Ubytování

Recenze ubytování Kréta

Melissa Travel

Corali (Korali)

4 recenze Kréta » Jihovýchod » Makrigialos Apartmány/Studia
Ivana1
Ivana / 1 004xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 01.01.24/17:16 · před měsícemZobrazit profil
WiFiBrenna17.10.23/22:49
Studia Corali (někde uváděno jako Korali) jsou starší, jednoduchá studia s naprosto ideální polohou v příjemné a milé vesničce Makrigialos. Jsou vhodná pro nenáročné klienty. Jedná se o velmi skromné ubytování s drobnými klasickými řeckými chybičkami, které ovšem vůbec nevadí a pokud má člověk Řecko rád, tak tyto bolístky starších řeckých studií zná a počítá s nimi. Vše vyváží perfektní poloha studií, blízkost pláže a skvělého koupání a celkově moc příjemná lokalita, ve které se studia nacházejí. Navíc cena ubytování je velice příznivá, odpovídající charakteru ubytování. Komplex studií tvoří převážně jednopatrové budovy, kdy jsou vždy studia v přízemí a v prvním patře, postupně za sebou od silnice dále do dvora. Tato studia - zejména v bloku blíže silnici - vypadají velice maličká s minibalkonky či miniteraskou, pravděpodobně v nich ani není možnost přistýlky a jsou jen pro dvě osoby (resp. nedovedu si představit, jak by se tam třetí lůžko a celkově třetí osoba vešla...), studia ve druhém bloku vypadají nepatrně větší, ale také hodně malá. V studiích hned u silnice může být slyšet hluk aut, ale na to, že to byla hlavní silnice procházející letoviskem, tak tam byl provoz velmi malý, takže si myslím, že ani tam zvuky aut či motorek tolik neruší. Směrem dále od silnice už je v ostatních studiích naprostý klid. Odděleně od hlavního komplexu je úplně vzadu v hloubi zahrady či dvora malá přízemní budova (říkali jsme jí kůlnička) se dvěma studii, které jsou naopak velice prostorná, to naše č. 9 bylo se 4 plnohodnotnými lůžky a předpokládám, že vedlejší studio č. 10 bylo stejné. Takže kdo jede do Corali v počtu větším než 2, lze předpokládat, že bude ubytován právě zde. Tato přízemní studia jsou sice relativně velká, mají i prostornou terasu, je tam krásný klid, bohužel ale výhled z okna je v případě studia č. 9 do zdi a do křoví a tím pádem je uvnitř dost málo světla. Vedlejší studio je na tom s výhledem o něco málo lépe. Jinak vybavení studia je skromné, již staršího data, nádobí pro dvě osoby a celkově málo, ale to nevadilo, stejně nevaříme. Varná konvice fungovala, lednice taky a to úplně stačilo; TV jsme nezkoušeli. Klimatizace po zásahu mého manžela také chladila uspokojivě (pracuje v oboru a na každé dovolené hned po příjezdu zjišťuje stav klimatizace a pokud nechladí, což je velmi časté nebo chladí málo, tak se vydrápe vzhůru k ní a vlastními silami ihned vykoná základní servis a tím zjedná nápravu...obvykle stačí jen vyčistit zanešené filtry, neb to vypadá, že servis klimatizací majitelé řeckých ubytování asi vůbec neprovádějí ani před sezónou ani po sezóně...možná jen na žádost klientů, když už si stěžují, že klima nefunguje nebo chladí málo atd. ...naštěstí vždy jsme si zatím s tamními klimoškami poradili sami). Úsměvná byla v našem studiu koupelna, kterou náš teenager nazval "nejvíc funny koupelna, jakou jsme kdy v Řecku měli" . Byla sice dost prostorná, to ano, ovšem o to více vody bylo na podlaze. Kolem sprchy nebyl žádný kout, závěs ani jakákoliv sprchová vanička, takže při sprchování byla voda ihned po celé podlaze. Navíc odtok u sprchy byl nefunkční a překryt jakousi dlaždicí, evidentně tedy v průběhu času se již ucpal natolik, že by ho neprorazila ani nálož dynamitu, takže byl poblíž toalety vybudován odpadní otvor druhý, ovšem ani ten nebyl v nejlepší kondici. Trochu odtékal, to ano, ovšem i tak po chvíli sprchování bylo v koupelně vody kompletně všude po kotníky a voda nezadržitelně mířila ke škvíře pode dveřmi do pokoje. Tam byla z druhé strany jakási rohožka, která když se začínala nasakovat vodou, tak to byl neklamný signál, že obyvatelé mají urychleně zanechat sprchování a nejlépe opustit koupelnu. Takže pokud se chtěli postupně osprchovat tři lidé, tak bylo vždy "veselo". Manžel vymyslel vychytávku a bral si do sprchy koště, kterým při nebo hned po sprchování naháněl vodu směrem k rádoby funkčnímu odtoku a pryč ode dveří do pokoje. Ovšem ani to nemělo valný efekt. Jinak nábytek ve studiu celkově už také hodně pamatoval, nicméně postele byly pohodlné a spalo se na nich dobře. Úklid, výměna ručníků či povlečení neprobíhala vůbec, s čímž jsme počítali a vpodstatě nám to nevadilo, popelnice byly hned na hlavní silnici u studií, takže vynést koše s odpadky a od toalety nebyl pro nás problém. Na terase jsme měli koště, lopatku, kyblík a mám pocit, že i mop tam byl, takže kdo si chtěl uklidit, měl možnost. Na těch maličkých teráskách ostatních studií jsem ovšem tutu výbavu neviděla.

Poloha studií Corali je opravdu skvělá a bohatě vynahradí všechny výše zmíněné drobné nedostatky. Studia jsou na perfektním místě, všude je blízko - nedaleko několik supermarketů, úžasná cukrárna/pekárna, zelenina, masna, spousta drobných obchůdků, bankomat, vynikající taverny poblíž, fast food, gyrosárna, do centra a do přístavu pár minut chůze a hlavně jsou 50 m od moře, navíc po rovině, což oceňuji úplně ze všeho nejvíc; žádný brutální kopec, který mi dokáže kompletně znechutit i to nejluxusnější ubytování i kdyby z něj potom byl výhled sebekrásnější. Okolí studií Corali je také fajn, pohodové, řecké, čisté, bez nějakého nepořádku.

Koupání a pláž poblíž studií Corali a celkově v Makrigialosu je nádherné, absolutně nemělo chybu. Na pláži u studií Corali lidí minimum, směrem do centra a na opačnou stranu na druhém konci Makrigialosu lidí o něco více, ale i tak to šlo, dno převážně písčité, pláž místy kamínky, místy písek, nepříliš široká, ale milá a každý si tam to své nejlepší místečko vždy najde. Voda krásně teplá, čistá, za našeho pobytu zcela bez vln, žádný vítr a úžasně pozvolný vstup do vody a hodně daleko mělko - ideální pro děti a pro ty, kteří nenávidí hloubku a prudký vstup do moře. Na pláži spousta přírodního stínu pod tamaryšky, lehátek celkem dostatek.

Celkově se nám v Makrigialosu moc líbilo, byla to jedna z nejlepších dovolených, určitě se do oblasti JV Kréty či přímo do Makrigialosu někdy vrátíme. Studia Corali hodnotíme také kladně, byli jsme tam spokojeni a nenáročným cestovatelům, kteří využívají ubytko vpodstatě jen k přespání a víc než luxus ubytování ocení jeho polohu, okolní lokalitu či přírodní krásy dané oblasti, tato studia určitě můžeme doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 4
  • Hela.Š
  • Jasmína
  • tony2
  • zuza.hrad
Napsat recenzi

Prince of Lillies

Kréta » Heraklion » Karteros Hotel
tony2
Marcela / 17 575xNa RN od 03.10.07 · 16 letNaposledy Dnes 04:48 · 4 hod.Zobrazit profil
Kos » Kefalos - Kamari » 18.06.24 za 117 dní
WiFi02.07.23/15:42
Tento hotel jsme si vybrali pro jeho blízkost k letišti v Heraklionu při naší 14-ti denní dovolené na JV Kréty v Markrigialos. Nemáme rádi déletrvající transfery z letovisek k letišti /ranní vstávání/, bez něhož se pobyt na JV Kréty neobejde/, zvolili jsme proto na závěr pobytu ještě 2-denní výlet do okolí /Myrtos/, s přejezdem přes hory na sever do lokality Karteros, kterou jsme znali již z minulého pobytu na Krétě a která je již jen 4 km od letiště v Heraklionu. Překrásná krétská horská krajina nás nadchla, stejně tak nález mínojského chrámu pod horou Juktas, a hlavně cíl našeho putování - hotel Prince of Lillies. Jedná se o moderní hotel boutikového typu na hlavní silnici v Karteros umístěný v pěkné zahradě s bazénem, s 24-hodinovou službou na recepci, zvláště vhodný k 1-2-denní návštěvě při příletu či odletu. Velmi příjemný 2-lůžkový pokoj, vybavený vším potřebným, perfektní personál, dobrá snídaně, hlídané parkoviště, v blízkosti markety, kavárna, pěkná písečná pláž cca 150 m, jen nejbližší taverna nebyla překvapivě dobrá a museli jsme hledat o něco dále. Na letiště k rannímu odletu to bylo pak jen několik málo minut. S tímto ubytováním velká spokojenost!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Corali (Korali)

4 recenze Kréta » Jihovýchod » Makrigialos Apartmány/Studia
tony2
Marcela / 17 575xNa RN od 03.10.07 · 16 letNaposledy Dnes 04:48 · 4 hod.Zobrazit profil
Kos » Kefalos - Kamari » 18.06.24 za 117 dní
WiFiTravel 200230.06.23/10:31
Studia Korali jsme si vybrali pro jejich blízkost pěkné části pláže-manžel s hendikepem, a nízkou cenu na 14 dní pobytu, věděli jsme, že se jedná o skromné vybavení, což se i potvrdilo. Žádali jsme přízemí a byli v něm i ubytováni. Velikost pokoje č.12 v druhé části areálu nám vyhovovala, menší kuchyňská s dvouvařičem v místnosti, obyčejné dřevěné postele, v jedné, bohužel, proležená matrace, chyběl 1 noční stolek, druhý s poškozeným šuplíčkem, běžná skříň s ramínky a komoda s policemi. Naproti postelím zrcadlo s poličkou a zásuvkou. Stůl a 2 židle. Televize, klimatizace, wifi. Koupelna běžná, sprcha bez závěsu s vaničkou. Chyběly nám jakékoliv věšáčky, vybavení kuchyně zcela nedostatečné, pouze - příbory pro 2 osoby, dezertní talíře či dětský talířek, hrnky na kávu, 4 skleničky, cedník a naběračka-nic jiného, velký hrnec a 2 rendlíky, překvapením k tomuto stavu byla varná konvice a dobře fungující vařič. Vaříme si v Řecku minimálně, ale i tak bylo vybavení velmi chudé. Na malé terásce vedoucí na dvoreček s citroníkem stolek a dvě plastová křesílka, šňůra s kolíky na prádlo. Na terase bylo soukromí a stín, což jsme kvitovali s velkým uspokojením, většinu pobytu bylo 30-35°C. Co bylo nejhorší zcela nedostatečný úklid.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 4
  • Hela.Š
  • Ivana1
  • Jasmína
  • zuza.hrad
Napsat recenzi

Elounda Orama

Kréta » Severovýchod » Elounda Hotel
admin
Roman / 17 489xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy Dnes 06:57 · 2 hod.Zobrazit profil
Chios » Karfas » 26.07.24 za 155 dní
WiFiItaka03.10.22/20:41
Hotel po celkové rekonstrukci, prostorné pokoje vybavené klimatizací v ceně, lednicí, varnou konvicí a kávovarem na kapsle. WiFi v celém zařízení s dostatečným signálem a skvělou rychlostí. Jídlo bylo velmi chutné, leč hotelového stylu, s Řeckou kuchyni to nemělo moc společného. V našem pokoji 3004 byl absolutní klid, ale v pokojích s výhledem na moře byl hluk ze silnice, která je velmi frekventovaná. Personál velmi vstřícný, ochotný a usměvavý. K večeři 2dl vína 3.5€, velké pivo 4.5€, cola 2.8€. Úklid denně, a však docela nedostačující, to byla jediná slabina tohoto hotelu. Do bazénu jsme nechodili, ale voda byla čistá. V době našeho pobytu bez dětí, nejvíce klientů bylo z Anglie, Německa, Francie a Polska. Pláž písčitá, vzdálená 800m, nám se vůbec nelíbila, dobrý přístup do moře, ale vedle přístavu, takže voda byla kalná.
Elounda od 25.09.22 do 02.10.22Pozdní léto na KrétěEagle Rent a car
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kakkos Beach

Kréta » Jihovýchodní Kréta » Koutsounari Hotel
jvy
Jana / 585xNa RN od 24.03.15 · 8 letNaposledy Dnes 07:59 · před hodinouZobrazit profil
Thassos » Skala Prinos » 26.08.24 za 186 dní
WiFiČedok15.09.22/09:47
V hotelu Kakkos beach jsme prožili úžasnou a prozatím naši nejlepší dovolenou. Cesta do hotelu netrvala dlouho, vzhledem k tomu, že jsme zastavovali jen u 4 dalších hotelů, nejeli jsme ani 2 hodiny. I když jsem dopředu e-mailem avizovala a omluvila se, že nemluvíme světovými jazyky, na recepci na nás nebyli připraveni a nebyla zde snaha se pomocí jednoduchých německých slovíček domluvit. Po cestě nám nebyla nabídnuta ani sklenice vody. Tím ale záporné stránky naší dovolené téměř končí. Dostali jsme objednaný junior suite s umístěním, které jsem si přála. Dle ohlasů českých hostů na informační schůzce to ale nebylo pravidlem, i v tomto hotelu (a ve vedlejším Kakkos bay) panuje nešvar přeobsazenosti, někteří měli „svůj“ pokoj přislíbený až na následující den.
Naše junior suite byla umístěna u bazénu s nádherným výhledem na moře. Skládala se ze 2 prostorných pokojů, vybavených vším potřebným. V každém pokoji byla samostatná klimatizace, spousta úložného prostoru, pohodlná postel. Minibar byl denně doplňován (v rámci all incusive), k dispozici byla varná konvice, instantní káva, čaj, kávovar na kapsle. Jediným minusem byla malinká koupelna (ale s prostorným a pohodlným sprchovým koutem). Naopak plusem byla obrovská terasa s posezením i s lehátky. Úklid probíhal denně včetně výměny všech lůžkovin. Po pár krůčcích z terasy byl bazén, který téměř nikdo nevyužíval, všichni si užívali nádherného moře. Mohli jsme si vybrat ze 3 pláží, všechny byly jen pár kroků od pokoje, volná lehátka k dispozici v každou denní dobu. Pláže byly odděleny skálami, i při větrném počasí bylo koupání bez problémů (hlavně u té prostřední).
Na snídani, oběd i večeři byl velký výběr všeho možného, obsluha vzorná. Stolování na terase nebo při větrném počasí ve vnitřních prostorách, vždy s krásným výhledem na moře. Nám ale celý pobyt chyběly neochucené přílohy, rýže, brambory, těstoviny – vše bylo s něčím dalším smícháno. Bar nad mořem byl k dispozici do pozdních nočních hodin (all inclusive do 23), v rámci all inklusive výběr velký (cca 15 koktejlů). V rámci all inclusive nebylo espresso, což bych v 5* hotelu neočekávala.
V hotelu k dispozici wellness a fitness. Neprobíhají zde žádné animační programy (v menší míře jsou v sesterském Kakkos bay, který můžete také využívat), je zde absolutní klid. Hotel je určen jen pro dospělé (od 16ti let). V této oblasti je nutno počítat i s větry, my měli z 10 dnů 3 větrné, tak, že i chůze byla problém.
Hotel Kakkos Beach sousedí s hotelem Kakkos bay. Do něho jsem měla zakoupenu dovolenou v roce 2019 s CK Aeolus, po jejím pádu jsem o ni přišla. V té době byly ceny Kakkos bay a Kakkos Beach diametrálně rozdílné. Loni, když jsem na podzim chtěla dovolenou objednat (nyní u CK Čedok) rozdíly již nebyly tak velké, proto jsem zvolila Kakkos Beach. A mohu říct, že jsem dobře udělala hlavně z důvodu většího soukromí a menšího počtu lidí.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Santa Marina

3 recenze Kréta » Západ » Agia Marina Hotel
alex62
Alex / muž / 258xNa RN od 27.08.08 · 15 letNaposledy 29.01.24/12:26 · 3 týdnyZobrazit profil
WiFiČedok10.09.22/09:48
Byli jsme zde už 3x pokaždé ubytovaní někde jinde. Nejlepší a nejnovější, ale nejdál je Pearl wings. Podruhé nás dali do apartmánů pod hotelem Orion a do třetice jsme měli pokoj za silnicí s výhledem do zahrady. Pokaždé spokojenost se servisem, výměna denně, plážové osušky proti kauci, all inclusive na úrovni, řecký večer a to i v době covidové. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Pláž dlouhá písečná ideální na ranní výběh i procházky během dne. Okolí rušné, na výlety všude po západě i do hor až na jih blízko.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 3
  • anna112
  • katsi
  • madeleine
Napsat recenzi

Fragiskos

Kréta » Jih » Matala Hotel
alex62
Alex / muž / 258xNa RN od 27.08.08 · 15 letNaposledy 29.01.24/12:26 · 3 týdnyZobrazit profil
WiFiAlexandria10.09.22/09:15
Pokoje malé s ještě menší koupelnou. Malý monitor na zdi jako televize, ale kdo by se o dovolené díval na těch 6 cizích programů. Postele dělené, matrace slušné. Dveře na klíč což bylo výhodné, protože klima mohla běžet i mimo pobyt na pokoji. Fén k vyzvednutí na recepci. Strava chutná, nepříliš velký výběr, ale dalo se. Snídaně stále stejné. Pití z automatu, džusy práškové přeslazené, kafe se slušné. Ovoce dostatek (melouny, pomeranče, víno, hrušky, broskve), o nápoje k obědu a večeři se musí říct na baru (pivo, víno pitelné). Vodu si může napustit do džbánků každý sám, ale neviděl jsem, že by je vymývali. Obsluha na baru zejména v době oběda a večeře občas nestíhala. Dojem z jídla a výhled na moře z jídelny docela kazí velice frekventované parkoviště, které je před městskou pláží. Pláš se denně uklízí, přístup i pro imobilní, plavčík. Set 2 lehátka + slunečník 8 euro. Úklid denně, ručníky a povlečení každý třetí den. Uklizečka se necitlivě brzy domáhala vstupu do pokoje podle svého rozvrhu. Na recepci po příjezdu zmatky, nejprve nás zavolali, že máme pokoj 220 připravený, pak nemohli najít klíč a nakonec po 15 min. čekání nám přidělili 511. Animační programy nevyužíváme, ale děvčata vypadala dobře a pro určitě děti využitelné. Bazény dva ale my do nich nikdy nechodíme. Wi-fi funkční pouze v hlavní budově. Klientela česká a francouzská v pohodě.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 66%
Další hosté 4
  • Dusan_s
  • eve
  • lopatkova
  • sidliste
Napsat recenzi

Evora suites

Kréta » Jihovýchod » Makry Gialos Apartmány/Studia
Umbrella
Hana / 1 445xNa RN od 21.11.15 · 8 letNaposledy 07.02.24/22:04 · 2 týdnyZobrazit profil
Samos » Votsalakia - Kampos » 30.08.24 za 190 dní
WiFiBrenna15.07.22/17:29
Evora je hned nad pláží, což je velké plus. V jedné polovině budovy je Evora, druhá polovina jsou studia Blue ocean. Evora má studia čtyři, č.1 je úplně nahoře se střešní terasou, č.2 má vchod z ulice a balkon s výhledem a č.3 a 4 jsou v přízemí budovy. Bydleli jsme v č.1, které má velikou terasu s nádherným výhledem, ten je ovšem vykoupený častým nárazovým větrem, ale zase poskytuje dostatek soukromí. Studia jsou zařízená relativně novým nábytkem, dvojpostelí, kuchyňka je schovaná ve skříni, k dispozici je velká skříň (pouze jedna polička jinak tyč na ramínka). Pouze jedna dvojzásuvka, takže varná konvice stojí na toal. stolku. V kuchyňce standard. vybavení, nám chybělo prkénko na krájení, v jiném studiu chyběl zubatý nůž na chléb, běžné nedostatky.
Dobře fungující a tichá klimatizace je zdarma. Koupelna slušná, zástěna mezi sprchou a wc, ale zbytečné "ozdoby" v koupelně až obtěžovaly. Na pevno přivázaný závěs z mušlí na skle u sprchového koutu chrastil při sebemenším závanu vzduchu, tak jsme ho nakonec omotali igelitkou. V oknech jsme ocenili sítě proti hmyzu. WiFi velmi slabý signál, chtělo to pevné nervy. Úklid naprostá katastrofa. Při 14 denním pobytu 1x výměna ložního prádla a ručníků, ale to se dá přežít. Při té příležitosti podlaha vytřená-nevytřená, koupelna úklidem nedotčená 1x za celou dobu vynesli koše a jako bonus na další týden k dispozici 1 sáček do velkého koše a 1 do koupelnového koše. Takže pro další návštěvníky tohoto ubytování jedna cenná rada, kontejnery na odpad jsou v boční ulici nad Obelixem, nám to chvíli trvalo, než jsme je objevili. Pláž u studií písčitá , při vstupu do vody poměrně dost kamenů, ale dál písek a dlouho mělko. Plážový servis vedlejšího hotelu Artemis zdarma.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 3
  • Ivča
  • RadkaB
  • bayka
Napsat recenzi

Michalis

4 recenze Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
cesticky
Dušana / 2 997xNa RN od 06.06.15 · 8 letNaposledy 19.02.24/17:24 · 2 dnyZobrazit profil
Astypalea » Livadi » 02.06.24 za 101 dní
WiFiViamare03.07.22/08:46
Studio s balkonkem a výhledem na moře, stíněné markýzou, hmyzí sítě, kuchyně vybavená nadstandartně, malý tlak vody v 1. patře - "čudlík" na sprchu jsem musela podepřít vždy kartáčkem na zuby. Lze dokoupit klimatizaci. Je to vilová čtvrť - žádná příroda, jen vily a silničky. Do centra procházkou 15 minut, na pláž 8, zpět "domů" vždy mírně do kopce. Hlavní pozitivum pláže - je oficiálně částečně nuda se sprchou, sun sety a taverničkou.
Úklid vpořádku, paní, pověřená majitelem, bydlí v přízemí, domluví se anglicky. Centrum skvělé - pekárny, ovo-zelo,řezník, čerstvé ryby, bistra na ranní kávu a něco k tomu, spousta taverniček a kafenií na nábřeží i v uličkách - prostě vše. Celkový dojem by byl na 5+, pokud by mi nechyběla příroda. Kromě této, pro mne jediné vady, mohu doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 9
  • 1937
  • Barunka9
  • Terezoula
  • Wolfi1
  • blanka01
  • cyklistka
  • jakab
  • tonka
  • vostrucha
Napsat recenzi

Akrotiri

2 recenze Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
machajda
Hana / žena / 7 262xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 19.02.24/19:31 · 2 dnyZobrazit profil
WiFiCK Melissa27.01.22/14:39
Studia Akrotiri jsou umístěna na jižním konci Makrigialos, na výběžku mezi pláží Kalamokanias a pláží Limanaki. Bydleli jsme "ve druhé řadě" od moře, je to několik (asi čtyři) bloky se studii. Naše studio bylo pro tři osoby v přízemí, s posezením pod Bugenvileí a viděli jsme i na moře. V okolí úplný klid.
Studio bylo tak akorát pro tři osoby, tři pevné postele, kuchyňka vybavena solidně, nic nám nechybělo. Koupelna klasická malá se sprchovým koutem a WC.
Akrotiri je blízko pláží, taveren i obchůdků, jejich poloha je skvělá. V Makrigialos je dost obchůdků, i když za našeho pobytu (covidového v roce 2020), jich bylo podle mě i hodně zavřených.
Majitelé velmi milí, i když v roce 2020 neprobíhal úklid, o čemž jsme byli předem informováni. Párkrát jsme se přesto potkali, dostali jsme od nich domácí bábovku a když nám na pokoji došel např. toaletní papír, ochotně vydali nový.
Nemám co vytknout, do tohoto ubytování bych se klidně vrátila ještě jednou.
Makrigialos od 15.08.20 do 26.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 5
  • Háňa
  • sejkora
  • trunda
  • vondrakova
  • Čagin
Napsat recenzi
Kréta Srážky Teplota Vítr
Dnes 08:00Jasno0 mm16°3 m/s
Dnes 12:00Polojasno0.3 mm17°3 m/s
Dnes 18:00Skoro jasno0 mm12°2 m/s
Zítra 00:00Jasno0 mm3 m/s
Zítra 06:00Slabé dešťové přeháňky0.9 mm10°4 m/s
Zítra 12:00Skoro jasno0.1 mm19°5 m/s
Zítra 18:00Jasno0 mm12°4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !