Ubytování

Recenze ubytování Kypr

Melissa Travel

DANAOS 2 COMPLEX APARTMENT

Kypr » Pafos Apartmány/Studia
kompersor4
Bohus / 4 696xNa RN od 28.11.12 · 11 letNaposledy Včera 22:41 · 14 hod.Zobrazit profil
WiFiBez CK21.10.23/12:17
Na Cyprus sme cestovali individualne bez CK. Ubytovanie DANAOS 2 COMPLEX APARTMENT sme rezervovali cez Booking na 7 noci/ 2 osoby. Apartman je v podstate 2 izbovy byt s balkonom v bytovom komlexe Danaos 2. Obyvak je prepojeny s kuchynou v jednom celku. Danaos2 disponuje peknym bazenom ktory je spolocny pre vsetky byty v komplexe. Pesibusom je odtialto vsade blizko. Autobusova zatavka pri Lidli. Ku plazi Venus pomalym krokom 7 min., Lidl 5 min., stare mesto 15 min....Pri ubytovani je priestorne parkovisko. Z balkona je vyhlad na more. V tomto byte je v podstate vsetko co clovek k zivotu potrebuje, avsak matrac manzelskej postele je prelezany...Cez Wifi som v pohode prijimal na vlastnom NTB slovensku televiziu. NTB som cez HDMI prepojil s telkou a mali sme SK - CZ tv vysielanie v cyperskom Danaos2 obyvaku na 82cm TV. Cenovo je takyto byt umerny tomu co ponuka. My sme cez Booking platili 50,-€/ noc. Inak poloha tohto bytu na Bookingu nieje oznacena presne.
Ak by v tomto ubytku bol vymeneny matrac postele, tak pre nenarocnych cestovatelov tento apartman nema ziadnu chybu.
Kypr - individuálne len tak...ThroniPETSASThe Three Little Pigs Grill House
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sea Cleopatra Napa

Kypr » Ayia Napa Hotel
kompersor4
Bohus / 4 696xNa RN od 28.11.12 · 11 letNaposledy Včera 22:41 · 14 hod.Zobrazit profil
WiFiBez CK20.06.20/11:04
Hotel Sea Cleopatra Napa sa nachádza v letovisku Ayia Napa a ponúka vonkajší bazén a reštauráciu. Hotel ponúka ubytovanie s balkónom. V spoločných priestoroch môžete využívať bezplatné Wi-Fi. Kláštor Agia Napa je vzdialený 800 metrov.
Všetky izby a suity v hoteli Cleopatra sú vybavené satelitnou TV. Každá z nich má chladničku. Nechýba ani súkromná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom.
Hostia hotela Sea Cleopatra Napa môžu relaxovať na ležadlách na slnečnej terase pri bazéne. Na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné parkovisko.
Aquapark Water World sa nachádza vo vzdialenosti 2,2 km a pláž Nissi vo vzdialenosti 2,8 km.
Tento hotel doporučujem mladým, ktori chú v noci hýriť a nie spať. Nakoľko my sme sa v štúdiu hotela slabý týždeň nevyspali. Pretože Ayia Napa v noci žije naplno. Na tejto ulici je strip club, z ktorého celú noc počuť veselo-hlasnú diskotéku. Česko-slovenské "tanečnice" strip clubu dajú o sebe vyzívavo vedieť...Hneď oproti je snáď najnavštevovanejšia reštaurácia v mestečku Ayia Napa, Blueberries restaurant. Taxíky jazdia popri hoteli do reštaurácie a stripclubu na diskotéku celú noc, takže ani protihlukové štuple do uší mi ku spánku nepomohli. No tak sme radšej po večeroch chodili neďaleko do centra mesta Ayia Napa sem:
https://www.youtube.com/watch?v=uYH0MDro3_U
Krásne pláže sme navštevovali pešou turistikou, pretože z hotela ku plážam 1km až 4km sa pešibusom zvládnuť v pohode dá...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Apartmen in Larnaka

Kypr » Larnaka Soukromí
kompersor4
Bohus / 4 696xNa RN od 28.11.12 · 11 letNaposledy Včera 22:41 · 14 hod.Zobrazit profil
WiFiBez CK01.02.20/14:58
Na Cyprus sme v juni 2019 cestovali individualne bez CK. Zvolili sme tri pobytove miesta: Ayia Napa, Larnaka, Paphos. Tyzden v Larnake sme boli ubytovani na sukromi v prenajatom byte, jednoducho zariadenej starsej bytovky. Dvojizbovy byt ma obyvacku spojenu s kuchynou a samostatnu spalnu s manzelskou postelou. Kupelka mi pripominala 70-te roky minuleho storocia v Ceskoslovensku. Napriek tomu pobyt bol v pohodicke, nakolko sme fungovali ako doma. Prenajate auto sme parkovali pri bytovke gratis v klidku...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 65%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kyriacos Court

Kypr » Paphos region » Paphos Apartmány/Studia
kompersor4
Bohus / 4 696xNa RN od 28.11.12 · 11 letNaposledy Včera 22:41 · 14 hod.Zobrazit profil
WiFi21.07.19/14:35
Na Cyprus sme cestovali v juni 2019 individualne. Ubytovanie v Paphose, Kyriacos Court som rezervoval cez Booking. Dvojizbovy apartman so spalnou a manzelskou postelou vyhovuje. Plne vybavena kuchyna spojena s obyvakom je na dobrej urovni. Balkonik s vyhladom na more v dialke, je fajn. Ku Koskinas Beach najblizsej plazi od ubytovania, sme dosli za cca 7minut pesibusom. Parkovanie je gratis pod ubytovanim. S tymto ubytkom v kumulative spokojnost...
Municipality GYM Chloraka
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Adonis

Kypr » Paphos region » Paphos Apartmány/Studia
kompersor4
Bohus / 4 696xNa RN od 28.11.12 · 11 letNaposledy Včera 22:41 · 14 hod.Zobrazit profil
WiFi10.02.19/15:21
Na Cyprus sme cestovali individualne. Ubytovanie Adonis Apartments jeho majitelka prenajima cez Booking. Rezervaciu tohto apartmanu som urobil kvoli jeho dobrej polohe. V podstate je to byt v bytovom dome, ktory je prerobeny na tzv. apartman. Z balkonu tohto bytu je famozny vyhlad na Kato Paphos. V blizkej dostupnosti na peso archeologicky park, taverny, obchody, aj plaze. 4-lozkovy apartman ma k dispozici vsetko, co treba k normalnemu zivotu...SPOKOJNOST.
Križovatka kontinentov Cyprus_Kypr.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Latsi Holiday Flat

Kypr » Polis » Latsi Apartmány/Studia
kompersor4
Bohus / 4 696xNa RN od 28.11.12 · 11 letNaposledy Včera 22:41 · 14 hod.Zobrazit profil
WiFi27.07.18/15:24
Na Cyprus sme cestovali individualne /4-clenna rodina/ bez CK. Cez Booking sme zvolili ubytko Latsi Holiday Flat a urobili sme dobre. Pretoze ubytovanie je blizko slusnej organizovanej plaze Latsi, a na dosah je Baths of Aphrodite. Dvojizbovy apartman s kuchynkou a balkonom sa nachadza v ubytovacom komplexe Charapolis s bazenom. V blizkosti su fajn taverny a tiez dobre zasobeny supermarket. Vybavenie apartmanu je plnohodnotne a ciste. Na uvitanie nas cakalo v apartmane vino a ovocie. Latsi je dostatocne dobry vychodiskovy bod na cestovanie po regione Polis a Paphos region-e. SPOKOJNOST...CYPRUS JE UZASNY!
Križovatka kontinentov Cyprus_Kypr.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Evabelle Napa

Kypr » Ayia Napa Apartmány/Studia
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20/08:13 · 3 rokyZobrazit profil
WiFi1,2 Fly ( TUI )29.09.17/10:44
Hotel-apartmán se nachází na hlavni silnici nissi avenue, pokud budete mit pokoj na hlavní silnici a nebudete mit zaplacenou klimatizaci a budete chtít večer větrat, tak se díky hluku od aut, motorek nevyspíte.
Apartmán je kousek od cirkusu, kousek i od centra kam se dá dojít pěšky, nebo busem, na pláže se da pohodlně dopravit busem za 1,5€/cesta nebo za 20€/týdenní jízdenka , nebo pěšky. Apartmán neleží u pláže.
Apartmány jsou rekonstruovány v hlavní budově, pokoje jsou veliké, kuchyňka, lednice zadarmo, toustovač, trouba na vaření.
Apartmán se skládá ze 2 velkých místností s velkým balkonem. Koupelna krásná se sprchovým koutem.
Denně uklizeno a čisto. V pokojích je i LCD TV s několika programy.
Velké mínus: - klimatizace pouze za poplatek 6 €/den - v této destinaci, kde je vedro půl roku - nevídané .
Velké mínus:- strava.
snídaně ok - švédské stoly
večeře jedna velká katastrofa,, výběr pouze ze 2 jídel z karty každý den kuře na jiný způsob, dělali pouze rychlá jidla, vždy stejná obloha, bez změny, za jídlo opravdu dávám velké mínus !
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 53%
Další hosté 1
  • aarak
Napsat recenzi

Bella Napa

2 recenze Kypr » Ayia Napa Hotel
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20/08:13 · 3 rokyZobrazit profil
WiFiNevDama - Fischer17.07.17/09:40
Hotel se nachází na kopci, konci letoviska A.N směrem na Protaras. z hotelu je krásný vyhled na moře, přistav a město Ayia Napa. U hotelu je několik supermarketů, suvenýr shopů, autobusová zastávka cca 200m, park se sochami a pláž cca 200m od hotelu. Do centra k přístavu cca 15-20min pěšky, nebo MHD za 1,5€
Hotel a pokoje by potřebovali modernizovat ( nábytek, podlaha, koupelna ) , ale na přespání bohatě stačí !!!!
v pokoji standardně klima, velká LCD TV s několika sat.programy, lednice za poplatek, velikost pokoje a balkonu pro 3 bohatě dostačující.
Nápoje na večeři za poplatek - rozumné ceny.
Strava - polopenze, bohatá, jen malý výběr čerstvého ovoce - ovoce spíše z kompotů.
Málo řeckého - kyperského jídla.

Internet u recepce zdarma, v pokojích placené.
Klientela z 80% ruská, zbytek Němci - Rakušané, Italové, Češi, Poláci....
hotel určitě doporučuji pro méně náročné, nedoporučuji pro starší a pohybově nemocné, jelikož se musí vyjít kopec, nebo po schodech do hotelu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 3
  • jarka
  • klipe
  • monaco
Napsat recenzi

Louis Princess Beach

Kypr » Larnaka Hotel
RomanŠ
Roman / muž / 1 981xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 10.12.23/01:33 · 5 měsícůZobrazit profil
WiFiČedok30.09.16/22:21
Hotel Princess Beach je na vysoké úrovni a odpovídá 4*.Služby All inclusive s max.spokojeností.Pokoje čisté,pravidelný úklid.Pláž i přes umělou betonovou promenádu velmi udžovaná,zpočátku oblázky,dále písek.Mělko až do několika set metrů,pak se dá plavat.Výběr jídel velký včetně alko i nealko nápojů.Vlídný a vstřícný personál.Celkový dojem je výborný a doporučujeme rodinám s malými dětmi nebo pro seniory.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Chrystalla

3 recenze Kypr » Protaras Hotel
Maty
Radek / muž / 440xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 14.08.20/08:13 · 3 rokyZobrazit profil
WiFiCedok19.07.16/10:07
Po 11 letech kdy jezdíme pravidelně na Kypr, jsme změnili hotel i letovisko na Kypru, vybrali jsme hotel Chrystalla u pláže Fig Tree Bay. První dojem, kdy jsme 2 + 1 obdrželi "klíče" od pokoje byl šok, pokoj pro 2 + 1 byl velmi malý, taktéž balkon,nevěděli jsme jak se vůbec vejdeme, žádal jsem o výměnu pokoje i za doplatek, bohužel byl prý hotel plně obsazen, takže nám zůstal tento malinkatý pokoj s výhledem na moře, ale říkali jsme si, že je stejně na vyspání, tak co víc potřebovat a dovolenou jsme si i tak užili.
Celkově by hotel, i když prošel rekonstrukcí, potřeboval renovovat a modernizovat.
Stravování: menší výběr jídel, než je zvykem, ale jídlo chutné.
Pláž: Fig Tree Bay asi necelých 100m od hotelu, bohužel je pláž i celý zbytek pláží Protarasu maximálně přeplněný, takže jsme raději jezdili busem se koupat do Napy, kde jsou pláže větší, delší, širší a lidi je tak méně.
Protaras má krásnou pobřežní promenádu.
Personál hotelu : super, ochotný a usměvavý, pracují zde i češky
Cena: pouze za last minute, katalogovou cenu bych za tento hotel nedal.
Moře krásné křišťálově čisté a prohřáté.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 3
  • Bohous357
  • jkyselova
  • justyna
Napsat recenzi
Kypr Teplota Srážky Vítr
Dnes 12:0028°0 mm4 m/s
Dnes 13:0027°0 mm3 m/s
Dnes 18:0024°0 mm1 m/s
Zítra 00:0020°0 mm3 m/s
Zítra 06:0028°0 mm3 m/s
Zítra 12:0028°0 mm4 m/s
Zítra 18:0019°0 mm2 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !