Ubytování

Recenze ubytování z Karpathu

Melissa Travel

Seven Stars

Karpathos » Pigadia Hotel
retsi Bohdana / žena / 3 915x
Na RN od 20.11.11 · 9 let
Naposledy Včera 15:06 · 9 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare02.10.21
Starší udržovaný hotel, pokoj vybavený novým nábytkem, televizí (včetně hotelového programu o Karpathosu), dostatek skříní a úložného prostoru, pokoj č. 113 oddělené postele, matrace nové, koupelna prostorná, prostorná sprcha se zástěnou, teplá voda stále, úklid odpadkového koše v koupelně denně, celkový úklid vzhledem ke covidu na vyžádání,vzhledem ke covidu také na pokoji nebyla avizovaná varná konvice, u pokoje balkon se stolkem a židličkami, sušákem na prádlo a výhledem na město a moře, cca třetina pokojů, zbytek výhled na bazén a hory. V pokoji 3 zásuvky, v koupelně žádná, fén v pokoji, klimatizace za poplatek (6 euro na den), lednice za poplatek (1 týden 20 euro, 2 týdny 30 euro, naše chladila špatně, nebylo ji ani slyšet, na vedlejším pokoji chladila lépe. K vybavení hotelu patří recepce, klenotnictví, bar, snack bar, pool bar, otvírá se postupně, vždy otevřeno jen jedno, bazén, vířivka, volně k použití od 7:00 do 20:00, bufetové snídaně od 7:30 do 9:30, nabídka výborná, spíš supermarketová, dostatek druhů pečiva včetně tradičního a sladkého, sušenky, občas se obměňuje (bábovka nebo vánočka, vařené vejce nebo volské oko, párečky nebo slanina, jednou lívance a javorový sirup, fornetti někdy s párečky, jindy sýrové či špenátové) čerstvé ovoce (melouny nebo hroznové víno), kompoty, čerstvá zelenina (okurky a rajčata), salám (střídaly se 3 druhy), plátkový sýr, jogurt (ne řecký) džusy (spíše práškové) kakao, čaj, káva, mléko, voda, malá máslíčka, džemíky, med, nutella, cornflakes...komáry jsme měli 2 za 15 dnů pobytu, hotel má vlastní parkoviště.... je na kopci, ve slepé ulici, celkem klidném místě (vedle kokrhal kohout) ... do centra i na pláž cca 500 metrů, dostatek obchodů, restaurací, autobusové nádraží, přístav do 1 km ... byli jsme hotelem mile překvapeni, více jsme rozhodně od ** nečekali
Pigadia od 17.09.21 do 01.10.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 1
  • radek123
Napsat recenzi

Iolkos

3 recenze Karpathos » Pigadia Hotel
Marigaux Kateřina / žena / 2 577x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 13:35 · 11 hod. Zobrazit profil
WiFiCK Fischer29.07.21
Hotel Iolkos splnil mé očekávání podle recenzí a fotek z internetu.
Nutno říci, že hotel je poměrně v prudkém kopci, což CK neuvádí. Čekala jsem, že ubytování bude průměrného rázu (na přespání, řecký klasický standard) a taky tomu tak bylo. Vyhledávám menší soukromější studia bez stravy, ale letos se nedalo nic dělat (krach CK Melissa). Brala jsem, co bylo. Pokoje jsou spíše menší (měla jsem "standard" ) .
Záleží, na které straně hotelu jste. Já jsem měla pokoj č. 208 - s bočním výhledem na město + protější hotel. Jiné balkóny jsou buď nad bazénem nebo s výhledem na moře, ale nad ulicí, kde projíždí auta. Bylo fajn, že můj balkón byl trochu v závětří a později odpoledne tam nesvítilo slunce+ vedlejší neprůjezdná cesta.
Interiér hotelu je takový klasický (žádný luxus ani hrůza). Bazén měl příjemné prostředí. V bazénu jsem tedy nebyla. Do půlnoci si bylo možné dát na hotelové recepci drink a do 15h i nějaké drobné občerstvení.
Snídaně dost průměrná (1 druh pečiva, 1 druh čaje, 1 druh sýru, šunky), dále k dispozici vajíčka natvrdo, občas něco sladkého, meloun, med, řecký jogurt, káva, džus (asi práškový, děsně sladký), rajče/okurek, feta, olivy, marmelády, máslo (margarín), mléko, nějaké cornflakes. Každý den to stejné, ale mě to nevadilo. Jezdím bez snídaně, takže nic lepšího bych si rozhodně sama "nevyvářela".

Pokoj č. 208 - čisto, úklid kromě neděle byl denně. Výměna ložního prádla a ručníků asi 2-3x (moc jsem to nesledovala). Na pokoji mi chyběla zásuvka u postele, na balkónu alespoň šňůra (věšák nebyl a při větru, který na Karpathosu je, to není ideální). Byla jsem však připravena a šňůru s kolíčky jsem si vezla. Klimatizace za poplatek (za našeho pobytu chtěli 5€/den - tu jsem neměla, nedalo se platit kartou, měli problém s terminálem. Nicméně jak vyfukovalo, tak naštěstí nebylo vyloženě v noci horko), trezor u recepce za poplatek a ještě zvláštnost - mini lednice taky za poplatek - 3€/den. To mi přišlo tedy hodně neobvyklé, ač CK tuto informaci měla uvedenou, takže žádné překvápko. TV byla k dispozici, ale nezapínala jsem. Ocenila bych třeba varnou konvici (brala jsem svoji). Co mě na pokoji obtěžovalo, tak mi v průvanu (který byl permanentně) mlátily dveře. V noci to bylo opravdu nepříjemné. Mezi dveře a futra jsem vkládala silný papír, ale pokud bylo hodně větrno (to bylo skoro pořád), tak to nepomohlo. Postel mi vyhovovala, matrace spíše tvrdší. Koupelna byla čistá, standardní. Uvítala bych nějaké odvětrání, když není okno, ale co už. Fén byl na mém pokoji jen hadice s dírou. Jakmile se hadice zahřála, nebylo možné ji držet. Takže nic moc. Nicméně já jsem fén použila jen poslední den při odletu domů. Kdybych ho chtěla využívat denně, tak je to otrava. V koupelně mi chyběl závěs, ale nebyl to nějaký problém. Raději bez závěsu, než nějaká plesnivá hrůza.
Co se týká pláže v Pigadii tak jsem byla velmi mile překvapena. Ale - chodila jsem rozhodně mnohem dál (prakticky za město). Asi 2.3km - tam bylo koupání skvělé a na 300m napravo ani nalevo nebyl kolem mě nikdo. Nejbližší místo/vstup od hotelu na pláž mě opravdu nezaujalo. Jsou tam 2 velké hotely, lehátka a to nebylo nic pro mě. Každopádně jsem byla v Pigadii na pláži pouze příletový den a potom ke konci pobytu. Jinak výlety po ostrově.
Celkově hotel hodnotím kladně. Ač bych výtky (viz. výše) měla, nejsem náročná a byla jsem tedy spokojená. Vyžaduji především čistotu (ta byla) a klid. Z hlediska klidu jsem měla štěstí, protože na mé straně nebyla žádná rodina s dětmi a obsazenost hotelu byla nízká (postupně se však hotel plnil) a naprostá většina lidí měla pokoje nad bazénem nebo s výhledem na moře. Ovšem vřískající dítě z vedlejšího hotelu jsem si užila , ale s tím člověk nic neudělá, no.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 69%
Další hosté 5
  • Art
  • Werta
  • Zindy
  • renatak
  • zemli
Napsat recenzi

Eleon Luxury Villa

Karpathos » Pigadia Vila
zatroxWiFiBez CK25.07.21
Vila v klidné části Pigadie, stranou od centra, ale v docházkové vzdálenosti. Hlavní výhodou je opravdu velký bazén, bez problému se vejdou 4 lidi, s pěkným výhledem na moře a okolí Pigadie. Terasa s pěkným posezením, bohužel není zastřešená, takže ráno není stín na snídani, ale výhodou je odpolední posezení ve stínu, kdy na bazén stále dopadá slunce ještě kolem 18 hodiny. Vila má 3 ložnice, v přízemí jsou bez klima, ale stačí nechat puštěnou v kuchyni, v patře je velká ložnice s manželskou postelí a klimatizací. Nevýhodou je malá koupelna klasického řeckého typu se sprchovým koutem a závěsem, jsme zvyklí na lepší, ale na pár dnů se dá zvládnout. V kuchyni nám chyběla aspoň malá pohovka na posezení. Wifi rychlé a stabilní, dosah i na terase. Celkově moc pěkná vila na pěkném místě.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 95%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Serenity Villa

Karpathos » Amoopi Vila
zatroxWiFiBez CK25.07.21
Nová vila v klidné části Ammoopi, nedaleko minimarketu a taverny Esperida. Vše moderně zařízené, perfektní bazén s terasou a zastřešením proti větru, ideální na posezení při snídani a večerní relax u bazénu. Krásná koupelna s velkým sprchovým koutem, 2 ložnice, bohužel bez klima, bylo nutné nechat puštěnou klimatizaci v obývacím pokoji nebo otevřít přes noc okna v ložnicích, ale pak vadil hluk při silném větru.
Stabilní wifi, dosah i na terasu, pěkná kuchyně s obývacím pokojem a spoustou místa k posezení, TV jsme nevyužili. Celkově moc pěkná, moderní vilka, kde největší výhodou je bazén s krásnou terasou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Electra Beach

Karpathos » Pigadia Hotel
Nata Nata / žena / 190x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 03.08.21/23:57 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiCK Fischer23.07.21
Hotel se nachází na klidném místě na okraji Pigadie, přímo u moře. U hotelu je nejhezčí část pláže v celé Pigadii, s písčitým vstupem do moře.Jinde se nacházejí kamenná plata. Tato pláž nebývá příliš přelidněná, vhodná i pro rodiče s dětmi.
K hotelu patří bazén se slanou vodou. Lehátka u bazénu bývají brzy obsazena, ale příjemnější ležení je na hotelové zahradě pod olivami. Do moře je odsud jen pár kroků, proto jsme si lehátka na pláži nekupovali.
Klimatizace, minilednička, trezor i wifi zdarma. Počítejte s tím, že wifi připojení je pomalé a nespolehlivé. Každý třetí den máte nárok na zapůjčení plážové osušky. K hotelu patří výborný snack bar, kde se dá dobře poobědvat. Nabídka viz. foto. Obsluha příjemná, ceny přiměřené. Při cestách po ostrově nás překvapilo, že v jiných letoviscích jsou ceny vyšší, než v hlavním městě.
Hotelové pokoje jsou nově zrekonstruované, moderně vybavené, slušný sprchový kout. pro dvě dospělé osoby postačující. My jsme byli 3 dospělí, třetí lůžko bylo rozkládací, pohodlné, ale v pokoji už nezbývalo mnoho místa.
Bohaté snídaně v prostorné, světlé a klimatizované jídelně. Velký výběr nápojů, např. 5 druhů kávy, horká čokoláda, džusy, čaje, mléko, voda s citrónem. Několik druhů chleba s klasickým výběrem teplých a studených snídaňových jídel, pudingy, ovoce.
Tento hotel nabízí skvělé služby za přijatelnou cenu. Je na klidném místě s možností zábavy na dosah. 100m od hotelu je velký supermarket s výbornou pekárnou. Nejbližší restaurace a přístav se nachází 500m od hotelu.
Pigadia od 09.07.21 do 16.07.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ardani Paradise View Villa

Karpathos » Ardani Vila
zatroxWiFiBez CK29.08.20
Nádherná vila, naprosté soukromí, úžasný výhled, vše moderně zařízené, vířivka na terase, kousek od Pigadie. "Soukromá" pláž 15 minut od vily.
Velice ochotný majitel, každý den úklid, možnost natrhat si čerstvé ovoce přímo ze zahrady, základní potraviny k dispozici v kuchyni, dárek pro děti i na rozloučenou. Neskutečně jsme si to tam užili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Lakki beach

3 recenze Karpathos » Amoppi Apartmány/Studia
jirka3 Jirka a Marie / muž / 1 260x
Na RN od 04.08.08 · 13 let
Naposledy Včera 21:48 · 3 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa04.10.19
Kvalitní ubytování s drobnými řeckými nedostatky-v koupelně není kam odložit ani ručníky, u vnitřního stolku se dvěma židlemi s nedalo pro nedostatek místa sedět Jediná zásuvka pro varnou konvici je na nočním stolku .Velmi skromné vybavení kuch . koutu,.Nám stačila pouze místní rychlovarná konvice konvice s vlastním prkénkem a ostrým nožem.Voda na čaj pouze balená,z kohoutku sice nezávadná ale nepitná.Ve vybavení je též fén a překapavač. Úklid pečlivý,každodenní mimo neděli s výměnou ručníků,lůžkoviny 2x za pobyt.Měli jsme ubytování v č 24.
Zvláštní kapitolou jsou velmi bohaté snídaně připravované paní Sofií formou švédského stolu za úplatu/8Eu/.Tyto jsme nevyžívali,přesto jsme měli 4x za pobyt na pokoji připravený moučník,taktéž úvodní i konečná snídaně byla zdarma.Majitelka s manželem zajistili pobyt v přátelském až rodinném prostředí.
Pobyt v tomto penzionu je ideální pro ty,kteří chtějí klidné prostředí 5 km od hlavního města a mají k disposici vlastní vozidlo pro pohyb po ostrově.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 4
  • Iriska
  • jkyselova
  • lili
  • vaclava
Napsat recenzi

Iris

Karpathos » Pigadia Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 512x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 29.08.21/22:28 · před měsícem Zobrazit profil
Aeolus03.08.19
Studia se nachází na okraji hlavního města, všechny s výhledem na moře. Pláž městská, přes středně frekventovanou silnici. Studia by zasloužila rekonstrukci. Nejprve jsme se ubytovali ve studiu číslo 20, kde lednička vyhřívala mini prostor tak, že tam byli nedychatelno a uvnitř v lednici stále tekla voda. Prostě nefunkční věc. Studio bylo plné mravenců. V jídle, na lince, na zemi, v posteli. Po stížnosti jsme dostali studio 30. Zde byla lednička funkční. Sítě do oken děravé na několika místech. Hadice od sprchy pridratovana izolepou, zašlé kachlíky ve sprše. Výměna ručníků a úklid co dva dny. Nádobí minimálně, chybělo prkénko na krájení, nebyla tam mísa na salát, misky, žádný větší nůž. Prostě hodně ocesana klasika. Nicméně postele byly pohodlné, na baru vám paní majitelka udělala skvělé frappe, byla tam je koupi voda, pivo, limonády. K nejbližším obchudkum je to 20 minut, do centra pak dalších 15. Pokud potřebujete pouze přespávat, pak je studio dostačující.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 9
  • Dada3
  • Honzik.
  • Lavetka
  • Nadula
  • Reeeniiik
  • bflinta
  • fero
  • terunka
  • Žabička
Napsat recenzi

Kyra Panagia

Karpathos » Kyra Panagia Hotel
Santorini Petr / 633x
Na RN od 13.08.08 · 13 let
Naposledy 30.09.21/18:26 · 2 týdny Zobrazit profil
Fischer01.08.19
Našli jsme pro naši dovolenou nádherné místo v "zapadlém koutě světa", resp. ostrova Karpathos. Kdo má zájem o zcela klidnou a pohodovou dovolenou v řeckých realitách, jen stěží najde něco lepšího. Plný počet bodů nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 6
  • Hanz
  • Mariteri
  • RottenFox
  • majtreja
  • sejkora
  • verina
Napsat recenzi

Saint Nicolas

Karpathos » U pláže Agios Nikolaos » Arkasa Apartmány/Studia
honza67 Jan / 315x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 22.09.21/17:51 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiFischer18.07.19
Saint Nicolas nabízí tři typy ubytování: apartmány pro 4 osoby (8 v samostatných jednopatrových dvojdomcích/bungalovech), studia pro 3 osoby (6 v jedné novější dvoupatrové budově) a minimálně jeden pokoj (pro dvě osoby) v přízemí další budovy, nikde nezmiňovaný. Recenze se týká apartmánu pro 4 osoby, číslo 5 v zadní řadě.
Není zde žádná recepce, ale majitel Spiros se tam nestále pohybuje, nebo je v domě, který je součástí areálu.
Apartmány jsou rozmístěny ve velmi bujné zahradě, tak husté, že jednotlivé budovy nejde prakticky vyfotit. Ale poloha je dobře vidět z GMap. Jsou prostorné, světlé, s mnoha okny (se sítěmi), druhými dveřmi na jakousi zadní podestu, kam by šlo dát židli a mít druhou terasu. Úžasná je přední veliká terasa se stolem a 4 židlemi, zastíněná bugenvilií a stromy. Je to prostě snové ubytování pro větší rodinu, bez problémů by se tam vešla i dětská postýlka. Sousedy nevidíte (přední řada apartmánů je trochu více na ráně, kolem ní chodí lidi do studií). Hosty jsou většinou Holanďané a Němci.
Koupelna postarší ale funkční, teplé vody dost. Postele kvalitní, včetně (zřejmě trvalé) přistýlky. V kuchyňce nová tichá lednice, kávovar i konvice. Nádobí pro 4. Klimatizace za 5 EUR/den v ložnici.
Apartmány jsou celkem staré, což je ale v tomto případě obrovská výhoda, protože dnes by je nikdo takto neekonomicky v této kategorii nepostavil.
Úklid denně, až přehnaný, včetně stlaní, rovnání bot a skládání pyžam, přemytí nádobí. Ručníky každé dva dny. Až fanatická údržba zahrady - neustálé zametání cestiček i záhonů, extenzivní zavlažování. V zahradě žije množství hmyzu a další fauny, včetně myší, ještěrek. Bohužel i komárů.
Na pláž je to 200 m (lehátka 8 EUR), do obchodu 250 m, do centra Arkasy 1 km, do většího marketu 1,3 km. Pláž je velmi pěkná, snadno dostupná a proto oblíbená a přeplněná, zejména odpoledne.
Nenapadá mě, co vytknout, proto plný počet bodů.
EDIT: nefunguje mi vložení polohy do mapy, ale snadno to najdete sami.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • Miňa1
  • elenka
  • verak2
Napsat recenzi
Karpathos Srážky Teplota Vítr
Dnes 00–06 Clear sky 0 mm 22° 7 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 21° 4 m/s
12–18 Fair <1 mm 22° 5 m/s
18–24 Fair <1 mm 21° 5 m/s
Neděle, 17.10.21 00–06 Partly cloudy 0 mm 21° 6 m/s
06–12 Partly cloudy <1 mm 21° 5 m/s
12–18 Fair <1 mm 20° 5 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 21° 4 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !