Ubytování

Recenze ubytování z Kypru

Melissa Travel

Sea Cleopatra Napa

Kypr » Ayia Napa Hotel
kompersor4 Bohus / 3 761x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Včera 19:36 · 21 hod. Zobrazit profil
WiFiBez CK20.06.20
Hotel Sea Cleopatra Napa sa nachádza v letovisku Ayia Napa a ponúka vonkajší bazén a reštauráciu. Hotel ponúka ubytovanie s balkónom. V spoločných priestoroch môžete využívať bezplatné Wi-Fi. Kláštor Agia Napa je vzdialený 800 metrov.
Všetky izby a suity v hoteli Cleopatra sú vybavené satelitnou TV. Každá z nich má chladničku. Nechýba ani súkromná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom.
Hostia hotela Sea Cleopatra Napa môžu relaxovať na ležadlách na slnečnej terase pri bazéne. Na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné parkovisko.
Aquapark Water World sa nachádza vo vzdialenosti 2,2 km a pláž Nissi vo vzdialenosti 2,8 km.
Tento hotel doporučujem mladým, ktori chú v noci hýriť a nie spať. Nakoľko my sme sa v štúdiu hotela slabý týždeň nevyspali. Pretože Ayia Napa v noci žije naplno. Na tejto ulici je strip club, z ktorého celú noc počuť veselo-hlasnú diskotéku. Česko-slovenské "tanečnice" strip clubu dajú o sebe vyzívavo vedieť...Hneď oproti je snáď najnavštevovanejšia reštaurácia v mestečku Ayia Napa, Blueberries restaurant. Taxíky jazdia popri hoteli do reštaurácie a stripclubu na diskotéku celú noc, takže ani protihlukové štuple do uší mi ku spánku nepomohli. No tak sme radšej po večeroch chodili neďaleko do centra mesta Ayia Napa sem:
https://www.youtube.com/watch?v=uYH0MDro3_U
Krásne pláže sme navštevovali pešou turistikou, pretože z hotela ku plážam 1km až 4km sa pešibusom zvládnuť v pohode dá...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Apartmen in Larnaka

Kypr » Larnaka Soukromí
kompersor4 Bohus / 3 761x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Včera 19:36 · 21 hod. Zobrazit profil
WiFiBez CK01.02.20
Na Cyprus sme v juni 2019 cestovali individualne bez CK. Zvolili sme tri pobytove miesta: Ayia Napa, Larnaka, Paphos. Tyzden v Larnake sme boli ubytovani na sukromi v prenajatom byte, jednoducho zariadenej starsej bytovky. Dvojizbovy byt ma obyvacku spojenu s kuchynou a samostatnu spalnu s manzelskou postelou. Kupelka mi pripominala 70-te roky minuleho storocia v Ceskoslovensku. Napriek tomu pobyt bol v pohodicke, nakolko sme fungovali ako doma. Prenajate auto sme parkovali pri bytovke gratis v klidku...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 65%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kyriacos Court

Kypr » Paphos region » Paphos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 761x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Včera 19:36 · 21 hod. Zobrazit profil
WiFi21.07.19
Na Cyprus sme cestovali v juni 2019 individualne. Ubytovanie v Paphose, Kyriacos Court som rezervoval cez Booking. Dvojizbovy apartman so spalnou a manzelskou postelou vyhovuje. Plne vybavena kuchyna spojena s obyvakom je na dobrej urovni. Balkonik s vyhladom na more v dialke, je fajn. Ku Koskinas Beach najblizsej plazi od ubytovania, sme dosli za cca 7minut pesibusom. Parkovanie je gratis pod ubytovanim. S tymto ubytkom v kumulative spokojnost...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Adonis

Kypr » Paphos region » Paphos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 761x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Včera 19:36 · 21 hod. Zobrazit profil
WiFi10.02.19
Na Cyprus sme cestovali individualne. Ubytovanie Adonis Apartments jeho majitelka prenajima cez Booking. Rezervaciu tohto apartmanu som urobil kvoli jeho dobrej polohe. V podstate je to byt v bytovom dome, ktory je prerobeny na tzv. apartman. Z balkonu tohto bytu je famozny vyhlad na Kato Paphos. V blizkej dostupnosti na peso archeologicky park, taverny, obchody, aj plaze. 4-lozkovy apartman ma k dispozici vsetko, co treba k normalnemu zivotu...SPOKOJNOST.
Križovatka kontinentov Cyprus_Kypr.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Latsi Holiday Flat

Kypr » Polis » Latsi Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 761x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Včera 19:36 · 21 hod. Zobrazit profil
WiFi27.07.18
Na Cyprus sme cestovali individualne /4-clenna rodina/ bez CK. Cez Booking sme zvolili ubytko Latsi Holiday Flat a urobili sme dobre. Pretoze ubytovanie je blizko slusnej organizovanej plaze Latsi, a na dosah je Baths of Aphrodite. Dvojizbovy apartman s kuchynkou a balkonom sa nachadza v ubytovacom komplexe Charapolis s bazenom. V blizkosti su fajn taverny a tiez dobre zasobeny supermarket. Vybavenie apartmanu je plnohodnotne a ciste. Na uvitanie nas cakalo v apartmane vino a ovocie. Latsi je dostatocne dobry vychodiskovy bod na cestovanie po regione Polis a Paphos region-e. SPOKOJNOST...CYPRUS JE UZASNY!
Križovatka kontinentov Cyprus_Kypr.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Evabelle Napa

Kypr » Ayia Napa Apartmány/Studia
Maty Radek / muž / 440x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 14.08.20/08:13 · před rokem Zobrazit profil
WiFi1,2 Fly ( TUI )29.09.17
Hotel-apartmán se nachází na hlavni silnici nissi avenue, pokud budete mit pokoj na hlavní silnici a nebudete mit zaplacenou klimatizaci a budete chtít večer větrat, tak se díky hluku od aut, motorek nevyspíte.
Apartmán je kousek od cirkusu, kousek i od centra kam se dá dojít pěšky, nebo busem, na pláže se da pohodlně dopravit busem za 1,5€/cesta nebo za 20€/týdenní jízdenka , nebo pěšky. Apartmán neleží u pláže.
Apartmány jsou rekonstruovány v hlavní budově, pokoje jsou veliké, kuchyňka, lednice zadarmo, toustovač, trouba na vaření.
Apartmán se skládá ze 2 velkých místností s velkým balkonem. Koupelna krásná se sprchovým koutem.
Denně uklizeno a čisto. V pokojích je i LCD TV s několika programy.
Velké mínus: - klimatizace pouze za poplatek 6 €/den - v této destinaci, kde je vedro půl roku - nevídané .
Velké mínus:- strava.
snídaně ok - švédské stoly
večeře jedna velká katastrofa,, výběr pouze ze 2 jídel z karty každý den kuře na jiný způsob, dělali pouze rychlá jidla, vždy stejná obloha, bez změny, za jídlo opravdu dávám velké mínus !
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 53%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Bella Napa

2 recenze Kypr » Ayia Napa Hotel
Maty Radek / muž / 440x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 14.08.20/08:13 · před rokem Zobrazit profil
WiFiNevDama - Fischer17.07.17
Hotel se nachází na kopci, konci letoviska A.N směrem na Protaras. z hotelu je krásný vyhled na moře, přistav a město Ayia Napa. U hotelu je několik supermarketů, suvenýr shopů, autobusová zastávka cca 200m, park se sochami a pláž cca 200m od hotelu. Do centra k přístavu cca 15-20min pěšky, nebo MHD za 1,5€
Hotel a pokoje by potřebovali modernizovat ( nábytek, podlaha, koupelna ) , ale na přespání bohatě stačí !!!!
v pokoji standardně klima, velká LCD TV s několika sat.programy, lednice za poplatek, velikost pokoje a balkonu pro 3 bohatě dostačující.
Nápoje na večeři za poplatek - rozumné ceny.
Strava - polopenze, bohatá, jen malý výběr čerstvého ovoce - ovoce spíše z kompotů.
Málo řeckého - kyperského jídla.

Internet u recepce zdarma, v pokojích placené.
Klientela z 80% ruská, zbytek Němci - Rakušané, Italové, Češi, Poláci....
hotel určitě doporučuji pro méně náročné, nedoporučuji pro starší a pohybově nemocné, jelikož se musí vyjít kopec, nebo po schodech do hotelu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 3
  • jarka
  • klipe
  • monaco
Napsat recenzi

Louis Princess Beach

Kypr » Larnaka Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 14.05.21/10:48 · 5 měsíců Zobrazit profil
WiFiČedok30.09.16
Hotel Princess Beach je na vysoké úrovni a odpovídá 4*.Služby All inclusive s max.spokojeností.Pokoje čisté,pravidelný úklid.Pláž i přes umělou betonovou promenádu velmi udžovaná,zpočátku oblázky,dále písek.Mělko až do několika set metrů,pak se dá plavat.Výběr jídel velký včetně alko i nealko nápojů.Vlídný a vstřícný personál.Celkový dojem je výborný a doporučujeme rodinám s malými dětmi nebo pro seniory.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Chrystalla

3 recenze Kypr » Protaras Hotel
Maty Radek / muž / 440x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 14.08.20/08:13 · před rokem Zobrazit profil
WiFiCedok19.07.16
Po 11 letech kdy jezdíme pravidelně na Kypr, jsme změnili hotel i letovisko na Kypru, vybrali jsme hotel Chrystalla u pláže Fig Tree Bay. První dojem, kdy jsme 2 + 1 obdrželi "klíče" od pokoje byl šok, pokoj pro 2 + 1 byl velmi malý, taktéž balkon,nevěděli jsme jak se vůbec vejdeme, žádal jsem o výměnu pokoje i za doplatek, bohužel byl prý hotel plně obsazen, takže nám zůstal tento malinkatý pokoj s výhledem na moře, ale říkali jsme si, že je stejně na vyspání, tak co víc potřebovat a dovolenou jsme si i tak užili.
Celkově by hotel, i když prošel rekonstrukcí, potřeboval renovovat a modernizovat.
Stravování: menší výběr jídel, než je zvykem, ale jídlo chutné.
Pláž: Fig Tree Bay asi necelých 100m od hotelu, bohužel je pláž i celý zbytek pláží Protarasu maximálně přeplněný, takže jsme raději jezdili busem se koupat do Napy, kde jsou pláže větší, delší, širší a lidi je tak méně.
Protaras má krásnou pobřežní promenádu.
Personál hotelu : super, ochotný a usměvavý, pracují zde i češky
Cena: pouze za last minute, katalogovou cenu bych za tento hotel nedal.
Moře krásné křišťálově čisté a prohřáté.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 3
  • Bohous357
  • jkyselova
  • justyna
Napsat recenzi

Constantinos the Great

Kypr » Jižní Kypr » Protaras Hotel
Vladka Vlaďka / 959x
Na RN od 01.01.09 · 12 let
Naposledy 25.07.20/22:53 · před rokem Zobrazit profil
WiFiITS Billa Travel Rakousko06.11.15
Původně jsme měli jet do vedlejšího hotelu Vrissiana, ale protože ten už zavíral, CK nám nabídla tento pětihvězdičkový hotel - a nelitovali jsme. Hotel umístěný přímo u pláže, která byla každé ráno uklízena, místy však byly kameny. Voda ale krásně čistá, takže byly vidět a dala se vybrat cesta bez nich. Dva bazény, z toho jeden pro malé děti. Ihned v okolí hotelu taverny, obchůdky a další vyžití, i když toto vše je v bezprostředním okolí hotelu, tak přímo u hotelu je klid, protože k němu vede ze silnice ulička, takže to není přímo u hlavní promenády. Asi 300 m od hotelu je vyhlášená pláž Fig Tree Bay. Personál hotelu vstřícný a ochotný, snaží se ve všem vyjít vstříc. Měli jsme polopenzi, možnost je i all inklusive. Jídlo chutné, velký výběr. Ke snídaní se některé dny podávalo i šampaňské. Vybavení pokojů na úrovni - kromě klasických základních věcí každý dostane župan, papuče apod., káva, čaj na pokoji. Velikost pokojů je "řecká", stejně tak police na oblečení, balkon taky není největší - ale to už jsme nebrali jako velký problém. Celkově spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kypr Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !