01.24/21:56 · 2 měsíceZobrazit profil
Samos » Kokkari » 30.08.24 za 139 dní
Blue style19.08.21/21:41
Hotel se skládá z několika budov, každá má svujz bazén. Pokoj prostorný, chyběl nám sušák na prádlo a konvice na vodu, myslím, že to by měl být dnes standard. Postele pohodlné, koupelna střední. Všude čisto. Úklid denně, klimatizace zdarma. Před hotelem je kohoutek s pitnou studenou vodou, snad z horského pramene. Na pokoji lednička, při příjezdu voda 1,5l. Měli jsme pokoj s výhledem na moře a hned vedle jidelny. Jídlo chutné, ale docela se opakovalo, a to jsme byli na týden. Pití z postmixu a drinky na baru místní kvalita, ale to jsme věděli. Personál příjemný, organizace jídla na jedničku - uvnitř roušky, rukavice. Jídlo doplňovali obratem. Celkově : doporučuji
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • rouzie
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia » Votsalakia - Kampos Hotel
Elka
Eliška / žena / 412xNa RN od 11.12.08 · 15 letNaposledy 12.06.19/09:35 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiČedok21.08.14/08:01
Pro mě to byla jedna z nejhezčích dovolených, nevim, jestli mě tak očaroval Samos, každopádně bych se ráda někdy vrátila.
Jídlo výborné, prostředí hotelu čisté, pokoje prostorné a pěkné. Jediné, co bych uvítala, tak větší zázemí na "dětském hřišti". Kvůli prckovi vybíráme hotel, který má dětský bazén a hřiště, což tady znamenalo jednu houpačku
Pláž byla přes silnici, u lehátek plno, ale kde končila lehátka začínala prázdná pláž, nádherná. Jen voda nás přivítala na konci července sotva 20°C
Určitě mohu Hotel Kampos Village doporučit!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • Jitka.cb
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • rouzie
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia » Votsalakia - Kampos Hotel
rekbar
Radka Thieme / 1xNa RN od 04.08.14 · 9 letNaposledy 04.08.14/15:38 · 9 letZobrazit profil
WiFiVtt04.08.14/15:24
Hotelový areál zajímavě řešený, žádný betonový komplex, ale celkem 3 budovy, nijak vysoké, rozmístěné formou vesničky. 3 bazény, restaurace, hodně zeleně. Je blízko k moři, nějakých 200 m, přes místní málo frekventovanou silnici. Z jedné strany moře, z druhé nejvyšší pohoří Kerkis. Hned pod hotelem směrem k moři supermarket. Pláž oblázkovo písčitá, dlouhá, i v sezóně málo lidí, takže se dá najít klid a soukromí. Pokoje super, dost prostorné, klimatizace v ceně, TV s jedním českým programem, lednička. Malá koupelnička se sprchovým koutem se závěsem. Úklid každý den, vše čisté. Personál příjemný, usměvavý. Dost lidí v hotelu, ale byl večer klid. Problém s velkým množstvím lidí u jídla, mají na to malou kapacitu a tvoří se dlouhé fronty u bufetu. Jídlo dobré, výběr, snídaně se ale stále opakovaly. Večeře pestřejší, dost salátů a hlavních jídel, voda v ceně i pro ty, co mají polopenzi. Místní džus však byl dost nechutný, přeslazený a umělý. Kuchař na místě, dělal denně ráno palačinky, večer různá masa nebo připravoval nějaký pokrm přímo před hosty. Místo je vhodné pro všechny věkové kategorie, i pro rodiny s malými dětmi. Nám se tu velmi líbilo, k pláži kousek, půjčovny aut, nepřeplněné pláže, krásná příroda, hory, milí lidé. Doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 66%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • Jitka.cb
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rouzie
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia - Kampos Hotel
francesco
Fandos / muž / 37xNa RN od 13.08.09 · 14 letNaposledy 31.08.22/18:19 · před rokemZobrazit profil
WiFiAlex20.07.14/15:51
Příjemný a čistý hotel.Náš pokoj 122 byl pěkný a vždy perfektně uklizený. Veškerý personál v hotelu je velice příjemný a milý. Naprostý unikát je vynikající klasická řecká kuchyně.Hodnocení 5* je málo dal bych 10* , protože toto byla uplně jiná dimenze , než jsme doposavaď v Řecku zažili.S klidným svědomím můžu tento hotel jen doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • Jitka.cb
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • rouzie
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia - Kampos Hotel
alex62
Alex / muž / 261xNa RN od 27.08.08 · 15 letNaposledy 22.03.24/13:16 · 3 týdnyZobrazit profil
WiFiAlex27.09.12/21:02
Velmi dobré služby na jednom z nejkrásnějších míst na ostrově pod horou Kerkis. Jenom ten řecký večer nebyl nic moc.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • Jitka.cb
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • rouzie
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia - Kampos Hotel
aarak
Petr / muž / 1 300xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 29.02.24/15:04 · před měsícemZobrazit profil
Kypr » Ayia Napa » 17.08.24 za 126 dní
WiFiVTT16.08.11/13:17
Velmi příjemný hotel střední kategorie postavený ve stylu řecké vesničky. Celý komplex se skládá z dříve samostatných třech hotelů, K dispozici jsou 3 bazény, 2 bary, parkoviště, sportovní vybavení, dětské hřiště, divadlo.
Pobyt v hotelu - přelom červen/červenec.
Měli jsme k dispozici prostorný apartmán s kuchyňským koutem pro základní vaření, s prostorným balkonem, vybavený tradičním nábytkem. Sprchový kout standardního řeckého provedení (pouze zvýšený okraj sprchového koutu, zakryto závěsem). Úklid i výměna prádla celkem dostatečné, byť by mohly být ještě lepší.
Stravování formou all inclusive na velmi slušné úrovni vzhledem ke kategorii hotelu. Kromě bufetové klasiky většinou na výběr i nějaké řecké speciality. Osobně bych přivítal snad jen více ryb. Nápoje si host čepuje buď sám do sklenic nebo je dostane na baru. Rozsah sortimentu nápojů je opět na AI běžný, tvrdé alko nápoje jsme nezkoušeli, pivo chutné. V restauraci vždy dostatek míst k sezení i v hlavní sezóně.
V hotelu potkáte velmi příjemný personál počínaje recepčními přes uklízečky, servírky, barmany a konče animátory (večerní animace v anglicko-německo-italských jazycích).
Pěkná pláž přímo pod hotelem oblázková, kousek do centra Votsalakie (za výběžkem) pak pokračuje písečná. Voda klidná bez vln a velmi čistá i na písečné části.
Pobyt v hotelu celkově hodnotíme velmi pozitivně.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • Jitka.cb
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • rouzie
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia - Kampos Hotel
slava
Slava / muž / 206xNa RN od 27.05.08 · 15 letNaposledy 21.07.15/13:14 · 8 letZobrazit profil
Alexandria29.04.11/13:18
Moc hezký hotelový komplex, útulný, čistý, tři bazény dva bary... skvělé. Kousek k vodě, ani nebyla studená jak se tu psalo. Naopak, čistá, teplá, osvěžující. Jídla dostatek, ale oproti jinde nebyl moc velký výběr. Pokoj byl v pohodě, vybavená kuchyňka, kterou jsme s All inclusive nepotřebovali, koupelna menší jako všude, balkonek, klima za poplatek. Pod hotelem je hned market a hlavní (a jediná) ulice.Krámky, taverny - no klasika. A hlavně božský klid.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • Jitka.cb
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • rouzie
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia » Kampos Hotel
anka
Jolanta / žena / 2 152xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 30.12.23/10:51 · 3 měsíceZobrazit profil
Kréta » Kavros u Georgioupolis » 28.08.24 za 137 dní
Firo11.09.08/08:59
Pobyt 8/08. Původně 3 hotely: Orfeas,Posidon,Anthemis. Každá část má vlastní bazén (čistý, denně uklízen, trošku moc skalice modré). My jsme byli ubytováni v části Posidon. Pokoje zařízené jednoduše,ale měli jsme i kuchyňský kout, lednici, TV, terasu. Klimatizace za poplatek na místě 3,5 euro/den. Koupelna malinká. Na dveřích oficiální kategorie 2*,pokoj pro 2 osoby. Byli jsme 2+2 děti. Jedna přistýlka - pevné lůžko, druhá rozkladácí - nedalo se na ni spát. Úklid denně, výměna ložního prádla, ručníků co 2-3 dny. Jídlo v části Arthemis. Měli jsme AL. Podle recenzí jsem očekávala podstatně horší výběr i jídlo, ale v době našeho pobytu bylo všeho dost, jídla se neopakovala, pouze snídaně, ale dalo se vždy vybrat. Jednou za pobyt večeře ala carte v Orfeas (nutno objednat den předem)- doporučuji.Řecký večer v neděli včetně grilovaných jídel u bazénu.Pláž písečno-oblázková, moře čisté (22-24°C)bez mořských trav. Plážový set za 5 euro/den. Letovisko klidné s dostatkem taveren. Skoro bezvětří.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • Jitka.cb
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • francesco
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • rouzie
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia » Kampos Hotel
kachnicka
Katka / 543xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 26.04.15/22:19 · 8 letZobrazit profil
Alex08.07.08/19:02
Náš pokoj mi připomínal betenovou stodlu. Starý nábytek, vše zabetonované - postel, noční stolky. Podlaha dlážděna kameny. Snídaně každždý den stejné, hlavní jídla se také opakují, maso bylo vždy dost prorostlé, některá zelenina oschlá. Ovoce žádné. Celkový pohled na stravu, nic moc. All incuusive celkem ubohé, během dne zbytky salátu, nebo pizza, bábovka. Jinak komplex je velmi pěkně upravený, 3 bazény, 2 bary.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 72%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • Jitka.cb
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • rouzie
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

Samos » Votsalakia » Kampos Hotel
tomask
Tomas Knapek / 6xNa RN od 14.08.07 · 16 letNaposledy 30.05.19/14:45 · 4 rokyZobrazit profil
Aeolus04.09.07/21:53
Pokoje trosku jednoduché a strohé nicméně plně dostačující. V komplexu jsou 3 bazény 2 hluboké jeden asi 3/4 metrový, jí se u bazénu přímo pod strechou tvořenou vysazenými stromy - nádhera. Součástí je dětská herna a jednoduché hřiště. K pláži je to asi 100 m tato je oblázková, ke dlouhé písečné odhadem 200-250m. Hotel leží v naprosto klidném místě takže v noci naprostý klid, přitom do centra je to kousek. Jidlo je kapku jednotvárné ale chutné a výběr je dostatečný. Jinak Votsalakia je jedno z nejlepsich řeckých letovisek které jsem poznal. Můžu vřele doporučit
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 96%
Další hosté 24
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • Jitka.cb
  • KvetaT
  • Tomasson
  • VlaďkaV
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • kakamila
  • katdud
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • rouzie
  • slava
  • themildajs
  • šipka
Napsat recenzi
Samos Srážky Teplota Vítr
Dnes 00:00Jasno0 mm14°6 m/s
Dnes 02:00Jasno0 mm14°8 m/s
Dnes 06:00Jasno0 mm17°8 m/s
Dnes 12:00Jasno0 mm23°7 m/s
Dnes 18:00Jasno0 mm18°9 m/s
Zítra 00:00Jasno0 mm15°10 m/s
Zítra 06:00Jasno0 mm17°8 m/s
Zítra 12:00Jasno0 mm23°9 m/s
Zítra 18:00Jasno0 mm18°8 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !